Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan beágyazódási (5 db)

Létezik olyan, hogy együttlét után már másnap úgy jelzi a testem a "beágyazódást", h. barnázom?

29-én voltunk együtt és 1-től a mai napig minden nap barnázom,néha minimális a vérzésem de semmi görcsöm nincs!Soha nem volt még ilyenem,nem tudom mire vélni,hétfőre kaptam időpontot uh-ra.

Legjobb válasz: Beágyazódást biztos nem! Más lehet az oka.

Beágyazódást biztos nem! Más lehet az oka.
Másnap kizárt. A beágyazódás a megtermékenyülést követõ 7. napon kezdõdik, és az együttlét másnapján még lehet a megtermékenyülés sem történt meg. De az állandó barnázás utal valamire, nézesd meg magad, szerintem valami hormongond lehet.
Ahogy írták, elõttem is beágyazódás biztos nem lehet. Ha ovukor voltatok együtt akkor 1-2 napon belül megtörténik a megtermékenyülés, 5-7 napig vándorol a megtermékenyített petesejt, újabb 5-7 napig ássa be magát. Ebben az 5-7 napban , de inkább a vége felé fordulhat elõ beágyazódási vérzés, tehát ovu után olyan 10-14 nap körül.

Létezik olyan hogy beágyazódási hőleesés?

Legjobb válasz: Szia! Az én menstruációs görbémen megfigyelhetõ volt ez a hõcsökkenés,kb. olyan mértékû volt, mint peteéréskor. 37,4 - rõl esett vissza 37,1-re, aztán beállt 37,2 - re és rá 2 hétre pozitív lett a tesztem. De úgy emlékszem, valahol olvastam is errõl. www.ciklus.hu www.timmermann.hu www.babanet.hu Próbáld meg ezeket az oldalakat. Sok sikert!

Szia! Az én menstruációs görbémen megfigyelhetõ volt ez a hõcsökkenés, kb. olyan mértékû volt, mint peteéréskor. 37, 4 - rõl esett vissza 37, 1-re, aztán beállt 37, 2 - re és rá 2 hétre pozitív lett a tesztem. De úgy emlékszem, valahol olvastam is errõl. http://www.ciklus.hu http://www.timmermann.hu http://www.babanet.hu Próbáld meg ezeket az oldalakat. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi , akkor utánanézek valamelyik oldalon.
Igen létezik. http://babatervezok.otthona.net/megtermekenyites.shtml Azon az oldalon még még találsz görbéket is, ahol látszik, hogy igen van olyan hogy beágyazódási hõleesés.
Szerintem igen!
Igen létezik. A beágyazódási vérzés gyakran akkor van, mikor a menzinek kéne jönnie, a legtöbb nõ össze is keveri vele, pedig más a jellege.
Amikor terhes lettem azt hittem, hogy megjött, mert pont idõre jött, csak az volt a furcsa, hogy csak nagyon kevés barna folyás volt és nem görcsölt a hasam. Szóval egyértelmûen más volt mint egy hagyományos menstruáció.
Én is ezt akartam kérdezni, vannak valami tüneteid? Mert nekem a mensikor "megjött", elsõ nap fájt a pocim is, de csak egy napig volt vérzésem és nem sok, másnap alig. Aztán azóta furán érzem magamat, és nem tudom, hová tenni. te miket tapasztalsz?
Kajaundor, szédülés, székrekedés!
Nekem is meg van a kajaundor, a melleim viszont nem fájnak, de a bimbóim nagyon. Kb. 4 napja csináltam egy tesztet, negatív lett, de valószínûleg még túl korán is volt. Nekem legközelebb 28-a körül kellene megjönnie, neked? Azaz, 30-án volt a vérzésem, késett is egy két napot. Neked meg volt a vérzésed? Ha igen, mikor? És mikor készülsz tesztet csinálni?

Létezik olyan, hogy a 9. ciklusnapon legyen peteérés és a 17-18. ciklusnapon pedig a beágyazódás?

Hozzátenném, hogy mindkét eseményt enyhe pecsétel?s vérzés követett.

Legjobb válasz: Miért ne létezne, de biztosra mondani majd csak utólag lehet.

Miért ne létezne, de biztosra mondani majd csak utólag lehet.
Persze, lehet. Nem mindenkinek félidõben van peteérése, nekem pl. 17-18 napon szokott lenni.
A kérdező hozzászólása: a ciklusaim 28-29 naposak, ja azt elfelejtettem, hogy iszom a cickát. :)
Szia! Lehetséges, én a kilencedik napon estem teherbe!

Létezik olyan gyógyszer, ami korai terhességnél elősegíti a magzat beágyazódását?

Már jó ideje szedek ásványi anyag tablettát, B12-t és Folsavat is. Ezen kívül tehetek még valamit, hogy megmaradjon a terhesség? Volt már egy vetélésem februárban, mégegyszer nem bírnám ki... Válaszaitokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Nem tehetsz semmit, de nem is feltétlenül kell. Ilyenkor a mindent vagy semmit törvénye érvényesül, és ha baba nem ágyazódik be, vagy nem marad meg, akkor annak meg van az oka, és ezt nem kell erõltetni, a természet tudja mit csinál.

Nem tehetsz semmit, de nem is feltétlenül kell. Ilyenkor a mindent vagy semmit törvénye érvényesül, és ha baba nem ágyazódik be, vagy nem marad meg, akkor annak meg van az oka, és ezt nem kell erõltetni, a természet tudja mit csinál.
Palástfû teát kell inni az elsõ három hónapban a beágyazódástól, ez segíthet.
Szia! A folliculinum (15ch) homeopátiás szer és kifejezetten a beágyazódást segíti elõ. Sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a hasznos tanácsokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!