Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan amivel meg lehet (42 db)

Létezik olyan program, amivel meg lehet állapítani, hogy a Wifi jele milyen távolságból jön?

Legjobb válasz: Nem hinném hogy létezik mert minden wifinek van egy határa ami után nem érzékel (nemtok ponots adatot) esetleg egy külsõ adapterrel bövelheted :) de ha van valahol egy "hotspot" vagy több és még távolságon belül van akk mindet érzékeli és te kiválaszthatod

Nem hinném hogy létezik mert minden wifinek van egy határa ami után nem érzékel (nemtok ponots adatot) esetleg egy külsõ adapterrel bövelheted :) de ha van valahol egy "hotspot" vagy több és még távolságon belül van akk mindet érzékeli és te kiválaszthatod

Létezik egyáltalán olyan módszer, amivel meg lehet növelni a péniszt?

Elõször is értelmes válaszokat szeretnék. Kíváncsiságból utánajártam a kérdésnek, de minden kérdésnél csak hülyeség lett belõle, nem lett komolyan véve a kérdés. Vannak különbözõ tabletták , húzó és egyéb módszerek, amikkel állítólag meg lehet növelni a péniszt. Szívesen ki próbálnék pár módszert. Egyébként 15,5 cm-es a farkam, úgy hogy szeméremcsonttól mérem. kisebbségi komplexusom van, talán azért mert a pornóban mindig a nagy farkú állatok látja az ember. Tényleg ekkora az átlag? tényleg a legtöbb pasinak ekkora? Tablettákban nem nagyon hiszek , de ha valakinek van valami tapasztalat ossze meg legyen szíves. Van a Jes extender, az húzó erõ alapján mûködik elméletileg, errõl is várnék tapasztalatokat. Esetlen van valami káros hatása? A péniszpumpáról ugyanígy várnék tapasztalatokat, és milyen pozitív illetne negatív hatásai lehetnek.. A Húzó és pumpa módszert mindenképp ki fogom próbálni. Kérem értelmes válaszokat adjatok. Lehet, hogy ez egy hülye kérdésnek hangzik, de próbáljuk már meg egy kicsit komolyan venni, mert sehol nem találtam idáig tapasztalatokat.

Legjobb válasz: Ne haragudj, de balf..sz vagy 2 okból is. 1. Hiszel a filmeknek, ez olyan mint ha elhinnéd, hogy létezik Sohaország. A pornó ugyanennyire hiteles. 2. A farkad méretével semmi baj nincs, mindenre bõven elég... Ha téged ennyire tudnak manipulálni ezek, megérdemled a sorsodat.

Ne haragudj, de balf..sz vagy 2 okból is. 1. Hiszel a filmeknek, ez olyan mint ha elhinnéd, hogy létezik Sohaország. A pornó ugyanennyire hiteles. 2. A farkad méretével semmi baj nincs, mindenre bõven elég... Ha téged ennyire tudnak manipulálni ezek, megérdemled a sorsodat.
Köss rá egy téglát jó szorosan, kötéllel, napi 5 órán át, és olyan lesz, mint az afrikaiaké. Nem olyan nagy, de olyan fekete.
Van, de nem árulják el, mert akkor a nagy pénisz már átlagos lenne és elveszne az "értéke". A tabletták is növelnek, de nem annyit, mint amennyi a dobozon van, tehát az 5 centis növekedés úgy fél szokott lenni. Az expanderek a szövetgyógyulás alapján történõ növekedést próbálják használni, de ezzel csak sérüléseket érnek el velük, a pumpa szintén, az csak ideiglenesen okoz nagyobbodást, huzamosabb használata roncsolja a barlangok denzitását. A mûtéti úton történõ növekedés kb annyiból áll, hogy marhafaggyút ültetnek a bõröd alá, amitõl vastagabb lesz. Vannak hatásos módszerek, de azokat titokban tartják. Dynamo sem árulja el a trükkjeit, mert akkor közönségessé válnának.
Rendegeg mód van pénisznövésre, de ezek vagy pénzlenyúlás vagy károsak
Ne vegyél be semmit, ne kenj rá semmit, ne tedd ki fizikai erõhatásoknak! Ezeknek nem lesz jó vége! És annak sem, ha nem tudod már végre elfogadni magad. Neked ennyit osztott a sors. Engedj fel, lazulj el, minden menni fog!
Úgysem hiszed el, de agykontroll...
Biztonságos módszer egyáltalán nincsen. A pumpás/gyógyszeres módszer roncsolhat/mérgezhet, a nyújtásos módszer károsodást okozhat. És mindegyik hatástalan hosszú távon, nem fogja megnövelni. A mûtéti megoldás az egyetlen maradandó eredménnyel kecsegtetõ út, de eléggé kockázatos lehet, és 2-3 centi plusz a maximum. A 15 centi totál rendben van, ha tudsz vele bánni a nõk 98%-a imádni fogja. Ne kattogj ezen :)
A 15-16 centi teljesen átlagos. A nõi test meg nem egy érzéketlen gép, amibe beledugsz egy bizonyos hosszúságú tárgyat, és mozgatás hatására automatikusan elélvez. A pszichológiai stimuláció mindig erõteljesebb a fizikainál. Ha nem így lenne, már megszûnt volna a szex, mert manapság olyan élethû szexjátékszereket lehet kapni, amelyek önmagukban szinte tökéletesen visszaadják a fizikai stimuláció érzését. De ez mégsem elég az emberek döntõ többségének.
Ne használj semmit! Nehogy véletlenül károsítsd magad. Mit számít 1-2 centi? Semmit, hidd el! Még a pumpát aláírom, de ezeket a súllyal való nyújtásokat ne csináld. 15, 5-öt írtál, azzal fogsz tudni mûködni alaposan. Nem tudom, hogy alakult ki benned ez a görcs, hogy a tied kicsi. Inkább ezt kéne oldani, mint ezeket az esetleg károsító hatású mindenféléket próbálgatni! Ha akarsz beszélgetni még, írj privit, a cím ott van a válasz alján!
A kérdező hozzászólása: Hát persszeeee. :D Köszönöm az eddigi válaszokat. :) Ha valakinek van még tényleges tapasztalata ilyen dolgokkal akkor írja le.
Nekem haver csinált egy módszert és én neki. Neki 2, 5 cm, nekem 2cm nõtt. Jó lenne folytatnom, de nincs kivel, mert eddig bárkinek meséltem el melegnek nézett. Ex barátnõm is csinálta egy ideig nekem, mert látta h élvezem. Neki persze nem mondtam el, hogy ezzel növelni is lehet. Próbáltam a neten rákeresni a nevére, de semmit nem találtam, így nem tudom mi ez. Kb lehetetlen körülírni. Már többször próbáltam, mert volt egyszer egy vidéki srác aki adott tanácsot, hogy õ hogy növeli de nem tudtam neki se elmagyarázni csak megmutatni amikor találkoztunk.
Szerintem teljesen jó a méreted és felesleges kitenni magad és a péniszed mindenféle ostoba nagyobbítási eljárásnak. Kérlek, ne tedd!
Sok módszer van. Mindegyik káros és veszélyes.
A kérdező hozzászólása: Mûtéti eljárást nem próbálnék ki. Felvágni a péniszem nem akarom. A húzó módszeres dolgokra gondoltam hogy ki próbálom pár hónapig , 1-2 centiméteres növekedés érdekében , de ha káros nagyon, akkor nem ér annyit az egész.
1 optikai nagyítás -- pl megfelelõen borotválsz ott lent 2 van egy mûtéti eljárás ahol a pénisz körüli bõrt hátrébb varjak 1-2cm-el (lesz egy körkörös heg a pénisz tövénél)- ez is túlkép optikai nagyítás mert hosszabb nem lesz csak úgy látszik majd
A kérdező hozzászólása: igen, de mivel feltettem egy kérdést, az már azt jelenti , hogy módszert akarok rá találni, vagyis megoldást. Szeretném ha elmúlna a komplexusom. De mivel mindenhol ilyen "Köss rá tégla" szöveget találtam , így inkább feltettem még1szer a kérdést.
Ne legyen kisebbségi komplexusod, mert a 15 cm az átlag. Bizonyított, ártalmatlan pénisznövelõ módszer nincs.
Én csak annyit mondanék, hogy pornóban a férfiak többségének egyáltalán nincsen nagy farka. Csak jól állítják be a kamerát, nem véletlenül. Az olyan szinészek mint pl lex steele nem túl gyakoriak.
Van valami vazelines, be kell injekciózni . De káros lehet eléggé
Nagyon kérlek, ne csinálj vele semmit! Senkinek ne engedd csõbe húzni magad! Ez a méret totál jó így. Ne dobj ki egy csomó pénzt az ablakon, aztán meg rádöbbensz, hogy amit vettél, nem ér semmit. Jó esetben. Mert káros is lehet! Vigyázz magadra!

Létezik olyan teszt, amivel meg lehet tudni, hogy van e egyáltalán peteérésem?

4 évig fogamzásgátlót szedtem, és 3 hónapja abbahagytam, és még nem sikerült összehozni a babát, pedig nagyon szeretnénk.

Legjobb válasz: Szia! 3 honap meg nem szamit sok idonek, gondolom, ezt tudod :) De persze az ember szeretne mihamarabb babat. Elso korben probalj meg lh- tesztelni, patikaban kaphato, es jelzi, amikor az lh szint megemelkedik, ez az a hormon, ami a tuszot repeszti meg 24-48 oran belul. Mi igy tudtuk, mikor kell akciozni, es ossze is jott a baba :) De elofordulhat ritka esetben, h nincs peteeres, de nem kell mindjart erre gondolni! Ebben az esetben is pozitivat mutat az lh-teszt, de ez csak a hormon megemelkedeset jelzi, a tuszo megrepedese ebbol nem adodik termeszetszeruen, pl. a PCOS-s betegeknel van lh csucs, de nem reped meg a tuszo. Ezt csak ultrahangos lekovetessel lehet igazolni, h megtortenik-e a tuszo megrepedese. " Tervezett babavárás Szeretne Ön tervezett kisbabát? A vizsgálat hüvelyi úton történik üres hólyag mellett. Pontosítani tudjuk az ovuláció napját (megtermékenyülés napja) A menstruáció elsõ napjától számított 6-7.-nap általában már 5-10.-napon kis tüszõ látható a petefészekben, amelyek méretükben és szerkezetükben még nem különböznek egymástól. Ezek közül egy ki fog választódni amelyik domináns lesz. A 8-10.-napon azonosítható a domináns tüszõ, amely a petefészekben jól körülhatárolható 8-10 mm-es képlet formájában. Ezután gyors növekedésnek indul és eléri az átlag 20 mm-es átmérõt. A FOLLICULOMETRIA: Tüszõmérés a menstruáció elsõ napjától számított 8-9.-napon történik. Lényeges a ciklus hossza, a hosszabb ciklusú nõknél késõbb, a rövidebb ciklusú nõknél hamarabb kezdõdik. A tüszõ napi 1-3 mm-ert nõ, ami követhetõ. Ilyenkor érdemes egy ultrahang vizsgálatot végezni, hogy van-e kiválasztódott tüszõ. Majd a 10, 12, 14, 15.-napon ismételni annak függvényében hogy a tüszõ elérte-e a kívánt nagyságot az átlagosan 20 millimétert. Ez nagy valószínûséggel a 14-15.- napon várható. Ilyenkor kell házaséletet élni hogy a megtermékenyülés biztos legyen! Image Szeretné-e Ön tudni hogy van-e peteérése? Egy gyors 2D ultarahang vizsgálattal Ön ezt megtudhatja. Számolja ki a ciklus elsõ napjától a 10, 12-14, 15-16. napot és jöjjön el hozzánk. Ha Ön gyógyszeres kezelést kap szintén nagyon fontos a tüszõ növekedés mérése amit a menstruáció napjától számított legkésõbb hetedik napon kell elkezdeni, majd 1-3 naponta ultrahang vizsgálattal követni kell. Egyáltalán elindult-e a tüszõ növekedés? Kiválasztódott-e a domináns tüszõ? A fogamzási nap kiválasztása a teherbe esés legbiztosabb napja. A hormonkezelés alatt létfontosságú az ultrahang vizsgálat a túlstimulálódás miatt, mert súlyos szövõdmények alakulhatnak ki." Ez a Kleopatra rendelo weboldalarol van, oket ajanlom! http://www.4dultrahang.hu/

Szia! 3 honap meg nem szamit sok idonek, gondolom, ezt tudod :) De persze az ember szeretne mihamarabb babat. Elso korben probalj meg lh- tesztelni, patikaban kaphato, es jelzi, amikor az lh szint megemelkedik, ez az a hormon, ami a tuszot repeszti meg 24-48 oran belul. Mi igy tudtuk, mikor kell akciozni, es ossze is jott a baba :) De elofordulhat ritka esetben, h nincs peteeres, de nem kell mindjart erre gondolni! Ebben az esetben is pozitivat mutat az lh-teszt, de ez csak a hormon megemelkedeset jelzi, a tuszo megrepedese ebbol nem adodik termeszetszeruen, pl. a PCOS-s betegeknel van lh csucs, de nem reped meg a tuszo. Ezt csak ultrahangos lekovetessel lehet igazolni, h megtortenik-e a tuszo megrepedese. " Tervezett babavárás Szeretne Ön tervezett kisbabát? A vizsgálat hüvelyi úton történik üres hólyag mellett. Pontosítani tudjuk az ovuláció napját (megtermékenyülés napja) A menstruáció elsõ napjától számított 6-7.-nap általában már 5-10.-napon kis tüszõ látható a petefészekben, amelyek méretükben és szerkezetükben még nem különböznek egymástól. Ezek közül egy ki fog választódni amelyik domináns lesz. A 8-10.-napon azonosítható a domináns tüszõ, amely a petefészekben jól körülhatárolható 8-10 mm-es képlet formájában. Ezután gyors növekedésnek indul és eléri az átlag 20 mm-es átmérõt. A FOLLICULOMETRIA: Tüszõmérés a menstruáció elsõ napjától számított 8-9.-napon történik. Lényeges a ciklus hossza, a hosszabb ciklusú nõknél késõbb, a rövidebb ciklusú nõknél hamarabb kezdõdik. A tüszõ napi 1-3 mm-ert nõ, ami követhetõ. Ilyenkor érdemes egy ultrahang vizsgálatot végezni, hogy van-e kiválasztódott tüszõ. Majd a 10, 12, 14, 15.-napon ismételni annak függvényében hogy a tüszõ elérte-e a kívánt nagyságot az átlagosan 20 millimétert. Ez nagy valószínûséggel a 14-15.- napon várható. Ilyenkor kell házaséletet élni hogy a megtermékenyülés biztos legyen! Image Szeretné-e Ön tudni hogy van-e peteérése? Egy gyors 2D ultarahang vizsgálattal Ön ezt megtudhatja. Számolja ki a ciklus elsõ napjától a 10, 12-14, 15-16. napot és jöjjön el hozzánk. Ha Ön gyógyszeres kezelést kap szintén nagyon fontos a tüszõ növekedés mérése amit a menstruáció napjától számított legkésõbb hetedik napon kell elkezdeni, majd 1-3 naponta ultrahang vizsgálattal követni kell. Egyáltalán elindult-e a tüszõ növekedés? Kiválasztódott-e a domináns tüszõ? A fogamzási nap kiválasztása a teherbe esés legbiztosabb napja. A hormonkezelés alatt létfontosságú az ultrahang vizsgálat a túlstimulálódás miatt, mert súlyos szövõdmények alakulhatnak ki." Ez a Kleopatra rendelo weboldalarol van, oket ajanlom! http://www.4dultrahang.hu/
Ovi teszt (Dm-ben) és törpemikroszkóp (PG/53 gyógyszertárban).
szia! én ovulációs mikroszkópot vettem, de nem igazán értem! nekem mai napig páfrányt mutat egy hete, pedig max 2 nap, és meg kell jönnie! majd kiderül, hogy akkor most mi van!
LH teszt, alias ovulációs teszttel jól kimutatható. A dobozban találsz leírást, hogy mikortól kell kezdeni a tesztelést. Kapható DM-ben, Rossmannban, gyógyszertárban, interneten a babatervezok.otthona.net oldalon a shopban (ott a legolcsóbb)! Remélem segítettem!

Létezik olyan időjárás előre jelzés amin meg lehet nézni már most h augusztusban milyen idő lesz?

Jó lenne ha jó id?nk lenne ha visszük nyaralni a kiscsajt!Els? nyaralása lesz:)! Pont 1éves lesz akkor! Köszi

Legjobb válasz: Biztos van ilyen oldal, de amit ott irnak, annak semmivel sincs több vlaóságtartalma, mint ha te irsz egy elörejelzést, valamennyire is megbizhatót legfeljebb egy hétre lehet mondani.

Biztos van ilyen oldal, de amit ott irnak, annak semmivel sincs több vlaóságtartalma, mint ha te irsz egy elörejelzést, valamennyire is megbizhatót legfeljebb egy hétre lehet mondani.
Létezik, de [email protected] se ér!
Most ne is haragudj, de nem baj, hogy még a jövõ hétre ígért idõt is csak MEGJÓSOLNI tudják? Az idõjásárt tökre nem érdekli kinek hány éves a gyereke, lehet a nyaralásotok elõtt verõ napsütést ígérnek, jön egy front és egy hétig szakad az esõ. Menjetek olyan helyre, ahol el tudtok lenni rossz idõben is.
Augusztus 20-ig jó idõ lesz. Nagy meleg, néha 1-1 zivatar. 20-a után kicsit csapadékosabb, hûvösebb idõ lesz. Ennyi elég, vagy részletezzem jobban?

Létezik olyan online anyag, amivel meg lehet tanulni alapfokon gitározni? Mit ajánlanátok?

Most szeretnék elkezdeni gitározni. Sajnos semmi tapasztalatom nincs, nem vagyok járatos a zenében. A segítségetekéért hálás vagyok, és elõre is köszönöm.

Legjobb válasz: Akusztikus gitárra gondoltam. Még nincs meg a gitár, most állok vásárlás elõtt. egy stagg c542-et néztem ki, használtan, 15 ezerért.

A kérdező hozzászólása: Akusztikus gitárra gondoltam. Még nincs meg a gitár, most állok vásárlás elõtt. egy stagg c542-et néztem ki, használtan, 15 ezerért.
[link] Szerintem ez elég hasznos.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, valóban hasznosnak tûnik :)

Létezik olyan autósülés még ülni nem tudó babáknak, ami nagyobb mint a babahordozó és háttal is be lehet rakni?

A kora szerint még hordozóban kellene lennie, de már az övet sem tudom becsatolni. Viszont ahhoz hogy szembe üljön,akár dönthető ülésben,még alig tatja pár hete normálisan a fejét.

Legjobb válasz: 0-18 kgos üléseket be lehet kötni háttal is. és dönthetõ.

0-18 kgos üléseket be lehet kötni háttal is. és dönthetõ.
0-18as ülések vannak, vagy egy rendes méretû hordozó.
Mi is igy jartunk, hordozo mar kicsi de ulni meg nem tud a fiam. Mi concord ultimax-ot neztuk ki, az 0-18 kg-ig hasznalhato, mindket iranyba bekotheto.
Utolsó ez nem igaz. Vannak olyan ülések amik megfeleltek sõt olyan is ami jó minõsítést kapott.
Akkor lehet, h rosszul emlékszem a súlyhatárokra, mindenesetre ez a biztonságos fordítva beköthetõbõl.
Törésteszten egyetlen nulla-18-as ülés sem felelt meg! Az egyetlen biztonságos megoldás a be safe izi combi, ez háttal köthetõ be és 9-18 kg-ig jó.
A kérdező hozzászólása: Azért nem semmi az áruk..Komolyan, 100 alatt nem lehet biztonságos ülést kapni?
Mi anno végignéztük és gyanítom, h ezek közül nem sok kapható Magyarországon. Az izi kid az kapható, csak a kombi annyiból jobb, h az elõrefele is beköthetõ, a kid meg csak hátrafele.
Na, akkor nézzük csak a törésteszteket: Bébé Confort Opal - megfelelt HTS Besafe iZi Combi X3 Isofix - jó PEG PEREGO Viaggio switchable - megfelelt HTS BESAFE iZi Kid X1 Isofix - jó WAVO G0/1 Isofix 12 - jó AKTA GRACO Duologic - jó BRITAX Fixway - jó GRACO Duologic II - jó TEAMTEX Driver SP - megfelelt HTS Besafe iZi Combi X2 - megfelelt Szóval akkor hol van az, hogy egy sem felelt meg?
A kérdező hozzászólása: De egyébként szimpatikus..
A kérdező hozzászólása: Megnéztem, azt írja " menetiránynak háttal beköthetõ 0-18 kg, menetirány szerint beköthetõ 9-18 kg " http://www.besafe.hu/aruhaz/izi-combi-x3/
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi, utánanézek!
Ebben a súlycsoportban nem. De gondolj bele: ezek sokkal komplikáltabbak, mint egy 9-15-ös vagy egy 9-36-os ülés, hiszen menetiránynak szemben és menetiránnyal negegyezõen is be lehet kötni. Tehát olyan rögzítést kell kialakítani, ami mindkét megoldásra biztonságos.

Létezik olyan program, amivel meg lehet csinálni azt, hogy több sötétebb képet összead és lesz belőle 1 világos? Ha igen, mi a neve?

Konkrétan csillagos ég fotózására használnám. Arra gondoltam, hogy úgy növelném meg a fényképez?gépem exponálási idejét (1 perc), hogy mondjuk 5 percig HD min?ségben videóznám az eget, majd egy program segítségével a videóból kiszedett (sötét) frame-kb?l csinálna egy világos képet.

Legjobb válasz: Ez nem polaroid film, hogy az egymásra rakott képekkel sötétítsd/világosítsd... Egy csomó szoftver tudja a képet világosítani, vagy növelni a kontrasztot, még a legegyszerûbbek is. pl. Irfanview.

Ez nem polaroid film, hogy az egymásra rakott képekkel sötétítsd/világosítsd... Egy csomó szoftver tudja a képet világosítani, vagy növelni a kontrasztot, még a legegyszerûbbek is. pl. Irfanview.
Autodesk Maya Autodesk Autocad Autodesk 3Ds Max
Solidworks. Ha megtanulod kezelni, csodákra képes... G.
A kérdező hozzászólása: :) egy nehezebb kérdés :honnan tölthetõk le ingyenessen?
Torrent. Thepiratebay-t javaslom. Remélem: -tudsz torrentezni -beszélsz (kicsit) angolul, mert angol programok... G.
A kérdező hozzászólása: igen úgy 40 %-ra tudok angolul
SolidWorks jó erre, bár olyat még nem láttam, hogy egy autót egy ember tervez meg. Csak a motor megtervezéséhez egy csomó mérnök kell :)

Létezik olyan lakosság számára elérhető technika, amivel meg lehet oldani egy lakás saját áramellátását?

pl. napcella vagy hasonló

Legjobb válasz: jah, nézd meg: itt http://www.hiletek.hu/napelem-arlista.htm?gclid=CJr5webF8aYC..

Létezik, de függ a fogyasztó energiaigényétõl. Napelemtáblákkal, akkumulátor telepekkel, inverteres átalakítókkal lehet lakást árammal ellátni. A kérdés az, hogy a nagyobb teljesítményû fogyasztókat pl: mosógép, vasaló, porszívó, stb. mivel üzemeltetnéd, mivel a jelenlegi technikai megoldások erre még kevesek. És akkor még nem beszéltünk az egyéb -kisebb, de szinte állandó- fogyasztókról, Pl. hûtõszekrény, médiacuccok, számítógép, világítás, szellõzés, stb. Ráadásul egy komoly rendszer kiépítése jelentõs összeg!
ELMÛ

Létezik olyan progi vagy oldal amivel meg lehet tudni hogy 1 emailcímnek ki a gazdája?

Legjobb válasz: Nem. Küldesz neki e-mailt, és ha válaszol, akkor lehet ott lesz a küldõnél a neve. De a többség nem szokta beírni..

Nem. Küldesz neki e-mailt, és ha válaszol, akkor lehet ott lesz a küldõnél a neve. De a többség nem szokta beírni..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!