Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan amivel meg (159 db)

Létezik olyan, amivel itthon is meg tudok bizonyosodni arról, hogy minden rendben van a babával?

11 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Ilyen korai terhességnél a szívhang figyelõ még nem sokat ér,pláne úgy,hogy valószínû hogy 1. terhesség,és nem tudja milyennek kell lennie a baba szívhangjának. Nincs otthoni dolog,de már mehetsz a "12. heti" uh-ra,amit a 11-13.hétig szoktak. Ott majd látod,hogy minden rendben!! Ha pedig oka van annak,hogy aggódsz, pl vérzésed van,vagy görcsölgetsz,akkor keress fel egy nõgyógyászt,vagy menj be a kórházba,ahol megvizsgálnak. Ha nincs konkrét oka,akkor várnod kell türelmesen a 12. heti uh-ig,utána pedig még pár hét (4-6 hét),és érzed majd a picid mozgását :-) Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-) Üdv: 3 lányos,9hkm

Ilyen korai terhességnél a szívhang figyelõ még nem sokat ér, pláne úgy, hogy valószínû hogy 1. terhesség, és nem tudja milyennek kell lennie a baba szívhangjának. Nincs otthoni dolog, de már mehetsz a "12. heti" uh-ra, amit a 11-13.hétig szoktak. Ott majd látod, hogy minden rendben!! Ha pedig oka van annak, hogy aggódsz, pl vérzésed van, vagy görcsölgetsz, akkor keress fel egy nõgyógyászt, vagy menj be a kórházba, ahol megvizsgálnak. Ha nincs konkrét oka, akkor várnod kell türelmesen a 12. heti uh-ig, utána pedig még pár hét (4-6 hét), és érzed majd a picid mozgását :-) Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-) Üdv: 3 lányos, 9hkm
Szívhangfigyelõ.
Szívhangfigyelô! Több féle is van belôle, olyat keress, amivel már a 12.héttôl lehet hallgatolózni: ha jól emlékszem Angelsound ami jó lenne neked (van ami csak a 20.hét után jó)
11 hetesen vagy hallja majd a szívhangfigyelõvel a baba szívét, vagy nem. És kérdés, hogy tudja e egyáltalán, milyen a magzati szívhang?
Nekem volt Angelsounds szívhanghallgatóm, és nagy hasznát vettem. Ugyan csak a 14. héttõl találtam meg vele a baba szívhangját, de onnantól kezdve mindig megvolt, amikor keresgéltem. Könnyû megkülönböztetni a saját szívhangodtól, mert a babáé kb kétszer olyan gyors. Számomra nagyon hasznos és megnyugtató kütyü volt. Viszont ha még nem hallod vele a szívhangot ne parázz, sok mindentõl függ, hogy ténylegesen mikor lehet hallani vele a babát (placenta elhelyezkedése, baba fekvése stb).

Létezik olyan hackerprogram/meg tudják azt csinálni hackerek, hogy nézik azt, amit éppen csinálsz a gépen? Meg tudják nézni esetleg azt, hogy mit csináltál rajta?

Legjobb válasz: Elõzõleg. Nem internetes böngészésre gondolok, hanem pl. berakok egy CD-t és azt nézegetem. Mi a leghatásosabb védelem ellenük?

A kérdező hozzászólása: Elõzõleg. Nem internetes böngészésre gondolok, hanem pl. berakok egy CD-t és azt nézegetem. Mi a leghatásosabb védelem ellenük?
VNC-nek hívják. Mellesleg észrevehetõ a jelenléte, mert belassul a gép, grafikai hibák jönnek elõ, megdobja a hálózati forgalmat.
A kérdező hozzászólása: De a vnc-hez kell beleegyezés (megosztás) is, nem? A grafikai hibák hogyan jelentkeznek? És ezzel vissza lehet nézni, hogy mit csinált valaki korábban a számítógépén?
Okosabb trójaikkal is lehet ilyesmiket nézegetni akár. Vissza meg annyit tudnak visszanézni, amennyit te is.
Nemakarok hüéyeséget mondani de olyan proginál látszik h a gép lelassul nyomsz egy ctrl alt delitet a feladatkezelõhöz és ott a cpu kihasználtságnál látod mi ”fogyaszt” sokat és azt az exet leállitod utánna törlöd de vigyázz ne olyat zárj be amit a windows v a system fogyaszt :D ez csak elmélet nemtom mükszik e
Megnyugtatlak, minden mezei ember hozzájuthat egy olyan programhoz, amivel mindent lát a gépeden. Mit gépelsz be, hova stb. És ha rá is jössz, hogy valaki figyel (vagy netán a vírusirtó ugrik rá) akkor se tudsz ellene tenni, mivel kéri a biztonsági kódot, ami nélkül a vírusirtó is lósz*rt se ér. ;)

Win zip a progi neve. Leszedte 1 játékot, de állítólag kéne hozzá vmiód meg név. és ezen a progin (winzip) létezik olyan, ami ennek megoldására szolgál? Pls help

Legjobb válasz: ??? A WinZip egy tömörítõprogram. Nem világos, milyen alapon vársz tõle többet, és az se egészen, hogy mit.

??? A WinZip egy tömörítõprogram. Nem világos, milyen alapon vársz tõle többet, és az se egészen, hogy mit.

Létezik olyan autósülés még ülni nem tudó babáknak, ami nagyobb mint a babahordozó és háttal is be lehet rakni?

A kora szerint még hordozóban kellene lennie, de már az övet sem tudom becsatolni. Viszont ahhoz hogy szembe üljön,akár dönthető ülésben,még alig tatja pár hete normálisan a fejét.

Legjobb válasz: 0-18 kgos üléseket be lehet kötni háttal is. és dönthetõ.

0-18 kgos üléseket be lehet kötni háttal is. és dönthetõ.
0-18as ülések vannak, vagy egy rendes méretû hordozó.
Mi is igy jartunk, hordozo mar kicsi de ulni meg nem tud a fiam. Mi concord ultimax-ot neztuk ki, az 0-18 kg-ig hasznalhato, mindket iranyba bekotheto.
Utolsó ez nem igaz. Vannak olyan ülések amik megfeleltek sõt olyan is ami jó minõsítést kapott.
Akkor lehet, h rosszul emlékszem a súlyhatárokra, mindenesetre ez a biztonságos fordítva beköthetõbõl.
Törésteszten egyetlen nulla-18-as ülés sem felelt meg! Az egyetlen biztonságos megoldás a be safe izi combi, ez háttal köthetõ be és 9-18 kg-ig jó.
A kérdező hozzászólása: Azért nem semmi az áruk..Komolyan, 100 alatt nem lehet biztonságos ülést kapni?
Mi anno végignéztük és gyanítom, h ezek közül nem sok kapható Magyarországon. Az izi kid az kapható, csak a kombi annyiból jobb, h az elõrefele is beköthetõ, a kid meg csak hátrafele.
Na, akkor nézzük csak a törésteszteket: Bébé Confort Opal - megfelelt HTS Besafe iZi Combi X3 Isofix - jó PEG PEREGO Viaggio switchable - megfelelt HTS BESAFE iZi Kid X1 Isofix - jó WAVO G0/1 Isofix 12 - jó AKTA GRACO Duologic - jó BRITAX Fixway - jó GRACO Duologic II - jó TEAMTEX Driver SP - megfelelt HTS Besafe iZi Combi X2 - megfelelt Szóval akkor hol van az, hogy egy sem felelt meg?
A kérdező hozzászólása: De egyébként szimpatikus..
A kérdező hozzászólása: Megnéztem, azt írja " menetiránynak háttal beköthetõ 0-18 kg, menetirány szerint beköthetõ 9-18 kg " http://www.besafe.hu/aruhaz/izi-combi-x3/
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi, utánanézek!
Ebben a súlycsoportban nem. De gondolj bele: ezek sokkal komplikáltabbak, mint egy 9-15-ös vagy egy 9-36-os ülés, hiszen menetiránynak szemben és menetiránnyal negegyezõen is be lehet kötni. Tehát olyan rögzítést kell kialakítani, ami mindkét megoldásra biztonságos.
én nem tudok ilyesmirõl. Magyarországon szerintem nincsen ilyen.
A kérdező hozzászólása: ok. akkor olvastam olyat hogy a "hagyomanyos" tablettaval 7 nap szunetet kell tartani...es ha mi epp abban a 7 nap valamelyiken akarunk egyuttlenni akkor mit csinaljunk? vagy a tabletta hatasa meg megvan akkor?
abban a 7 napban is védett vagy
A "hagyományos" fogamzásgátló tablettát napig kell szedni, aztán 7 nap szünet. Abban a 7 nap szünetben kell megjönnie a vérzésnek. Vérzés alatt alapból nem ajánlott a szex, de amíg nem vérzel, addig nyugodtan szexelhetsz a szünetben is, mert akkor is véd. Olyan nincs, amit csak esemény elõtt kell beszedni. Hüvelytabletta/krém van, amit szex elõtt kell felhelyezni a hüvelybe, de nagyon megbízhatatlan, sokan esnek mellette teherbe.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat :)

Még korábban hallottam, hogy létezik olyan spray (? ), amit a bútorokra szoktak fújni, hogy a cica ne azt kapargassa. Mit tudtok errõl? Ha van, hol, mennyiért lehet hozzájutni?

Kaparófája,játéka természetesen lesz a cicának,a bútorokat viszont nem szeretnénk,ha nagyon megkapircolná.Ha minden jól megy,hamarosan örökbefogadunk egy kiscicát,ezért érdeklõdöm.Illetve nem tudom,esetleg ha mégis a bútor foglalkoztatná,rászólással le lehet-e szoktatni/tiltani róla,megtanulja,hogy nem szabad,vagy ez csak a kutyával mûködik?Nem tudom,õk mennyire taníthatóak,eddig csak kutyám volt.Nagyon köszönöm a válaszokat elõre is!

Legjobb válasz: Legyetek elõbb bizakodóak :D Ha van olyan hely,ahol kaparhatja magát,akkor általában máshova nem fog menni. Ha mégis,akkor simán lenevelhetõ róla.Legutolsó esetben pedig létezik egy bizonyos spray,aminek a szagát nem bírják a cicák,így valószínû nem mennének a közelébe. De ha szárított narancshéjat teszel azokra a helyekre,ahova nem kell hogy menjen,az is be szokott válni.

Legyetek elõbb bizakodóak :D Ha van olyan hely, ahol kaparhatja magát, akkor általában máshova nem fog menni. Ha mégis, akkor simán lenevelhetõ róla.Legutolsó esetben pedig létezik egy bizonyos spray, aminek a szagát nem bírják a cicák, így valószínû nem mennének a közelébe. De ha szárított narancshéjat teszel azokra a helyekre, ahova nem kell hogy menjen, az is be szokott válni.
Van ilyen spray de mindig fújogatni kell mert elmegy a szaga. Megint más hogy van cica aki használja a kaparófát, van akit nem hoz lázba. Nekem szerencsém van nagyon okos cicám van, elsõ naptól használja, 2 emeletes kaparófás, bebújós bútor, alszik, játszik, kapar rajta és befújtam már az elején macskamenta spray-vel aminek a macskák imádják a szagát :) Én nem érzek semmit. Amúgy enyém most kezdi így majdnem 4 hónaposan feszegetni a határait. Elkezdte a tapétát és az ágyat is karmolni, asztalra próbál felugrani, ilyenkor hangosan rákiáltok, vagy dobbantok vagy bármi ijesztõ és egyre kevésbé csinálja. Kábelekrõl elsõ 2 nap sikerült leszoktatni pedig kedvence volt rágcsálni, de mindig ráfújtam és abbahagyta :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat :) Megpróbálom akkor eleinte én is elijeszteni" a bútoroktól, hátha nem kell fújkálni.Meg persze bizakodunk, hogy beéri a kaparófával:) Aztán ha mégsem, jöhet a menta a fára, a naracs pedig a bútorra...:)

Létezik olyan teszt ami kimutatja mikor fogant meg a baba? , vagy egyáltalán megfogant-e?

Legjobb válasz: Van olyan teszt, ami kimutatja, hogy megfogant-e, terhességi tesztnek hívják és aktus után kb. 14 nappal már majdnem biztos eredményt kapsz, ha elég érzékeny (mondjuk 10-es), ha negatív, akkor még mindig lehet tesztelni addig, amíg meg nem jön! :) A neten olvastam, hogy a Clearblue-nak van olyan tesztje, ami megmutatja, hogy mikor fogant, de még nem láttam és nem is hallottam róla hol lehet kapni.

Van olyan teszt, ami kimutatja, hogy megfogant-e, terhességi tesztnek hívják és aktus után kb. 14 nappal már majdnem biztos eredményt kapsz, ha elég érzékeny (mondjuk 10-es), ha negatív, akkor még mindig lehet tesztelni addig, amíg meg nem jön! :) A neten olvastam, hogy a Clearblue-nak van olyan tesztje, ami megmutatja, hogy mikor fogant, de még nem láttam és nem is hallottam róla hol lehet kapni.
http://mezvirag.hu/webshop/shop?page=shop.product_details&ca.. A Clearblue-nak van, kiírja terhesség elõrehaladottságát, de én soha nem használtam még, nem olcsó.
NINCS!De kérdem én, ha 2 hetet nem bírsz várni, mi lesz veled 40 hétig?!Legyél egy picit türelmesebb.Tudom, nem könnyû, de próbáld meg.2 gyerekes
Köszönöm, és ezeket a fajtákat gyógyszertárban lehet venni, vagy rossmann(nem láttam), dm stb.?
10-es /Qoupido , Amazone /
Kedves utolsó, melyik teszt 10-es érzékenységû? Belinkelnéd? Köszönöm, elõre is!
A két hetet nem kell feltétlenül kivárni, egy 10-es érzékenységû teszt már kimutathatja a fogamzástól számított 9-10 napon. De ez nem tuti. Olyan teszt nincs, ami rögtön kimutatja.
A digitalis clearblue azt mutatja, hogy kb mennyi ideje volt a megtermekenyules, de messzirol sem napra pontosan. 1-2, 2-3, 3+ ertekeket mutat, azaz 1-2 hete volt, 2-3 hete, vagy tobb, mint 3 hete. Ettol pontosabban sem terhessegi tesztbol, sem vervetelbol nem lehet megallapitani, mert ez a teszt is a hcg nagysagabol kalkulal, viszont a hcg termelodese teljesen egyeni, van akinel gyorsabb, van, akinel nem. Nagyon-nagyon pontos ultrahangos meres alapjan kb a 10-13. terhessegi heten par napos intervallumra lehet szukiteni a fogantatas idejet a baba merete alapjan.
Nem, olyan nincs, ami csak a fogantatást mutatja, mivel az még nem jár semmilyen plusz dologgal (hormontermelés vagy akármi)arról még maga szervezet sem tud, majd csak akkor, ha már elkezd beágyazódni. Szóval tessék kicsit türelmesebbnek lenni.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen azért ennyire tudatlan nem vagyok tudom mi az a terhességi teszt, engem az érdekel hogy van -e olyan ami már azt mutatja meg hogy megfogant.e :) én nem bírok várni 2 hetet :) )))
Én innen rendeltem, ez mutatta ki 9 dpo-n: http://babaproject.hu/spd/bababolt624368/Terhessegi_tesztkaz..

Szerintetek vannak olyan lények amik meg szálják az embereket a démoni meg szállottságra gondolok szerintetek léteznek ilyenek?

Legjobb válasz: Én tudom, hogy léteznek, mert láttam rá példát, de fölösleges ilyet kérdezni, mert mindenki azt válaszol rá amit akar. Szerintem az az egészséges hozzáállás, ha az ember nem zár ki semmit, hogy mi lehetséges és ha megtapasztal valamit, hogy lehetséges amirõl eddig csak feltételezése volt, akkor higgye el. (És még akkor is vizsgálja azért néha felül.)

Én tudom, hogy léteznek, mert láttam rá példát, de fölösleges ilyet kérdezni, mert mindenki azt válaszol rá amit akar. Szerintem az az egészséges hozzáállás, ha az ember nem zár ki semmit, hogy mi lehetséges és ha megtapasztal valamit, hogy lehetséges amirõl eddig csak feltételezése volt, akkor higgye el. (És még akkor is vizsgálja azért néha felül.)
a vatikán ma hivatalos ördögûzõ szolgálatot tart , papként is nehéz bekerülni, és a vatinkában van a képzésük. itt megismerkednek a démonidézés és a fekete mágia elméletével és gyakorlatával. h micsoda hatalom ez??? többéves papi munka /szolgálat után a püspök v egyházi elöljáró erjeszti fel a papot ilyen munkára, majd egy bizottság is dönt a sorsa felõle, ha minden ok akkor mehet a vatinkánba tanulni!! és mindez miért van??? mert az a hatalom amit ezután kapnak a kezükbe, rosszra is fordítható, pl anyagi célokra, v emberek ellen, ezért a legfelkészültebb papok kapják meg ezt a beavató tudást. magyarul azt az õsi fekete mágikus tudást kapják meg, amit pl az asszírok, perzsák, és egyéb õsi népek használtak, csak késõbb a kereszténység elõretörésével ezek a vallások háttérbe szorultak, majd eltûntek.
Bizonyítani nem lehet, de szerintem nem ok nélkül vannak évezredek óta olyan lények amikrõl feljegyzéseket írnak, amikben már régóta hisznek. Az oké, hogy régen sok pszichés betegséget démoni megszállásként kezeltek, de nem hiszem hogy csak ennyi lenne mögötte.Ha végiggondoljuk akkor nyilván okkal van az hogy ennyien hittek benne, csak manapság ezek háttérbe szorulnak.
Persze, Hollywoodban mindennaposak.
"mert az a hatalom amit ezután kapnak a kezükbe, rosszra is fordítható, pl anyagi célokra, v emberek ellen, ezért a legfelkészültebb papok kapják meg ezt a beavató tudást. " Mert élt valaha is olyan pap aki az emberek szolgálatára használta a tudását, nem az egyháza érdekeinek védelmére, gazdagítására, hatalmának növelésére? Ha lenne ilyen már rég a vatikán uralna minden országot, a pedomacik átvették volna az uralmat a világ felett...
Jászai András! Sajnos nem ez az egyetlen helyesírási hiba, gyakorlatilag tele van vele a két sor. Elõször tanárt, aztán orvost ajánlok a kérdezõnek.
Biztosan vannak
Persze rengeteg. Ezekbõl élnek a pszichiáterek, meg az elmegyógyászok...
Én nem hiszek ebben. Bár egy talán van, aki téged zavart meg, amikor leírtad a kérdést, és megszállják helyett "meg szálják"-ot írtál...
Minden élõ és élettelen dolog a földön, ön ön tudatod teremtménye, ennyit ha tudsz elég, s szabad vagy.
Persze, de azok mind benned vannak. Ha nem foglalkozol velük, nem lesznek és élhetsz nyugodtan.
Dehogy háborodott. Csak hát kellett neki az a bicikli na. EEEEEEkszöszájzbúúúúúúk.....
elég durva videó. sztem a gyerek megháborodott
Vannak
ha már az egyháznál tartunk:rengeteg dolgot lopott más vallásokból(jelképekre, hitekre gondolok)amit utána a saját képükre formáltak, nem törõdve az eredeti jelentésükkel
erjeszti=terjeszti fel lemaradt egy betû ...
Hogyne lennének. Engem kb 35 éve egyszer úgy megszálltak a Holt-Sió partján, hogy alig fért a fejem vissza a bukósisakba. Apró, kis zümmögõ lények voltak és csíptek, mint a veszedelem. :D

Létezik egyáltalán olyan módszer, amivel meg lehet növelni a péniszt?

Elõször is értelmes válaszokat szeretnék. Kíváncsiságból utánajártam a kérdésnek, de minden kérdésnél csak hülyeség lett belõle, nem lett komolyan véve a kérdés. Vannak különbözõ tabletták , húzó és egyéb módszerek, amikkel állítólag meg lehet növelni a péniszt. Szívesen ki próbálnék pár módszert. Egyébként 15,5 cm-es a farkam, úgy hogy szeméremcsonttól mérem. kisebbségi komplexusom van, talán azért mert a pornóban mindig a nagy farkú állatok látja az ember. Tényleg ekkora az átlag? tényleg a legtöbb pasinak ekkora? Tablettákban nem nagyon hiszek , de ha valakinek van valami tapasztalat ossze meg legyen szíves. Van a Jes extender, az húzó erõ alapján mûködik elméletileg, errõl is várnék tapasztalatokat. Esetlen van valami káros hatása? A péniszpumpáról ugyanígy várnék tapasztalatokat, és milyen pozitív illetne negatív hatásai lehetnek.. A Húzó és pumpa módszert mindenképp ki fogom próbálni. Kérem értelmes válaszokat adjatok. Lehet, hogy ez egy hülye kérdésnek hangzik, de próbáljuk már meg egy kicsit komolyan venni, mert sehol nem találtam idáig tapasztalatokat.

Legjobb válasz: Ne haragudj, de balf..sz vagy 2 okból is. 1. Hiszel a filmeknek, ez olyan mint ha elhinnéd, hogy létezik Sohaország. A pornó ugyanennyire hiteles. 2. A farkad méretével semmi baj nincs, mindenre bõven elég... Ha téged ennyire tudnak manipulálni ezek, megérdemled a sorsodat.

Ne haragudj, de balf..sz vagy 2 okból is. 1. Hiszel a filmeknek, ez olyan mint ha elhinnéd, hogy létezik Sohaország. A pornó ugyanennyire hiteles. 2. A farkad méretével semmi baj nincs, mindenre bõven elég... Ha téged ennyire tudnak manipulálni ezek, megérdemled a sorsodat.
Köss rá egy téglát jó szorosan, kötéllel, napi 5 órán át, és olyan lesz, mint az afrikaiaké. Nem olyan nagy, de olyan fekete.
Van, de nem árulják el, mert akkor a nagy pénisz már átlagos lenne és elveszne az "értéke". A tabletták is növelnek, de nem annyit, mint amennyi a dobozon van, tehát az 5 centis növekedés úgy fél szokott lenni. Az expanderek a szövetgyógyulás alapján történõ növekedést próbálják használni, de ezzel csak sérüléseket érnek el velük, a pumpa szintén, az csak ideiglenesen okoz nagyobbodást, huzamosabb használata roncsolja a barlangok denzitását. A mûtéti úton történõ növekedés kb annyiból áll, hogy marhafaggyút ültetnek a bõröd alá, amitõl vastagabb lesz. Vannak hatásos módszerek, de azokat titokban tartják. Dynamo sem árulja el a trükkjeit, mert akkor közönségessé válnának.
Rendegeg mód van pénisznövésre, de ezek vagy pénzlenyúlás vagy károsak
Ne vegyél be semmit, ne kenj rá semmit, ne tedd ki fizikai erõhatásoknak! Ezeknek nem lesz jó vége! És annak sem, ha nem tudod már végre elfogadni magad. Neked ennyit osztott a sors. Engedj fel, lazulj el, minden menni fog!
Úgysem hiszed el, de agykontroll...
Biztonságos módszer egyáltalán nincsen. A pumpás/gyógyszeres módszer roncsolhat/mérgezhet, a nyújtásos módszer károsodást okozhat. És mindegyik hatástalan hosszú távon, nem fogja megnövelni. A mûtéti megoldás az egyetlen maradandó eredménnyel kecsegtetõ út, de eléggé kockázatos lehet, és 2-3 centi plusz a maximum. A 15 centi totál rendben van, ha tudsz vele bánni a nõk 98%-a imádni fogja. Ne kattogj ezen :)
A 15-16 centi teljesen átlagos. A nõi test meg nem egy érzéketlen gép, amibe beledugsz egy bizonyos hosszúságú tárgyat, és mozgatás hatására automatikusan elélvez. A pszichológiai stimuláció mindig erõteljesebb a fizikainál. Ha nem így lenne, már megszûnt volna a szex, mert manapság olyan élethû szexjátékszereket lehet kapni, amelyek önmagukban szinte tökéletesen visszaadják a fizikai stimuláció érzését. De ez mégsem elég az emberek döntõ többségének.
Ne használj semmit! Nehogy véletlenül károsítsd magad. Mit számít 1-2 centi? Semmit, hidd el! Még a pumpát aláírom, de ezeket a súllyal való nyújtásokat ne csináld. 15, 5-öt írtál, azzal fogsz tudni mûködni alaposan. Nem tudom, hogy alakult ki benned ez a görcs, hogy a tied kicsi. Inkább ezt kéne oldani, mint ezeket az esetleg károsító hatású mindenféléket próbálgatni! Ha akarsz beszélgetni még, írj privit, a cím ott van a válasz alján!
A kérdező hozzászólása: Hát persszeeee. :D Köszönöm az eddigi válaszokat. :) Ha valakinek van még tényleges tapasztalata ilyen dolgokkal akkor írja le.
Nekem haver csinált egy módszert és én neki. Neki 2, 5 cm, nekem 2cm nõtt. Jó lenne folytatnom, de nincs kivel, mert eddig bárkinek meséltem el melegnek nézett. Ex barátnõm is csinálta egy ideig nekem, mert látta h élvezem. Neki persze nem mondtam el, hogy ezzel növelni is lehet. Próbáltam a neten rákeresni a nevére, de semmit nem találtam, így nem tudom mi ez. Kb lehetetlen körülírni. Már többször próbáltam, mert volt egyszer egy vidéki srác aki adott tanácsot, hogy õ hogy növeli de nem tudtam neki se elmagyarázni csak megmutatni amikor találkoztunk.
Szerintem teljesen jó a méreted és felesleges kitenni magad és a péniszed mindenféle ostoba nagyobbítási eljárásnak. Kérlek, ne tedd!
Sok módszer van. Mindegyik káros és veszélyes.
A kérdező hozzászólása: Mûtéti eljárást nem próbálnék ki. Felvágni a péniszem nem akarom. A húzó módszeres dolgokra gondoltam hogy ki próbálom pár hónapig , 1-2 centiméteres növekedés érdekében , de ha káros nagyon, akkor nem ér annyit az egész.
1 optikai nagyítás -- pl megfelelõen borotválsz ott lent 2 van egy mûtéti eljárás ahol a pénisz körüli bõrt hátrébb varjak 1-2cm-el (lesz egy körkörös heg a pénisz tövénél)- ez is túlkép optikai nagyítás mert hosszabb nem lesz csak úgy látszik majd
A kérdező hozzászólása: igen, de mivel feltettem egy kérdést, az már azt jelenti , hogy módszert akarok rá találni, vagyis megoldást. Szeretném ha elmúlna a komplexusom. De mivel mindenhol ilyen "Köss rá tégla" szöveget találtam , így inkább feltettem még1szer a kérdést.
Ne legyen kisebbségi komplexusod, mert a 15 cm az átlag. Bizonyított, ártalmatlan pénisznövelõ módszer nincs.
Én csak annyit mondanék, hogy pornóban a férfiak többségének egyáltalán nincsen nagy farka. Csak jól állítják be a kamerát, nem véletlenül. Az olyan szinészek mint pl lex steele nem túl gyakoriak.
Van valami vazelines, be kell injekciózni . De káros lehet eléggé
Nagyon kérlek, ne csinálj vele semmit! Senkinek ne engedd csõbe húzni magad! Ez a méret totál jó így. Ne dobj ki egy csomó pénzt az ablakon, aztán meg rádöbbensz, hogy amit vettél, nem ér semmit. Jó esetben. Mert káros is lehet! Vigyázz magadra!

Létezik olyan program, amivel meg lehet állapítani, hogy a Wifi jele milyen távolságból jön?

Legjobb válasz: Nem hinném hogy létezik mert minden wifinek van egy határa ami után nem érzékel (nemtok ponots adatot) esetleg egy külsõ adapterrel bövelheted :) de ha van valahol egy "hotspot" vagy több és még távolságon belül van akk mindet érzékeli és te kiválaszthatod

Nem hinném hogy létezik mert minden wifinek van egy határa ami után nem érzékel (nemtok ponots adatot) esetleg egy külsõ adapterrel bövelheted :) de ha van valahol egy "hotspot" vagy több és még távolságon belül van akk mindet érzékeli és te kiválaszthatod

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!