Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan amivel aranyos (3 db)

Létezik olyan program, amivel aranyos gyerekrajzokat, mintákat tudnék szerkeszteni?

Úgy értem, hogy kézügyességem sajnos nincs, de például most egy plüss állatot varrtam, és nem tudok rá egy aranyos szemet rajzolni. Honnan tudnék ilyet másolni?

Legjobb válasz: Keress az interneten képeket, és ha találtál aranyos szemet, akkor nyomtatsd ki, rajzold át. Vannak rajzolóprogik de sztem ezt egyszerûbben is meg tudod oldani (van pl. photoshop vagy coreldraw vagy illustrator, de ha ezeket eddig nem használtad, ezért fölösleges megtanulni)

Keress az interneten képeket, és ha találtál aranyos szemet, akkor nyomtatsd ki, rajzold át. Vannak rajzolóprogik de sztem ezt egyszerûbben is meg tudod oldani (van pl. photoshop vagy coreldraw vagy illustrator, de ha ezeket eddig nem használtad, ezért fölösleges megtanulni)

Létezik olyan szintetizátor, ami a billentyű leütésének az erejével arányosan hangosodik illetve halkul? Tehát ha finoman lenyomom akkor épphogy hallom, ha pedig ráütök akkor ellenkezőleg? Vagy ez csak a digitális zongorák sajátja?

Legjobb válasz: persze, ezt hívják dinamikus billentyûzetnek, vagy súlyozott billentyûk (bár ha jól tudom, a súlyozott már mást (is) jelent), vagy billenésérzékeny, nyomásérzékeny..:D sokféle neve van hirdetésekben, de kb 30ezer ft-ért már olyat kapsz, ami így mûködik, de lehet már olcsóbban is. mostanában már a full gagyikban is megcsinálják ezt, enélkül már tényleg semmi öröm nem lenne az egészben szerintem :D

persze, ezt hívják dinamikus billentyûzetnek, vagy súlyozott billentyûk (bár ha jól tudom, a súlyozott már mást (is) jelent), vagy billenésérzékeny, nyomásérzékeny..:D sokféle neve van hirdetésekben, de kb 30ezer ft-ért már olyat kapsz, ami így mûködik, de lehet már olcsóbban is. mostanában már a full gagyikban is megcsinálják ezt, enélkül már tényleg semmi öröm nem lenne az egészben szerintem :D
Létezik billentésérzékeny, vagyis dinamikus billentyûzet már igen olcsón, akár 10-15 ft körüli áron is, amihez PC-t kötsz, ahol akár egy zeneszerkesztõ program beépített hangkeltõit használod. Ez a midi, vagy mester billentyûzet, ami önálló hangképzésre nem alkalmas. Ugyan ez mûködhet egy külsõ hangkeltõ egységgel is, amit többnyire hangmoduloknak, agyaknak hívunk. Ma már a piacon kapható egységek (szinti, digi zongi)mindegyike tudja a dinamikus billentést-persze nem játékról beszélünk. A billentyû utánnyomás, vagy aftertouch nem kötelezõ tartozéka a szintiknek, de magasabb kategóriában már ezt a szolgáltatást is beépíti a gyártó. Ez utóbbi úgy mûködik, hogy a lenyomott billentyût tovább nyomod. Ennek a funkciónak fõleg a fúvósok, agyament szinti hangok, torzított gitárok (stb) vibrátójában van szerepe, de a funkcióhoz tetszõlegesen rendelhetõ többféle lehetõség-akár egy másik hangszer megszólalása is. A súlyozott és kalapácsmechanikás billentyûzet már egy másik kategória. Ilyen felszereltséggel és az elõbb felsoroltak mindegyikével is kapható szinti, színpadi digi zongora. Persze ezek ára is tükrözi a belepakolt technikát. Mindezen felsorolt beállítások a hangszer, vagy az õt kiszolgáló hangkeltõ eszköz menüjében tetszés szerint állíthatók. A midi szabvány 0-127 közti értékhatáron enged módosítani a funkciókon, ami 0 állapotában nem mûködõt, 127 állapotában teljesen kitekertet jelent. Az alsó, illetve felsõ értékhatárhoz közeledve egyre kevésbé lesz finomítható az alkalmazások használata. Vagyis nulla értéknél nem mûködik az opció, 127-nél pedig fullra üzemel-mondjuk utóbbi esetben a billentés érzékenység eltûnik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat. Esetleg tudtok valamit ajánlani így 50e ft-ig bezárólag? Gitározom, a zene nem áll messze tõlem, most jutottam el odáig h nem bírok magammal és venni szeretnék egy szintit. Lényegében csak a zongora érdekel rajta. Tehát nem zenei analfabétának, de azért egy egy alapszintû cucc elég lesz nekem. Min. 61 billentyûsre gondoltam.
nekem van egy eladó, bagóért!

Létezik olyan oldal ami egy tizenéves visszafogot, félénk, roszulöltözött lányból aranyos, szép, divatos tini lányt tud csinálni?

Segitsetek kérlek. Minnél el?bb ha lehet.Köszönöm

Legjobb válasz: Ez nem egy oldal hanem az önbizalom, a jó ízlés és az odafigyelés. Figyeld az utcán az emberek öltözékét, járj fel Lookbook-ra meg Polyvore-re, és érezd magad jól a bõrödben.

Ez nem egy oldal hanem az önbizalom, a jó ízlés és az odafigyelés. Figyeld az utcán az emberek öltözékét, járj fel Lookbook-ra meg Polyvore-re, és érezd magad jól a bõrödben.
Ja a linkek: http://lookbook.nu/ http://www.polyvore.com/cgi/ De ez még önmagában nem tesz semmit. Ezeket a tulajdonságokat Neked kell kialakítanod magadban.
szia. hova valósi vagy? szívesen elkísérlek vásárolni:) de ha küldesz privátban képet, próbálok segíteni. 20£


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!