Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan amit nem lehet észrevenni (2 db)

Létezik olyan hüvelyfertőzés, amit nem lehet észrevenni?

Uton utfélen azt hallom, hogy többekenek beindult id? el?tt a szülése (20hét táján) és elvesztették a babájukat, mert hüvelyfert?zésük volt de nem vették észre, mert "tünetmentes" volt ezen azt értem nem viszketett nem fájt. Most állandóan ezen rágom magam, hogy van olyan fert?zést tényleg amit nem lehet érzékelni? Nekem ha volt pl gombám fájt, viszketett, folyásom volt. Most is van fehér folyásom de állítólag az normális terhességkor ha panaszmentes (nem viszket, nem fáj). Írjatok légyszi mi a véleményetek, tapasztalatotok! Köszönöm! 16hetes kismama

Legjobb válasz: Parázni ne parázz, attól nem lesz jobb. Inkább havonta nézesd meg magad a dokival, az biztos:-) Nekem 7 hetesen írt fel Candibene kupot, de nem használtam el, mert nem volt panaszom. Nem fájt, nem viszketett, folyásom is nagyon ritkán nagyon kicsit, de ez ugye természetes a terhesség alatt. A candibenére amúgy is az volt írva, hogy 12 hetes kor alatt csak nagyon indololt esetben használható. Érdeklõdtem, itt is , és a többség azt mondta, hogy amíg nincs tünetem, ne használjam. Most 12 hetesen egy-két napig kicsit viszketett, de most már énis megvárom az orvost, csütörtökön, hogy mit mond. Amúgy én még ilyenrõl nem hallottam. Ne parázz, tudod, amire gondolsz, az bekövetkezik. Inkább sûrûbben nézesd meg magad.-) Boldog babvárást.

Parázni ne parázz, attól nem lesz jobb. Inkább havonta nézesd meg magad a dokival, az biztos:-) Nekem 7 hetesen írt fel Candibene kupot, de nem használtam el, mert nem volt panaszom. Nem fájt, nem viszketett, folyásom is nagyon ritkán nagyon kicsit, de ez ugye természetes a terhesség alatt. A candibenére amúgy is az volt írva, hogy 12 hetes kor alatt csak nagyon indololt esetben használható. Érdeklõdtem, itt is , és a többség azt mondta, hogy amíg nincs tünetem, ne használjam. Most 12 hetesen egy-két napig kicsit viszketett, de most már énis megvárom az orvost, csütörtökön, hogy mit mond. Amúgy én még ilyenrõl nem hallottam. Ne parázz, tudod, amire gondolsz, az bekövetkezik. Inkább sûrûbben nézesd meg magad.-) Boldog babvárást.
HA A KÉRDÉS KIÍRÁSA ÓTA MÉG NEM VOLTÁL DOKINÁL, AKKOR AZONNAL MENJ. Nekem sem voltak tüneteim, se viszkezés, se kellemetlen szag csak NAGYON KEVÉS fehér folyás, mégis megvizsgált a dokim és kiderült, hogy van egy kis fertõzésem. A terhesség alatt csak a SZÍNTELEN folyás a normális, nekem legalábbis ezt modta az orvos. Ha bármi mást tapasztalok akkor azt mondta, hogy azonnal menjek vissza.

Léteznek olyan parókák, amiket viselve nem lehet észrevenni, hogy az nem az eredeti hajunk?

Parókákról általában süt, hogy nem az igazi hajunk...

Legjobb válasz: orvos mit mond? Nem normális hogy ennyire hullik a hajad,sürgõsen keress fel orvost,többet is,magándokit is ha a normál nem mond értelmeset,adnak gyógyszer,kideritik mi a bajod,mert ez egy sulyosabb betegség tünete Eredeti krdésre: van olyan paróka,rákos nagynényémnek senki nem mondja meg hogy nem az eredeti haja.

orvos mit mond? Nem normális hogy ennyire hullik a hajad, sürgõsen keress fel orvost, többet is, magándokit is ha a normál nem mond értelmeset, adnak gyógyszer, kideritik mi a bajod, mert ez egy sulyosabb betegség tünete Eredeti krdésre: van olyan paróka, rákos nagynényémnek senki nem mondja meg hogy nem az eredeti haja.
Szerintem is elõször dokihoz menj. Lehet, hogy ami pénzt a fejedre költesz abból ki is derítheted mi a bajod és megoldják. Cserébe szép hajad lesz, és igazi. Ha voltál már dokinál az mit mondott? Ha nem voltál sürgõsen menjél el!
A kérdező hozzászólása: természetesen megjártam pár orvost már. jelenleg arra várok, hogy végre endokrinológushoz eljussak, mivel még magánorvos esetében is min. 1 hónap a várakozási idõ. az ok, a magas tesztoszterin lehet. azonban erre szedtem hormonkészítmény, mégis csak idõszakosan állította meg a hullást. aztán már nem segített az sem, 1 hónapja álltam le vele, és mivel erõs készítmény, tovább nem akarom szedni. így feltételezem nem(csak) a tesztoszterin az oka a hullásnak, mert ha csak az lenne, a fogamzásgátlóval csak megoldódott volna. voltak lyukas fogaim, de a tavasszal mind rendberakattam, úgyhogy az is kizárt. az étkezésem változatos, melléje szedek vitaminokat, ásványi anyagokat is. anno bõrgyógyász szerint örökletes lehet a hajhullásom, anyukámnak is volt, hogy hullott, de nem ennyire, nem így. szóval szerintem ez sem lehet ok. nekem már csak egy tippem van: gyengék a hajhagymáim, és nem bírják el a hajamat. már hallottam ilyen esetrõl. jelenleg a mellkasom közepéig ér, tehát nem annyira hosszú... és mikor rövidebb volt (államig ért), akkor is hullott. azaz igazság, én már nem tudom milyen szakember keressek fel... endokrinológus oké. hajanalitikusnál is jártam, de már 3 éve, lehet újra megyek. megint menjek bõrgyógyászhoz??? igaz, csak egynél jártam. nagyon rossz ez a tehetetlenség.
hajanaliikus, bõrgyógyász, te irtad paróka helyett orvos elõbb

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!