Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan amit nem lehet (76 db)

Létezik olyan reakcióegyenlet, amit nem lehet rendezni?

Anno általános kémia kurzusról az rémlik, hogy mutatott ilyet az elõadó. De nem tudom mi lehetett az...

Legjobb válasz: Olyat nem írunk fel,amit nem lehet rendezni. Ha már fel van írva reakcióegyenletnek,olyan nincs,hogy ne lehessen rendezni.

Olyat nem írunk fel, amit nem lehet rendezni. Ha már fel van írva reakcióegyenletnek, olyan nincs, hogy ne lehessen rendezni.
A kérdező hozzászólása: Szerintem inkább arra gondolsz, hogy nem írunk fel olyat, ami nem létezõ reakció. Valami olyasmi rémlik talán, hogy ha stimmelt a töltésmegmaradás, akkor az anyagmegmaradást nem lehetett egyeztetni és fordítva. Lehet rosszul rémlik a dolog, de meg mernék esküdni volt valami ilyen példa...
mit értesz azalatt, hogy rendezni?
A kérdező hozzászólása: Egyeztetni a töltés-és tömegmegmaradás törvényét; a megfelelõ együtthatók felírását.
igen, létezik.
A kérdező hozzászólása: Például?
Pl a HTC One sorozat
Iphone-nak is le lehet. Valahogy a szervízben is meg kell szerelni.
Csak nem a szokásos módszerrel. :)
Nokia N9 például
iPhone 4-en és 4S-en is le lehet, csak ki kell csavarni két csavart
Asszem az Xperia P-nek se levehetõ, de javítsatok, ha kell.
Lehet blogot titkositani pl a freeblog.hu-n. :)
De akkor kinek írod? Magadnak? Még Word sem kell hozzá, ott a Google Docs. Azt írsz bele, amit csak akarsz, és ha nem osztod meg, akkor rajtad kívül senki nem fogja tudni elolvasni, csak a Google! XD Viccet félretéve: ha valamit az internetre írsz, illetve online felületet vagy alkalmazást veszel igénybe, az a szöveg attól kezdve nem titkos. Minimum az alkalmazás üzemeltetõje hozzá tud férni, minden további nélkül. Afelõl senkinek ne legyenek illúziói, hogy a Google (vagy bármely mailszolgáltató) nem tud belenézni a postaládádban lévõ emailekbe, ha akar. Más kérdés, hogy akar-e? Ugyanez van a számítási felhõvel is. Online szoftveren hozunk létre olyan dokumentumot, amelyen online tárolunk. Ehhez is hozzá lehet férni, csak ismeret kell hozzá.
A kérdező hozzászólása: 1: nagyon köszönöm! 2: neked is köszi, csak azt nem értem, miért kell leszólni, azért, mert nem vagyok számitástechnikai zseni (na meg semilyen..)
Én is most találtam rá egyre, a neve: kedvencnaplom.hu


Létezik olyan hüvelyfertőzés, amit nem lehet észrevenni?

Uton utfélen azt hallom, hogy többekenek beindult id? el?tt a szülése (20hét táján) és elvesztették a babájukat, mert hüvelyfert?zésük volt de nem vették észre, mert "tünetmentes" volt ezen azt értem nem viszketett nem fájt. Most állandóan ezen rágom magam, hogy van olyan fert?zést tényleg amit nem lehet érzékelni? Nekem ha volt pl gombám fájt, viszketett, folyásom volt. Most is van fehér folyásom de állítólag az normális terhességkor ha panaszmentes (nem viszket, nem fáj). Írjatok légyszi mi a véleményetek, tapasztalatotok! Köszönöm! 16hetes kismama

Legjobb válasz: Parázni ne parázz, attól nem lesz jobb. Inkább havonta nézesd meg magad a dokival, az biztos:-) Nekem 7 hetesen írt fel Candibene kupot, de nem használtam el, mert nem volt panaszom. Nem fájt, nem viszketett, folyásom is nagyon ritkán nagyon kicsit, de ez ugye természetes a terhesség alatt. A candibenére amúgy is az volt írva, hogy 12 hetes kor alatt csak nagyon indololt esetben használható. Érdeklõdtem, itt is , és a többség azt mondta, hogy amíg nincs tünetem, ne használjam. Most 12 hetesen egy-két napig kicsit viszketett, de most már énis megvárom az orvost, csütörtökön, hogy mit mond. Amúgy én még ilyenrõl nem hallottam. Ne parázz, tudod, amire gondolsz, az bekövetkezik. Inkább sûrûbben nézesd meg magad.-) Boldog babvárást.

Parázni ne parázz, attól nem lesz jobb. Inkább havonta nézesd meg magad a dokival, az biztos:-) Nekem 7 hetesen írt fel Candibene kupot, de nem használtam el, mert nem volt panaszom. Nem fájt, nem viszketett, folyásom is nagyon ritkán nagyon kicsit, de ez ugye természetes a terhesség alatt. A candibenére amúgy is az volt írva, hogy 12 hetes kor alatt csak nagyon indololt esetben használható. Érdeklõdtem, itt is , és a többség azt mondta, hogy amíg nincs tünetem, ne használjam. Most 12 hetesen egy-két napig kicsit viszketett, de most már énis megvárom az orvost, csütörtökön, hogy mit mond. Amúgy én még ilyenrõl nem hallottam. Ne parázz, tudod, amire gondolsz, az bekövetkezik. Inkább sûrûbben nézesd meg magad.-) Boldog babvárást.
HA A KÉRDÉS KIÍRÁSA ÓTA MÉG NEM VOLTÁL DOKINÁL, AKKOR AZONNAL MENJ. Nekem sem voltak tüneteim, se viszkezés, se kellemetlen szag csak NAGYON KEVÉS fehér folyás, mégis megvizsgált a dokim és kiderült, hogy van egy kis fertõzésem. A terhesség alatt csak a SZÍNTELEN folyás a normális, nekem legalábbis ezt modta az orvos. Ha bármi mást tapasztalok akkor azt mondta, hogy azonnal menjek vissza.

Létezik olyan vissza nem térítendő támogatás, amit családi ház átépítésére, átalakítására lehet fordítani?

Legjobb válasz: Jah nagylelkû szülõknek hívják mert az államtól ilyet nem kapsz...vagy talán még a szocpolt is lehet bizonyos feltételek mellett ilyesmire használni,de ezt még kb 1,5 éve olvastam..azóta nem tudom mi a helyzet ezen a téren

Jah nagylelkû szülõknek hívják mert az államtól ilyet nem kapsz...vagy talán még a szocpolt is lehet bizonyos feltételek mellett ilyesmire használni, de ezt még kb 1, 5 éve olvastam..azóta nem tudom mi a helyzet ezen a téren
A vissza nem térítendõ támogatást általában az Unió ad a kormányon keresztül. Ha eltudod velük hitetni, hogy ezzel te munkahelyet teremtesz és ezzel csökkented az éhezõ emberek számát vagy ez jó az embereknek akkor majd kapsz.

Nestle beba tápszerböl milyet e szik a 4 honap körüli babátok? Létezik ebböl olyan ami nem ha-s és lehet adni 4 hos babának? A dokink csak hétfön rendel ma nem volt.

Legjobb válasz: 6 hóig 1-es,6 hótól 2-es,8 hótól 3-as tápszere van a Bebanak.Patikában a sima 1-es recept nélkül is kiadják.Esetleg Tesco,Spar,Rossmann ban is meg lehet próbálni.

6 hóig 1-es, 6 hótól 2-es, 8 hótól 3-as tápszere van a Bebanak.Patikában a sima 1-es recept nélkül is kiadják.Esetleg Tesco, Spar, Rossmann ban is meg lehet próbálni.
A Beba 1-es tápszere (Start Aktív) nálunk vénnyel 2024 Ft a patikában, vény nélkül pedig 2700 Ft.
Lemaradt a vége. Szóval, ha sürgõs volt, én még így is kiváltottam. Annyira nem gáz a 600 Ft, ha az ember rá van szorulva. (persze jól nem esett, de legalább adnak tápszert vény nélkül, nem igaz?)

Létezik olyan harapási rendellenesség, amit nem lehet fogszabályozni?

Olyanok a fogak növése, állás, állkapocs szerkezete, ami miatt nem lehet szabályoztatni a harapási rendellenességet.

Legjobb válasz: Ha a fogakkal van baj, akkor nagyjából nincs (mindenre megoldás a foghúzás), de ha nincs alsó állkapcsod az például egy elég nagy harapási rendellenesség. :/

Ha a fogakkal van baj, akkor nagyjából nincs (mindenre megoldás a foghúzás), de ha nincs alsó állkapcsod az például egy elég nagy harapási rendellenesség. :/

Létezik olyan narancsõr, amit nem lehet eltüntetni semmivel?

21 éves vagyok, heti 5x súlyzós edzést végzek + heti 5x kardió/anaerob futás/biciklizést, immár több mint 1 éve. Helyesen táplálkozok, nem eszek és nem iszok cukrosat, napi 2-3 l vizet iszok. Nem szedek gyógyszert, nem mérgezem magam semmilyen káros dologgal (alkohol, cigi, kávé) és mindezek ellenére, a fenekem illetve a fenekem alatti combrész narancsbõrös. Befeszítve az izmomat nagyon látszik, simán nyugalmi helyzetben is hepehupás a combom. Ilyen helyzetbe mit lehet tenni? Vagy ennyire nulla esélyem van a genetikával? Egyébként felül szálkásabb izmosabb vagyok, mégis ha befeszítem a tricepszem, az izom felett mintha göröngyös lenne (narancsbõrös). Egyébként ha számít normális alkatom van, zsírfeleslegem nincs.

Legjobb válasz: a narancsbör teljesen nem tüntethetö el egy bizonyos szint után. sajnos ez genetika.

a narancsbör teljesen nem tüntethetö el egy bizonyos szint után. sajnos ez genetika.
Kenheted, masszírozhatod feszesítõ krémmel, de csak egy bizonyonyos szintig csökkenthetõ, teljesen nem tûnik el, mert valamennyi kevés zsírnak kell lennie a bõr alatt, ha pedig az neked genetikailag ilyen "csomókban" göröngyösen helyezkedik el, akkor nincs mit tenni.
Nem lehet eltüntetni csak javítani a bõr textúráján.
Nekem is ilyen volt, vettem egy dermarollert, az kb csodákat mûvelt velem, ajánlom neked is.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, fõleg neked utolsó :) És elnézést az elírásért: *narancsbõr
Ez egy régi kamu, nem kell figyelembe venni.
Nem kell fizetni semmit, ez egy vírus a gépeden, nálam is volt ilyen.
A kérdező hozzászólása: akkor ha futtatok egy vírusírtást megoldódik?
Ez ilyen kamu becsapásos oldal. Ki kell lépni kikapcsolni, tisztítani majd újra mehet a net :)

LÉtezik olyan xbox, amivel nem lehet 2en játszani?

Tudom,hogy játékfüggő is hogy lehet e 2en játszani,de a kérdésem az lenne,hogy van e olyan xbox 360,amivel ha 2en akarok játszni,akkor 2 xbox kell hozzá?

Legjobb válasz: Minden xbox képes erre. Multiplayernek hívják, interneten keresztül megy általában. Kell hozzá 1 xboxos net elõfizetés.

Minden xbox képes erre. Multiplayernek hívják, interneten keresztül megy általában. Kell hozzá 1 xboxos net elõfizetés.
vannak programok pl: xlink kai, vagy xbslink , az xboxot összekell kötni PCvel és így neten lehet játszani olyanokkal akik szintén ezt a programot használják, ehez nem kell flash vagy rgh, de ha van akkor is mûködik, és live elõfizetés sem szükséges, de lanozni is lehet ha a két box 1 hálozatra van kötve routerrel, ahoz se kell elõfizetés. Az is játékfüggõ amivel lehet osztott képernyõn lehet játszani, de neten vannak listák ehez is. ha viszont RGH chip a gépben vagy jtagolt, akkor FDSben van olyan funkció hogy sysLINK, ez is neten megy, nem kell hozzá pc, és csak azokkal tudsz játszani akik szintén ezt használják. viszont ha komoly mulitiplayer szándékaid vannak akkor ajánlatos live elõfizetést vásárolni és eredeti játékokkal játszani, mert EA játékoknak nincs system link(lan) funkciója, azzal csak liveon lehet játszani sajna...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!