Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan amit itthon (10 db)

Létezik olyan, amivel itthon is meg tudok bizonyosodni arról, hogy minden rendben van a babával?

11 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Ilyen korai terhességnél a szívhang figyelõ még nem sokat ér,pláne úgy,hogy valószínû hogy 1. terhesség,és nem tudja milyennek kell lennie a baba szívhangjának. Nincs otthoni dolog,de már mehetsz a "12. heti" uh-ra,amit a 11-13.hétig szoktak. Ott majd látod,hogy minden rendben!! Ha pedig oka van annak,hogy aggódsz, pl vérzésed van,vagy görcsölgetsz,akkor keress fel egy nõgyógyászt,vagy menj be a kórházba,ahol megvizsgálnak. Ha nincs konkrét oka,akkor várnod kell türelmesen a 12. heti uh-ig,utána pedig még pár hét (4-6 hét),és érzed majd a picid mozgását :-) Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-) Üdv: 3 lányos,9hkm

Ilyen korai terhességnél a szívhang figyelõ még nem sokat ér, pláne úgy, hogy valószínû hogy 1. terhesség, és nem tudja milyennek kell lennie a baba szívhangjának. Nincs otthoni dolog, de már mehetsz a "12. heti" uh-ra, amit a 11-13.hétig szoktak. Ott majd látod, hogy minden rendben!! Ha pedig oka van annak, hogy aggódsz, pl vérzésed van, vagy görcsölgetsz, akkor keress fel egy nõgyógyászt, vagy menj be a kórházba, ahol megvizsgálnak. Ha nincs konkrét oka, akkor várnod kell türelmesen a 12. heti uh-ig, utána pedig még pár hét (4-6 hét), és érzed majd a picid mozgását :-) Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-) Üdv: 3 lányos, 9hkm
Szívhangfigyelõ.
Szívhangfigyelô! Több féle is van belôle, olyat keress, amivel már a 12.héttôl lehet hallgatolózni: ha jól emlékszem Angelsound ami jó lenne neked (van ami csak a 20.hét után jó)
11 hetesen vagy hallja majd a szívhangfigyelõvel a baba szívét, vagy nem. És kérdés, hogy tudja e egyáltalán, milyen a magzati szívhang?
Nekem volt Angelsounds szívhanghallgatóm, és nagy hasznát vettem. Ugyan csak a 14. héttõl találtam meg vele a baba szívhangját, de onnantól kezdve mindig megvolt, amikor keresgéltem. Könnyû megkülönböztetni a saját szívhangodtól, mert a babáé kb kétszer olyan gyors. Számomra nagyon hasznos és megnyugtató kütyü volt. Viszont ha még nem hallod vele a szívhangot ne parázz, sok mindentõl függ, hogy ténylegesen mikor lehet hallani vele a babát (placenta elhelyezkedése, baba fekvése stb).

Létezik valahol olyan munka, amit itthon el tudok végezni a 8 hónapos babám mellett? Talált már valaki ilyet? Nagyon nagy szükségem lenne rá.

Legjobb válasz: Mihez értesz? Miben vagy jó? A te helyzetedben valami vállalkozás jellegû munkát kéne keresned. Anyukám pl. perfekt német, õ diákokat korrepetált, amikor otthon volt. Egy barátnõm kézmûveskedik, csinált egy honlapot és ott árulja a termékeit. Igaz, ez némi befektetést (anyagköltség) is igényel. Másik ismerõsöm fordít otthon. Meg lehet találni, hogy amihez értesz, azt hogy ûzheted otthoni keretek között. De ehhez tudni kell, mihez értesz. Ezt pedig te tudod.

Mihez értesz? Miben vagy jó? A te helyzetedben valami vállalkozás jellegû munkát kéne keresned. Anyukám pl. perfekt német, õ diákokat korrepetált, amikor otthon volt. Egy barátnõm kézmûveskedik, csinált egy honlapot és ott árulja a termékeit. Igaz, ez némi befektetést (anyagköltség) is igényel. Másik ismerõsöm fordít otthon. Meg lehet találni, hogy amihez értesz, azt hogy ûzheted otthoni keretek között. De ehhez tudni kell, mihez értesz. Ezt pedig te tudod.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretek és tudok gépelni. Gondoltam pl. szakdolgozatok gépelésére, de sajnos bejelentett nem jöhet szóba gyed mellett. Köszönöm, hogy válaszoltál.

Létezik az, hogy eBayen egy olyan táskát ami itthon több ezer forit lenne 3-400ft-ért megkapok?

Megnéztem jól ingyenes elvileg a szállítás és nem licites, ez a fix ár. De valahogy nehezen tudom elképzeni, hogy ez tényleg igaz és nem átverés... Nektek van ilyen tapasztalatotok? Mert õszintén egy csomó cuccot találtam ami szintén így van ruhák, cipõk stb. Ha igaz lenne rögtön ráharapnék de nem akarom megszívni, értelemszerûen....

Legjobb válasz: Link? mire gondolsz pontosan? Mert vannak ebayes olcsó cuccok amit mondjuk vaterán 10szer annyiért árulnak. Azt nyilván ebayen megéri megvenni. Minden héten szoktam ebay-rõl rendelni valamit, sose volt még gondom semmivel.

Link? mire gondolsz pontosan? Mert vannak ebayes olcsó cuccok amit mondjuk vaterán 10szer annyiért árulnak. Azt nyilván ebayen megéri megvenni. Minden héten szoktam ebay-rõl rendelni valamit, sose volt még gondom semmivel.
A kérdező hozzászólása: [link] Pl ez a táska
Ezek mind mind kínai hamisítványok amit e-bayen árában adnak... vettem ezüstözött gyûrûket e-bay-rõl még pár éve, darabját 0, 7 dollárért. 20 darabot. Illetve Hello Kitty-s karórát, amit itthon a plázában megkapsz 3500ért, én darabját 99centért vettem... és ugyanolyan "minõség". Szóval teljesen hihetõ.
ja, és ez licites. Nem fix áras, most nézem. "Bid", tehát licit.
Ez például licites. A "buy it now" a fixáras.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm szépen a segítséget! :)

Létezik olyan könyv vagy mesefilm, ami bemutatja, elmagyarázza egy kisbaba születését? 19 hónapos kislányomnak szerteném mutogatni, hogy megértse majd, hogy anya miért nem lesz itthon pár napig, amíg szülni megyek.

Most 19 hónapos a "nagylányom" és 21-22 hónapos lesz, amire megérkezik a kistesó. Szertném az Õ szintjén bemutatni, elmagyarázni, hogy anya kórházba megy és hazahozza a kistesót. Azt persze már most is tudja, hogy a baba ott lakik a pocakban és minden nap megsimogatja, megpuszilgatja a hasamat, állandóan nézi a kisbabákat a babakocsiban, és persze mondom is Neki, hogy nemsokára lesz testvére Neki is, de ezt megérti? Akinél kis korkülönbség van, hogy csinálta? Bementek a kórházba anyát és a kistesót meglátogatni, vagy nem tanácsos?

Legjobb válasz: Peti, Ida és Picuri. De szerintem egy ekkora gyerek még kicsi hozzá

Peti, Ida és Picuri. De szerintem egy ekkora gyerek még kicsi hozzá
Van a Sehány éves kislány c. könyv. De ahogy te elmondod neki az is teljesen jó.
Anna-Peti könyv Bartos Erikától. Kistestvér érkezik! Ez a címe és pont az õ korosztályuknak szól! Fiaim imádják, 2-és 3 évesek, mi is várjuk a 3 babát.
Amariska... az tud ilyet is :)
Létezik , de valószínûleg elég drága . Állítólag Bécs-ben lehet kapni .
Itthon szerintem nem lehet kapni. Még nem találkoztam vele. De hogy józanul nem tüdõzném le, az biztos! Gondolj bele, mennyi [email protected] lehet benne.

Létezik olyan oldal, hogy beírom a hozzávalókat amik például itthon vannak, és kidob egy receptet ez alapján? Nagy segítség lenne!

köszönöm

Legjobb válasz: nosalty.hu- mi van a hûtõdben http://www.nosalty.hu/mi-van-a-hutodben

nosalty.hu- mi van a hûtõdben http://www.nosalty.hu/mi-van-a-hutodben
ez de jó! köszi!
http://mindmegette.hu/kereses/recept/ Ez is ugyanazt tudja. :) Vesszõvel elválasztva beírod a meglévõ hozzávalókat, és azt is megadhatod, mi az, amit semmiképp nem szeretnél használni az ételhez.
De ha ide beírod, hogy mid van otthon, és kb. milyen fajta kaját szeretnél enni, biztos vagyok benne, hogy közülünk többen fognak neked jónéhány, valószínû használható ötletet adni.

Létezik olyan sportelméleti szak, amivel el tudok helyezkedni itthon?

Humánkineziológia, rekreáció, ilyesmi szakokra gondolok. Az el?bbi úgy érzem, nagyon bejönne, de több helyen olvastam, hogy Magyarországon lehetetlen munkát találni vele. Tényleg nagy elhivatottságot érzek a sport iránt, de a külföldre nem tudom, szeretnék-e menni...Van olyan szak, ami keresett itthon, sporttal foglalkozik, és pár év múlva mondjuk lesz elég munkalehet?ség friss diplomásoknak?

Létezik olyan táplálékkiegészítő, amit itthon is el tudok készíteni? Ha igen, mi a receptje?

Legjobb válasz: Szia!! Mire gondolsz pontosan?? táplálékkiegészítõk /protein, tömegnövelõk, keratin, vitamonok, ásványi anyagok, emésztõ enzimek stb stb/ ezeket hívjuk annak. Nem tudod õket elkészíteni, csak ha megveszed õket :D üdv

Szia!! Mire gondolsz pontosan?? táplálékkiegészítõk /protein, tömegnövelõk, keratin, vitamonok, ásványi anyagok, emésztõ enzimek stb stb/ ezeket hívjuk annak. Nem tudod õket elkészíteni, csak ha megveszed õket :D üdv
A kérdező hozzászólása: szijja! hát nemtudom mire gondolok pontosan!:D vagyishát vmi olyan kaját vagy üccsit szeretnék itthon (olcsón megúszva) összedobni ami elveszi vagy legalább kontrolálja az étvágyamat.érted?!?:)
Szia!!! Ilyen igazából nem nagyon van. VAn egy, de igazából ez energiaital, amit edzés közben érdemes fogyasztani, külön nem, mert megdobja a vércukorszintet, majd hirtelen le is esik tõle. Amúgy ez dextróz, víz, citromlé, és egy kis só keveréke. De nem ajánlom, mert nincs haszna. A tápkiegnél olcsóbb megoldás nem nagyon van, én a volumass 35 profra szavazok, az nagyon jó és alacsony GIjü a szénhidrát része, nem dobálja a vércukrodat össze-vissza. EGy adag 250 ft kb. szia
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm! és hol lehet venni?patikában vagy vhol máshol?
igen, bármely fitness pont szaküzletben, illetve ezen az oldalon: http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=5191 lehet kapni kicsi és nagy kiszerelésben, de ha kiszámolod egy adagra vetítve, a nagy kiszerelés éri meg, még ha egyben is kell kifeizetned nagy összeget, megjegyzem, diéta alatt semmi féle fajta cukor nem megengedett, így ez sem !!! csak ha esetleg diétázol
Ha étvágycsökkentésre szeretnél táplálékkiegészítõt, akkor sztem nem a Volumass 35 a megolddás, inkább valami fehérjekészítmény. (a volu35 nem csak fehérje, elég magas a szénhidráttartalma annak, aki inkább fogyni szeretne) Mivel gondolom, leginkább fogyni szeretnél. Menj be egy fitness-testépítõs táplálékkiegészítõ boltba, ott tudnak ajánlani sokmindent, van több, ami megfizethetõ.
Már bocsánat, de a Volumass 35 egy komplett MRP, tehát étkezés helyettesítõ, így ha fogyás a cél nyilván nem jó, de ha csak kontrollálni az étkezést arra igen, és ha esetleg az étvágycsökkentés a cél, akkor pedíg a HOODIA + a megoldás.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat:) igyekszem kipróbálni:)
Igen Jászkisérnél van ilyen hely a kis benzinkút elõtt!
Még ha nincs is ilyen (kétlem), akkor is körül kell nézni áthaladás elõtt. Abba gondolj bele, hogy ha elromlik a fénysorompó, vagy a lámpa, nem nézel körbe, és jön a vonat 120-al.
rengeteg ilyen van, félreesõ helyen vagy ahol földút keresztezi a vasúti töltést ott csak egy andráskereszt van.
Rengeteg helyen van ilyen. Pl Méntelken is van.
a Váchoz közeli Máriaudvarnál kijelentették, soha nem lesz fénysorompó, mert megvalósíthatatlan
Nagyon sok helyen van vidéken
Csak ebben a városrészben van 2, meg egy kézi sorompós. A szomszéd faluban szintén 2(de lehet 3 is van), meg egy lámpás... Vidéken, alacsony forgalmú úton és vasúton nem ritka. És kb hasonló a helyzet ennek a vonalnak a teljes hosszában.
Olyan is ezerszám van, amely még andráskeresztel sincs, s forgalom van rajta. Persze nem fõközlekedési útvonalak, hanem csak kisebb jelentõségûek, s olyanok, amelyek a vasút melletti földekhez biztosít átjárást.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!