Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan amit (2148 db)

Szeretnék venni egy kávéfőzőt, és hallottam, hogy létezik olyan, ami hagyományos és kapszulás is egyben. Létezik?

Tudna nekem valaki segíteni, hogy van-e egyáltalán ilyen, ha igen, akkor mi a márkája, esetleg egy linket adni?

Létezik olyan ami USB-portból hdmi kimenetbe alakít át?

Legjobb válasz: Olyan nagy a sávszélesség eltérés, hogy értelmetlen lenne ilyet gyártani. Ráadásul a HDMI az kép és hang átvitelre , az USB pedig adatforgalomra szolgál.

Olyan nagy a sávszélesség eltérés, hogy értelmetlen lenne ilyet gyártani. Ráadásul a HDMI az kép és hang átvitelre , az USB pedig adatforgalomra szolgál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen sokat segítettél. :)

Fogyott már le valaki tabletták segítségével? Létezik olyan, ami TÉNYLEG használ?

"Ne tablettázz, hanem sportolj, diétázz" válaszokat, kérem, mell?zzük, nem ez volt a kérdés.

Legjobb válasz: Szerintem meg lehet,hogy vannak már olyan tabik,hogy nem lesz éhes az ember ,azt elvan egész nap pl fénnyel vagy vízzel,kajára meg rá se néz mert nem is kívánja .

Szerintem meg lehet, hogy vannak már olyan tabik, hogy nem lesz éhes az ember , azt elvan egész nap pl fénnyel vagy vízzel, kajára meg rá se néz mert nem is kívánja .
Nem létezik! Ha ennyire egyszerû lennek, akkor jóval több vékony ember szaladgálna az utcán!
Szerintem ennek az a pszihológiája, hogyha már elköltöttél rá egy rakás pénzt, és minden nap többször figyelsz, hogy bevegyél egy tablettát, akkor eszedbe fog jutni akkor is, mikor egy csokit vennél, és inkább nem veszed meg. Ennek ellenére hogy ezt tudom, én is most épp azért olvasgatom ezt a topikot, hogy hátha találok valamit, ami tényleg beválik :D
Nem létezik. Ha létezne arról nem hirdetésekbõl tudnál, hanem azért mert mindenki arról áradozik mennyit fogyott vele. A pénz visszafizetési garancia meg kamu. 1. A cég tisztában van vele, hogy az emberek nagyobb része nem veszi a fáradságot, hogy visszakérje a pénzét. A terméken a hozzávalókat és az árát nézve akkora az árrés, hogy akkor is bõven megéri nekik ha az emberek négyötöde visszakéri a pénzt. 2. Aki ilyen tablettát vesz az esetleg fogyókúrázik mellette és azt hiszi a kis naív hogy a tablettától fogyott le. Pedig az csak pacebo. 3. Megígérik, hogy visszafizetik azután eltûnnek, hogy két hét múlva új cégként új csodaszert reklámozzanak. Kedvenc tablettás hirdetésemet mostanában sokat látni. Azt ígérik, hogy két hét alatt le lehet fogyni vele 15 kilót ami akkor is necces ha semmit nem eszel. A hirdetésbe "bizonyítéknak" kitett fényképek a legdurvábbak, az elsõn kötényhassal valaki a másodikon egy sovány has. Ebben az a szép, hogy a kötényhasat csak és kizárólag mûtéttel lehet eltávolíttatni. Aki ezután is elhiszi az meg megérdemli, hogy jól átverjék.
14:36 vagyok Találtam neked még egy cikket: http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=617
Õszintén ajánlom ezt a cikket, nagyon sok hasznos információt találsz benne! (meg amúgy az egész oldalon) http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=85
Nekem vissza! Nincs veszteni valód, max. annyi, hogy nagyon fogsz benne reménykedni és nagyot fogsz csalódni! Bár mondjuk, lehet, hogy én csak mázlista voltam és nekem pont visszaadták. Gondolom járt már úgy valaki, hogy nem!
az ilyen "cégeket" utána kb lehetetlen elérni , úgysem adják vissza a pénzed:) tudom...
A kérdező hozzászólása: És visszakaptad a pénzedet? Mert ha igen, akkor igazából nincs vesztenivalóm.
Elsõ vagyok! Na én anno pont egy ilyennek dõltem be, mint te! Gondoltam biztos nem kamu, ha visszafizetik az árát. A tablettát szét kellett rágni. Hát minden mondjak, olyan íze volt, hogy 3szor kellett öklendeznem. Lehet, hogy azért gondolták, hogy fogyaszt, mert az embernek szabályosan hányingere lesz tõle!:) De rá 2 órára simán tudtam enni! A pénzed pedig használják addig. Azért éri meg. Mert legalább 2-3 hét úgy is eltelik mire rájössz, hogy [email protected] sem ér. Addig is ott van nekik a pénz tõkeként! Szóval saját tapasztalatot vártál, hát leírtam. Azt meg felejtsük már el, hogy biztos vannak olyan tabletták, amik elveszik az éhségérzetet és nem eszel semmit egész nap! És az mire jó? Gyomorrákot kapni két éven belül?
A kérdező hozzászólása: Nem találtam róla fórumot. Nem tudom, hogy azért, mert még túl új, vagy mert tényleg kamu. De a garancia eléggé meggyõzõ. A hirdetése a Kiskegyedben van, két oldalas, sztorival, termékmagyarázattal, árakkal, elérhetõséggel.
olvassál róla fórumot, de ne a szer oldalán, mer általába azi lyenek kamuk..
A kérdező hozzászólása: Igazából azért kérdezem, mert találtam egy hirdetést egy szerrõl, ami eléggé kecsegtetõ. Azt írják, már ezrek fogytak le a segítségével. Egy osztrák találmányról van szó. Azt írja, ha mégsem válik be, visszafizetik a teljes árát, kérdés nélkül. Szerintetek?
Már bocs, de VAN vesztenivalód, és az a pénzednél lényegesen fontosabb és pótolhatatlanabb: az egészséged. Vajon tudod, biztos lehetsz benne, hogy mi van ezekben a tablettákban? Akár használ, akár nem, én nem mernék beszedni ilyesmiket... Dietetikus szakember tud diétát ajánlani, esetleg olyan megbízható gyógyszereket, amik biztonságosak.

Létezik olyan amit videokazettáról számítógépre?

Fontos!!! :)

Legjobb válasz: Megoldható a dolog. Mondjuk, ha szerzel egy megfelelõ kártyát a gépbe, amivel a lejátszóból kijövõ kábelt a gépre tudod dugni. Vagy VHS-ról CD/DVD-re alakítod. (Erre is vannak még talán ugye ezek a kombinált VHS lejátszók.

Megoldható a dolog. Mondjuk, ha szerzel egy megfelelõ kártyát a gépbe, amivel a lejátszóból kijövõ kábelt a gépre tudod dugni. Vagy VHS-ról CD/DVD-re alakítod. (Erre is vannak még talán ugye ezek a kombinált VHS lejátszók.
"Létezik olyan amit videokazettáról számítógépre?" Ilyen létezik, csak olyan nem. De most komolyan? Mit szeretnél? Ha VHS-t akarsz digitalizálni, akkor mondjuk vegyél egy ilyet: http://shop.avid.com/store/product.do;jsessionid=8F818B00800..
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!!! :)

Létezik olyan, amivel itthon is meg tudok bizonyosodni arról, hogy minden rendben van a babával?

11 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Ilyen korai terhességnél a szívhang figyelõ még nem sokat ér,pláne úgy,hogy valószínû hogy 1. terhesség,és nem tudja milyennek kell lennie a baba szívhangjának. Nincs otthoni dolog,de már mehetsz a "12. heti" uh-ra,amit a 11-13.hétig szoktak. Ott majd látod,hogy minden rendben!! Ha pedig oka van annak,hogy aggódsz, pl vérzésed van,vagy görcsölgetsz,akkor keress fel egy nõgyógyászt,vagy menj be a kórházba,ahol megvizsgálnak. Ha nincs konkrét oka,akkor várnod kell türelmesen a 12. heti uh-ig,utána pedig még pár hét (4-6 hét),és érzed majd a picid mozgását :-) Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-) Üdv: 3 lányos,9hkm

Ilyen korai terhességnél a szívhang figyelõ még nem sokat ér, pláne úgy, hogy valószínû hogy 1. terhesség, és nem tudja milyennek kell lennie a baba szívhangjának. Nincs otthoni dolog, de már mehetsz a "12. heti" uh-ra, amit a 11-13.hétig szoktak. Ott majd látod, hogy minden rendben!! Ha pedig oka van annak, hogy aggódsz, pl vérzésed van, vagy görcsölgetsz, akkor keress fel egy nõgyógyászt, vagy menj be a kórházba, ahol megvizsgálnak. Ha nincs konkrét oka, akkor várnod kell türelmesen a 12. heti uh-ig, utána pedig még pár hét (4-6 hét), és érzed majd a picid mozgását :-) Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-) Üdv: 3 lányos, 9hkm
Szívhangfigyelõ.
Szívhangfigyelô! Több féle is van belôle, olyat keress, amivel már a 12.héttôl lehet hallgatolózni: ha jól emlékszem Angelsound ami jó lenne neked (van ami csak a 20.hét után jó)
11 hetesen vagy hallja majd a szívhangfigyelõvel a baba szívét, vagy nem. És kérdés, hogy tudja e egyáltalán, milyen a magzati szívhang?
Nekem volt Angelsounds szívhanghallgatóm, és nagy hasznát vettem. Ugyan csak a 14. héttõl találtam meg vele a baba szívhangját, de onnantól kezdve mindig megvolt, amikor keresgéltem. Könnyû megkülönböztetni a saját szívhangodtól, mert a babáé kb kétszer olyan gyors. Számomra nagyon hasznos és megnyugtató kütyü volt. Viszont ha még nem hallod vele a szívhangot ne parázz, sok mindentõl függ, hogy ténylegesen mikor lehet hallani vele a babát (placenta elhelyezkedése, baba fekvése stb).

A mellszíj nélküli pulzusmérő óra mennyire megbízható? Olcsó kategóriában (10. 000 alatt) létezik olyan ami vízálló is?

Úszáshoz és futáshoz szeretnék egy pulzusmérő órát, de nem akarok érte egy vagyont fizetni, viszont szeretném, ha aránylag pontos lenne. Létezik ilyen?

Legjobb válasz: Amazonrol rendeltem egy Mio Motiva nevu orat. Pulzust eleg pontosan mer, de menet kozben sosem tudom rendesen merni, mindig meg kell allnom egy pillanatra, ugyanis le kell nyomva tartani egy gombot, hogy merjen. Szoval sport kozben neha megallok egy pillanatra, megmerem a pulzust es megyek tovabb. De azt hiszem az enyem nem vizallo, szoval uszasra nem jo. Ebayrol rendeltem valami kinai olcsosagot, ami szinten nem vizallo. Osszehasonlitaskepp egyutt hasznaltam a Mio-val es a kinai bovli csak minden masodik meresnel mutatott valos (Mio-val egyezo) adatot, a tobbi meresnel vagy nem mert egyaltalan, vagy valami irto marhasagot mutatott. (fel ora kemeny edzes utan pulzus 62, vagy mutatott nyugalmi allapontban 137-et:) Szerintem ne sajnald ra a penzt, mert (tapasztalatom szerint) itt nemcsak a markanevet, hanem a minoseget is megfizeted.

Amazonrol rendeltem egy Mio Motiva nevu orat. Pulzust eleg pontosan mer, de menet kozben sosem tudom rendesen merni, mindig meg kell allnom egy pillanatra, ugyanis le kell nyomva tartani egy gombot, hogy merjen. Szoval sport kozben neha megallok egy pillanatra, megmerem a pulzust es megyek tovabb. De azt hiszem az enyem nem vizallo, szoval uszasra nem jo. Ebayrol rendeltem valami kinai olcsosagot, ami szinten nem vizallo. Osszehasonlitaskepp egyutt hasznaltam a Mio-val es a kinai bovli csak minden masodik meresnel mutatott valos (Mio-val egyezo) adatot, a tobbi meresnel vagy nem mert egyaltalan, vagy valami irto marhasagot mutatott. (fel ora kemeny edzes utan pulzus 62, vagy mutatott nyugalmi allapontban 137-et:) Szerintem ne sajnald ra a penzt, mert (tapasztalatom szerint) itt nemcsak a markanevet, hanem a minoseget is megfizeted.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Az a pulzusmérõ ami nem használ mellkasi jeladót az NEM pulzust mér. Ezek az órák általában a csuklóról próbálják mérni a "pulzust" de ha ezeknél az óráknál viselése közben elkezded ütögetni a csuklódat azt is pulzusnak veszi !!!!! A Polar-nak az RCX3 és RCX5 óráját kimondottan Triatlonra tervezték, így benne van az úszás és futás is amit keresel. Javaslom nézd meg a polarshop.hu oldalát õk 3 Év garanciát vállalnak az órákra és segíteni is tudnak mert értenek az órákhoz.

Valakinek vált már be az otthon végezhető munka? Tényleg létezik olyan ami korrekt, és fizet is?

Ha van akkor adnátok nekem címet,vagy elérhet?séget?

Legjobb válasz: Szia! Nem elijeszteni akarlak, egy ellenpélda. A hugom szeretett volna ilyen munkát, korrektnek tûnt. 1000 Ft-ot kellett elutalnia és cserébe jött volna több hanganyaga, amit le kellett volna gépelni. Oldalakért fizettek volna x összeget. Ebbõl nem lett semmi. Több embert átvágott az illetõ, azóta 1-2 havonta keresik a hugom a rendõrségtõl tanunak. Ismerõsökön keresztül érdemes csak tényleg bevállalni ilyen munkát.

Szia! Nem elijeszteni akarlak, egy ellenpélda. A hugom szeretett volna ilyen munkát, korrektnek tûnt. 1000 Ft-ot kellett elutalnia és cserébe jött volna több hanganyaga, amit le kellett volna gépelni. Oldalakért fizettek volna x összeget. Ebbõl nem lett semmi. Több embert átvágott az illetõ, azóta 1-2 havonta keresik a hugom a rendõrségtõl tanunak. Ismerõsökön keresztül érdemes csak tényleg bevállalni ilyen munkát.
Van ilyen meló, csak ismeretség és nagy szerencse kell. Nekem is van otthoni melóm, és becsületesen rendesen megfizetnek..Én például ismerõs útján szereztem a melót..

Hol lehet ezt a fajta szűztea kekszet kapni? Már több helyen írták, h létezik olyan ami 98kcal/100g. Én amiket eddig láttam az mindegyik 252Kcal/100g volt. Ez másik márka lehet?

Legjobb válasz: Én csak a Dr Chen félét ismerem, a DM-ben láttam már... nem tudom, másfélét hol lehet kapni, de az is igaz, hogy nem néztem ennek a kalóriatartalmát...

Én csak a Dr Chen félét ismerem, a DM-ben láttam már... nem tudom, másfélét hol lehet kapni, de az is igaz, hogy nem néztem ennek a kalóriatartalmát...

Létezik olyan ami nagyobb mint a szerelem?

Sziasztok...Van egy érzésem hogy olyan kapcsolatban volt részem ami több volt mint egy szimpla szerelem.. ez annal is több volt.. de most elváltak az utjaink,és nem tudok nélküle létezni.. Immáron 2 hete hogy külön vagyunk,de nagyon nehéz.. mit tegyek? valami segitseg? Ja aki nem tudná én tettem tönkre a kapcsolatunkat ugy ahogy volt.. és már nincsen neki meg az a varázsa,se a hatása.... Bizonyos id? eltelik,és aztan ujra egymáse lehetünk??? HELP !

Legjobb válasz: ez is szerelem votl csak athatobb,mint amiben eddig reszed volt. ha valoban ennyire szereted es o is teged, de most eppen holt ponton van a dolog attol meg ha lecsitulnak a kedelyek ujra osszejohettek. ennek parancsolni nem lehet :)

ez is szerelem votl csak athatobb, mint amiben eddig reszed volt. ha valoban ennyire szereted es o is teged, de most eppen holt ponton van a dolog attol meg ha lecsitulnak a kedelyek ujra osszejohettek. ennek parancsolni nem lehet :)
Az a tény h már nem szeret sok mindent megváltoztat... Én sem szerettem már õt... A sok szenvedés megölt minden szépet és jót... Sajnos... Próbálta késõbb helyre hozni, de én biztos voltam a döntésben... Igen, a szívem majd megszakadt, h még szeret, de én már nem voltam képes hozzá ilyen érzésekre... Hagyj idõt neki... Ha szeret még, visszajön és elfogad téged, ha nem-engedd... Ennyit tudtam mondani... Ha még van kérdésed amiben tudok esetleg segíteni (mivel voltam ilyen helyzetben), hallgatom! Akár itt, akár privátban... 09:55 és 10:13 voltam. 17/L
A kérdező hozzászólása: nem mondtam el neki ezt..de azt mondta hogy reméykedik õ is abban hogy megjavulok..Most külön vagyunk..Azt mondta nekem hogy igy lesz a legjobb ha külön válnak utjaink.. Már nem szerlmes belém, egy haclvány szikrája sincsen neki..ami volt azt elszurtam, amirõl en tehetek..most már külön vagyunk.. de ahogy mondom ez a dolog nagyobb volt mint a szerelem.. Szoval ez van... Sajnos elcsesztem.es nincsen vissza ut..csak az hogy az idõ megold mindent..es elfeledteti ezeket az érzéseket amik most vannak...
De azt tudta a párod hogy neked gondjaid vannak ezzel? Lehet ha megbeszélnétek vagy beszélnétek errõl a hazugság"dologról" akkor megértené és együtt ezen is túltudnátok jutni. 19/L
A kérdező hozzászólása: Õ egyszer azt mondta 2 ok van ami miatt elhagyna .. az egyik az hogy becsapnám...sajnos megtörtént :(((( a másik meg az hogy megcsalnám.. ez nem történt meg...de a hazugság a leges leggonoszabb dolog a világon ...(( es ez ellen már szenvedek sok éve :(((
Nagyjából értem... Voltam hasonló helyzetben az elõzõ kapcsolatomban... Azért lett vége, mert kínszenvedés volt... Nagyrészt az õ hibájából (hozzáteszem, h nem kizárólag!!)... Én nem bántam meg h kiléptem, de ha ti nem vagytok biztosak a döntésben, meg kell beszélni... Szorítok értetek nagyon!! Nincs szebb érzés a szerelemnél!! :) Elõzõ válaszoló voltam.
A kérdező hozzászólása: Egyszerüen nincsen életem nélküle.. Nem tudok létezni nelküle.. hiaba mondjak azt hogy felejtsem el, , , hiába mondjak azt hogy jön jobb...asszem hogy ez volt a jo, amit en csesztem el.. Nagyon sok dologban egybeilletünk, .. a szerelem elmult, de volt egy olyan érzés ami etttõl is nagyobb volt.. de most az van hogy külön vagyunk. õ barátnõknél keresi a régi utat, én a barátoknal..nekme nem megy a munka, neki nem megy az élet ... Együtt ment.. külön már nem olyan.. hiába voltunk 5 honapot együtt, ez éveknek tünt... mind2 nek.. es sok mindenen átmentünk ez is tény..
A kérdező hozzászólása: Azzal rontottam el hogy kezdett nem bizni bennem...hazudtam neki dolgokat, de rájöttem hogy ez nekem betegség.. azt mondtuk egymásnak hogy a szerelmünk sok mindent ki fog bírni.egyikunk sem akarta a másikat ott hagyni... Szoval most én csesztem el a dolgokat ugy ahogy vannak..
A kérdező hozzászólása: Na igen, õ se és en se éreztem még ilyet.. de most 2 hete hogy külön vagyunk, de nem birjuk ki egymás nelkül..Mind2 szenvedünk... Arrol van itt a szo hogy ilyet nem éreztem és õ sem... ES nem tudom hogy most mi tevõ legyek.. Mert aki ilyet nem érzett át, az nem is tudja hogy milyen kapcsolat volt ez.. de vége már csak szenvedés volt én részemrõl es az övérõl is.. es az volt alegjobb ha külön válnak utjaink... de azt is tudom hogy mit érez õ es mit erzek én.. Mind2 tudjuk hogy a másiknak mi fáj, és megis külön vagyunk.. Azt mondta hogy ez igy lesz a legjobb, ha nem keressük egymást..
Igen, létezik... Én ezt érzem a páromhoz, de hozzá kell tennem, h nálunk mûködik a kapcsolat. Kedves kérdezõ, kifejtenéd bõvebben mivel rontottad el?
Az onzetlen-oszinte-tiszta szeretet az, ami felulmulja a szerelmet. A szerelem az mulo, de a szeretet az orokkevalo!
Majd az ido.... igy van es most legalabb megtanultad, hogyha legkozelebb lesz egy ujabb kapcsolatod, ott mar nem fogod elkovetni ezt a hibat, illetve megismetelni. Egy kapcsolatban nagyon fontos az oszinteseg es a bizalom!

Hívásrögzítõt keresek az alábbi készülékre: Samsung Galaxy S DUOS 2. Létezik olyan, ami mûködik ezen is?

Rootolni még NEM fogom a készüléket, ugyanis még nagyon új ahhoz.

Legjobb válasz: én call rcordert hazsnálok, nem erre, de semmi bajom vele.

én call rcordert hazsnálok, nem erre, de semmi bajom vele.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!