Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan ami serkenti a (3 db)

Létezik olyan szer, ami serkenti a peteérést?

Legjobb válasz: Természetesen létezik,de csak orvos adhat bizonyos vizsgálatok után.

Természetesen létezik, de csak orvos adhat bizonyos vizsgálatok után.
Ez nem igaz, van ami elõsegíti és nem orvos adhatja, hanem gyógynövényboltban lehet kapni. A neve Ovaria comp, elõsegíti a peteérést, segíti a beágyazódást.2600FT körûl van. De nem árt ha elötte 1-2 héttel szedsz valami vitamint.
Szerintem természetes módszerként egészséges, rendszeres étkezés már a mensi alatt is, vitaminkészítmény, plusz C vitamin, és cickafark tea. - nekem ez vált be

Olyan étrendkiegészítőt szeretnék, ami segítene abban, h :energiát ad, jó a bőrnek, és serkenti az agyat. Létezik ilyen?

Vagy ha külön-küön tudnátok valami jót ajánlani mindegyikre,azt is megköszönném.

Legjobb válasz: Energiát ad = ALVÁS, koffein, cukor. Igazából az alvás a legjobb és a legbiztosabb, mert minden, ami energiát ad - koffein tartalmú anyagok - azok elõbb utóbb még jobban lefárasztanak. Ha cukrot eszel viszont, mármint cukor tartalmú tápanyagot, amikor elégeted, energiád lesz. Jó a bõrnek = folyadék. Minél több folyadékot iszol és minél többet mozogsz, annál szebb lesz a bõröd. Serkenti az agyat = csokoládé. ------ Ha ezek nem tetszenek: a Béres kft-nek vannak ilyen cseppjei, vitaminjai. Van ilyen hajápoló gyógyszer is, amitõl szép lesz a körmöd, hajad, bõröd, kb. 7000-8000 ft.

Energiát ad = ALVÁS, koffein, cukor. Igazából az alvás a legjobb és a legbiztosabb, mert minden, ami energiát ad - koffein tartalmú anyagok - azok elõbb utóbb még jobban lefárasztanak. Ha cukrot eszel viszont, mármint cukor tartalmú tápanyagot, amikor elégeted, energiád lesz. Jó a bõrnek = folyadék. Minél több folyadékot iszol és minél többet mozogsz, annál szebb lesz a bõröd. Serkenti az agyat = csokoládé. ------ Ha ezek nem tetszenek: a Béres kft-nek vannak ilyen cseppjei, vitaminjai. Van ilyen hajápoló gyógyszer is, amitõl szép lesz a körmöd, hajad, bõröd, kb. 7000-8000 ft.
A kérdező hozzászólása: köszi:) én ezeket mind betartom, kivéve a csoki evést.Meg ezek nem is étrendkiegészítõk.Ezeknek a hatását szeretném még fokozni valamilye módon. Igazából úgy értettem, hogy valami konkrétabbat írjatok, mert azt tudom , h létezik Béresnek is étrendkiegészítõje.Amúgy ez az ár messze nem reális, legalábbis amennyire én jártas vagyok a témában.:)
Revalid jó a bõrnek, actival pedig olyan vitaminbomba ami energiát ad. Az agyat meg pl a zöldtea serkenti, bár az nem étrendkiegészítõ. Bár ha kiegészíted vele az étrended, akkor az. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!