Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan ami mindig kicsi (3 db)

Létezik olyan teknős ami mindig kicsi marad?

Legjobb válasz: Azt nem tudom megmondani milyen fajta, de tudom, hogy létezik kisméretû teknõs. Az egyik barátnõmnek van 3teknõse már elmúltak 2-3évesek és picik :)

Azt nem tudom megmondani milyen fajta, de tudom, hogy létezik kisméretû teknõs. Az egyik barátnõmnek van 3teknõse már elmúltak 2-3évesek és picik :)
görög teknõs
Igen létezik!Nekem is van kettõ.A fajtála pézsmateknõs!
pézsmateknõs.nekünk kettõ van 3évesek és 8cmkörül vannak.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ
Hát akirályteknõs is megnõ kisebb tenyér nagyságúra ha jol van tartva...
persze a királyteknõs
Bár az emberek emlékeiben az ékszerteknõsök általában húszforintos nagyságú állatkákként élnek, kevesen tudják, hogy ha megfelelõen etetik és gondozzák õket, közel 30 cm hosszúra is megnõhetnek! Páncéljuk diszkoszformájú, alapszíne zöld, sárga csíkokkal és foltokkal. Bõrük színe is zöld, lábukon és a fejükön sárga csíkokkal és pöttyökkel. Ahogy neve is utal rá, szemei mögött piros folt vagy széles csík található. Az állatkereskedésekben néha rokon fajok is kaphatóak, melyek mintázata eltérõ, és a "vörös fül" is hiányzik. Néhány ilyen rokon faj egyedei a 60 cm-es hosszúságot is elérhetik!
Ha nem eteted rendszeresen akkor, sem nõ nagyra. Mennyire kicsire gondoltál? Az ékszerteknõsök sem nõnek nagyobbra kb.20 cm-nél (ha jól tudom)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ de megtudnád kérdezni a barátnõdtöl hogy milyen fajta ?
igen.ugyan akkora amrad mint kölyök korában
opera mini.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam, de ezt írja ki letöltésnél. A windows phone nem támogatja ezt a fájltípust.
Nokia Xpress.
honnan próbáltad leszedni? ha nem sikerült akkor próbáld meg innen http://letoltés.com/letöltés/opera-mini-5.1-windows-mobile-m.. vagy innen http://m.opera.com/
A kérdező hozzászólása: Mind a két helyrõl próbáltam, de ugyan azt írja, hogy nem támogatja. Azért köszi a linket.
#4: Windows Mobile nem kompatibilis a Windows Phone-nal, utóbbival a MS tiszta lappal indult. Ha nincs fent a Windows Store-ban, akkor nem érhetõ el. Kérdezõ: Nokia Xpress-t próbáltad? Elvileg ugyanúgy tömörített adatforgalmat használ, mint az Opera Mini.
Nem tudom, windowsra van-e Chrome. Az utóbbi frissítéssel már az is tud tömöríteni, próbáld ki.
A kérdező hozzászólása: Még nem próbáltam, de mindjárt megnézem.
Ha nem tudod letölteni az opera minit akkor próbáld ki az Uc browser mint igaz hogy nem magyar. de ugyanúgy tömörített adatforgalmat használ, az opera mini-hoz hasonlóan.

Létezik olyan magnézium "tabletta", ami nem szervetlen, vagyis több szívódik fel, mint a tipikus tablettákból? Én a Béres Magne B6-ot szedem, napi kettőt, de kicsit kevésnek érzem.

Köszönöm.

Legjobb válasz: Én magnesium citricum-ot iszom, mert receptre a havi adagom 1 ezres és ez por, inni kell. 3*1-et kell innom, így olcsóbb, mintha magnerotot vennék, de hatóanyaga azonos.

Én magnesium citricum-ot iszom, mert receptre a havi adagom 1 ezres és ez por, inni kell. 3*1-et kell innom, így olcsóbb, mintha magnerotot vennék, de hatóanyaga azonos.
Nekem a nõgyógyászom mondta, hogy az ahhoz hasonlók, mint amit te is írtál, az teljesen másképpen hasznosul a szervezetben.Nekem Magnerotot kellett szednem, az egészen más;sokkal jobb.Olvass utána, megéri!
én magne b 6-ot szedtem, de 3x2-t.
A terhesség alatt találtam rá erre: JutaVit Mg+B6 Jóval olcsóbb, mint a Béres és egy tabletta elegendõ belõle. :)
Én magnézium citricit szedek jó ideje, receptre olcsóbb, 1-ben 500 mg Mg van, a -béresben fele. 3x2-t szedek.
Szia! Nekem is Magnerot-ot ajánlott a dokim. Napi 2-szer eggyel kezdtem, de keményedtem sokat, így már 4-szer egyet szedek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!