Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan ami mindig (156 db)

Üdv léteznek olyan helikopterek mind amik az Avatar filmben vannak (azok a kétrotorosok nem tudom a nevüket)?

Legjobb válasz: Léteznek, a rotorjai 90 fokban billenthetõek. Helikopterként és repülõgépként is lehet használni. [link]

Léteznek, a rotorjai 90 fokban billenthetõek. Helikopterként és repülõgépként is lehet használni. [link]
Osprey nagy kedvenc :) egyébként konvertiplánnak hívják a jármûtípust
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Zenelejátszóból Windows XP-re létezik-e olyan, amiben minden zenéhez külön be lehet állítani, hogy milyen hangszínnel és beállításokkal játssza le?

Legjobb válasz: NEM,maga a lejátszó nem tud ilyeneket... mindegyiket be kell állítani ahogy azt te akarod,pl az audacity-vel ami ingyenes és tud magyarul,lejátszónak ajánlom a WINAMP-ot ingyenes és ESKÜSZÖM,hogy 1000-szer tisztább hangot ad vissza,mint amit a tv-ben a youtube-n vagy a windows media playeren vagy akár a vlc-n hallasz... ebbõl van fizetõs ver,nem tom mire jó,de az ingyenes is hihetetlen zenei élményt biztosít!

NEM, maga a lejátszó nem tud ilyeneket... mindegyiket be kell állítani ahogy azt te akarod, pl az audacity-vel ami ingyenes és tud magyarul, lejátszónak ajánlom a WINAMP-ot ingyenes és ESKÜSZÖM, hogy 1000-szer tisztább hangot ad vissza, mint amit a tv-ben a youtube-n vagy a windows media playeren vagy akár a vlc-n hallasz... ebbõl van fizetõs ver, nem tom mire jó, de az ingyenes is hihetetlen zenei élményt biztosít!

Létezik olyan, amivel itthon is meg tudok bizonyosodni arról, hogy minden rendben van a babával?

11 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Ilyen korai terhességnél a szívhang figyelõ még nem sokat ér,pláne úgy,hogy valószínû hogy 1. terhesség,és nem tudja milyennek kell lennie a baba szívhangjának. Nincs otthoni dolog,de már mehetsz a "12. heti" uh-ra,amit a 11-13.hétig szoktak. Ott majd látod,hogy minden rendben!! Ha pedig oka van annak,hogy aggódsz, pl vérzésed van,vagy görcsölgetsz,akkor keress fel egy nõgyógyászt,vagy menj be a kórházba,ahol megvizsgálnak. Ha nincs konkrét oka,akkor várnod kell türelmesen a 12. heti uh-ig,utána pedig még pár hét (4-6 hét),és érzed majd a picid mozgását :-) Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-) Üdv: 3 lányos,9hkm

Ilyen korai terhességnél a szívhang figyelõ még nem sokat ér, pláne úgy, hogy valószínû hogy 1. terhesség, és nem tudja milyennek kell lennie a baba szívhangjának. Nincs otthoni dolog, de már mehetsz a "12. heti" uh-ra, amit a 11-13.hétig szoktak. Ott majd látod, hogy minden rendben!! Ha pedig oka van annak, hogy aggódsz, pl vérzésed van, vagy görcsölgetsz, akkor keress fel egy nõgyógyászt, vagy menj be a kórházba, ahol megvizsgálnak. Ha nincs konkrét oka, akkor várnod kell türelmesen a 12. heti uh-ig, utána pedig még pár hét (4-6 hét), és érzed majd a picid mozgását :-) Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-) Üdv: 3 lányos, 9hkm
Szívhangfigyelõ.
Szívhangfigyelô! Több féle is van belôle, olyat keress, amivel már a 12.héttôl lehet hallgatolózni: ha jól emlékszem Angelsound ami jó lenne neked (van ami csak a 20.hét után jó)
11 hetesen vagy hallja majd a szívhangfigyelõvel a baba szívét, vagy nem. És kérdés, hogy tudja e egyáltalán, milyen a magzati szívhang?
Nekem volt Angelsounds szívhanghallgatóm, és nagy hasznát vettem. Ugyan csak a 14. héttõl találtam meg vele a baba szívhangját, de onnantól kezdve mindig megvolt, amikor keresgéltem. Könnyû megkülönböztetni a saját szívhangodtól, mert a babáé kb kétszer olyan gyors. Számomra nagyon hasznos és megnyugtató kütyü volt. Viszont ha még nem hallod vele a szívhangot ne parázz, sok mindentõl függ, hogy ténylegesen mikor lehet hallani vele a babát (placenta elhelyezkedése, baba fekvése stb).

Létezik olyan ami nagyobb mint a szerelem?

Sziasztok...Van egy érzésem hogy olyan kapcsolatban volt részem ami több volt mint egy szimpla szerelem.. ez annal is több volt.. de most elváltak az utjaink,és nem tudok nélküle létezni.. Immáron 2 hete hogy külön vagyunk,de nagyon nehéz.. mit tegyek? valami segitseg? Ja aki nem tudná én tettem tönkre a kapcsolatunkat ugy ahogy volt.. és már nincsen neki meg az a varázsa,se a hatása.... Bizonyos id? eltelik,és aztan ujra egymáse lehetünk??? HELP !

Legjobb válasz: ez is szerelem votl csak athatobb,mint amiben eddig reszed volt. ha valoban ennyire szereted es o is teged, de most eppen holt ponton van a dolog attol meg ha lecsitulnak a kedelyek ujra osszejohettek. ennek parancsolni nem lehet :)

ez is szerelem votl csak athatobb, mint amiben eddig reszed volt. ha valoban ennyire szereted es o is teged, de most eppen holt ponton van a dolog attol meg ha lecsitulnak a kedelyek ujra osszejohettek. ennek parancsolni nem lehet :)
Az a tény h már nem szeret sok mindent megváltoztat... Én sem szerettem már õt... A sok szenvedés megölt minden szépet és jót... Sajnos... Próbálta késõbb helyre hozni, de én biztos voltam a döntésben... Igen, a szívem majd megszakadt, h még szeret, de én már nem voltam képes hozzá ilyen érzésekre... Hagyj idõt neki... Ha szeret még, visszajön és elfogad téged, ha nem-engedd... Ennyit tudtam mondani... Ha még van kérdésed amiben tudok esetleg segíteni (mivel voltam ilyen helyzetben), hallgatom! Akár itt, akár privátban... 09:55 és 10:13 voltam. 17/L
A kérdező hozzászólása: nem mondtam el neki ezt..de azt mondta hogy reméykedik õ is abban hogy megjavulok..Most külön vagyunk..Azt mondta nekem hogy igy lesz a legjobb ha külön válnak utjaink.. Már nem szerlmes belém, egy haclvány szikrája sincsen neki..ami volt azt elszurtam, amirõl en tehetek..most már külön vagyunk.. de ahogy mondom ez a dolog nagyobb volt mint a szerelem.. Szoval ez van... Sajnos elcsesztem.es nincsen vissza ut..csak az hogy az idõ megold mindent..es elfeledteti ezeket az érzéseket amik most vannak...
De azt tudta a párod hogy neked gondjaid vannak ezzel? Lehet ha megbeszélnétek vagy beszélnétek errõl a hazugság"dologról" akkor megértené és együtt ezen is túltudnátok jutni. 19/L
A kérdező hozzászólása: Õ egyszer azt mondta 2 ok van ami miatt elhagyna .. az egyik az hogy becsapnám...sajnos megtörtént :(((( a másik meg az hogy megcsalnám.. ez nem történt meg...de a hazugság a leges leggonoszabb dolog a világon ...(( es ez ellen már szenvedek sok éve :(((
Nagyjából értem... Voltam hasonló helyzetben az elõzõ kapcsolatomban... Azért lett vége, mert kínszenvedés volt... Nagyrészt az õ hibájából (hozzáteszem, h nem kizárólag!!)... Én nem bántam meg h kiléptem, de ha ti nem vagytok biztosak a döntésben, meg kell beszélni... Szorítok értetek nagyon!! Nincs szebb érzés a szerelemnél!! :) Elõzõ válaszoló voltam.
A kérdező hozzászólása: Egyszerüen nincsen életem nélküle.. Nem tudok létezni nelküle.. hiaba mondjak azt hogy felejtsem el, , , hiába mondjak azt hogy jön jobb...asszem hogy ez volt a jo, amit en csesztem el.. Nagyon sok dologban egybeilletünk, .. a szerelem elmult, de volt egy olyan érzés ami etttõl is nagyobb volt.. de most az van hogy külön vagyunk. õ barátnõknél keresi a régi utat, én a barátoknal..nekme nem megy a munka, neki nem megy az élet ... Együtt ment.. külön már nem olyan.. hiába voltunk 5 honapot együtt, ez éveknek tünt... mind2 nek.. es sok mindenen átmentünk ez is tény..
A kérdező hozzászólása: Azzal rontottam el hogy kezdett nem bizni bennem...hazudtam neki dolgokat, de rájöttem hogy ez nekem betegség.. azt mondtuk egymásnak hogy a szerelmünk sok mindent ki fog bírni.egyikunk sem akarta a másikat ott hagyni... Szoval most én csesztem el a dolgokat ugy ahogy vannak..
A kérdező hozzászólása: Na igen, õ se és en se éreztem még ilyet.. de most 2 hete hogy külön vagyunk, de nem birjuk ki egymás nelkül..Mind2 szenvedünk... Arrol van itt a szo hogy ilyet nem éreztem és õ sem... ES nem tudom hogy most mi tevõ legyek.. Mert aki ilyet nem érzett át, az nem is tudja hogy milyen kapcsolat volt ez.. de vége már csak szenvedés volt én részemrõl es az övérõl is.. es az volt alegjobb ha külön válnak utjaink... de azt is tudom hogy mit érez õ es mit erzek én.. Mind2 tudjuk hogy a másiknak mi fáj, és megis külön vagyunk.. Azt mondta hogy ez igy lesz a legjobb, ha nem keressük egymást..
Igen, létezik... Én ezt érzem a páromhoz, de hozzá kell tennem, h nálunk mûködik a kapcsolat. Kedves kérdezõ, kifejtenéd bõvebben mivel rontottad el?
Az onzetlen-oszinte-tiszta szeretet az, ami felulmulja a szerelmet. A szerelem az mulo, de a szeretet az orokkevalo!
Majd az ido.... igy van es most legalabb megtanultad, hogyha legkozelebb lesz egy ujabb kapcsolatod, ott mar nem fogod elkovetni ezt a hibat, illetve megismetelni. Egy kapcsolatban nagyon fontos az oszinteseg es a bizalom!

Létezik olyan blog mint ami az Álom. Net c. filmben volt amin Regina írkál az álom. Nettel?

Arra lennék kiváncsi hogy van-e ilyen vagy csak a film miatt találták ki?

Legjobb válasz: Az lehet,hogy az az az oldal,de attól még blogot nem tudsz rajta írni...

Az lehet, hogy az az az oldal, de attól még blogot nem tudsz rajta írni...
én neten nézelõdtem, de nem sok sikerrel.. de még próbálkozok. engem is nagyon érdekelne. ha találok valamit akkor majd linkelek. :)
ez az az oldal :) http://xn--lom-dla.net/blog
De van. Digsby néven keress olyat.
Én nem találom azt az oldlat a Digsby-t meg nem tudom kezelni.Letöltöttem.Segítsetek!

Létezik olyan program mint a filmekben ami bemondja reggel hogy hány fok van, időjárást, fontos tudnivalók?

Milyen ehhez hasonló szoftverek vannak? Ilyen intelligens ház dolgokra gondolok, információk monitoron való kijelzésére, beszédszintetizátoros bemondására, stb.

Létezik olyan spray ami ugyanolyan mint a króm vagy a nikkel?

Van 2db visszapillantóm ami le van krómozva vagy nikkelezve, pontosan nemtudom. Kicsit meg van kopva, meg fekete festék darabok vannak rajta. Szerintetek lézeik olyan spray ami szinte ugyanolyan tükröz? hatást kelt mint a króm vagy a nikkel? (Találtam krómspray nevezet? festéket de nemtudom, hogy ez az e amire én gondolok) Segítsetek pls!

Legjobb válasz: Létezik krómspray, de olyan tartós soha sem lesz mint a krómozás. Amit én használtam sprayt azzal sokat kellett várni mire megszáradt (kb majdnem egy napot, de nem nagyon bírta a strapát, hamar lekopott. Azt hiszem létezik mûanyag krómozás, jó drága de legalább tartós.

Létezik krómspray, de olyan tartós soha sem lesz mint a krómozás. Amit én használtam sprayt azzal sokat kellett várni mire megszáradt (kb majdnem egy napot, de nem nagyon bírta a strapát, hamar lekopott. Azt hiszem létezik mûanyag krómozás, jó drága de legalább tartós.
Spray formájában nem létezik. Én még nem találkoztam vele (csak a kályhaezüsttel), de ha van is, nem lehet tartós. Létezik azonban krómfestés, ez bonyolultabb, több réteget alkalmazó technológia (épp ezért nem lehet egyetlen hajtógázas flakonnal megoldani), ám az nem nyújt teljesen ugyanolyan csillogást (a krómozott/nikkelezett felület visszaverõképességének legfeljebb kilencven-egypár százalékát tudja).
A nikkel sárgás(picit kékes árnyalatú) színû igen korrózió álló (és védõ) fém, ez szokott a Króm alá kerülni, mert erre tapad jól a króm..amikor galvanizálják a "rendes" krómozás elõtt. (Mû) Króm spray-t lehet kapni de az sohasem lesz olyan szép, igazi tökéletes tükrös felületû mint amit krómozó mûhelyben galvanikusan visznek fel a munkadarabra. Lefújhatod vele, nem lesz olyan felületû mint amilyennek szeretnéd, és a tartóssága meg sokkal rövidebb lesz, valószínûleg pár év alatt leesik, lekopik vagy a korrózió megindul ha fémre fújtad. Viszont az elõnye hogy nagyon olcsó, és ha nem nagyítóval nézed elfogadhatóan dekoratív lesz, jobb mint ha semmit sem csináltál volna.
Aerosol : http://www.youtube.com/watch?v=qUc8QsLjS1s&feature=related No és ehhez mit szóltok ? Jó lenne tudni , hol csinálnak ilyet pl. Magyarországon !? Itt van több hasonló videó errõl a technológiáról ... http://www.youtube.com/watch?v=3V_2dhklg4E&list=FLlrm4jMULBt..

Létezik olyan megjelenítõ, ami olyan mint egy szemüveg, amelynek az a lényege hogy csak én látom amit egy monitoron többen is látnának?

Mint egy fejhallgató elve, csak ez egy szemüvegszerû formába épített monitor.

Legjobb válasz: olyanra gondolsz mint a google glass??? szemüveg amit a gépre lehet kötni és csak te látod? oylanról sajnos nem hallottam szerintem nem létezik

olyanra gondolsz mint a google glass??? szemüveg amit a gépre lehet kötni és csak te látod? oylanról sajnos nem hallottam szerintem nem létezik
[link]
Oculus Rift
Egy polárszûrõvel olcsóbban kijössz, és vicces, h a többiek nem látnak semmit se. :-> http://www.youtube.com/watch?v=zL_HAmWQTgA
szerintem nem létezik.
Nálunk is kb ennyi idõs volt a picus, amikor elkapott az elsõ megfázás minket. Én úgy csinálom a lefogás részt, hogy lefektetem hanyatt, ügy, hogy a lábam közé essen a kis feje. A két kezét oldalra kinyújtom és beteszem a 2 combom alá így egyrészt tudom a combjaimmal a fejét is tartani, másrészt mindkét kezem szabad. Így nincs hadakozás, úgysem tud kiszabadulni és pikk-pakk végzünk. Pár alkalom után már õ nyújtotta a kezét oldalra, feküdt be a "pózba" :) Kicsit furának tûnik, de a legjobb megoldás, amit találtam... 1, 5 éves korától pedig már maga szívja (ketten fogjuk)
Elmondom én hogy csináltam.Az elsõ alkalommal mielõtt neki kezdtem volna, lefektettem a hátára mindent elõkészítettem, hogy kéznél legyen.Aztán az orrszívó részét a kezébe adtam(kisebb volt mint a te gyereked)hogy tapogassa meg, majd az orrához is odatettem még mindig kikapcsolt helyzetben.Majd a porszívót olyan messze vittem amennyire lehetséges volt, beindítottam majd szépen lassan közeledtem felé.Közben az én orrom felé is vittem, mutatván, hogy nem fáj.Ez a módszer bejött.Nem kellett 3-4 alkalomnál többször lefogni.Szépen tûrte az orrszívást.Most 2 éves és kb fél éve maga szívja ki az orrát :)
Minden gyerek utálja szerintem, fõleg mikor még kicsik DE muszáj kiszívni és mindig lefogom a kisfiamat, most már nem annyira mert majdnme 4 éves de elõtte lefogtam és kész, muszáj kiszívni mert nagyobb baj lehet ha bent marad.
A kérdező hozzászólása: 9 hónapos és ez az elsõ megfázása, szóval még rutinom sincs. Egyszerûen nem tudom úgy lefogni, hogy minden a helyén legyen :) ezért gondoltam egy ilyen orrszívóra, na de akkor majd én feltalálom :) csak annyira aggódom, hogy nincs kiszívva az orra rendesen és a végén majd komolyabb baja lesz.
Mennyi idõs a babád? Az enyém is borzalmas volt, azonnal üvöltött, amint meglátta a porszívót, szinte lehetetlen volt normálisan kiszívni az orrát, annyira akart szabadulni. Most 1, 5 éves, utoljára 16 hónaposan volt taknyos. Az elsõ pár napban ugyanezt elõadta, majd rájött, hogy jót tesz neki. Az eredmény: üvöltve elõszedte az orrszívót és óriás krokodilkönnyekkel felfeküdt az ágyra, ahol porszívózni szoktam. Hátha Nálatok is eljön ez az idõ. :)
szinte minden baba, gyerek utálja. Ez van, de a legjobb megoldás még mindig ez. Kevés gyerek van aki simán engedi. Mindenki lefogja a babát és ugy szivja ki.
A kérdező hozzászólása: Annyira nehéz még odáig is eljutni, hogy bedugjam az orrába, sokkal egyszerûbb lenne valami olyasmi, mint a mellszívó :) A porszívó látványától is sírva fakad, a kézi nem ér semmit, az elektromosat még nem próbáltuk. Nálunk még egy pelenkacsere is mûvészet, nemhogy az orrszívás...
Nem, de nem is lenne hatékony. Az orrodat te sem egyszerre fújod, mert úgy nem olyan hatékony.
szerintem sem.Mi a baj a simával?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippeket :) ma már egész jól ment, remélem egyszer megszokja. Azért ha valaki lát olyan orrszívót, amirõl beszéltem, feltétlen szóljon :)

Létezik olyan könyvantikvárium, ami olyan, mint a turkálók? Hogy kilóra lehet könyvet venni?

Nem Magyarországon, egyáltalán a világon.

Legjobb válasz: Olyan van, hogy "minden könyv 300", de hogy kilóra... ilyenrõl ritkán, de hallani. Viszont az már az a részleg, amit tényleg alig visznek el, ha jól tudom.

Olyan van, hogy "minden könyv 300", de hogy kilóra... ilyenrõl ritkán, de hallani. Viszont az már az a részleg, amit tényleg alig visznek el, ha jól tudom.
A kérdező hozzászólása: Hát azok tényleg ilyen, hogy is mondjam... "kár-a-fákért" könyvek, amiket vasútállomáson meg élelmiszerboltban venni.
Lehet csak dekorációnak kellene, mert van egy új egész falas könyvespolc. :D
A kérdező hozzászólása: Természetesen olvasni. Attól mindig a ideg kiráz, ha valakinek csak porfogó a könyv. Akkor inkább vegyen porcelánmadárkákat, dekorációnak azok is megteszik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!