Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan ami menstruáció (5 db)

Létezik olyan teszt, ami menstruáció előtti héten is kimutatja már a terhességet?

Legjobb válasz: Elvileg minden teszt már a beágyazódástól számított harmadik naptól kimutatja a terhességet. Tehát már a menstruáció elõtt is. De az a tuti, hogy a kimaradás után csinálod meg! Sok sikert! :)

Elvileg minden teszt már a beágyazódástól számított harmadik naptól kimutatja a terhességet. Tehát már a menstruáció elõtt is. De az a tuti, hogy a kimaradás után csinálod meg! Sok sikert! :)

Létezik olyan egész havi fogamzásgátló, amit menstruáció végén kell elkezdeni szedni?

Legjobb válasz: nekem a mentsruáció 4. napján kellett elkezdenem.. ( ha így értetted) :)

nekem a mentsruáció 4. napján kellett elkezdenem.. ( ha így értetted) :)
Van olyan amit akkor kell az orvos szerint, de ált. minden gyógyszert az elsõ naptól kell(ene) de semmi bajod nem lesz ha az utolsó, ha az elsõ napon szeded

Létezik olyan gyogyszer ami késlelteti a menstruaciot?

Legjobb válasz: Gyógyszert nem tudok, de állítólag a cirtomleves víz segít benne, vagy legalábbis csökkenti a vérzést.

Gyógyszert nem tudok, de állítólag a cirtomleves víz segít benne, vagy legalábbis csökkenti a vérzést.
Úgy érted, hogy szeretnéd kitolni egy bizonyos idõvel, mondjuk nyaralás miatt? Létezik, sportolók biztosan használják, az én fogamzásgátlóm is olyan, hogy ha tovább szedem és nem hagyok szünetet, akkor ki is lehet hagyni egyet, de nem tudom, hogy abban az esetben lehet e ilyesmit használni akkor, ha amúgy nem szedsz semmit. Mindenképpen nõgyógyász írhatja csak fel, úgyhogy azt nem úszod meg sajnos.
Igen, hormotartalmú fogamzásgátlónak hívják.
jaj drágám, ilyen még mindig nem létezik.. akárhányszor teszitek fel, akkor sem elsz!
Duphaston. Nõgyógyász írhatja fel. A barátnõm mensije pont az esküvõje napján jött volna meg.Nõgyógyásza írta fel neki. Kb egy héttel késõbb jött meg.
a menstruáció elõtt egy olyan négy nappal kezdj el citromlevet inni, nekem bejön, kb. négy-öt nappal késõbb jön meg. a cseresznyétõl viszont elõbb
Citromlé :) Egyik ismerõsöm egy teljes hónappal tolta ki, szóval hatásos :)

Létezik olyan módszer amivel eltolhatnám vagy előrehozhatnám a menstruációm? Milligest (3fázisú) fogamzásgátlót szedek.

Legjobb válasz: igen, ellehet tolni úgy, ha nemtartod meg a 7 napos szünetet, hanem rögtön egy új levélbe kezdesz. végig szeded aztis, majd aztán tartod a 7 napos szünetet és akkor akkor fog megjönni. énmár csináltam ilyet, csakén tri-regolt szedek, azis 3 fázisú.

igen, ellehet tolni úgy, ha nemtartod meg a 7 napos szünetet, hanem rögtön egy új levélbe kezdesz. végig szeded aztis, majd aztán tartod a 7 napos szünetet és akkor akkor fog megjönni. énmár csináltam ilyet, csakén tri-regolt szedek, azis 3 fázisú.
Én nem a fogamzásgótló össze vissza szedését javasolnám! Az nem arra való. Ha felkeresed a nõgyógyászod, õ fel fog neked írni olyan tablettát, ami eltolja a menzidet. Én is szedtem ilyet. Nõgyógyász írta fel. Duphaston a neve. Nekem a nyaralás végett kellett kitolnom.
Lehet, hogy hülyén hangzik, de én agykontrollal szoktam eltolni...:$

Tényleg létezik olyan injekció ami eltolja a menstruációt?

Legjobb válasz: Nagy mennyiségû C vitamin segít, a vérzést is csillapítja. Kérdezd meg az orvost, hogy mit tanácsol!

Nagy mennyiségû C vitamin segít, a vérzést is csillapítja. Kérdezd meg az orvost, hogy mit tanácsol!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!