Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan ami korai (18 db)

Súlyt szeretnék mostmár tartani de vizsgázom létezik olyan szőlőcukor amiből kicsit többet is meglehetne enni (napi 4-5) de kevesebb benne a kcal vagy a cukor? Én amket néztem olyan egy csomag 300 kcal körül tartalmaz ez sok nem?

köszönöm válaszod

Legjobb válasz: 1.A szölöcukornak az a lényege, hogy sok és gyorsan felvehetö kalóriát tartalmaz. Ha olyat ennél, amiben nincs ennyi kcal, akkor éppen arra nem lenne jó, amire akarod. 2. Ha a vizsgák alatt fogyasztod, akkor ott el is használod a bevitt energiát. 3. Ha a napi kcal-mennyiségbe belefér, akkor nyugodtan ehetsz szölöcukrot is. 4. Egy csomaggal azért nem kell feltétlen megenni, egy-két szem böven elég.

1.A szölöcukornak az a lényege, hogy sok és gyorsan felvehetö kalóriát tartalmaz. Ha olyat ennél, amiben nincs ennyi kcal, akkor éppen arra nem lenne jó, amire akarod. 2. Ha a vizsgák alatt fogyasztod, akkor ott el is használod a bevitt energiát. 3. Ha a napi kcal-mennyiségbe belefér, akkor nyugodtan ehetsz szölöcukrot is. 4. Egy csomaggal azért nem kell feltétlen megenni, egy-két szem böven elég.

Üdv! Létezik olyan alkalmazás androidra ami ki és bekapcsolja a telefont? Pl. Este 10-kor ki-reggel 6-kor be!

Legjobb válasz: Nem nagyon van ilyen... Repülõ mód miért nem jó? Olyat rengeteg profile program tud.

Nem nagyon van ilyen... Repülõ mód miért nem jó? Olyat rengeteg profile program tud.
Egyetértek, csak olyan van ami max a repülõgép uzemmodot idõzíti
Kikapcsolni talán, de be biztos nem.....
nincs

Létezik tízezer ft körül olyan router (modem+router egyben jobb lenne) ami képes pendriveról vagy külső hdd-ről feltölteni fájlokat egy meghatározott ftp címre?

Legjobb válasz: Úgy érted, hogyha beleszúrsz egy pen driver -ot vagy külsõ vinyót, teljesen automatikusan feltöltse FTP szervere a tartalmát? Szerintem ennyire intelligens routerek nincsenek, fõleg integrált modemmel. Linux alapú firmware -el is (OpenWrt, DD-WRT), ami teljes mértékben programozható, nem lenne semmi dolog egy ilyen programot csinálni. Olyan persze nagyon sok van gyári firmware -el is, ami az USB tárolón lévõ adatokból saját FTP szervert képes csinálni.

Úgy érted, hogyha beleszúrsz egy pen driver -ot vagy külsõ vinyót, teljesen automatikusan feltöltse FTP szervere a tartalmát? Szerintem ennyire intelligens routerek nincsenek, fõleg integrált modemmel. Linux alapú firmware -el is (OpenWrt, DD-WRT), ami teljes mértékben programozható, nem lenne semmi dolog egy ilyen programot csinálni. Olyan persze nagyon sok van gyári firmware -el is, ami az USB tárolón lévõ adatokból saját FTP szervert képes csinálni.


Létezik olyan műtéti beavatkozás, amivel egy felnőtt kort elért férfi a magasabb lehet?

Legjobb válasz: Ha logikusan belegondolsz akkor rájöhetsz, hogy ilyen nem létezik :)

Ha logikusan belegondolsz akkor rájöhetsz, hogy ilyen nem létezik :)
Igen létezik. A combcsontokat eltörik és széthúzzák, rögzítik, így azok az összeforrást követõen néhány centivel hosszabbak lesznek. Nagyon fájdalmas és hónapokig tartó operációsorozat és nagyon sok kellemetlen mellékhatása van.
Igen létezik. Kelet-Ázsiában bevett szokás... Nagyon fájdalmas, hosszú folyamat... És szerintem az a pár centi nem oszt nem szoroz, nem éri meg.
igen létezik.
biztos van olyan! mert az én kutyám is tök ezüstös lett a vele egykorú másik yorki meg még fekete.
Majd ha törzskönyvvel együtt látok ilyen yorkiet elhiszem, hogy létezik. Az utcán látható yorkiek 60-70%-a szaporított, nem törzskönyves kutya, tehát nem lehet ez alapján kijelenteni, hogy láttam, tehát van. NINCS. Ha pedigilyen színû "yorkie"-t akarsz, akkor irány az expressz.hu és hamar találsz, csak a színhiba nem csak esztétikai probléma, hanem az esetek többségében valami betegséget, hajlamot is hordoz magában, tehát sokat fogtok vele az állatorvoshoz császkálni.
" A Yorkshire terrier acélkék színû kutya, fején rozsdabarna és arany szõrzettel. A fej barna színezete nem nyúlhat túl a nyakon . AZ EMLÍTETTEN KÍVÜL MÁS SZÍN NEM MEGENGEDETT. A kölykök születésükkor fekete-cserbarna színüek, és a szõrzetük csak késõbb válik világossá.Szemei sötétek" A Nagy Kutyaenciklopédiából idéztem.
Nem. Esetleg a színhibás egyedek.
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondták, hogy van acélkék-cser illetve fekete-cser nem hiszem, hogy színhibás lenne max Te még nem hallottál róla!Pont most olvastam utána bõvebben és ezt írták le, hogy valamelyiknek megmarad a fekete színe...
Bocsánat, hogy rosszat mondtam csak van egy kutyás könyvem és abban az van írva, hogy kizárólag csak acélkék-cser színben fogadott el.
Van ilyen yorki törzskönyvvel, azért mert kicsiként ugye nem látszik hogy nem fog kivilágosodni, és a szülei még lehet hogy tûrhetõek. De a kiállításon azt felnõttként már leminõsítik.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy bemásoltad, de ezeket én is olvastam viszont küldök valamit nézd meg ezt, hogy akkor szerinted ez is kamu? Ugyanis rendes tenyésztõ oldalán láttam fent ilyen színû kutyát és törzskönyves...a leírás itt is szerepel, de nézd meg a kan kutyát! http://www.sagiyork.gportal.hu/gindex.php?pg=22146929

Tenyleg letezik olyan tapszer mar 0 ho-s kortol ami 6 -700 ft korul van? Allitolag azert ilyen olcso mert tej alapu ( nem biztos nem akarok hulyeseget mondani)

Tegnap egy baratnom meselt errol. Ok tehentej allergiadak es a milumiltol erre a celre kifejlesztett tapszert hasznaljak 250 ft ba kerul! Akkir mondta ezt a tejalaput. 4 honaposak vagyunk. Milumil komfortot hasznaljuk 2600 ft 1 doboz nalunk a patikaban. Ezert erdekelne ha lenne olvsobb megoldas. Koszonom

Legjobb válasz: A Milupa 1-es receptre 749Ft-ba kerül,900grammos,6 hónapos korig írják fel!

A Milupa 1-es receptre 749Ft-ba kerül, 900grammos, 6 hónapos korig írják fel!
nem tudok róla. viszont ha a doktor írja fel a tápszert, 800-100 ftal olcsóbb
Nestlé AL110 tápot eszik a fiam, ez laktózmentes tápszer, 410 ft egy doboz, elõtte Milumil laktózmentest ettünk, az 500 körül volt ha jól emlékszem.A sima Milupa optima HA-s táp doboza 2500 volt (ezzel kezdtünk) tejalapú mindhárom és sima gyermekdoki írta ki õket. Nálunk sincs gond a tejes dolgokkal szerencsére, csak így olcsóbb, ezért aztán maradtunk ennél.
lactogén receptre tavaly 500 ft ért vettem.ez a legolcsóbb, csak nem hipoalergén
Lactogén receptre 900ft körül van. Mi humana baby fitet eszünk, banános, kb 600ft egy doboz, és mivel antirefluxos tápszer, ezért egy éves koráig fel tudják írni. De a hipp a brendonban is 1000 körül volt, recept nélkül.
beba pro 1 receptre 800 ft...
azért olcsó mert nem hipoallergén, tehát a tej molekulák nincsenek kicsire összedolgozva benne valóban mindegyik tehéntej alapú létezik saját márkás drogériás több fajta is ami ennyire olcsó nem az a lényeg hogy most nem jött ki allergiás reakció a nem HA-s tápszerre ez évek múlva fog kiütközni, amikor már rég nem is erre gyanakodnának
Sokáig mildibé-t kapott a lányom, ha jól emlékszem az is 6-700 ft között volt, persze receptre. Annak nincs kesernyés mellékíze, nem HA-s.
Nálunk a 600g-os milumil komfort 2000 ha felírják, a milumil 1 optima meg a 900 g-os 900 két hónapos korába váltottunk milumil 1-re semmi baja nincs.
minden tápszer tej alapú. valahol már én is láttam ilyen olcsót. azért olcsó gondolom, mert támogatott. ha nagyon nehéz az anyagi helyzetetek, rákérdezhetsz a dokinál. addig is, megpróbálom elõkeresni neked.
Ha tehéntej allergiás, akkor a doki úgy ír neki receptet, és akkor kerül csak ennyibe a tápi. Barátnõméknél is ez a helyzet, nála sem bírta a kislány a normál tápit, csak ezt az allergiásoknak valót, és kb 190-200ft volt egy doboz tápszer ahogy a doki ki tudta írni nekik. A baba 1éves koráig lehtett így tápszert iratni nekik. Egyébként mi is a közel 4hósommal a Milumil optima HA startot használjuk, 2dobozzal váltottam ki legutóbb, és 4500ft volt.
Receptre felírva vannak 500-800 Ft közötti tápszerek. Ha csak úgy besétász a patikába megvásárolni, nincs rá támogatás, sokkal drágább, mint receptre! Na meg van sima tápszer, is Ha, az sem mindegy melyiket veszed!
Mi Milumil Optimat használunk, nem HA-s tápszer. Ha a doktornõ felírja 990-Ft. Legelõször milumil Ha-s tápszert írt ami 2300-Ft volt receptre felírva . Mondtam neki, hogy próbáljuk ki a simát, mert nincs allergiás a családban. Bevált és azóta ezt issza. Így azért nem mindegy, hogy 5000-et vagy 13000 adok érte egy hónapban. Abból a pénzbõl tudok mást venni a babámnak.:)
Mi humana banánosat vesszük a gyereknek ami receptre 450.-! Szóval nem kizárt hogy van ilyen olcsón is!
hát az nekem is "minden" pénzt megérne :)
Hát errõl meg csak annyit, hogy biztos nem vagy már 17éves...elfogadod ezt az állapotot vagy gletteled az arcod örökké....akinek tetszel annak tetszel bárhogy....
A kérdező hozzászólása: Nem gondolkodnék beavatkozáson ha nem lenne ilyen mély a karika! 12 ÓRÁT alszom majdnem minden nap.És Maybelline a korrektorom és mást is probáltam de nem fedik el teljesen.Na meg.. de jól érzem magamat amikor késésben vagyok és rohannék... de nekem ki KEll kennem az arcom. És az érzés amikor valaki elõször lát smink nélkül..
Igen.....az a neve az eljárásnak, hogy:ALVÀS!!!!!
08-13 11:59 Igen, de nem lehet örökké alapozóval élni... Arról nem beszélve, hogy rohadtul nem egészséges, ha állandóan le van kenve, mert nem lélegzik a bõr, stb. Nekem nincs ilyen problémám (más van, ami miatt kell az alapozó, de azt is ha lesz rá lehetõségem, helyre hozatom, ha sikerül, nem is kell többet alapozó...), de barátnõmnek is ilyen a szeme alatt, és már õ is unja, hogy alapozó nélkül "nem mehet ki" az utcára. Sajnos ez sem olyan jó megoldás.
Igen, van. Hyaluronsavas feltöltéssel megszüntethetõ. Ez max 1, 5 évig hat. Ambulánsan végzik, csak pár tûszúrás az egész. Teljesen veszélytelen. Az orvostól és mennyiségtõl függõen olyan 50-70 ezer forint körül van. Ha azt veszed egy fogfehérítés csak fél évig tart ki és az 120 ezer körül van, tehát relatíve nem is sok és sokkal látványosabb annál.
Korrektol-alapozó púder satöbbi. Nem kell méregdrága orvosi kezelés, amikor itt vannak ezek. Nekem is vannak (szinte mindenkinek van) a szeme körül sötét karika, de az alapozó, púder szépen eltünteti. Nem vagyok plasztikai mûtét sem bármilyen más kezelés ellenes, sõt, de ez valóban felesleges dolog lenne.
de amúgy érdemes lenne vas szintet nézetni...lehet vashiány okozza...
A kérdező hozzászólása: :) :(
ugyszintén:D de egyebkent en se tudom sajnos hogy letezik-e ilyen...:(
Létezik, én is ki fogom próbálni! Ha jól emlékszem, szemzug feltöltés a neve, írd be google-ba! Sok sikert :)
Tudtommal ez jogszabály, hogy a futamidõ lejártakor max. 15 éves lehet az autó.
Mi tavaly vettünk egy 98-as autót 3 év hitelre jászberényben, mi kaptunk, igaz, nem sok bank van, aki még finansziroz ilyet. 20% önerõ kellett hozzá.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!