Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan ami kimutatja, (8 db)

Létezik olyan teszt ami kimutatja mikor fogant meg a baba? , vagy egyáltalán megfogant-e?

Legjobb válasz: Van olyan teszt, ami kimutatja, hogy megfogant-e, terhességi tesztnek hívják és aktus után kb. 14 nappal már majdnem biztos eredményt kapsz, ha elég érzékeny (mondjuk 10-es), ha negatív, akkor még mindig lehet tesztelni addig, amíg meg nem jön! :) A neten olvastam, hogy a Clearblue-nak van olyan tesztje, ami megmutatja, hogy mikor fogant, de még nem láttam és nem is hallottam róla hol lehet kapni.

Van olyan teszt, ami kimutatja, hogy megfogant-e, terhességi tesztnek hívják és aktus után kb. 14 nappal már majdnem biztos eredményt kapsz, ha elég érzékeny (mondjuk 10-es), ha negatív, akkor még mindig lehet tesztelni addig, amíg meg nem jön! :) A neten olvastam, hogy a Clearblue-nak van olyan tesztje, ami megmutatja, hogy mikor fogant, de még nem láttam és nem is hallottam róla hol lehet kapni.
http://mezvirag.hu/webshop/shop?page=shop.product_details&ca.. A Clearblue-nak van, kiírja terhesség elõrehaladottságát, de én soha nem használtam még, nem olcsó.
NINCS!De kérdem én, ha 2 hetet nem bírsz várni, mi lesz veled 40 hétig?!Legyél egy picit türelmesebb.Tudom, nem könnyû, de próbáld meg.2 gyerekes
Köszönöm, és ezeket a fajtákat gyógyszertárban lehet venni, vagy rossmann(nem láttam), dm stb.?
10-es /Qoupido , Amazone /
Kedves utolsó, melyik teszt 10-es érzékenységû? Belinkelnéd? Köszönöm, elõre is!
A két hetet nem kell feltétlenül kivárni, egy 10-es érzékenységû teszt már kimutathatja a fogamzástól számított 9-10 napon. De ez nem tuti. Olyan teszt nincs, ami rögtön kimutatja.
A digitalis clearblue azt mutatja, hogy kb mennyi ideje volt a megtermekenyules, de messzirol sem napra pontosan. 1-2, 2-3, 3+ ertekeket mutat, azaz 1-2 hete volt, 2-3 hete, vagy tobb, mint 3 hete. Ettol pontosabban sem terhessegi tesztbol, sem vervetelbol nem lehet megallapitani, mert ez a teszt is a hcg nagysagabol kalkulal, viszont a hcg termelodese teljesen egyeni, van akinel gyorsabb, van, akinel nem. Nagyon-nagyon pontos ultrahangos meres alapjan kb a 10-13. terhessegi heten par napos intervallumra lehet szukiteni a fogantatas idejet a baba merete alapjan.
Nem, olyan nincs, ami csak a fogantatást mutatja, mivel az még nem jár semmilyen plusz dologgal (hormontermelés vagy akármi)arról még maga szervezet sem tud, majd csak akkor, ha már elkezd beágyazódni. Szóval tessék kicsit türelmesebbnek lenni.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen azért ennyire tudatlan nem vagyok tudom mi az a terhességi teszt, engem az érdekel hogy van -e olyan ami már azt mutatja meg hogy megfogant.e :) én nem bírok várni 2 hetet :) )))
Én innen rendeltem, ez mutatta ki 9 dpo-n: http://babaproject.hu/spd/bababolt624368/Terhessegi_tesztkaz..

Létezik olyan teszt, ami menstruáció előtti héten is kimutatja már a terhességet?

Legjobb válasz: Elvileg minden teszt már a beágyazódástól számított harmadik naptól kimutatja a terhességet. Tehát már a menstruáció elõtt is. De az a tuti, hogy a kimaradás után csinálod meg! Sok sikert! :)

Elvileg minden teszt már a beágyazódástól számított harmadik naptól kimutatja a terhességet. Tehát már a menstruáció elõtt is. De az a tuti, hogy a kimaradás után csinálod meg! Sok sikert! :)

Létezik olyan program, vagy valami, ami kimutatja, hogyha a számítógépnek valamilyen baja van (pl. hardverhiba, ventillátor, processzr rosszul működik)?

Legjobb válasz: Konkrétan olyan programok láteznek amikkel egy-egy hardver elem mûködését tudod tesztelni. Például memória, videó kártya, CPU, a ventilátorok forgási sebességét akár a gép BIOS-ában is le tudod ellenõrizni és ha úgy állítod be még riaszt is a BIOS ha lelassul a venti egy adott érték alá.

Konkrétan olyan programok láteznek amikkel egy-egy hardver elem mûködését tudod tesztelni. Például memória, videó kártya, CPU, a ventilátorok forgási sebességét akár a gép BIOS-ában is le tudod ellenõrizni és ha úgy állítod be még riaszt is a BIOS ha lelassul a venti egy adott érték alá.
SiSoftSandra lite 2009
A kérdező hozzászólása: Köszi. Ezt a ventillátoros dolgot hogyan lehet megnézni?

Létezik olyan teszt, ami a füves cigit azonnal kimutatja?

Tehát olyan, amivel bizonyítani tudom, hogy az illető 1-2 órával ezelőtt füvezett.

Legjobb válasz: Ártani akarsz másnak? :D egyébként van de az csak vizeletbõl... 3napig kilehet mutatni, hogy az illetõ füvezett e... vérbõl 2-3 hétig... gerincvelõbõl és hajból életed végéig sõt még utána is.... Am ilyen füvezõs gyorsteszt nincsen... És amúgy se csinálhatsz... Személyiségi jogokat sértenél meg... Ha nincs hozzá jogosultságod!

Ártani akarsz másnak? :D egyébként van de az csak vizeletbõl... 3napig kilehet mutatni, hogy az illetõ füvezett e... vérbõl 2-3 hétig... gerincvelõbõl és hajból életed végéig sõt még utána is.... Am ilyen füvezõs gyorsteszt nincsen... És amúgy se csinálhatsz... Személyiségi jogokat sértenél meg... Ha nincs hozzá jogosultságod!
A vizeletbõl lehet három hétig kimutatni, a vérbõl néhány napig. Hajhagymából viszont elég sokáig, csak a megfelelõ teszt kell hozzá. Javaslom, hogy küldd el meghatározott laborvizsgálatra, bár nagyon drága egy ilyen teszt. Ott vizeletbõl kimutatják. Ha van üzemorvos, vele kell beszélni.
Fûvel/fûtõl még nem halt meg senki.Ha rutinos a csávó, akkor Vizint is használ, attól a szeme sokkal fehérebb, ha nem használ akkor vörös mintha gyulladt lenne.És éhes, szomjas, vicces kedvû.
SZAGOLD MEG!
Akkor :D mégjobb cigipapír a zsebbe egy tálca általában kemény szórólap vagy képeslap... amibõl csigát lehet csinálni ált. cigi kemény belseje vonatjegy... vagy roll a cigipapír úgymond végtelenített változata... vagy kispipa ha nem cp-be nyomja ha ilyenek vannak nála akkor egyértemû :D kizárt, hogy másra használná....
A kérdező hozzászólása: Köszi az ötletet, de sajna ez nem bizonyító erejû.
A másik meg a füvesek sokat isznak és állandóan éhesek :D
Elõször is.... A fû nem olyan tudamódosító szer mint az alkohol... a füvet nem tudod túladagolni... max rosszul leszel és kész... mert ha az lenne nem írnák fel pánikbetegeknek vagy egyéb ilyen embereknek akik az orvos utasítására szívják... másrészt szerintem az illetõ nem füvezik mert azt már neccesebb manapság beszerezni... Inkább herbál az viszon egy ganéééé anyag de fû az is... Egyébként ha gyorsteszt kell.... Állítsd magad elé ha elfordul és lassan és lassan lesüti a szemét, vess egy pillantást a pupillájára... jár e a lába vagy remeg e a keze... Vagy vannak indokolatlan mozdulatai, fölösleges kézmozgás szemdörzsölés. A másik meg az, hogy nálun a biztonsági õr sem szondáztathat csak akkor ha mellette van az illetõ felettese meg még vmi tanú...
A kérdező hozzászólása: Nem feltétlenül én csinálnám, de van hozzá jogosultságom. Ugyanis munkahelyre biztonságos munkavégzésre alkalmasan, kipihenten, józan állapotban kell megjelenni, munkahelyen pedig tilos az alkohol és a drogfogyasztás. Egy beosztottamról van szó, aki targoncázik is és lehet, hogy a te hozzátartozódat fogja elütni, mert füvezik. Még mindig úgy gondolod, hogy ártani akarok valakinek?
Az unokahúgom térdmûtét után szülõi tiltás ellenére elment korcsolyázni, elesett, beverte a fejét, kórházba vitték. Mivel nem merte elmondani, hogy korizott, elég zavaros lett a története - hivatalból csináltak nála egy teljes drogtesztet is, a zavarodottságra alapozva. Szóval a laborok tudnak ilyet, pont úgy kell bejelölnie a küldõ orvosnak, ahogy a normál vérképnél kipipálják, hogy mire van szükségük. No meg ha már ott van, akkor vizelet is.

Létezik olyan műszer, ami kimutatja, ha a babának fáj a feje?

Legjobb válasz: AZT NEM TUDOM DE NÁLUNK ÍRTÓRA HISZTIS ÉS TÉPI A HAJÁT HOZZÁ AMIKOR FÁJ A FEJE VAGY NEM ÉRZI JÓL MAGÁT.

AZT NEM TUDOM DE NÁLUNK ÍRTÓRA HISZTIS ÉS TÉPI A HAJÁT HOZZÁ AMIKOR FÁJ A FEJE VAGY NEM ÉRZI JÓL MAGÁT.
Igen, pl a multidrug minilabor.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Esetleg nem tudsz abban tanácsot adni, hogy mennyire megbízható?
Munkatársnõm vette, náluk a fia két nappal azelõtti droghasználatát kimutatta. Ennél konkrétabbat sajnos (Vagy inkább szerencsére) nem tudok róla.
A kérdező hozzászólása: Értem! De vajon, ha az illetõ nem szív, pl. december óta (de valószínû, hogy hazudik), akkor a decemberit vajon kimutatja? Nekünk az kéne, hogy most bizonyítsuk rá, hogy jelenleg is drogozik.
Sajnos ezt nem tudom. Náluk hosszabb ideje gyanu volt a drogozás, így már figyelték a gyereket. Buli után abnormális pupillákkal ment haza-hétfõn vettek tesztet és kimutatta. Sajnálom, hogy így alakult nálatok, remélem igazat mondd a gyerek.

Létezik olyan teszt ami kimutatja hogy miért jönnek elő a pattanások?

Személy szerint érdekelne, gondolom nem biztos hogy mindenkinél ugyanazok az ételek/életvitel váltják ki. Vagy próbáljam meg kitapasztalni?

Legjobb válasz: 99 %-ban pszichés és hormonfüggõ

99 %-ban pszichés és hormonfüggõ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!