Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan ami egy fiú és (4 db)

Létezik olyan film, ami egy fiú és egy lány barátságáról szól?

Legjobb válasz: Persze, számtalan. Pl. Híd Terabithia földjére: http://www.filmkatalogus.hu/Hid-Terabithia-foldjere--f17163

Persze, számtalan. Pl. Híd Terabithia földjére: http://www.filmkatalogus.hu/Hid-Terabithia-foldjere--f17163
forest gump - bár Forest akart is ott valamit:D
Létezik.

Létezik olyan készülék, ami pontosan meg állapítja az ovuláció idejét és segít, a baba nemének befolyásolásába? Két fiú után szeretnénk egy kislányt.

Az ovutesztr?l olvastam, de én másra gondoltam. Az ovu teszt is jó erre? Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: A kínai fogamzásnaptár állítólag 90% ban bejön ez alapján lehet talán a baba nemét befolyásolni. És van ovulációs teszt amit azt hiszem a drogériákba pl DM-ben Rossmanban lehet kapni.

A kínai fogamzásnaptár állítólag 90% ban bejön ez alapján lehet talán a baba nemét befolyásolni. És van ovulációs teszt amit azt hiszem a drogériákba pl DM-ben Rossmanban lehet kapni.
PA, http://www.mivelle.hu/product_13.html nekem ez a mikroszkóp 2x is nagyon bevált:) Tudom ajánlani nagyon! Sok sikert! Baba nemét illetõen sajnos nem tudok érdemleges válasz adni!
Szia! Az elõzõtõl kérdezném: Ezt a mikroszkópot rendeled vhonnan, vagy gyógyszertárban is meg lehet hozatni? Engem is érdekelne, hogyan tudnék hozzájutni? Köszi
PA, Szia, Rendeltem, de már nem emlékszem melyik cégtõl. elég nagy árkülönbségek vannak itt a neten. tizenegy ezer körül vettem anno, most már láttam hizenhatért is. van egy másik mikroszkóp is, ami PG/53 néven fut. ez is van nekem, de közel sem olyan szuper jó, mint a másik. ez 2500.- körül volt. De jobban megéri a másik! Maby Baby mind a kétszer megmutatta már peteérés utáni napokon a tuti terhességet!!! Nekem 2x bevált. Csak ajánlani tudom:) Sok sikert!
én várnék 2 hetet
teljesen emberfüggõ. én pl olyan vagyok, hogy nekem a szerelemhez szükségem van az ilyen testi kapcsolatra is. az viszont nem lenne szép dolog, ha egy csajjal együtt lennék 6-7 hónapig, lefekszek vele és végül nem tudok beleszeretni. akkor már teljesen veszett a dolog...
Én régi modi vok szerelem után majd idõvel jöhet a szex.
látok egy csajt, gondolom "de jó lenne...:P" de a barátnõmmel nem így vagyok, vele inkább elmegyek sétálni, beszélgetni és nála az e l e j é n nem is jut eszembe.
Van még olyan lány, akinek egészséges a szexualitása és nem olyan alacsony az önbizalma, hogy hónapokat kéne várni vele? Létezik érett lány egyáltalán? Én olyan 2 hetet várnék maximum.
Én olyannak tartom magamat. És mások is ezt mondják. =)
Van, és ismerek eggyet nagyon közelrõl.
VAN!!!! én lány vagyok de sok barátom ilyen:) sztem kevés az aki nem mármint az olyat látod h csak arra kellesz neki h vkit meghúzzon!
Hát... én 2 évig voltam kisebb "szünetekkel" együtt az exemmel, szívesen vártam rá, mert szerettem és azt akartam hogy neki jó legyen, erre 2 év után kijelenti hogy már nem is szeretlek. Ésszel kell emberek, ésszel.
Ha olyan valakirõl van szó, akit nagyon szeretek, akkor addig várnák rá, ameddig csak kell. Nekem az a jó, ami neki is és semmi olyat nem szeretnék, amit õ sem. 21/F
én is ilyen vagyok, de a házasságig viszont nem várnék 20/f
Vannak. Írj privit! F/26
Igen, van! Igen, létezik! Igen, van!
Szerintem ilyen nincs. vagy csak a Csillagok háborújában. meg a hanna Montánába, meg a Antifitnesz Klubba
én 7 hónapot vártam 1, 5 éve vagyunk együtt
attól függ meddig kel várnia:D
:) Van! De tapasztalattól függ, ki mit gondol. Mi a párommal 2 évig nem lehettünk együtt több dolog miatt, és elõtte nem feküdtünk le egymással, szóval igen.. várt rám és vártam rá.
1 biztos van de én foglalt vagyok, bocsi. De szerintem nem én vagyok az egyetlen. De ha olyan a srác hogy csak derék alatt érdekled akkor szerintem fölösleges szóba állni vele :/ .Én 6 hónapja várok, néha nem könnyû de egyáltalán nem lehetetlen. Tehát kedves kérdezõ nem szabad feladni a keresést biztos vannak még (és ezt tényleg biztos mert több haverom is ilyen;) ) x^x 16/F
Van! Dobtam egy e-mailt. Az elõzõ kérdésed elsõje. xD
Persze, hogy van. Én is ilyen vagyok. Az elsõ a lelki kapcsolat, és utána jöhet a többi, és akarod is, hogy jöjjön. Persze lehet, hogy én gondolkodom túl konzervatívan. Nekem így a jó.
van...épp ilyen vagyok...nem elsõ a szex számomra, habár szûz már nem vagyok...még mostis várok...május óta csak várook és várok...és nem kérdezgetem, hogy mikor, meg hogyan?majd ha akarja , szól...ilyen egyszerû f/16
Puhap*csök... Õ is szeretné a szexet, csak nem tud róla. Komolyan...


One Piece
Naruto 2.része
Fairy Tail. Beöltözik Elzának... bár lehet, hogy az egy picit defektes ^-^"
A kérdező hozzászólása: a one Pieceben mióta lesz a Luffy lány?-_-
Teljesen pontosan leírtad a Gintamát;) Bár nem tudom pontosan, hogy érted a fiúból lányt, de itt nem változik meg a nemük, de igen, lányok lesznek egy pár részben:D
Fairy Tail... A tizenvalahanyadik részben egy varázslat miatt testet cserélnek, és Gray Lucy testébe kerül. Happy (macska), pedig Erzáéba.
One piece movie elvileg


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!