Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan ami egy fiú (9 db)

Létezik olyan body, amit egy fiú is felvehet?

Trikó helyett hordanám, póló alatt.

Legjobb válasz: Miert ne,a csajok is siman felvesznek fiu ruhakat,ugy hogy nyugodtan..

Miert ne, a csajok is siman felvesznek fiu ruhakat, ugy hogy nyugodtan..
Persze hogy létezik! :) Gyártanak direkt pasiknak is, ezekben jobban van hely elöl a szerszámnak. De a nõi is teljesen jó, igazából szerintem ez uniszex viselet. Itt van pár link pasiknak gyártott bodykról: http://www.oboy.de/OBOY-LIMITED-EDITION-Stringbody.htm?websa.. http://www.oboy.de/DOREANSE-String-Body.htm?websale7=oboy&pi.. Nekem az elsõ nagyon bejön, meg barátnõmnek is, szerintem tök vagány! :) Szívesen kipróbálnám, szerintem kényelmes lehet. :)
Dehát ez a link tangás. :D :D
Es akkor mi van!

Létezik olyan film, ami egy fiú és egy lány barátságáról szól?

Legjobb válasz: Persze, számtalan. Pl. Híd Terabithia földjére: http://www.filmkatalogus.hu/Hid-Terabithia-foldjere--f17163

Persze, számtalan. Pl. Híd Terabithia földjére: http://www.filmkatalogus.hu/Hid-Terabithia-foldjere--f17163
forest gump - bár Forest akart is ott valamit:D
Létezik.
Létezik.
létezik
Létezik! Nálunk már 20 éve tart! :)
Nekem volt ilyen :) ) Csak sajna vége lett a középsulinak, jött az egyetem, mindketten máshova mentünk, így szépen vége lett :S
12 éve fõként lánybarátaim vannak. Ebbõl 1be voltam hihetetlenül szerelmes és vagyok évek óta. Rajta kívül még 1 iránt éreztem enyhe vonzalmat de semmi több. Kicsit csajos vagyok nem tagadom, de én sose éreztem azt, hogy bárki is vonzódna hozzám a barátaim közül szóval, szerintem igen is van és a legjobb :)
Létezik, 10 éve vagyunk nagyon jó barátok, két srác, meg én.
Igen, ha van párod közben akkor kialakulhat úgy, hogy az elejétõl kezdve semmit nem éreznek egymás iránt, csak barátságot.
5-ös vagyok és a 8-ashoz csak annyit, hogy nem egy lánybarátomat láttam átöltözni és nem fogott el semmien érzés még soha. Tehát sztem ettõl még lehet, mert mindenkinél más
Létezik, de nem lehet igazi barátság ( itt úgy értem, mint srác és srác között), nekem van egy nagyon jó lány barátom, akit kisgyerek korom óta ismerek, együtt játszottunk, együtt cseperedtünk fel, mikor beteg voltam mellettem volt stb. De aztán kialakultak a nõies vonásai, persze addig a pontig figyelmen kívül tudtam hagyni, amíg meg nem láttam véletlen félmeztelenül, elfogott az a "férfias" érzés. És azóta folyamatosan kísért, persze a barátság miatt leküzdöm, de akkor is ott van.
én nem hiszek benne, eddig valamelyikõnk mindig többet akart.
Igazából igen. Nekem az egyik legjobb barátom egy fiú, de nemrég szerelmet vallott. Így hát õ szerelmes, én meg csak a legjobb barátomnak tartom.
több mint 6 éve tart a miénk :) és eltekintve attól hogy sokan kérdezik hogy járunk-e és hogy tuti tetszik nekem ettõl eltekintve mi tudjuk mi van köztünk és ennyi nagyon jól elvagyunk egymás magánéletérõl is tudunk ennyi :)
Persze, hogy létezik! Miért ne létezne? Az én legjobb barátom is fiú és nem érez senki többet! Lehet, hogy közrejátszik az is, hogy õ meleg, de akkor is õ fiú én meg lány! :)
Szerintem van! Nekem is van olyan. Persze van olyan barátságis, ahol a másik fél többet gondol, mint barátság, de az figyelembe sem veszem, csak barátként tekintek rá! :)
Igen. Egy gimis volt osztálytársammal nagyon egymásra találtunk, mint barátok. Már 8 éve tart ez, és soha egyikünk fejében sem fordult meg más. Az övében sem, ezt biztosra állíthatom, tekintve, hogy tudtam mindent a magánéletérõl. Mindketten boldog párkapcsolatban élünk, és hálisten a párjaink is elfogadják a barátságunkat. Nagyon kedves, arnayos barátnõje van, õ pedig jóban van az én barátommal. Na persze nem alszunk együtt, nem vetkõzünk egymás elõtt, és egyebek, de ez nem azért van, mert jajj majd valami történik, hanem mert ilyet egyszerûen nem csinálok más fiú elõtt, csak a párommal, és õ is pont így van vele. Mi egyébként nem is barátként tekintünk egymásra, hanem sokkal inkább testvérként. :)
hiszek is benne meg nem is...mindkét táborra tudnék példát mondani a saját életembõl is..
Igen. Nekem eddig pl inkább csak fiú barátaim voltak és maradt is egy.:)
Én mindig is azt hottem, hogy létezik igazi 'fiú-lány barátság', de sajnos eddig akárhány fiút is engedtem közelebb magamhoz, mint barát, mindegyik egy idõ után(?) többet akart, így volt amelyikre rá is ment a barátságunk.
létezik, de ez át is tud alakulni szerelemmé, a saját példámból kiindulva. Egy olyan lányba lettem szerelmes, akit 5 éves korom óta ismerek, most 26 évesek vagyunk. Néhány hónapja nagyon beleszerettem, õ viszont kapcsolatban, ezért nem mertem rámozdulni eddig, de akarok vele beszélni errõl, ha nem jön össze, akkor lehet lõttek a barátságnak is. De nem bírom már magamban tartani az érzéseket.
szerintem nem létezik.tapasztalatból mondom. 16F #16 ha figyelembe se veszed hogy õ szerelmes beléd és ugyanúgy beszélgettek és találkoztok ezzel nagyon nagy fájdalmat okozol neki.hogyha tényleg szereted akkor nem beszéltek pár hónapig és így nem szenved. #17 szerintem csak ilyen esetben létezik fiú lány barátság, de eleve nem érezhet többet irántad mert meleg. #19 neked is azt mondom, amit a #17esnek. nem akartam senkibe belekötni, ez csak az én véleményem :)


Létezik olyan film, ami egy lány/fiú fogyásának történetéről szól?

Legjobb válasz: filmrõl nem tudok, de az MTV.co.hu-n van a valaha kövér voltam sorozat, az egy-egy epizódos kis dolog amiben xy látványos fogyását mutatják be

filmrõl nem tudok, de az MTV.co.hu-n van a valaha kövér voltam sorozat, az egy-egy epizódos kis dolog amiben xy látványos fogyását mutatják be
A kérdező hozzászólása: Köszi, már meg is néztem egy pár epizódot, nagyon motiváló! Bárcsak én is szert tehetnék egy személyi edzõre! Írtó nagy segítség lehet!

Létezik olyan szerelem, amikor a fiú nem a külső szépséget látja egy lányban (amikor kifejezetten nem szép a csaj) de ezt a tulajdonságát elfogadja a lánynak valami más értéke miatt? Vagy az nem szerelem?

Legjobb válasz: Van, hallottam már róla, illetve fordítva is igaz, én vagyok rá az élõ példa:) De hidd el, ha valaki szeret, neki te vagy a legszebb bármilyen kis hibáddal együtt. Aki szeret, de úgy tényleg, az a görbe lábad, nagy orrod..mindenedet szeretni fogja veled együtt:)

Van, hallottam már róla, illetve fordítva is igaz, én vagyok rá az élõ példa:) De hidd el, ha valaki szeret, neki te vagy a legszebb bármilyen kis hibáddal együtt. Aki szeret, de úgy tényleg, az a görbe lábad, nagy orrod..mindenedet szeretni fogja veled együtt:)
a nem szép csaj is lehet valakinek szép.
van ilyen!!de a külsõ is megfogott az tuti, , , , csak talán mások elött szégyenled?
Saját tapasztalatból mondom, hogy ilyen megeshet. Persze általában a párkapcsolatok úgy indulnak, hogy megtetszik valaki és megpróbálod megismerni. Velem viszont már történt olyan hogy egyáltalán nem akartam semmit egy lánytól, csak megbeszéltünk ezt azt, hasonló gondolkodásmódú volt mint én, külsõre viszont nem tetszett annyira. Tehát úgy álltam neki hogy esély sincs rá hogy összejöjjünk mert "nem az esetem"... Viszont minél jobban megismertem és jóban lettünk, rengeteg mindenben egyezett a véleményünk és a látásmódunk, aztán lassan már nem izgatott az hogy hogyan néz ki és hogyan öltözködik, úgymond eltekintettem ettõl. Elfogadtam olyannak amilyen. Tehát mondhatni beleszerettem, és az hogy milyen a kinézete már nem zavart. Persze nem egy kövér bányarémrõl írok most, de nem volt olyan tipikus nõideál. Inkább olyan visszahúzódó szelíd lány, apróbb hibákkal. Igaz az ilyen nagyon ritka.
Elõzõ vagyok 22F
Igen. Röviden tömören: tetszik, de látom rajta, hogy nem õ a legszebb. Tudom, hogy másnak nem jönne be annyira mint nekem.... viszont tetszik. Nagyon. Mert olyan típus ami megfog. Ilyen van.
Én egy olyan Férfiba vagyok Szerelmes, aki mellett mindenki úgy néz ránk, mintha õrült lennék, és fintorognak és minden ilyesmi.Nem érdekel, Szeretem.Igazából most szakított velem, de attól még Szeretem, és soha nem érdekelt, hogyan is néz ki.Így született, és igazából Õ a legszebb nekem az egész Világegyetemben. 23/L

Létezik olyan készülék, ami pontosan meg állapítja az ovuláció idejét és segít, a baba nemének befolyásolásába? Két fiú után szeretnénk egy kislányt.

Az ovutesztr?l olvastam, de én másra gondoltam. Az ovu teszt is jó erre? Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: A kínai fogamzásnaptár állítólag 90% ban bejön ez alapján lehet talán a baba nemét befolyásolni. És van ovulációs teszt amit azt hiszem a drogériákba pl DM-ben Rossmanban lehet kapni.

A kínai fogamzásnaptár állítólag 90% ban bejön ez alapján lehet talán a baba nemét befolyásolni. És van ovulációs teszt amit azt hiszem a drogériákba pl DM-ben Rossmanban lehet kapni.
PA, http://www.mivelle.hu/product_13.html nekem ez a mikroszkóp 2x is nagyon bevált:) Tudom ajánlani nagyon! Sok sikert! Baba nemét illetõen sajnos nem tudok érdemleges válasz adni!
Szia! Az elõzõtõl kérdezném: Ezt a mikroszkópot rendeled vhonnan, vagy gyógyszertárban is meg lehet hozatni? Engem is érdekelne, hogyan tudnék hozzájutni? Köszi
PA, Szia, Rendeltem, de már nem emlékszem melyik cégtõl. elég nagy árkülönbségek vannak itt a neten. tizenegy ezer körül vettem anno, most már láttam hizenhatért is. van egy másik mikroszkóp is, ami PG/53 néven fut. ez is van nekem, de közel sem olyan szuper jó, mint a másik. ez 2500.- körül volt. De jobban megéri a másik! Maby Baby mind a kétszer megmutatta már peteérés utáni napokon a tuti terhességet!!! Nekem 2x bevált. Csak ajánlani tudom:) Sok sikert!
Nem lehet, hogy a csaj még szûz?
Nem gondoltál arra, h esetleg komolyan gondolja a kapcsolatotokat és nem akar azonnal ágynak esni? :) Ezt vedd bóknak! :)
Hát itt a kor se mind1! Hány évesek vagytok?
Az az eszedbe se jutott, hogy még korainak gondolja?
A kérdező hozzászólása: 19 évesek vagyunk. Nem a lány nem szûz már elmondása szerint lefeküdt 3 volt barátjával elöttem
Sosem értem, hogy az ilyesmit miért nem vele próbálod megbeszélni? Mi itt találgathatunk, de semmi értelme. A választ csak õ tudja, beszéljetek róla. Ez az alapja a kapcsolatoknak, nem a szex.
A kérdező hozzászólása: Nem értem hogy mi lehet a gond, mert a többi barátjával lefeküdtek már néhány hét után. Nem tudom mit csináljak
A kérdező hozzászólása: Igen gondoltam erre is, de miért ne lehetne egy kapcsolat komoly azért mert 3 hónap után lefeküdnénk? Én is azt szeretném
Nem tudom, h írjam le úgy , h ne értsd félre... :) Nem akar ilyen korán "túlesni" az 1.ágyjeleneten :) De ha ezt kétled, akkor ülj le vele, és beszélgessetek errõl, elvégre az egészséges kapcsolat alapja az õszinteség! :)
Tõle kellene megkérdezni, és nem felesleges elméleteket gyártani félinformációkból.
én várnék 2 hetet
teljesen emberfüggõ. én pl olyan vagyok, hogy nekem a szerelemhez szükségem van az ilyen testi kapcsolatra is. az viszont nem lenne szép dolog, ha egy csajjal együtt lennék 6-7 hónapig, lefekszek vele és végül nem tudok beleszeretni. akkor már teljesen veszett a dolog...
Én régi modi vok szerelem után majd idõvel jöhet a szex.
látok egy csajt, gondolom "de jó lenne...:P" de a barátnõmmel nem így vagyok, vele inkább elmegyek sétálni, beszélgetni és nála az e l e j é n nem is jut eszembe.
Van még olyan lány, akinek egészséges a szexualitása és nem olyan alacsony az önbizalma, hogy hónapokat kéne várni vele? Létezik érett lány egyáltalán? Én olyan 2 hetet várnék maximum.
Én olyannak tartom magamat. És mások is ezt mondják. =)
Van, és ismerek eggyet nagyon közelrõl.
VAN!!!! én lány vagyok de sok barátom ilyen:) sztem kevés az aki nem mármint az olyat látod h csak arra kellesz neki h vkit meghúzzon!
Hát... én 2 évig voltam kisebb "szünetekkel" együtt az exemmel, szívesen vártam rá, mert szerettem és azt akartam hogy neki jó legyen, erre 2 év után kijelenti hogy már nem is szeretlek. Ésszel kell emberek, ésszel.
Ha olyan valakirõl van szó, akit nagyon szeretek, akkor addig várnák rá, ameddig csak kell. Nekem az a jó, ami neki is és semmi olyat nem szeretnék, amit õ sem. 21/F
én is ilyen vagyok, de a házasságig viszont nem várnék 20/f
Vannak. Írj privit! F/26
Igen, van! Igen, létezik! Igen, van!
Szerintem ilyen nincs. vagy csak a Csillagok háborújában. meg a hanna Montánába, meg a Antifitnesz Klubba
én 7 hónapot vártam 1, 5 éve vagyunk együtt
attól függ meddig kel várnia:D
:) Van! De tapasztalattól függ, ki mit gondol. Mi a párommal 2 évig nem lehettünk együtt több dolog miatt, és elõtte nem feküdtünk le egymással, szóval igen.. várt rám és vártam rá.
1 biztos van de én foglalt vagyok, bocsi. De szerintem nem én vagyok az egyetlen. De ha olyan a srác hogy csak derék alatt érdekled akkor szerintem fölösleges szóba állni vele :/ .Én 6 hónapja várok, néha nem könnyû de egyáltalán nem lehetetlen. Tehát kedves kérdezõ nem szabad feladni a keresést biztos vannak még (és ezt tényleg biztos mert több haverom is ilyen;) ) x^x 16/F
Van! Dobtam egy e-mailt. Az elõzõ kérdésed elsõje. xD
Persze, hogy van. Én is ilyen vagyok. Az elsõ a lelki kapcsolat, és utána jöhet a többi, és akarod is, hogy jöjjön. Persze lehet, hogy én gondolkodom túl konzervatívan. Nekem így a jó.
van...épp ilyen vagyok...nem elsõ a szex számomra, habár szûz már nem vagyok...még mostis várok...május óta csak várook és várok...és nem kérdezgetem, hogy mikor, meg hogyan?majd ha akarja , szól...ilyen egyszerû f/16
Puhap*csök... Õ is szeretné a szexet, csak nem tud róla. Komolyan...
One Piece
Naruto 2.része
Fairy Tail. Beöltözik Elzának... bár lehet, hogy az egy picit defektes ^-^"
A kérdező hozzászólása: a one Pieceben mióta lesz a Luffy lány?-_-
Teljesen pontosan leírtad a Gintamát;) Bár nem tudom pontosan, hogy érted a fiúból lányt, de itt nem változik meg a nemük, de igen, lányok lesznek egy pár részben:D
Fairy Tail... A tizenvalahanyadik részben egy varázslat miatt testet cserélnek, és Gray Lucy testébe kerül. Happy (macska), pedig Erzáéba.
One piece movie elvileg


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!