Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan ami a szem alatti (2 db)

Létezik olyan plasztikai műtét, ami a szem alatti sötét színű karikákat eltünteti?

Egyébként nem lóg ott a b?r, szóval nem ráncos, csak egyszer?en a szemem alatt sötétebb, mintha örökké kialvatlan lennék (genetaikailag ilyen). Ha létezik hol és kb. mennyiért végeznek ilyet? Kockázatos?

Legjobb válasz: Létezik ilyen lézeres mûtét. Valamelyik múlt heti nõi újságban olvastam róla, a módszer és a kockázatok is le voltak írva. (Hölgyvilág vagy Nõk lapja?). Majd megkeresem a részletekért.

Létezik ilyen lézeres mûtét. Valamelyik múlt heti nõi újságban olvastam róla, a módszer és a kockázatok is le voltak írva. (Hölgyvilág vagy Nõk lapja?). Majd megkeresem a részletekért.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Létezik olyan korrektor, ami a szem alatti apró ráncokra is hatásos lehet?

Születésem óta vannak sötét karikák a szemeim alatt, alapozót használtam eddig erre a környékre, de mióta megjelentek az els? ráncok (25 éves vagyok), hát nem a legszebb látvány pár óra után..

Legjobb válasz: Ezen az oldalon van pár ilyen korrektor. http://avon-line.hu/categoryproduct-korrektor.html

Ezen az oldalon van pár ilyen korrektor. http://avon-line.hu/categoryproduct-korrektor.html
Nem minden esetbe a korrektoron múlik, ehhez el kel sajátítani egy technikát...kérj meg egy kozmetikust, hogy segítsen...
én még mindig az alapozóra szavazok, nekem is ugyanez a bajom, emg azok a fránya karikák... a dermablendet próbáld ki, elég sûrû, de folyékony, és nagyon ekévs kell belõle, de irtó sokáéig tart és teljkesen elfedi... ha korrektor mindenképpen, akkor j
jean piaubert akart lenni, véletlneül elkpldtem:S ezzel viszont az a baj, hogy cvsak 1 szín van(nekem megfelelõ, nem tudom neked miylen kéne...) és kicsit drága(4-5 ezer aszem, de attól függ kinek mi a drága...) de nagyon jó
Youtube-on van fent egy nagyon jó videó (sajnos a gépem nincs abban az állapotban hogy videós oldalon keresgéljek, de ha rákeresel a "leo inspired makeuup-ra, ugyanannak a felhasználónak a videói közt megtalálod)
Tapasztalatból mondhatom h Malu Wilz-nek a Camouflage(kamuflázs) korrektora a legjobb, de ezt csak kozmetikustol lehet beszerezni, 3000ft és 1 évre is elég!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!