Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan ami a szem (11 db)

Létezik olyan plasztikai műtét, ami a szem alatti sötét színű karikákat eltünteti?

Egyébként nem lóg ott a b?r, szóval nem ráncos, csak egyszer?en a szemem alatt sötétebb, mintha örökké kialvatlan lennék (genetaikailag ilyen). Ha létezik hol és kb. mennyiért végeznek ilyet? Kockázatos?

Legjobb válasz: Létezik ilyen lézeres mûtét. Valamelyik múlt heti nõi újságban olvastam róla, a módszer és a kockázatok is le voltak írva. (Hölgyvilág vagy Nõk lapja?). Majd megkeresem a részletekért.

Létezik ilyen lézeres mûtét. Valamelyik múlt heti nõi újságban olvastam róla, a módszer és a kockázatok is le voltak írva. (Hölgyvilág vagy Nõk lapja?). Majd megkeresem a részletekért.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Létezik olyan korrektor, ami a szem alatti apró ráncokra is hatásos lehet?

Születésem óta vannak sötét karikák a szemeim alatt, alapozót használtam eddig erre a környékre, de mióta megjelentek az els? ráncok (25 éves vagyok), hát nem a legszebb látvány pár óra után..

Legjobb válasz: Ezen az oldalon van pár ilyen korrektor. http://avon-line.hu/categoryproduct-korrektor.html

Ezen az oldalon van pár ilyen korrektor. http://avon-line.hu/categoryproduct-korrektor.html
Nem minden esetbe a korrektoron múlik, ehhez el kel sajátítani egy technikát...kérj meg egy kozmetikust, hogy segítsen...
én még mindig az alapozóra szavazok, nekem is ugyanez a bajom, emg azok a fránya karikák... a dermablendet próbáld ki, elég sûrû, de folyékony, és nagyon ekévs kell belõle, de irtó sokáéig tart és teljkesen elfedi... ha korrektor mindenképpen, akkor j
jean piaubert akart lenni, véletlneül elkpldtem:S ezzel viszont az a baj, hogy cvsak 1 szín van(nekem megfelelõ, nem tudom neked miylen kéne...) és kicsit drága(4-5 ezer aszem, de attól függ kinek mi a drága...) de nagyon jó
Youtube-on van fent egy nagyon jó videó (sajnos a gépem nincs abban az állapotban hogy videós oldalon keresgéljek, de ha rákeresel a "leo inspired makeuup-ra, ugyanannak a felhasználónak a videói közt megtalálod)
Tapasztalatból mondhatom h Malu Wilz-nek a Camouflage(kamuflázs) korrektora a legjobb, de ezt csak kozmetikustol lehet beszerezni, 3000ft és 1 évre is elég!

Létezik olyan gyümölcs vagy zöldség ami a bőrt, szemet szebbé, egészségesebbé teszi?

Legjobb válasz: mindegyik gyümölcs meg zöldség ilyen... szemre sok répa de igazából mindegyik nagyon jó az emberi szervezetre hány éves vagy??

mindegyik gyümölcs meg zöldség ilyen... szemre sok répa de igazából mindegyik nagyon jó az emberi szervezetre hány éves vagy??
Uborka:D 13/L
külsöleg es belsöleg is: uborka, avokado, +olivaolaj
A kérdező hozzászólása: 12


Lehet valakinek plusszos és minuszos a szeme egyszerre? Illetve létezik olyan lencse ami kombinálja a kettõt?

Kiderült, hogy szemüveget kell hordanom. Nem vészes, mert csak alig dioptriás. Viszont a papíron az áll, hogy egyszerre mindkettõ kell. A jobb szemem +0,25/-0,25 a bal pedig +0,25/-0,5. Hallottam már ilyenrõl, de csak idõseknél, akik cserélgetik a szemüvegeiket, attól függõen, hogy mikor melyik kell. Én viszont még csak 26 éves vagyok. Ráadásul nem két szemüveget csinálnak, hanem csak egyet. (Már meg van rendelve.) Létezik olyan, hogy egy szemüveg mindkettõre megoldás?

Legjobb válasz: Létezik,én 14 vagyok,és szemüvegem is van,az 1ik fele mínuszos,a másik pluszos. De egyébként keress fel egy szemészt,biztos jobban ért hozzá.. :D

Létezik, én 14 vagyok, és szemüvegem is van, az 1ik fele mínuszos, a másik pluszos. De egyébként keress fel egy szemészt, biztos jobban ért hozzá.. :D
Lehet. Létezik. Régebben csak bifokális, jó ideje multifokális lencsében is. (Ilyen kis mértékû dioptriára nálunk a szemészorvos nem javasolja a szemüveg hordást)

Létezik olyan lencse ami védi a szemet a számítógéptől? Használt valaki ilyent? Bevált? Érdemes?

Sokat ülök a számítógép el?tt, és rövidlátó vagyok. Ma kell menjek szemvizsgálatra, és kíváncsi vagyok, hogy érdemes-e ilyen szemüveget csináltatni.

Legjobb válasz: Szia! Igen, létezik, monitor-szemüvegnek(lencsének hívják), nekem nincs látásproblémám, ezért nem dioptriás lencsével csináltattam, de meg tudják csinálni dioptriásra is. NAgoyn sokat fájt a fejem a számítógéptõl, mióta használom a szemüveget, nem fáj a feje, szerintem ha sokat ülsz gép elõtt, érdemes beruházni egy ilyen lencsére.

Szia! Igen, létezik, monitor-szemüvegnek(lencsének hívják), nekem nincs látásproblémám, ezért nem dioptriás lencsével csináltattam, de meg tudják csinálni dioptriásra is. NAgoyn sokat fájt a fejem a számítógéptõl, mióta használom a szemüveget, nem fáj a feje, szerintem ha sokat ülsz gép elõtt, érdemes beruházni egy ilyen lencsére.
Szia. Rövidlátó vagyok, és ilyen dioptriás szemüvegem van. Amikor megcsinálták a lencsét rátetetett az orvos egy védõréteget, mert tudta, hogy sokat ülök a gép elött és sztem érdemes, de ha már szemüveget (látót)akkor ajánlom az hogy egyúttal tegyél rá uv védõset. De sztem az orvos majd mindent el fog mondani ahogy nekem csak kérdezz.

A szemöldöknek milyen testi szerepe van? Vagy van olyan ok amiét létezik? Mint pl a szemhély melynek szerepe a szem nedvesentartása s. t. b.

Legjobb válasz: Szerintem az a szerepe,hogy ne kerüljenek idegen anyagok a hajból,homkokról a szembe.De ha nem is ez,akkor is tuti,hogy van valamilyen szerepe,máskülönben nem lenne.

Szerintem az a szerepe, hogy ne kerüljenek idegen anyagok a hajból, homkokról a szembe.De ha nem is ez, akkor is tuti, hogy van valamilyen szerepe, máskülönben nem lenne.
Nem igaz, hogy máskülönben nem lenne, az evolúció nem úgy mûködik, hogy aminek nincs valami haszna, azt azonnal eltûnteti. Azt tûnteti el, ami kimondottan káros, de a haszontalan, ám nem káros dolgok megmaradhatnak. Ettõl függetlenül a funkciója lehet hogy ez volt, vagy ma is ez, de a sok borotvált-tetovált szemû idióta példája azt mutatja, hogy igazából ez a funkció nem jelentõs (nem megy a szemükbe semmi). Amire én gondolok, hogy esetleg valamiféle kontúrt ad az arcnak, ami távolról azonosítható, és ennek párválasztásban vagy esetleg ragadozók elleni mimikában (nagy szem = sokszor ijesztõ hatású) lehetett szerepe. Nem tudom a választ, igazából nem is kideríthetõ, mert vagy idõben vissza kéne menni pármillió évet, vagy tömeges emberkísérletet kéne végrehajtani úgy, hogy leborotvált szemû embereket õsemberi állapotban kiküldünk a szavannára, és nézzük a hatást. Mindkettõ lehetetlen.
Én úgy tudom, hogy abban segít, hogy a szem felé irányuló fénybõl elnyel valamennyit és így nem zavarja annyira a szemünket az erõs fény. Az amerikai focisták is ezért húznak csíkot a szemük alá. Lehet, hogy nem így van, de mintha ilyesmire emlékeznék.
Azt se felejtsük el, hogy pár százezer éve szõrös volt az emberek feje. Vagyis az arca. Ebbõl a szemöldök nem igazán emelkedett ki. Nézz meg egy macskát. Kb 3 szál a szemöldöke! Értelme? Tán a légmozgás érzékelése. Vagy a növényzet érzékelése.
Én úgy emlékszem azzal magyarázzák, hogy az izzadságot nem engedi a szembe folyni. Ami sós, és állandóan csípné a szemet. A szemöldök ezt szépen eltereli kétoldalra. Emellett még szerintem a kommunikációban is fontos, az arcmimika egyik legmeghatározóbb eleme a szemöldök. De ez csak tipp, ahogy az izzadságos dolog is csak rémlik valahonnan.
A kérdező hozzászólása: nagyjából akkor ezebõl lessz a válasz kössz mindenkinek:D
Mindenképpen a szem védelme. Elsõsorban az izzadságtól, lehulló apróbb tárgyaktól, rovaroktól. A szõrszál mint kitolt tapintó érzékszerv mûködik, hogy az ember reagálni tudjon a szõrszál végéhez érõ tárgyra, még mielõtt elérné a sérülékeny szemet!

Létezik olyan kontaktlencse, ami olyan mint a macskák szeme? Milyenek vannak és milyen árban?

Legjobb válasz: Persze. http://www.argep.hu/product_352010.html <- Nyesze. :)

Igen. Filmben láttam. Nagyon meggyõzõ volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönyöm :) a válaszokat ;)
Készülj fel, hogy nem olyan jóó, mint ahogy azt leírják és a reklámon látod. Én csak egyszerû színes lencsét vettem, de ha fényen szûkül a pupillám látszik az origi szemszín, sötétben meg rácsúszik a szín a pupillámra, ráadásul homályosan látok vele folyton, mert ha a pupillád elõtt van a szín azt látod. Kb 8 ezerért vettem külföldön, Ciba, egyszer volt rajtam kb 5 percet. A macskás is jól néz ki, de nem sokat látnál benne feltételezem.... Tényleg durva, hogy megvetetik ezeket ezrekért, aztán meg rájössz, hogy csúnya is, meg nem is látsz benne rendesen. Kár pénzt kiadni rá...
valaki ilyen lencsével szembe jönne velem nem tudom hogy sikitanék mert elég ilyesztõ íyg hirtelen vagy csodálkoznék hogy ebbe mi a szép inkább a sikítás
A kérdező hozzászólása: Csak egy embert akarok vele megijeszteni...vagy kettõt :) )) De még tetszene is... :) )
A darkshopon is találsz darabonként 7000 Ft kb. de elég drága. Az nem tudom h mennyire jó de nem lehet rossz.
hát létezik de nem ajánlom
Sziasztok, létezik, vettem is. Fél éves lencse és csak 11900 egy pár. Nekem nagyon tetszik! Egyáltalán nem gáz, szórakozni ideális. Nem látok rosszabbul mint egyébként szórakozás közben XD... vezetéshez persze nem ajánlom. A macskással nekem csak annyi bajom van, hogy néha az egyik lencse elforog, vagyis a pupilla nem függõlegesen áll... Láttam már több színben is... sárga, piros, zöld, fekete-fehér... én itt vettem: http://www.onlinepiercing.hu/index.php?categoryID=306 és tényleg jók a képek, így néz ki felvéve is szia
Ilyenrõl még nem hallottam, ez csak szemhéjtusba van.
fixáld a meglévõt átlátszó szájfénnyel.vízálló nem lesz, de nem kenõdik el.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Allergiás vagyok, eléggé viszket a szemem. Lágy lencsét hordok. Létezik olyan szemcsepp (esetleg gyógynövényes), amit nem kell feliratni?

Az Opticrom nem jó, mert tönkreteszi a lencsét.

Legjobb válasz: gyógyszertárban szívesen segítenek neked ebben,nyugodtan kérj segítséget az ott dolgozóktól.

gyógyszertárban szívesen segítenek neked ebben, nyugodtan kérj segítséget az ott dolgozóktól.
hát az nekem is "minden" pénzt megérne :)
Hát errõl meg csak annyit, hogy biztos nem vagy már 17éves...elfogadod ezt az állapotot vagy gletteled az arcod örökké....akinek tetszel annak tetszel bárhogy....
A kérdező hozzászólása: Nem gondolkodnék beavatkozáson ha nem lenne ilyen mély a karika! 12 ÓRÁT alszom majdnem minden nap.És Maybelline a korrektorom és mást is probáltam de nem fedik el teljesen.Na meg.. de jól érzem magamat amikor késésben vagyok és rohannék... de nekem ki KEll kennem az arcom. És az érzés amikor valaki elõször lát smink nélkül..
Igen.....az a neve az eljárásnak, hogy:ALVÀS!!!!!
08-13 11:59 Igen, de nem lehet örökké alapozóval élni... Arról nem beszélve, hogy rohadtul nem egészséges, ha állandóan le van kenve, mert nem lélegzik a bõr, stb. Nekem nincs ilyen problémám (más van, ami miatt kell az alapozó, de azt is ha lesz rá lehetõségem, helyre hozatom, ha sikerül, nem is kell többet alapozó...), de barátnõmnek is ilyen a szeme alatt, és már õ is unja, hogy alapozó nélkül "nem mehet ki" az utcára. Sajnos ez sem olyan jó megoldás.
Igen, van. Hyaluronsavas feltöltéssel megszüntethetõ. Ez max 1, 5 évig hat. Ambulánsan végzik, csak pár tûszúrás az egész. Teljesen veszélytelen. Az orvostól és mennyiségtõl függõen olyan 50-70 ezer forint körül van. Ha azt veszed egy fogfehérítés csak fél évig tart ki és az 120 ezer körül van, tehát relatíve nem is sok és sokkal látványosabb annál.
Korrektol-alapozó púder satöbbi. Nem kell méregdrága orvosi kezelés, amikor itt vannak ezek. Nekem is vannak (szinte mindenkinek van) a szeme körül sötét karika, de az alapozó, púder szépen eltünteti. Nem vagyok plasztikai mûtét sem bármilyen más kezelés ellenes, sõt, de ez valóban felesleges dolog lenne.
de amúgy érdemes lenne vas szintet nézetni...lehet vashiány okozza...
A kérdező hozzászólása: :) :(
ugyszintén:D de egyebkent en se tudom sajnos hogy letezik-e ilyen...:(
Létezik, én is ki fogom próbálni! Ha jól emlékszem, szemzug feltöltés a neve, írd be google-ba! Sok sikert :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!