Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan ami a sima (5 db)

Létezik olyan program amival a sima képet 3D-re konvertálja?

program , 3D , kép , kijelző

Legjobb válasz: Igen, létezik.

Igen, létezik.
A kérdező hozzászólása: És videot is tud ?
Igen, van ilyen program is.
A kérdező hozzászólása: Akkor csak a nevét hagy kérdezzem meg :) ?
***** ****** Automatikusan eltávolított tartalom.

Létezik olyan program, ami a "sima" mp3-ból 5.1-es hangzású mp3-at csinál?

Ha igen, linket kérnék!

Legjobb válasz: Google a barátod fiacskám!!Használd bátran, de mivel a jelek szerint ez meghaladja a képességeidet: http://pcforum.hu/tarsalgo/33461/5+1-es+zene.html

Google a barátod fiacskám!!Használd bátran, de mivel a jelek szerint ez meghaladja a képességeidet: http://pcforum.hu/tarsalgo/33461/5+1-es+zene.html
NEM LÉTEZIK! Az mp3 lényege, hogy audió formátumból veszteséggel, kisebb méretû tömörített zene fájlt készít. Tehát ha van egy rossz minõségû mp3 -ad az már nem lesz jobb semmilyen konvertálóval... Audió formátumban, magas bitrátával tömörített mp3 nak viszont jó a hangminõsége, emiatt ne aggódj - ha az audió is 5.1 re volt felvéve -
Nem kell leordítani, ha mindenki csak Googlezné a dolgokat, nem lenne értelme e honlapnak, kedves 1.! Csatlakozom a másodikhoz. Ha van egy rossz minõségû pl.: 64Kb/s zenéd, abból nem lehet soha 128Kb/s minõségût csinálni. Ez az elv itt is. Rosszból nem lehet ilyen esetben jót csinálni, azt csak a CSI: Miami helyszínelõkben tudják megtenni :D

S. O. S Létezik olyan fogkefe, ami ujjra húzható, de nem az a szilikon, hanem sima sörtés?

Legjobb válasz: Én még nem láttam olyat.. Viszont mi annó vettünk szilikont,de nem igazán használtuk.. A mam-nak van ilyen kezdõ kis pici fogkeféje,az nagyon szupi volt mikor még kicsi volt a csajszink.

Én még nem láttam olyat.. Viszont mi annó vettünk szilikont, de nem igazán használtuk.. A mam-nak van ilyen kezdõ kis pici fogkeféje, az nagyon szupi volt mikor még kicsi volt a csajszink.
A kérdező hozzászólása: :( Szomorú vagyok!Másfél éves lényom 12 foggal rendelkezik, és sajnos csak az ujjra húzhatóval enged fogat mosni, mert azt hiszi játszunk.De ez a szilikonos izé nem tisztít semmi.És tiszta lepedék a kis foga.Van sima fogkeféje, de csak alul hagyja megmosni és mossa magának.De amint hátrébb vagy felülre akarom irányítani azonnal ordít, vergõdik, csapkodja a fejét.
Esetleg az elektromosat próbáltátok már? Az én lányom imádja, ilyat vettünk a szilikonos után, és már a sima fogkefét is szereti, és tudja is használni. Ilyet vettünk: http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/33777?storetype=s..
Kislányom mindíg boldogan engedte hogy mossuk neki a szilikonos ujjrahúzhatóval, aztán váltottunk gyerekfogkefére és elkezdõdött a vergõdés, nem akarta engedni és sírt. Aztán rájöttem hogy sok gyerekfogkefe, köztük az amit én vettem akkor tök kemény sörtés és tényleg kellemetlen lehet a pici inyének és fogainak. Vettem egy Oral-B szuper lágy fogkefét neki és arra mondta hogy ez nem fáj, azóta nincs gond a fogmosással. Szerintem lehet hogy beválna ha elmennétek együtt a voltba, és vennél mondjuk 2 puhasörtéjû gyerekfogkefét és mondanád neki hogy kipróbáljátok melyikkel jó a fogmosás. Lehet tetszene neki az ötlet és ha tényleg a kellemetlen érzés a gond akkor bevállna.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a hasznos válaszokat!Most megnéztem a fogkeféjét és valóban elég kemény, úgyhogy beszerzek egy puhát...hátha!


Létezik olyan kábel aminek az egyik fele HDMI csatlakozos a másik sima monitor kábel?

Mindig tv beltérit szeretnék LCD monitorra kötni

Legjobb válasz: Nem.

Nem.
HDMI-VGA kábel illetve átalakító van: [link]

Létezik már a valóságban is olyan headset, ami csak egy sima füldugó méretű zsinór nélkül mint a filmeken?

Hogy egy kis pont,azt bedugod a füledbe,és ennyi.No zsinór,és még csak akkora sincs mint egy bluetooth.Pont olyan mint egy sima füldugó.Asszem leginkább komlinknek hívják a filmekben.Létezik ma már,vagy még mindíg csak science-fiction?

Legjobb válasz: http://apronet.hu/mobiltelefon/mobiltelefon_tartozekok_heads..Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!