Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan ami a (1128 db)

Létezik olyan hogy a kiidegelt fog 2 év múlva amikor kiesik belõle a tömés akkor érzékeny létezik hogy vissza nõ az ideg benne?

Legjobb válasz: van olyan hogy erzekeny lesz, na nem azert mert az ideg no vissza, hanem mert a gyokere gyullad be. Olyankor altalaban rezekalni szoktak (resectio), szajsebeszet, eltavolitjak a gyokeret.

van olyan hogy erzekeny lesz, na nem azert mert az ideg no vissza, hanem mert a gyokere gyullad be. Olyankor altalaban rezekalni szoktak (resectio), szajsebeszet, eltavolitjak a gyokeret.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet hogy csak nem jól idegelték ki anno?
Nem valószínû, nekem is alatta volt gyulladás, meg ketté is tört a fog, éreztem mindent pedig nem volt benne ideg, sajna ki is húzták.

Létezik olyan program amivel a telefonunk menüjét tudjuk használni a számítógépen vagy olyan amivel a telefonrol tudunk netezni gépen?

A teló SonyEricsson w150i

Legjobb válasz: NOkiaprogramok.hu, javásat nézz, ha androidos akkor azt, de sztem csak olyan van amivel gépen láthatod a kijelzõt, de kezelni nembiztos h lehet géprõl

NOkiaprogramok.hu, javásat nézz, ha androidos akkor azt, de sztem csak olyan van amivel gépen láthatod a kijelzõt, de kezelni nembiztos h lehet géprõl
Szerintem a legtöbb olyan. Amíg jársz rá kapsz havonta valamennyi pénzt.
Kapsz, én havi 45 ezret kapok, de ez változhat.


Létezik külön mikrofon PSP-hez vagy csak olyan amiben a fülhallgatóval együtt van?

Legjobb válasz: Létezik, google elsõ-második találat: http://www.play-asia.com/paOS-13-71-bh-49-en-70-2fsv.html http://www.cduniverse.com/search/xx/games/pid/6999035/a/PSP+.. De bármelyik jack-dugós jó bele.

Létezik, google elsõ-második találat: http://www.play-asia.com/paOS-13-71-bh-49-en-70-2fsv.html http://www.cduniverse.com/search/xx/games/pid/6999035/a/PSP+.. De bármelyik jack-dugós jó bele.
A jack dugós nem lesz jó, mivel ami jack csatlakozó van a PSP-n az csak kimenet. Talán ami a jack mellett van az jólesz, de akkor direkt PSP-hez gyártott mikrofon kell. Amúgy a PSP 3000-ben van beépített mikrofon.

19 éves vagyok munkahelyem még nincs, Létezik olyan hitel a Providenten kivűl ami ad hitelt az alábbi információknak tekintva?

19 éves vagyok munkahelyem még nincs , lenne egy munka Manchesterben de ahhoz hogy kitudjak menni szükségem lenne 100.000ft-ra , létezik olyan bank ami ad 100.000ft-ot úgy hogy nincs jövedelmem , de van jogosítványom a személyes adataim megvannak.Kérem pontos egyszer? válaszokat.

Legjobb válasz: Talán diákhitel,de nem vagyok benne biztos.Nem annyira értek az ilyen bankos dolgokhoz.

Talán diákhitel, de nem vagyok benne biztos.Nem annyira értek az ilyen bankos dolgokhoz.
Az egyetlen amit így felvehetsz, a diákhitel, de ehhez be kell iratkoznod suliba. Angliába folyamatosan van munkalehetõség, azt ajánlom keress alkalmi munkákat, és szedj össze elég pénzt mielõtt kimész. Sok minden közbejöhet. Ezen az oldalon viszont én is sok segítséget kaptam, ha gondolod olvasgass: http://londonimagyarok.hu/
Fontos, hogy MINDENKÉPP legyen annyi pénz nálad, hogy akár másnap hazautazhass, mert bármilyen vészhelyzet elõfordulhat. tehát ezt az összeget is számold bele. (Készülj a legrosszabbra, számíts a legjobbra!) Próbálj esetleg a barátaidtól kölcsönkérni, hátha összejön. Ha lenne tíz olyan ismerõsöd, aki egy tízezrest kölcsön tud adni, máris rendben vagy.
A kérdező hozzászólása: A legnagyobb probléma az , hogy nincs :/
Akkor elõször dolgozz itthon egy kicsit. Vállalj el akármilyen kuli munkát, csak kaparj össze ennyi pénzt. Szerintem azonban a százas kevés lesz, bár nem tudom, hogy milyen lesz a hely. Szállás, munka már tuti biztos, vannak-e ismerõsöktõl tapasztalatok, bla-bla. Gyakori, hogy egy magyar munkahely-közvetítõ csaló, és lenyúlja a sápot, kint meg se meló se semmi, vagy iszonyatosak a körülmények. Drága a szállás, az utazás, a kaja. ha azt mondják, hogy nincs meló, akkor mit csinálsz? (Bocs, nem tudom, mennyire vagy tapasztalt a külföldi melóban.)
A kérdező hozzászólása: Tapasztalatlan vagyok ezen a téren. Köszönöm a válaszodat igazán meggondolandó amiket írtál .

A terhesvitaminoknak van nikkeltartalma? Illetve létezik olyan, aminek 100%, hogy nincs?

Legjobb válasz: Nikkel allergiás vagy? Én igen,gondolom ezért érdekel. Nikkel szerves kötésben nem árt mert egy nyomelem. Egyes vitaminkomplexekben jelen van.

Nikkel allergiás vagy? Én igen, gondolom ezért érdekel. Nikkel szerves kötésben nem árt mert egy nyomelem. Egyes vitaminkomplexekben jelen van.
A kérdező hozzászólása: Igen, pl a Béres cseppben is van, de azt kimondotan nem szedhetem. A gyógyszertárban nem nagyon tudtak segíteni... De lehet megérdeklõdöm egy másik patikában is.

Létezik olyan fórum a neten, ami direkt au pairek és bébiszitterek részére készült?

Olyan fórumot keresek, ahol az au pairek megoszthatják egymással a tapasztalataikat, a leend? au pairek kérdéseket tehetnek fel, és lehet keresni más au paireket, akik ugyanazon a környéken dolgoznak, ahol én. Google segítségével nem sok mindent találtam, nem tud valaki esetleg ilyen fórumról?

Létezik olyan ami nagyobb mint a szerelem?

Sziasztok...Van egy érzésem hogy olyan kapcsolatban volt részem ami több volt mint egy szimpla szerelem.. ez annal is több volt.. de most elváltak az utjaink,és nem tudok nélküle létezni.. Immáron 2 hete hogy külön vagyunk,de nagyon nehéz.. mit tegyek? valami segitseg? Ja aki nem tudná én tettem tönkre a kapcsolatunkat ugy ahogy volt.. és már nincsen neki meg az a varázsa,se a hatása.... Bizonyos id? eltelik,és aztan ujra egymáse lehetünk??? HELP !

Legjobb válasz: ez is szerelem votl csak athatobb,mint amiben eddig reszed volt. ha valoban ennyire szereted es o is teged, de most eppen holt ponton van a dolog attol meg ha lecsitulnak a kedelyek ujra osszejohettek. ennek parancsolni nem lehet :)

ez is szerelem votl csak athatobb, mint amiben eddig reszed volt. ha valoban ennyire szereted es o is teged, de most eppen holt ponton van a dolog attol meg ha lecsitulnak a kedelyek ujra osszejohettek. ennek parancsolni nem lehet :)
Az a tény h már nem szeret sok mindent megváltoztat... Én sem szerettem már õt... A sok szenvedés megölt minden szépet és jót... Sajnos... Próbálta késõbb helyre hozni, de én biztos voltam a döntésben... Igen, a szívem majd megszakadt, h még szeret, de én már nem voltam képes hozzá ilyen érzésekre... Hagyj idõt neki... Ha szeret még, visszajön és elfogad téged, ha nem-engedd... Ennyit tudtam mondani... Ha még van kérdésed amiben tudok esetleg segíteni (mivel voltam ilyen helyzetben), hallgatom! Akár itt, akár privátban... 09:55 és 10:13 voltam. 17/L
A kérdező hozzászólása: nem mondtam el neki ezt..de azt mondta hogy reméykedik õ is abban hogy megjavulok..Most külön vagyunk..Azt mondta nekem hogy igy lesz a legjobb ha külön válnak utjaink.. Már nem szerlmes belém, egy haclvány szikrája sincsen neki..ami volt azt elszurtam, amirõl en tehetek..most már külön vagyunk.. de ahogy mondom ez a dolog nagyobb volt mint a szerelem.. Szoval ez van... Sajnos elcsesztem.es nincsen vissza ut..csak az hogy az idõ megold mindent..es elfeledteti ezeket az érzéseket amik most vannak...
De azt tudta a párod hogy neked gondjaid vannak ezzel? Lehet ha megbeszélnétek vagy beszélnétek errõl a hazugság"dologról" akkor megértené és együtt ezen is túltudnátok jutni. 19/L
A kérdező hozzászólása: Õ egyszer azt mondta 2 ok van ami miatt elhagyna .. az egyik az hogy becsapnám...sajnos megtörtént :(((( a másik meg az hogy megcsalnám.. ez nem történt meg...de a hazugság a leges leggonoszabb dolog a világon ...(( es ez ellen már szenvedek sok éve :(((
Nagyjából értem... Voltam hasonló helyzetben az elõzõ kapcsolatomban... Azért lett vége, mert kínszenvedés volt... Nagyrészt az õ hibájából (hozzáteszem, h nem kizárólag!!)... Én nem bántam meg h kiléptem, de ha ti nem vagytok biztosak a döntésben, meg kell beszélni... Szorítok értetek nagyon!! Nincs szebb érzés a szerelemnél!! :) Elõzõ válaszoló voltam.
A kérdező hozzászólása: Egyszerüen nincsen életem nélküle.. Nem tudok létezni nelküle.. hiaba mondjak azt hogy felejtsem el, , , hiába mondjak azt hogy jön jobb...asszem hogy ez volt a jo, amit en csesztem el.. Nagyon sok dologban egybeilletünk, .. a szerelem elmult, de volt egy olyan érzés ami etttõl is nagyobb volt.. de most az van hogy külön vagyunk. õ barátnõknél keresi a régi utat, én a barátoknal..nekme nem megy a munka, neki nem megy az élet ... Együtt ment.. külön már nem olyan.. hiába voltunk 5 honapot együtt, ez éveknek tünt... mind2 nek.. es sok mindenen átmentünk ez is tény..
A kérdező hozzászólása: Azzal rontottam el hogy kezdett nem bizni bennem...hazudtam neki dolgokat, de rájöttem hogy ez nekem betegség.. azt mondtuk egymásnak hogy a szerelmünk sok mindent ki fog bírni.egyikunk sem akarta a másikat ott hagyni... Szoval most én csesztem el a dolgokat ugy ahogy vannak..
A kérdező hozzászólása: Na igen, õ se és en se éreztem még ilyet.. de most 2 hete hogy külön vagyunk, de nem birjuk ki egymás nelkül..Mind2 szenvedünk... Arrol van itt a szo hogy ilyet nem éreztem és õ sem... ES nem tudom hogy most mi tevõ legyek.. Mert aki ilyet nem érzett át, az nem is tudja hogy milyen kapcsolat volt ez.. de vége már csak szenvedés volt én részemrõl es az övérõl is.. es az volt alegjobb ha külön válnak utjaink... de azt is tudom hogy mit érez õ es mit erzek én.. Mind2 tudjuk hogy a másiknak mi fáj, és megis külön vagyunk.. Azt mondta hogy ez igy lesz a legjobb, ha nem keressük egymást..
Igen, létezik... Én ezt érzem a páromhoz, de hozzá kell tennem, h nálunk mûködik a kapcsolat. Kedves kérdezõ, kifejtenéd bõvebben mivel rontottad el?
Az onzetlen-oszinte-tiszta szeretet az, ami felulmulja a szerelmet. A szerelem az mulo, de a szeretet az orokkevalo!
Majd az ido.... igy van es most legalabb megtanultad, hogyha legkozelebb lesz egy ujabb kapcsolatod, ott mar nem fogod elkovetni ezt a hibat, illetve megismetelni. Egy kapcsolatban nagyon fontos az oszinteseg es a bizalom!

Szárazsamponból létezik olyan ami nem ilyen fehér port fúj a hajamra?

ha igen tudtok márkát + lel?helyet írni hozzá?:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!