Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan amelyik a (200 db)

Létezik olyan, hogy a bíróság nekem, mint anyának ítéli a gyerekeket az elhelyezési per során, ha nem rendelkezem olyan ingatlannal, amely lakható állapotban van, az apa viszont igen, de életvitelszerűen nem ott él?

Mi történik akkor, ha viszont van egy olyan ingatlanom, amely erősen lerozzant állapotban van, gyermekvédelmi szempontból kifogásolható, ugyanakkor 2-3 hónap alatt fel tudom újíttatni úgy, hogy gyermeknevelésre alkalmas legyen.Ilyen esetben kapok a bíróságtól egy záros határidőt, ami ideig bezárólag helyre kell állítanom a ház állapotát? Ekkor is megvétózhat a párom egy "ügyes" ügyvéd segítségével, hogy "rámküldi" a gyermekjólétet, védőnőt, esetleg gyámhatóságot?

Legjobb válasz: Szerencsére ma már nem azt nézik, hogy mindenképp az anya kapja, hanem a gyerek érdekeit. A gyerek oda kerül ahol a testi lelki fejlõdését legjobban tudják bizonyítani.

Szerencsére ma már nem azt nézik, hogy mindenképp az anya kapja, hanem a gyerek érdekeit. A gyerek oda kerül ahol a testi lelki fejlõdését legjobban tudják bizonyítani.
Remélem, hogy nem neked ítélik a gyereket, már a gyerek érdekében! Tényleg odavinnéd egy romos putriba? Amit "majd egyszer" rendbe hozol? A bíróság nem azt nézi amúgy, hogy mi lesz majd egyszer, hanem mi van most. Szerencsére.
jaja, az enyém, ott csak egy ilyen ember van, de az egyedül felér 10 másikkal :(
Szerintem nem létezik, csak ahol egyedül dolgozol, egyben vagy fõnök és beosztott együtt. Minden munkahely ahol többen vannak, undorító, gyomorforgató emberekkel van tele, fõleg nõkkel, pfújjj!
Ilyen az én munkahelyem. Nincs hierarchia, nincs ranglétra, minden munkakörre egy-egy ember van, akik egymás munkájához egyáltalán nem értenek, mindenki egy szinten van, fölöttünk csak az ügyvezetõ áll, aki maga a tulajdonos, szóval nincs miért taposni. Béke és szerelem honol. :)
Nekem volt ilyen munkahelyem, igaz nem volt nagyon sok kollégám, akik voltak azokkal a mai napig megmaradt a barátság és a fõnök (tulaj) eddigi pályafutásom legnagyszerûbb vezetõje volt. Emberséges, jó humorú, korrekt, elismert szakember és öröm volt nála dolgozni.

5 éves kisfiamnak szeretnék autósülést venni.15-36 kg kategória. A legtöbbet az autó biztonsági övével kell bekötni de létezik olyan amelyiknek van saját öve. Melyik jobb?

Legjobb válasz: Igaz ez 9-36kg-ig, de nézd meg: http://bolthely.hu/nikicabababolt/id/00505_Giordani_KELEYTHO.. Hátha...

Igaz ez 9-36kg-ig, de nézd meg: http://bolthely.hu/nikicabababolt/id/00505_Giordani_KELEYTHO.. Hátha...
Szia!Öt évesnek (mármint 15-36-ban )én úgy tudom csak az autó bizt övével beköthetõk vannak. Nekünk már 3 és fél évesen ilyen volt a gyerkõcnek, mert kinõtte a másikat (nagyon magas fiú). De ami most van neki (concord), az még jó lesz egy ideig, mert jó magasra emelhetõ a fejrésze.Sztem 5 évesnek már jobb az ilyen, mert nem annyira van leláncolva benne.Nálunk legalábbis mindig kibújt az övbõl fölül, mert zavarta, de ebben meg jól elül.


Olyan tétel létezik mértanban, amely a derékszögű háromszögben érvényes, és az átfogóra húzott oldalfelezőt vizsgálja?

Egy derékszögû háromszögben tudom az átfogó és a hozzá tartozó oldalfelezõ hosszát. Ezekbõl hogyan lehetne kiszámolni a befogókat/valamelyik befogót?

Legjobb válasz: Rajzolni nem tudok, de betûzöm. Legyen a háromszög átfogója AB, a harmadik csúcs C. Legyen az AB átfogó felezõpontja F. Legyen az AC oldal és az AB oldalfelezõjének metszéspontja D. Ekkor az AFD derékszögû háromszög két befogóját ismered. A tangens szögfüggvény segítségével megkapod az A csúcsnál levõ szöget. Ezek után visszatérve az eredeti ABC háromszögede szinusz illetve koszinusz szögfüggvényekkel megkaphatod a hiányzó befogókat.

Rajzolni nem tudok, de betûzöm. Legyen a háromszög átfogója AB, a harmadik csúcs C. Legyen az AB átfogó felezõpontja F. Legyen az AC oldal és az AB oldalfelezõjének metszéspontja D. Ekkor az AFD derékszögû háromszög két befogóját ismered. A tangens szögfüggvény segítségével megkapod az A csúcsnál levõ szöget. Ezek után visszatérve az eredeti ABC háromszögede szinusz illetve koszinusz szögfüggvényekkel megkaphatod a hiányzó befogókat.
Máskor is nagyon szívesen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Nekem GingerDX v022 van rajta 2.3.7 -es android, semmi hibát nem találtam benne.
A kérdező hozzászólása: Nekem is az van rajta. Sms-t nem akarja elküldeni, amúgy megy. Nem tudom melyik szolgáltatóval volt elõzõleg használva.Hol lehet a telón állítani, mert még az üzenetközpontot se találom.

Létezik olyan vizsgálat a magzatvíz mintavételen kívül, amely hasonló pontossággal kimutatja a rendellenességet?

Legjobb válasz: Igen a korionboholymintavétel, ezt már a 11. héttõl elvégzik, tehát ha baj van elõbb kiderül. Az eljárás vagy hasfalon át, vagy egy katétert vezetnek fel a méhbe és úgy csinálják.

Igen a korionboholymintavétel, ezt már a 11. héttõl elvégzik, tehát ha baj van elõbb kiderül. Az eljárás vagy hasfalon át, vagy egy katétert vezetnek fel a méhbe és úgy csinálják.
A kérdező hozzászólása: Ez nem a magzatvíz mintavétel, amelyet írsz?
Nem, annál amit az elsõ ír a méhlepénybõl vesznek mintát. Vetélési kockázata 2-3%. A magzatvíz mintavételnek is 1%, tehát elég komoly.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszi a válaszotokat!
Integrált vagy kombinált teszt!az egyik 1 a másik 2 vérvételbõl +Genetikai Uh-al van összekötve!én 36 éves vagyok és a kombinált tesztet csináltattam!ja és abba is volt egy plusz AFP is!Kockázati tényezõ 0 és fájdalom mentes plusz még élvezed is mert kb.fél órán át nézik a babát nagy kivetítõn és mindent elmondanak közben!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!

Létezik olyan ingyenes webmail szolgáltatás (a Telenorén kívül), amely SMS-üzenettel tud értesíteni a beérkező levelekről?

Legjobb válasz: Kicsit módosítom a kérdésemet. :) Létezik olyan, Magyarországon elérhetõ e-mail szolgáltatás (a Telenorén kívül), amely SMS-üzenettel tud értesíteni a beérkezõ levelekrõl?

A kérdező hozzászólása: Kicsit módosítom a kérdésemet. :) Létezik olyan, Magyarországon elérhetõ e-mail szolgáltatás (a Telenorén kívül), amely SMS-üzenettel tud értesíteni a beérkezõ levelekrõl?

Létezik olyan hely (webáruház), ahol lehet olyan mosogatót vásárolni, amely kör alakú, közepéről nyúlik ki a csaptelep, körben fel van osztva kisebb "rekeszekre", van közte szűrős rész, és olyan is, amelyik rész tetején "vágódeszka" van!?

Volt róla képem, de sajnos nem találom, remélem azért érthető nagyjából amire gondolok... Létezik ilyen valahol, ahonnan megrendelhető? Milyen áron kapható?

Legjobb válasz: Ezt bármelyik asztalos megcsinálja neked, aki konyhabútort is készít, és a tálrészt is beszerzi hozzá.

Ezt bármelyik asztalos megcsinálja neked, aki konyhabútort is készít, és a tálrészt is beszerzi hozzá.
A kérdező hozzászólása: http://rexstudio.hu/be_elemei/acqu1.jpg Ehhez hasonló, csak kör formával...
A kérdező hozzászólása: http://4szoba.hu/cikk/edenyek/2494-kompakt-konyhai-mosogato Hát ez sem az igazi, de nem rossz... viszont sehol elérhetõség, sehol ár...
Nagyon dekoratív, de aligha praktikus. Ha fõzök, akkor különbözõ deszkát használok az aprításhoz. Kicsit pl. a hagymához, nagyobbat a húshoz, vagy a káposztához. Ha a mosogató fölött csinálnám, akkor óhatatlanul beleesne pár darab a mosogatóba, és akkor is át kell öntenem egy tálba, hogy meg tudjam mosni. Az aprító deszkát pedig el kellene tennem az útból. Azonfelül a megmosáshoz is különbözõ nagyságú tálak kellenek. Ez csak látszatra szép, de több baj van vele, mint amennyi haszon.

Létezik olyan megjelenítõ, ami olyan mint egy szemüveg, amelynek az a lényege hogy csak én látom amit egy monitoron többen is látnának?

Mint egy fejhallgató elve, csak ez egy szemüvegszerû formába épített monitor.

Legjobb válasz: olyanra gondolsz mint a google glass??? szemüveg amit a gépre lehet kötni és csak te látod? oylanról sajnos nem hallottam szerintem nem létezik

olyanra gondolsz mint a google glass??? szemüveg amit a gépre lehet kötni és csak te látod? oylanról sajnos nem hallottam szerintem nem létezik
[link]
Oculus Rift
Egy polárszûrõvel olcsóbban kijössz, és vicces, h a többiek nem látnak semmit se. :-> http://www.youtube.com/watch?v=zL_HAmWQTgA

Léteznek-e olyan létező élőlények amelyeket Amerika vagy az UNIO nem vesz be a létező fajok listájába?

Gondolok itt néhány gyíkra még 2000-ban. Hiába volt állatkertben 10-20 db nem fogadták elhogy létezik. Én olyan lényekre gondolok mint a Kappa-k ami Japánban vagy Kínában van.

Legjobb válasz: Itt tárgyi tévedésben vagy, ilyen esetben nem arról van szó, hogy a létezését tagadják, hanem arról szól a vita, hogy egy már leírt fajtól eltérõ, külön faj-e? Magyaru a történet arról szól, hogy 2 külön fajról van szó, vagy 1 faj és 1 alfaja.

Itt tárgyi tévedésben vagy, ilyen esetben nem arról van szó, hogy a létezését tagadják, hanem arról szól a vita, hogy egy már leírt fajtól eltérõ, külön faj-e? Magyaru a történet arról szól, hogy 2 külön fajról van szó, vagy 1 faj és 1 alfaja.
A kérdező hozzászólása: Nem ez az alapkérdés hanem az hogy léteznek-e olyan fajok amelyeket nem fogadnak el hogy léteznek. Ilyenek a Japán kappák is. Eredetileg mitológiai lények de elméletben és gyakorlatban léteznek. Biztosan nincs más faja. Ha megnézed a google keresõben rájössz hogy mi is ez.
vannak:a sunok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!