Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan amelyik (356 db)

Nekem GingerDX v022 van rajta 2.3.7 -es android, semmi hibát nem találtam benne.
A kérdező hozzászólása: Nekem is az van rajta. Sms-t nem akarja elküldeni, amúgy megy. Nem tudom melyik szolgáltatóval volt elõzõleg használva.Hol lehet a telón állítani, mert még az üzenetközpontot se találom.

Gáztűzhelyben létezik olyan, amelyben van hőlégkeverés?

Legjobb válasz: Nincs.A ventilátor elfújná a lángot emiatt nem gyártják a gáz sütõket hõlégkeveréssel.

Nincs.A ventilátor elfújná a lángot emiatt nem gyártják a gáz sütõket hõlégkeveréssel.
A gáz égésével eleve hõáramlás van.
És a gázsütõnél az égésterméket el kell vezetni azt nem lehet keringetni.

5 éves kisfiamnak szeretnék autósülést venni.15-36 kg kategória. A legtöbbet az autó biztonsági övével kell bekötni de létezik olyan amelyiknek van saját öve. Melyik jobb?

Legjobb válasz: Igaz ez 9-36kg-ig, de nézd meg: http://bolthely.hu/nikicabababolt/id/00505_Giordani_KELEYTHO.. Hátha...

Igaz ez 9-36kg-ig, de nézd meg: http://bolthely.hu/nikicabababolt/id/00505_Giordani_KELEYTHO.. Hátha...
Szia!Öt évesnek (mármint 15-36-ban )én úgy tudom csak az autó bizt övével beköthetõk vannak. Nekünk már 3 és fél évesen ilyen volt a gyerkõcnek, mert kinõtte a másikat (nagyon magas fiú). De ami most van neki (concord), az még jó lesz egy ideig, mert jó magasra emelhetõ a fejrésze.Sztem 5 évesnek már jobb az ilyen, mert nem annyira van leláncolva benne.Nálunk legalábbis mindig kibújt az övbõl fölül, mert zavarta, de ebben meg jól elül.


Létezik olyan ingyenes webmail szolgáltatás (a Telenorén kívül), amely SMS-üzenettel tud értesíteni a beérkező levelekről?

Legjobb válasz: Kicsit módosítom a kérdésemet. :) Létezik olyan, Magyarországon elérhetõ e-mail szolgáltatás (a Telenorén kívül), amely SMS-üzenettel tud értesíteni a beérkezõ levelekrõl?

A kérdező hozzászólása: Kicsit módosítom a kérdésemet. :) Létezik olyan, Magyarországon elérhetõ e-mail szolgáltatás (a Telenorén kívül), amely SMS-üzenettel tud értesíteni a beérkezõ levelekrõl?

Létezik olyan audio driver Windows XP alá amely nem hardverhez kötött hanem csak fel telepítem és kész?

Legjobb válasz: Nincs ilyen, ha arra gondolsz hogy felteszed és mindegy hogy milyen hangkártyád van és menni fog. Na ilyen nem létezik, ahogy olyan kulcs sem, amelyik minden zárat nyitna...

Nincs ilyen, ha arra gondolsz hogy felteszed és mindegy hogy milyen hangkártyád van és menni fog. Na ilyen nem létezik, ahogy olyan kulcs sem, amelyik minden zárat nyitna...

Létezik olyan hely (webáruház), ahol lehet olyan mosogatót vásárolni, amely kör alakú, közepéről nyúlik ki a csaptelep, körben fel van osztva kisebb "rekeszekre", van közte szűrős rész, és olyan is, amelyik rész tetején "vágódeszka" van!?

Volt róla képem, de sajnos nem találom, remélem azért érthető nagyjából amire gondolok... Létezik ilyen valahol, ahonnan megrendelhető? Milyen áron kapható?

Legjobb válasz: Ezt bármelyik asztalos megcsinálja neked, aki konyhabútort is készít, és a tálrészt is beszerzi hozzá.

Ezt bármelyik asztalos megcsinálja neked, aki konyhabútort is készít, és a tálrészt is beszerzi hozzá.
A kérdező hozzászólása: http://rexstudio.hu/be_elemei/acqu1.jpg Ehhez hasonló, csak kör formával...
A kérdező hozzászólása: http://4szoba.hu/cikk/edenyek/2494-kompakt-konyhai-mosogato Hát ez sem az igazi, de nem rossz... viszont sehol elérhetõség, sehol ár...
Nagyon dekoratív, de aligha praktikus. Ha fõzök, akkor különbözõ deszkát használok az aprításhoz. Kicsit pl. a hagymához, nagyobbat a húshoz, vagy a káposztához. Ha a mosogató fölött csinálnám, akkor óhatatlanul beleesne pár darab a mosogatóba, és akkor is át kell öntenem egy tálba, hogy meg tudjam mosni. Az aprító deszkát pedig el kellene tennem az útból. Azonfelül a megmosáshoz is különbözõ nagyságú tálak kellenek. Ez csak látszatra szép, de több baj van vele, mint amennyi haszon.

Létezik olyan megjelenítõ, ami olyan mint egy szemüveg, amelynek az a lényege hogy csak én látom amit egy monitoron többen is látnának?

Mint egy fejhallgató elve, csak ez egy szemüvegszerû formába épített monitor.

Legjobb válasz: olyanra gondolsz mint a google glass??? szemüveg amit a gépre lehet kötni és csak te látod? oylanról sajnos nem hallottam szerintem nem létezik

olyanra gondolsz mint a google glass??? szemüveg amit a gépre lehet kötni és csak te látod? oylanról sajnos nem hallottam szerintem nem létezik
[link]
Oculus Rift
Egy polárszûrõvel olcsóbban kijössz, és vicces, h a többiek nem látnak semmit se. :-> http://www.youtube.com/watch?v=zL_HAmWQTgA

Létezik olyan USB kábel táblagéphez, amellyel egyidejűleg tudom használni az USB-s billentyűzetet, és a normál mértű stick-et?

Mert ha WiFi nélkül szeretnék netezni,akkor elfoglalja a portot a stick egy átalakító kabellel.Tehát az USB-s billentyűzet csak akkor működik,ha van WiFi.

Legjobb válasz: Hogy ne foglalja le az usb-t vegyél egy pocket wifi-t. Ha a mobilod képes a WIFI tethering-re akkor az is megoldás. Vagy olyan tabletre cseréled amelyikben van belsõ 3/4G modem és abba csak a sim kártya kell ami a stick-ben van.

Hogy ne foglalja le az usb-t vegyél egy pocket wifi-t. Ha a mobilod képes a WIFI tethering-re akkor az is megoldás. Vagy olyan tabletre cseréled amelyikben van belsõ 3/4G modem és abba csak a sim kártya kell ami a stick-ben van.
vegyél egy USB elosztót. 2-3000 ft.

Léteznek-e olyan létező élőlények amelyeket Amerika vagy az UNIO nem vesz be a létező fajok listájába?

Gondolok itt néhány gyíkra még 2000-ban. Hiába volt állatkertben 10-20 db nem fogadták elhogy létezik. Én olyan lényekre gondolok mint a Kappa-k ami Japánban vagy Kínában van.

Legjobb válasz: Itt tárgyi tévedésben vagy, ilyen esetben nem arról van szó, hogy a létezését tagadják, hanem arról szól a vita, hogy egy már leírt fajtól eltérõ, külön faj-e? Magyaru a történet arról szól, hogy 2 külön fajról van szó, vagy 1 faj és 1 alfaja.

Itt tárgyi tévedésben vagy, ilyen esetben nem arról van szó, hogy a létezését tagadják, hanem arról szól a vita, hogy egy már leírt fajtól eltérõ, külön faj-e? Magyaru a történet arról szól, hogy 2 külön fajról van szó, vagy 1 faj és 1 alfaja.
A kérdező hozzászólása: Nem ez az alapkérdés hanem az hogy léteznek-e olyan fajok amelyeket nem fogadnak el hogy léteznek. Ilyenek a Japán kappák is. Eredetileg mitológiai lények de elméletben és gyakorlatban léteznek. Biztosan nincs más faja. Ha megnézed a google keresõben rájössz hogy mi is ez.
vannak:a sunok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!