Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan amely nem egy (13 db)

Létezik olyan rúzs, amely nem egy réteget képez a szájon hanem ténylegesen befesti? Szóval hiába kopik le utána, a szín megmarad, mert a bőr lett olyan színű. Ha igen, akkor hol lehet kapni, mennyiért és mi a neve? És meddig tart a hatása?

Nem a sminktetoválásra gondolok, és nem is hasonlóan tartósra, hanem csak pár órára mondjuk vagy egy napra.

Legjobb válasz: Nekem az Avon perfect wear rúzsai beváltak, és még a Lip finity is megmarad addig amíg le nem mosom. Ja, és ugyenilyen beton a Malu Wilz rúzsai is. Nekem csak ez a három jött be, pedig millió egyet teszteltem.

Nekem az Avon perfect wear rúzsai beváltak, és még a Lip finity is megmarad addig amíg le nem mosom. Ja, és ugyenilyen beton a Malu Wilz rúzsai is. Nekem csak ez a három jött be, pedig millió egyet teszteltem.
Elõször púderes alapozót tegyél a szádra és utána rúzsozd ki így tartósabb lesz
Egyszer egy 100 ft-os boltban vettem olyat amit 2 napig lemosni sem bírtam, na az elég tartós volt:) A nevét nem tudom, de nem ilyen márkás cucc volt, az nekem sosem vált be.
Oriflém a megoldás:D
van tata bányán az euros boltban 290 ft-ért fekete szinü de ha lemosod akor rosza szinü lesz 4 órán keresztül nagyon jo érdemes kiprobálni
Nekem GingerDX v022 van rajta 2.3.7 -es android, semmi hibát nem találtam benne.
A kérdező hozzászólása: Nekem is az van rajta. Sms-t nem akarja elküldeni, amúgy megy. Nem tudom melyik szolgáltatóval volt elõzõleg használva.Hol lehet a telón állítani, mert még az üzenetközpontot se találom.

Létezik olyan tapadókorongos tányér, amelyik VALÓBAN tapad, és nem jön fel, ha a gyerek megtaszítja egy kicsit? Tudsz márkát mondani?

Legjobb válasz: Nem vennék ilyet. A gyerek óvatlan lesz emiatt, mert megszokja, ha tányért lehet lökdösni, taszigálni és ha egyszer véletlenül pont nem olyan tányért tesznek elé a nagyinál, vendégségben, stb, magára boríthatja a meleg ételt. A családunkban a pici is elsõ perctõl porcelántányérból evett, üvegpohárból ivott, rendes evõeszközt kapott. Tudta, hogy szabad elejteni, hogy rendesen kell fogni, az evõeszközzel meg nem lehet hadonászni, mint a tompa mûanyag, evõeszköznek nevezett vacakokkal. A másik gyerek (aki vele kb. egyidõs) meg még javában hajigálta a mûanyag itatópoharat.

Nem vennék ilyet. A gyerek óvatlan lesz emiatt, mert megszokja, ha tányért lehet lökdösni, taszigálni és ha egyszer véletlenül pont nem olyan tányért tesznek elé a nagyinál, vendégségben, stb, magára boríthatja a meleg ételt. A családunkban a pici is elsõ perctõl porcelántányérból evett, üvegpohárból ivott, rendes evõeszközt kapott. Tudta, hogy szabad elejteni, hogy rendesen kell fogni, az evõeszközzel meg nem lehet hadonászni, mint a tompa mûanyag, evõeszköznek nevezett vacakokkal. A másik gyerek (aki vele kb. egyidõs) meg még javában hajigálta a mûanyag itatópoharat.


Létezik olyan program, amellyel ki lehet próbálni, hogy hogyan állna nekem egy frizura? Avagy a frizurát kicserélem magamon? (és nem a photoshop.! )

Legjobb válasz: Én ezt szeretem: http://www.happyhair.hu/ regisztrálnod kell,ingyenesen,aztán feltöltened egy képet az arcodról a többit meg úgyis írni fogja részletesen. nagyon egyszerû a kezelése, a frizurákhoz a külöbözõ színeket is kipróbálhatod illetve sminkelheted is magad rajta:)

Én ezt szeretem: http://www.happyhair.hu/ regisztrálnod kell, ingyenesen, aztán feltöltened egy képet az arcodról a többit meg úgyis írni fogja részletesen. nagyon egyszerû a kezelése, a frizurákhoz a külöbözõ színeket is kipróbálhatod illetve sminkelheted is magad rajta:)
A femina.hu-n is van frizu próba. :)
taaz.com Itt menj a Start makeover fülre. Komplett sminket is próbálhatsz.
igazi talpig férfi
Elég sok ilyen van. És mi ebben a rossz? Nem lesz mindenki elsõre szerelmes, nem csak a szerelem köthet a másikhoz.
Igen. Ezt hívják kegyes hazugságnak.
3D Driving school
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, ez tényleg jó. Van még esetleg hasonló? Esetleg magyarországi (kátyuk nélkül)?
Van USB-s hálókártya, ami jól mûködik.
igy van :)
A kérdező hozzászólása: Jo az adatatviteli sebessege az usb-nek?
wifi n-es szabvány 300mbit mig a régi hálókártya 100mbit. Vagy ha kábelneted van akkor usb porton keresztül is összekötheted a modemmel. Ilyen modem pl a upc sb5100 modem. van rajta usb port is.
Az USB 480mbps-t bír.
A régi 1.1 USB port csak 12 Mbit. A legtöbb régi modemnek lehet csak 1.1 USB portja van.
A kérdező hozzászólása: Igazabol egy laptopbol van szo, amelyet kollegiumi halozaton hasznalok, tehat kozvetlenul a falban van a kimenet, nincs router, switch, modem, semmi ilyesmi. Igy is kivitelezheto?
azt lehet még hogy veszel egy routert amire dd wrt firmware-t teszel majd repeaternek beállítod. A routert rádugod mint kliens a fali hálózatra és wifin csatlakozol a kliensként viselkedõ routerhez mint jelismétlõhöz. Vagy usb RJ45 átalakító itt egy kép róla http://webshop.garmix.hu/images/usb-ethernet-adapter.jpg

Létezik olyan váltó, amelyhez nem kell kuplung, de a sebességeket ugyanúgy én kapcsolgatom, mint egy hétköznapi manuális váltós autóban?

Úgy hallottam van ilyen. Vagyis kuplung gondolom kell hozzá... De azt automatikusan végzi, nekem csak a sebességeket kell kapcsolgatnom.

Legjobb válasz: Rally autókban van hogy csak lefele váltásokkor kell kuplungot használnod. Nevét sajnos nem tudom.

Rally autókban van hogy csak lefele váltásokkor kell kuplungot használnod. Nevét sajnos nem tudom.
Trabant 601 Hycomat?
nekem egy kettesgolfom volt amit kuplung nélkül használtam. csak elinduláskor és megálláskor esetleg nagyobb fékezésnél kuplungoltam. le, föl tökélete
Igen, arra gondoltam. Annyit tudtam hogy sz.... a neve de nem tudtam pontosan, mindig a szinkronváltó ugrott be de az mint tudjuk más. Hülyeséget pedig nem szerettem volna írni.
elsõ sztm a szekvenciális váltóra gondolt :) 15/f
Természetesen van. Ahogy elõttem is leírták nem újkeletû dologról van szó. A szekvenciális váltóknál vagy pöckölgetned kell, vagy a kormányon lévõ karokat huzogatnod. Indulásnál kell kuplung utána nem, de olyanokat tud reccsenni hogy ihaj. Váltásoknál azért nem kell itt a kuplung mert az elektronika jelet küld és megszakítja a gyújtást a váltások idejére. Az Alfának van egy olyanja hogy Selespeed, na ez valami hasonló cucc ott is huzogatod a kart, plusz van autómata állása is a cuccnak. Fontos hogy megkülönböztesd, vannak automata és robotizált váltók. A kettõ között pedig rettenetesen sok eltérés van. Régen írtam 10-15 oldalt ezekrõl a dolgokról de elkavartam valamerre. Amit keresel az a totalcar autósszótárában megvan, illetve a google-on a "szekvenciális" illetve "robotváltó" vagy "robotizált váltóra" keress rá. Ne riadj meg az angol szövegektõl. üdv
F1 ! jobboldalt húzod felfele, baloldalt lefele.. jó?
VFTS Ladában sem kell kuplungolnod, csak elindulásnál és ha kedved tartja. Tulajdonképpen bármelyik autóval eljátszhatod, igaz hosszú távon nem tesz jót, de Nekem amikor mütötték a lábam utána annyira fájt, hogy csak elinduláskor használtam a kuplungot, mert veszi elég könnyen a fokozatokat anélkül is.
van olyan, hogy csak fék+gáz kuplung pedál nincs, de neked kell kapcsolni a sebességet!
Van, nem is egy. Az egyenesfogazású, kapcsolókörmös váltóknál felkapcsoláskor nem kell kuplungolni, elég csak a gázt elvenni. Cserébe visszakapcsolni nehézkesebb (dupla kuplung, miegymás). Vagy ott vannak az automata váltók, ezek nagyjából a '90-es évek eleje, a Tiptronic-rendszer elterjedése óta elektronikus mûködtetésûek, tehát a fokozatok szekvenciális üzemmódban, kézzel kapcsolhatóak, a tengelykapcsoló automatikus mûködtetésû. Ilyenbõl van hidrodinamikus váltó, egykuplungos robotizált váltó és a ma divatos kétkuplungos váltók is ilyenek. Vagy van még a kevéssé elterjedt félautomata váltó. Itt valóban kézzel kapcsolod a fokozatot, nem csak vezérled a kapcsolást végzõ szerkezetet, viszont a kuplung automatikus mûködtetésû. Ha jól tudom, az elsõ generációs Mercedes-Benz A-kban még volt ilyen rendszerû váltó (régen is õk erõltették, már a Pontonokban is volt, ha jól emlékszem).
Az élvonalbeli automata váltós autók többsége tudja ezt manuális üzemmódan, illetve néhány elérhetõ áru kocsin is volt-van ilyen"robotizált"váltó.(Fiatban és Renaultban volt ilyen)
sen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!