Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan amely nem (69 db)

Nekem GingerDX v022 van rajta 2.3.7 -es android, semmi hibát nem találtam benne.
A kérdező hozzászólása: Nekem is az van rajta. Sms-t nem akarja elküldeni, amúgy megy. Nem tudom melyik szolgáltatóval volt elõzõleg használva.Hol lehet a telón állítani, mert még az üzenetközpontot se találom.

Létezik normális, jól használható Java fordító, olyan, amelyik nem JAR-t, hanem EXE-t tol ki?

Egy ideig jártam egy olyan suliba, ahol Java-t is tanultunk, de bizonyos okok miatt otthagytam. Viszont megmaradt két drága Java-s könyvem CD-vel, és bár alapvet?en nekem jobban bejön a Pascal/Delphi, mint a C-kinézet? nyelvek, de arra gondoltam, hogy talán kés?bb még hasznát vehetném, ha kéne valami kis utility, amit megírhatnék én magam. Ami viszont zavart már a suliban is, az az, hogy mindig parancssorból kellett indítani a megírt cuccokat a JVM paramétereként.

Legjobb válasz: Nem szomorú, pont ez az egyik erõssége.

Nem szomorú, pont ez az egyik erõssége.
A java nyelv az eleve úgy lett kitalálva hogy a memória felszabadítást a garbage collector végzi, levéve a terhet a programozó válláról, ezért lehet lefordítva akár natív kódra is akkor is eszi a memóriát. Próbáld meg ezt: http://jnc.mtsystems.ch/ Itt azt írják hogy natív kódra fordít.
Semmi értelme nem lenne a Java-x86 compilernek, ahogy elõttem isírták, pontosan ez az erõssége. Ráadásul a JVM RISC, az x86 pedig alapvetõen CISC, úgyhogy a teljesítmény is jelentõsen romlana
Mindenhol a JVM fogja értelmezni a bytecodeot. Ami az általad írt programoknál van, az valami EXE stub, ami elindítja a JVM-et meghívva a megfelelõ JAR-t.
A kérdező hozzászólása: Szóval még sehol senki nem csinált Javaból x86 compilert? Hát elég szomorú, hogy a Java nyelv csak JVM-en fut, és nincs igazi hardverre portolva. :)

Létezik olyan audio driver Windows XP alá amely nem hardverhez kötött hanem csak fel telepítem és kész?

Legjobb válasz: Nincs ilyen, ha arra gondolsz hogy felteszed és mindegy hogy milyen hangkártyád van és menni fog. Na ilyen nem létezik, ahogy olyan kulcs sem, amelyik minden zárat nyitna...

Nincs ilyen, ha arra gondolsz hogy felteszed és mindegy hogy milyen hangkártyád van és menni fog. Na ilyen nem létezik, ahogy olyan kulcs sem, amelyik minden zárat nyitna...


Léteznek-e olyan létező élőlények amelyeket Amerika vagy az UNIO nem vesz be a létező fajok listájába?

Gondolok itt néhány gyíkra még 2000-ban. Hiába volt állatkertben 10-20 db nem fogadták elhogy létezik. Én olyan lényekre gondolok mint a Kappa-k ami Japánban vagy Kínában van.

Legjobb válasz: Itt tárgyi tévedésben vagy, ilyen esetben nem arról van szó, hogy a létezését tagadják, hanem arról szól a vita, hogy egy már leírt fajtól eltérõ, külön faj-e? Magyaru a történet arról szól, hogy 2 külön fajról van szó, vagy 1 faj és 1 alfaja.

Itt tárgyi tévedésben vagy, ilyen esetben nem arról van szó, hogy a létezését tagadják, hanem arról szól a vita, hogy egy már leírt fajtól eltérõ, külön faj-e? Magyaru a történet arról szól, hogy 2 külön fajról van szó, vagy 1 faj és 1 alfaja.
A kérdező hozzászólása: Nem ez az alapkérdés hanem az hogy léteznek-e olyan fajok amelyeket nem fogadnak el hogy léteznek. Ilyenek a Japán kappák is. Eredetileg mitológiai lények de elméletben és gyakorlatban léteznek. Biztosan nincs más faja. Ha megnézed a google keresõben rájössz hogy mi is ez.
vannak:a sunok

Neked szereti a csincsillád hogyha simogatod? Ha nem, akkor létezik egyáltalán olyan amelyik igen?

Legjobb válasz: Van olyan csincsilla, amelyik örül az érintésnek. Tekintve, hogy visszapuszilgat... De simogatni nem nagyon szokták egymást se, inkább foggal csipkedik egymást gyöngéden, vagy nyalogatják. És persze azt, amikor elkapod rühelli, szóval inkább a ketrecbõl csalogasd magadra, és mászókázzon rajtad, aztán ha csipkedi a füledet, te is kedveskedhetsz neki egy kis fültõ masszázzsal. Talán. :) Én lerázhatatlan vagyok... Nagyon különbözõ a csincsillák természete, vannak egészen félõsek, és egészen barátságosak.

Van olyan csincsilla, amelyik örül az érintésnek. Tekintve, hogy visszapuszilgat... De simogatni nem nagyon szokták egymást se, inkább foggal csipkedik egymást gyöngéden, vagy nyalogatják. És persze azt, amikor elkapod rühelli, szóval inkább a ketrecbõl csalogasd magadra, és mászókázzon rajtad, aztán ha csipkedi a füledet, te is kedveskedhetsz neki egy kis fültõ masszázzsal. Talán. :) Én lerázhatatlan vagyok... Nagyon különbözõ a csincsillák természete, vannak egészen félõsek, és egészen barátságosak.
Volt már hasonló kérdés. Azokból a kommentekbõl az jött le nekem, hogy szeretik a simogatást. Gondolom megízleli a szabadság ízét, ha kiveszed, és emiatt esetleg sokat mozgolódhat a kezedben.

Léteznek olyan színek, amelyeket az emberi szem nem lát?

Legjobb válasz: persze hogy leteznek... olyan tartomanyok amiket nem latsz... pl UV feny amit nem tudsz megkulonboztetni... sot ez fugg a kornyezettol is (pl ejszaka kulonboztess meg egy szurke meg egy vilagoskek autot)

persze hogy leteznek... olyan tartomanyok amiket nem latsz... pl UV feny amit nem tudsz megkulonboztetni... sot ez fugg a kornyezettol is (pl ejszaka kulonboztess meg egy szurke meg egy vilagoskek autot)
A kérdező hozzászólása: ...vagy nem tud megkülönbözetetni
vörös alatti (infravörös) és ibolyán túli (UV) színtartományok
A kérdező hozzászólása: Igaz, ezek így eszembe sem jutottak :)
Az ezelõtt felsoroltakat ember nem, de a madarak látják... irigylem õket^^

Létezik olyan az interneten hogy ingyenes telefonálás mobil telefonra? Olyant már hallottam hogy vezetékesre lehet de még mobiltelefonra még nem, létezik ilyen? És ha nem akkor melyik a legolcsóbb megoldás amellyel lehet külföldre is telefonálni?

Legjobb válasz: Nem hiszem. Amíg a mobilszolgáltatók ekkora haszonkulccsal dolgoznak addig kizárt. Senki nem vállalja át tõled egy mobilszolgáltató hívásának a költségeit.

Nem hiszem. Amíg a mobilszolgáltatók ekkora haszonkulccsal dolgoznak addig kizárt. Senki nem vállalja át tõled egy mobilszolgáltató hívásának a költségeit.
ilyen játék, de még program se létezik, mindent telepíteni kell.
az a rosz a samsung-ba. Nekem nokiám van oda nem kell telepíteni semmit!

Létezik olyan folyékony vegyi anyag, amely minden létező életformát elpusztít, de egyéb, élettelen anyagokban nem tesz kárt?

Nyugi,nem vagyok terrorista!;)

Legjobb válasz: nincs, már csak azért sem, mert az élõ-élettelen besorolás meglehetõsen önkényes és részleteiben megfoghatatlan.

nincs, már csak azért sem, mert az élõ-élettelen besorolás meglehetõsen önkényes és részleteiben megfoghatatlan.
Nem is beszélve arról, hogy bizonyos baktériumok nagyon jól tûrik a radioaktív sugárzást, de pl. egy csótány is jó eséllyel túlélne a hirosimai bomba után maradt szennyezésben. Mondjuk a neutron sugárzás az tényleg killer, de az a fémeket is tönkreteszi (ami elég nagy technikai probléma atomerõmûvekben és az erõmû élettartamának egyik fõ meghatározója)
Emlékszel az 1905-ös Tunguzkai katasztrófára? Na, az az anyósom lábvize volt. Az - barátom - mindent visz, mint keresztezõdésben a Kamaz! :D Egyébként szerintem nincs ilyen. Vannnak élõlények (baktériumok, stb.), amelyek tömény kénsavban éldegélnek, 2-300 fokon. Van olyan, ami meg tömény lúgban úszkál, mindenféle probléma nélkül. Az ûrben is lebegnek baktériumok, stb. A szerves élõlények olyan sokfélék, hogy amivel mindet ki tudnád írtani, az másban is kárt tesz. (Bár szerintem a magas hõmérséklet az egyetlen, ami minden élõlényt megölhet. Mást elképzelni sem tudok. Szerintem még a királyvízben is elképzelhetõ, hogy van élõlény.)
Hát ami eszembe jut az: valamely radioktív izotópot tartalmazó oldat, ha elég nagy aktivitású, akkor mindent kinyír. Persze a sugárzás az elektronikának se tesz jót, tehát ha szó szerint értelmezzük a nem tesz kárt, akkor ez se tökéletes.
Formalin.
70 % -os etil alkohol.

Létezik olyan, hogy a bíróság nekem, mint anyának ítéli a gyerekeket az elhelyezési per során, ha nem rendelkezem olyan ingatlannal, amely lakható állapotban van, az apa viszont igen, de életvitelszerűen nem ott él?

Mi történik akkor, ha viszont van egy olyan ingatlanom, amely erősen lerozzant állapotban van, gyermekvédelmi szempontból kifogásolható, ugyanakkor 2-3 hónap alatt fel tudom újíttatni úgy, hogy gyermeknevelésre alkalmas legyen.Ilyen esetben kapok a bíróságtól egy záros határidőt, ami ideig bezárólag helyre kell állítanom a ház állapotát? Ekkor is megvétózhat a párom egy "ügyes" ügyvéd segítségével, hogy "rámküldi" a gyermekjólétet, védőnőt, esetleg gyámhatóságot?

Legjobb válasz: Szerencsére ma már nem azt nézik, hogy mindenképp az anya kapja, hanem a gyerek érdekeit. A gyerek oda kerül ahol a testi lelki fejlõdését legjobban tudják bizonyítani.

Szerencsére ma már nem azt nézik, hogy mindenképp az anya kapja, hanem a gyerek érdekeit. A gyerek oda kerül ahol a testi lelki fejlõdését legjobban tudják bizonyítani.
Remélem, hogy nem neked ítélik a gyereket, már a gyerek érdekében! Tényleg odavinnéd egy romos putriba? Amit "majd egyszer" rendbe hozol? A bíróság nem azt nézi amúgy, hogy mi lesz majd egyszer, hanem mi van most. Szerencsére.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!