Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan aki utál (3 db)

Létezik olyan ember, aki utál szexelni?

Legjobb válasz: Lehet hogy létezik,de az biztos beteg. Normális ember életéhez hozzátartozik a szexualitás!

Lehet hogy létezik, de az biztos beteg. Normális ember életéhez hozzátartozik a szexualitás!
én ismerek olyat aki szûz és aszexuális...... ki se hajlandó próbálni.
szeritnem ha utálod az azért van mert eddig olyanokkal csináltad akik bénák voltak! ez olyan mint a smárolás az elsõ barátnõm nagyon jól csinálta, akikkwel késöbb együtt voltam megsem közelitették és volt mikor azhon gondolkodtam hogyha nem azzal a csajjal smárolok életemben elõször akkor azt hinném h ez szar dolog mert olyan rosz hogy nem élvezem, de tudtam hogy jó mert azzal a lánnyal jó volt csak a többiek bénák. persze nem mindenki volt olyan béna valakivel élveztem, de olyan jó senkivel sem volt mint azzal a lánnyal, nem is véletlen hogy 5 év után ujra õ a barátnõm.
igen, letezik. úgy hívják õket, hogy aszexuálisok.
Igen létezik. De úgy gondolom, hogy ennek bármi is legyen az oka, érdemes kezeltetni. Hacsak az illetõ nem akarja egyedül , magányosan, szex nélkül leélni az életét, mert ehhez szive joga. De ha társas -páros-életet akar élni, kezelni kell.
hát a lányok nem nagyon szeretnek, mikor elõveszem az utcán a nemi szervem mind futva menekül
A szex az ember életének egy elhanyagolható, de fontos része.Szerintem totál idióta aki enm szeret.. :)
Az egyik barátnõm majd 5 éve van együtt a pasijával, de nagyon nem szeret szexelni... a pasi ezt nehezen viseli, de mivel szereti együtt vannak nekem eléggé ritka lenne a havi 1-2 23 évesen....
Szerintem egy baromság..és nem alapszükséglet...mert szex nélkül is életben lehet maradni..kaja, víz, oxigén nélkül nem
Én sem szeretek szexelni de ettõl még nem érzem magam idiótának

Létezik olyan, hogy valaki félre utalja a pénzét? (És ha igen, akkor miért nincs erre valami biztonsági lépcső? )

Nem tudom ,hogy működik ez, mert úgy tudom, hogy a rendszer ellenőrzi az adatokat,de lehet,hogy tévedek.

Legjobb válasz: Mit értesz félreutalás alatt? Így nem lehet a kérdésere válaszolni.

Mit értesz félreutalás alatt? Így nem lehet a kérdésere válaszolni.
Kérdezõ, az nem Gyökér Pali, hanem Gyükér Pali, és nem értetted meg a dolgot. Itt egy lebutított példa: Gipsz Jakab számlaszáma: 1234-5566-1012 vedd észre, hogy 5+5=10, 6+6=12 Így utalsz: Gipsz Jakab 1234-5567-1012 tehát véletlenül egy 6-os helyett 7-est írsz a számlaszámban. Namármost 5+5 az 10, de 6+7 az nem 12, hanem tizenhárom. Tehát véletlenül el kellene tévesztened az utolsó csoportban is az ellenõrzõ számot, azaz 2 helyen kellene rontanod, hogy a számlaszám formailag megfelelõ legyen. Erre egy ilyen buta példánál is kicsi az esély, a gyakorlatban pedig az esélye a nullához tart. Ami viszont lehetséges, hogy így utalsz: Gipsz Jakab 1567-9924-1806 (de ez amúgy a Gyükér Pali számlaszáma, csak rossz cetlit veszel elõ a tárcádból) mivel a számlaszám formailag megfelelõ, az utalás megtörténik, csak nem Gipsz Jakab kapja meg, hanem Gyükér Pali
A kérdező hozzászólása: Na jó, hát srácok köszi a válaszokat, nem igazán tudom, hogy most mit gondoljak, de kösz, hogy segítettetek. Persze ha még van hozzászólás szívesen fogadom.
A kérdező hozzászólása: Kedves Cheeky Bugger! Nem kötözködni akarok, de egy korábbi állításod azt volt, hogy nem lehet félreutalni a legutolsó példádnál meg azt írtad, hogy igen ( a Gyökér Pali-s példánál)
Akkor tisztázzuk, ki mit ért "félreutalás" alatt: Gipsz Jakab névre utalok, de véletlenül 4-est írok 1-es helyett az egyik mezõbe >> nem történik meg az utalás Gipsz Jakab névre utalok, de véletlenül Gyükér Pali létezõ, érvényes számlaszámát írom be >> simán elmegy a lóvé
7es-nek ez mind szep es jo! De a felre utalas alatt azt erti a kerdezo hogy beirja, hogy gipsz jakabnak megy a penz 12345678-12345678-12345678 szamlaszamra de o veletlenul a 12345678-01234567-12345678ra utal Gipsz jakab nevre es hogy ez lehetseges! Es ez lehetseges abban az esetben ha ervenyes a szamla szam vagyis az ellenorzo koddal ellatot bankszamla szam ervenyes! A nevet azt nem nezi a rendszer!!
nem lehet "félreutalni" olvasd el ezt, segíthet megérteni, miért nem: [link]
a 4-es válaszban minden benne van
A kérdező hozzászólása: 1)És mi van akkor, hogyha elírok egy számot, és az a számlaszám nem tartozik senkihez. Akkor is elutalja a rendszer a pénzt? 2)Egyáltalán én azt nem értem , hogy hogyan lehet félre utalni? Oké, hogy rosszul adom meg a számlaszámot, de ezt nem ellenõrzik le, hogy az adatok egyezzenek? Például, hogyha én rosszul adom meg a számlaszámot de az a rossz számlaszám nem létezik, akkor ha ellenõrzésen menne át a folyamat el se utalódna a pénz vagy ha létezne ugyan az a számlaszám, de nem stimmel a kedvezményezett nevével, akkor sem utalódna el.
A névnek nem kell egyeznie, viszont a számlaszám elütésre van ellenõrzés. Minden 8-as egység utolsó számjegye egy ellenõrzõ szám, tehát ha egy másik szám el van ütve, akkor az ellenõrzõ számot is el kell ütni, de úgy, hogy az pont a megfelelõ szám legyen, ennek azért elég kicsi az esélye.
Lehet félre utalni! 2hónapja nyitottam számlát az egyik banknál mindegy melyiknél és 2nappal késõbb már hívtak a banktól, hogy érkezett 2db téves utalás egy ügyvédi irodától és hozzájárulók-e a vissza utaláshoz. Hozzá teszem nem 100ezres nagyságrendrõl van szó és 2db téves utalás volt kapásból! Tehát a válaszom létezik!!!
arra gondol, hogy elgépel egy számot a számlaszámban és hopp másvalakinek megy a pénz de ez nyilván nem elég, mert név nélkül nem lehet, a névnek is egyeznie kell
A kérdező hozzászólása: Jó értem most már csak akkor minek kell megadni a kedvezményezett nevét?

Létezik vajon olyan roma, aki utálja a romákat?

Legjobb válasz: A normálisak biztos rühellik a többit, gondolom jobban, mint a nemromák.

A normálisak biztos rühellik a többit, gondolom jobban, mint a nemromák.
Az összes valamennyire is tisztességes, dolgozó, normális életvitelû roma ugyanúgy utálja a c..gányokat mint mi. Sõt, talán még jobban lenézik õket, mert az olyanok miatt ítélik el õket is.
szerintem ez nem úgy van, hogy a romáknak tilos utálniuk a többi romát. A viselkedésen múlik minden
A kérdező hozzászólása: Úgy gondolom van olyan roma, aki tisztességesen dolgozik, normálisan viselkedik és szégyelli, hogy roma vagy akár rossz szemmel nézi azokat a romákat, akik nem dolgoznak, lopnak, csalnak stb.
Ez nem utálat kérdése, és normális ember amúgy sem más embereket ítél el, hanem a viselkedésüket. De értem, mit akartál kérdezni. Igen, vannak olyan romák, akik dolgoznak, tisztességesek, törekvõk, betartják azokat a szabályokat, amiket mindenki más is, és nem toleránsak a mások ellen irányuló viselkedéssel szemben. Lakatos Attila vajda pl. ilyen. http://videa.hu/videok/hirek-politika/ciganyvajda-a-ciganybu..
Létezik. Én beszéltem már olyannak aki szidta az oláh cigányokat minta fene. Azt mondta miattuk nézik ki õt is.
Sokan szégyenkeznek azért a hírnévért, amelyet az azonos nemzetiségû társaik kiharcolnak maguknak, ez vitathatatlan.
Találkoztam már ilyennel. Idõsebb férfiak voltak, nem azok a full feketék, de azért látszott rajtuk a származás. Mindkettõ azt mondta, hogy ugyan vannak normálisak köztük, de a többséggel vigyázni kell, és miattuk utálja sok ember a cigányokat. Egyikük konkrétan azt is mondta, hogy az ilyeneket le kéne lõni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!