Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan aki nem rohadék (1 db)

Létezik olyan pasi, aki nem rohadék?

Sztem nincs olyan!Úgyhogy én leszbikus leszek,mert egy életre összetörték a szívemet!:'(

Legjobb válasz: Szia! Nekem is összetörték párszor, de bízni kell benne, hogy találsz egy aránylag normálisat. Tökéletes nincsen, de van azért lehet találni olyat aki viszonylag normális.

Szia! Nekem is összetörték párszor, de bízni kell benne, hogy találsz egy aránylag normálisat. Tökéletes nincsen, de van azért lehet találni olyat aki viszonylag normális.
Ne legyél, mert nincs szebb , mint amikor fiú és lány szeretik egymást. A sok csalódás arra jó, hogy ha majd jön a " herceg hófehér paripán" értékeljed és ne lökd el magadtól. Ugyanis nem biztos, hogy a legelsõ pillanatban és tizenévesen dõl el a sorsod.
Hát remélem, hogy létezik...mert eddig még nem találkoztam össze vele! Az biztos, hogy a csalódások által sok tapasztalatot lehet összegyûjteni, és jobban figyel az ember...De néha már túl jól is! Én azért már nagyon várom azt a normális pasit!!:) )) De sajna egyre kevésbé hiszek benne, minél több pasival találkozom...Tudom, ez negatív tapasztalat, de igaz...:((
A cslódásokat azért kapjuk az életben, hogy tanuljunk a dolgokból. Erõs vagy és tulteszed magad rajta. Ne nézz hátra mindig csak elõre-elõre figyelj.
Igen, létezik. Csak éppen nagyítóval kell keresni. Szerencsére én találtam is egy ilyet, és bizton állíthatom, hogy elõtte sem voltak rossz tapasztalataim. Kitartást, szerencsét, és türelmet a keresgéléshez!
Minden "ilyen ôsszetôres" megtanit valamire. A kovetkezo pasinal legy ovatosabb es hasznald ki a tapasztalataidat. Lezbikussa az ember nem valhat, hacsak nem hajlamos ra, azza szuletik.Megnyugtatlak, hogy egy ilyen kapcslatban is csalodhatsz -nagyon.
Nekem is már párszor összetörték a szivemet:( de valaki mindig jött aki a databokat összeillesztette, és azt a valakit is megtaláltam aki összeragasztotta VÉGLEG...:) egy pasi miatt ne legyél leszbi, a lányok is összerörik a fiúk szivét, sajnos ilyen az élet. nem szabad egy baromnál leragadni...:D:D:D CSAKAZÉRT IS MUTASD MEG NEKI, HOGY MIJEN BOLDOG VAGY TE NÉLKÜLE...:d:d:d
én is reménykedek benne hogy van aki nem. sajnos én is kifogtam...
Szia Én fiu vagyok és nekem is összetörték a szivem, majd belehalok és a legrosszabb hogy nem tudom miért szakitott pedig olyan jol megvoltunk
IGEN!!!!!!
Létezik olyan pasi persze.Nem kell feltétlen leszbikusnak lenned:-), elég ha kicsit elmélyülsz önmagadba.Pörgesd végig a kapcsolataidat, miért lettek vége, téged hagytak ott vagy te hagytad el õket.Aztán ha megvanak a válaszok máris el tudsz indulni a helyes úton.Ami nem öli meg az embert az erõsíti!Annyi pasi rohangál az utcán, de mi sokszor észre sem vesszük azokat akiknek meg mi kellünk, és a tenyerükön hordoznának. Az a baj, hogy a legtöbb ember külsõ alapján ítél elõszõr, kevesen nézik a belsõ értékeket.A jó pasi tudja magáról, hogy jo pasi, vissza is él vele, ez fordítva is igaz.Próbálj más megközelítésbõl ismerkedni.
Talán van. Egy ideig mindegyik normális, aztán valami történik az agyukban, vagy máshol, és átváltanak rohadékba. Legalább is nekem ez a tapasztalatom. Mindig sikerült kifognom õket. De reménykedek bemme, hogy valaki majd egyszer jön és nem lesz rohadék!!!4
Milyen kérdés ez!!!??? Persze, hogy van, nekem is összetörték a szívem nem egyszer de csak azt tudom javasolni, hogy picit szüneteltesd a pasizást nekem bevállt amikor a lányok összetörték a szívem, amúgy még az is lehet, hogy te is össze fogod törni valaki szívét...
Te már el is döntötted, hogy leszbi leszel.Akkor ehhez csak annyit fûznék hozzá, hogy kedves egészségedre!
Megnyugtatásul közlöm, hogy IGEN van normális férfi a világon!!!Ja, és ha leszbikus akarsz lenni ezek után....hááát csak rajta!Nem lehetsz több 15-nél...
Szia!!!Szerintem létezik!!!Énvagyok rá az egyik élõ példa.Nagyon sajnálom, biztos szar lehet neked.Sok sikert azért az életben, hátha sikerül valami;)!!!!
Engem nagyon csúnyám kihasználtak.. 2 hónapig képes volt velem csak azért lenni, hogy lefektessen... 2 hónapig hazudott... aztán elment egy hétre nem írt nekem semmit, hazajött és nem állt a szemem elé és mondta hogy vége... azt hiszi ezzel el van intézve, hogy szakítottunk.. én pedig nem fogom neki kimondani... sajnos én is kifogtam egy rohadékot, de reménykedek benne, hogy több ilyen nem lesz... minden esetre nagy tanulság volt..
Egy jó tanács: az elõzõ "pasi" tulajdonságait ne vidd át a következõ kapcsolatba! Adjál neki lehetõséget! De ne csak egyet... és az elsõ, akármilyen kicsi hiba után már el is könyvelted, hogy ez is ugynolyan → ez egyenes út a boldogtalansághoz, mindkettõtöknek. Senki sem tökéletes, de akik szeretik egymást, azok megpróbálnak alkalmazkodni. Viszont, ha zsinórban ugyanolyanok jönnek - akkor sajnos TE választasz mindig ilyen típust, vagy ezt vonzod (ami szintén a viselkedésedtõl, kinézetedtõl függ). Akkor nézz magadba: BIZTOS, hogy ez a típus kell neked? Nem kellene változtatnod valamit pl. az elvárásaidban?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ezek után hogy bízzak meg benne? Adjak neki még egy esélyt vagy felejtsem el?

Még csak 2 hete vagyok együtt. Én 20 éves lány vagyok, ő 23 éves fiú. Szinte majdnem minden nap találkozunk.
Tegnap sajnos olyanban volt részem, amit hiába szeretnék elfelejteni, nem tudok. Kiderült, hogy egy csaj nagyon nyomul rá. Tegnap én is kaptam tőle üzenetet, hogy én mit akarok a fiútól, mert számára ő az életénél is fontosabb, megtörtént az első csók is, stb... Kérdeztem erről a barátomat, hogy ez mégis mi, ő azt a sztorit adta be nekem, hogy a csaj kettyós, nem tudja lerázni. Beleolvastam a beszélgetésükbe.. Nem kellett volna.. Azok a szavak/üzenetek beleégtek az elmémbe... Olvastam, hogy a párom ilyeneket ír neki, hogy szeretlek, imádlak szivem. Találkozunk majd. Stb. És oldalakon keresztül olvastam a csaj nyálas áradozásait, hogy milyen szinten oda van meg vissza a barátomért. Állítólag csak 1x találkoztak, még 1-2 hónappal ezelőtt (jóval előttem), és akkor se volt semmi, csak sétáltak. Nem volt se csók, se semmi, és azóta se találkoztak... Elvileg... Váltig állítja, hogy a csaj betegesen oda van érte, és hogy ő szerette volna lerázni. De nem értem, hogyha valaki le akarja rázni az illetőt, miért adja alá a lovat?? Kibuktam, sírtam, rosszul lettem. Õ azt mondta engem szeret és bebizonyítja, hogy ez így van. Elkértem a telefonját, írtam a csajnak az ő oldaláról az én nevemben, hogy Én vagyok a barátnője és akármi is volt köztük ő csak egy pótlék volt, és jó lenne ha befejezné a párom zaklatását, mert fel lesz jelentve, stb. Utána letiltottuk. Órákig őrlődtem, hogy mégis mit csinálhatnék. A szívem őt választja, de az agyam ezek után eléggé bizalmatlan. Nem tudom, hogy ezek után meg tudok-e bízni benne. Lehet, hogy tényleg nem csalt meg élőben, de amiket olvastam az bőven elég volt ahhoz, hogy lelkileg összeomoljak. Friss kapcsolat. Túl sok reményt fektettem bele. Nem tudom, hogy megérné-e folytatni, de nincs szívem kiszállni belőle, pedig lehet mégis az lenne a helyes ezek után.. Õ szerelmet vallott és ígéreteket tett, hogy bizonyít és komolyan gondolja a köztünk lévő dolgokat, csak adjak neki még egy esélyt, hogy meglássam. Mégis hogyan bizonyíthatna nekem?

10

Szerelem párkapcsolat mellett?

Van egy párom régóta-jóban, rosszban...gyerekeink is.
Másfél hónapja találkoztam vkivel (szintén családos).
Meglátni olyan érzés volt, mintha mellbe vágtak volna. Tudtam milyen érzés lenne, ha megcsókolna, milyen lenne hozzábújni. Minden természetes volt vele, mintha mindig is ismeretem volna. A sors úgy hozta, hogy még kétszer találkoztunk, azóta nem láttam.
De nem tudom kiverni a fejemből...A tökéletes kapcsolatomban csak töltöm az időmet, miközben minden gondolatom körülötte forog..
Mi ez????

4

Elofordult mar ilyen az eletetekben? Hogy tettetek tul rajta magatokat?

Volt olyan, hogy az eletetek szerelmevel szakitasra kerult sor, azt hittetek soha nem fogtok nala jobbat talalni es ujra szerelmesnek lenni, majd kis ido elteltevel "kinevettetek" magatokat, hogy hogy tudtatok szeretni egy olyan embert aki fajdalmat okozott nektek???
Mennyi ido volt mig tultettetek magatokat?? :)

3

Miért nem kell a srác, akiben tényleg minden megvan ahhoz, hogy jó egyen nekem?

Egyszerűen minden megvan benne, mégsem vagyok szerelmes, eddig mindig én szakítottam, sose voltam még szerelmes senkibe (22évesen). Velem van a baj? Egy jégcsap lennék?

7

Szerintetek valamit akar még tölem a volt párom?

Legtöbb ismerösöm ezt mondta:
"Egy pasi nem hiába akar találkozni a volt barátnőjével"

A exemmel 2 éve szakitottunk az volt az indok hogy még élnünk kell (gimi szerelem volt, 6 évig tartott)
Amióta vége lett 2x találkoztunk mind a kétszer az éreztem abból ahogy beszélt és nézet hogy érez még irántam.

Kiderült hogy van barátnője közben nekem is lett párom.

1-2 havonta rám ir facebookon ilyenkor 1-1,5 óráig beszélünk és mindig én mondom azt hogy mennem kell...Rengetegszer idézük fel a múltat és mindenre emlékszik még!
Ma újra fogunk találkozni mert jó pár hónapja mondja hogy találkozunk, most én mondtam hogy jó lenne találkozni és beszélgetni.
Elvisszük a kutyáimat sétálni.

Azt tudom hogy a szüleinek sem mondta meg hogy velem találkozik ma mert Anyukájával nagyon jóba vagyunk és pont tegnap hivott.

Szerintetek érez még irántam vagy csak barátkozni akar?

4

Fiúk, ha valakinek azt mondjátok, nem akartok összejönni vele, akkor az végleges?

Ha amúgy külsőre tetszik és vonzódtok hozzá.

5

Az miért van, hogy ha írsz egy lánynak egy hosszú levelet akkor ő mindig kevesebbet ír vissza tartalmilag meg mindenhogy?

Elvárják, hogy esszét írjak nekik, azt pár soros üzenetben letudnak. Már jól megfigyeltem mindig ez van. Tőlem miért várják el, hogy többet tegyek egy kapcsolatért, mikor elvileg egyenjogúság van... papíron. Általában 2-3x annyit írok mindig. Persze nem hülyeségekkel töltöm meg.

12

Hogyan lehet ezen túljutni?

Egy köpésre lakunk az exemmel. ÉS többet nem fogjuk egymást látni. Megharagudott rám, szakított, és több hónapja nem beszélünk. Mint ember hiányzik, de nem írhatok rá, mert nem kíváncsi rám, legalábbis ezt gondolom. Tanács? Kíváncsi is vagyok mi van vele. Valaki hasonló cipőben?

8

Ilyen lenne egy normális kapcsolat nem?

Én azt várnám el, hogy néha egymás kedvébe járjunk, és megtegyünk egymásért olyat, amit amúgy nem tennénk. Pl elmenni egy koncertre, amit ő annyira nem szeret, de egyszer kibírhatná a kedvemért. Én meg elmennék vele egy színházi előadásra, amihez nem feltétlen van túl sok kedvem, de a kedvébe szeretnék járni, és 1 hónapban egyszer kilehet bírni. Stb, stb...

Legyen az kirándulás, egy mozifilm megnézése, főzés, vagy bármi más. Az lenne az alap, hogy a másik kedvébe is járjunk néha nem?
Én így gondolom, és kíváncsi vagyok hogy általánosságba ti mit gondoltok erről. Próbálom a barátnőmet is meggyőzni...

5

Srácok ti van hogy képet küldötök magatokról a barátnőtöknek?

Feszítős vagy meztelen kép. Illetve csajok, ti kaptok ilyeneket?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!