Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan aki nem rohadék (1 db)

Létezik olyan pasi, aki nem rohadék?

Sztem nincs olyan!Úgyhogy én leszbikus leszek,mert egy életre összetörték a szívemet!:'(

Legjobb válasz: Szia! Nekem is összetörték párszor, de bízni kell benne, hogy találsz egy aránylag normálisat. Tökéletes nincsen, de van azért lehet találni olyat aki viszonylag normális.

Szia! Nekem is összetörték párszor, de bízni kell benne, hogy találsz egy aránylag normálisat. Tökéletes nincsen, de van azért lehet találni olyat aki viszonylag normális.
Ne legyél, mert nincs szebb , mint amikor fiú és lány szeretik egymást. A sok csalódás arra jó, hogy ha majd jön a " herceg hófehér paripán" értékeljed és ne lökd el magadtól. Ugyanis nem biztos, hogy a legelsõ pillanatban és tizenévesen dõl el a sorsod.
Hát remélem, hogy létezik...mert eddig még nem találkoztam össze vele! Az biztos, hogy a csalódások által sok tapasztalatot lehet összegyûjteni, és jobban figyel az ember...De néha már túl jól is! Én azért már nagyon várom azt a normális pasit!!:) )) De sajna egyre kevésbé hiszek benne, minél több pasival találkozom...Tudom, ez negatív tapasztalat, de igaz...:((
A cslódásokat azért kapjuk az életben, hogy tanuljunk a dolgokból. Erõs vagy és tulteszed magad rajta. Ne nézz hátra mindig csak elõre-elõre figyelj.
Igen, létezik. Csak éppen nagyítóval kell keresni. Szerencsére én találtam is egy ilyet, és bizton állíthatom, hogy elõtte sem voltak rossz tapasztalataim. Kitartást, szerencsét, és türelmet a keresgéléshez!
Minden "ilyen ôsszetôres" megtanit valamire. A kovetkezo pasinal legy ovatosabb es hasznald ki a tapasztalataidat. Lezbikussa az ember nem valhat, hacsak nem hajlamos ra, azza szuletik.Megnyugtatlak, hogy egy ilyen kapcslatban is csalodhatsz -nagyon.
Nekem is már párszor összetörték a szivemet:( de valaki mindig jött aki a databokat összeillesztette, és azt a valakit is megtaláltam aki összeragasztotta VÉGLEG...:) egy pasi miatt ne legyél leszbi, a lányok is összerörik a fiúk szivét, sajnos ilyen az élet. nem szabad egy baromnál leragadni...:D:D:D CSAKAZÉRT IS MUTASD MEG NEKI, HOGY MIJEN BOLDOG VAGY TE NÉLKÜLE...:d:d:d
én is reménykedek benne hogy van aki nem. sajnos én is kifogtam...
Szia Én fiu vagyok és nekem is összetörték a szivem, majd belehalok és a legrosszabb hogy nem tudom miért szakitott pedig olyan jol megvoltunk
IGEN!!!!!!
Létezik olyan pasi persze.Nem kell feltétlen leszbikusnak lenned:-), elég ha kicsit elmélyülsz önmagadba.Pörgesd végig a kapcsolataidat, miért lettek vége, téged hagytak ott vagy te hagytad el õket.Aztán ha megvanak a válaszok máris el tudsz indulni a helyes úton.Ami nem öli meg az embert az erõsíti!Annyi pasi rohangál az utcán, de mi sokszor észre sem vesszük azokat akiknek meg mi kellünk, és a tenyerükön hordoznának. Az a baj, hogy a legtöbb ember külsõ alapján ítél elõszõr, kevesen nézik a belsõ értékeket.A jó pasi tudja magáról, hogy jo pasi, vissza is él vele, ez fordítva is igaz.Próbálj más megközelítésbõl ismerkedni.
Talán van. Egy ideig mindegyik normális, aztán valami történik az agyukban, vagy máshol, és átváltanak rohadékba. Legalább is nekem ez a tapasztalatom. Mindig sikerült kifognom õket. De reménykedek bemme, hogy valaki majd egyszer jön és nem lesz rohadék!!!4
Milyen kérdés ez!!!??? Persze, hogy van, nekem is összetörték a szívem nem egyszer de csak azt tudom javasolni, hogy picit szüneteltesd a pasizást nekem bevállt amikor a lányok összetörték a szívem, amúgy még az is lehet, hogy te is össze fogod törni valaki szívét...
Te már el is döntötted, hogy leszbi leszel.Akkor ehhez csak annyit fûznék hozzá, hogy kedves egészségedre!
Megnyugtatásul közlöm, hogy IGEN van normális férfi a világon!!!Ja, és ha leszbikus akarsz lenni ezek után....hááát csak rajta!Nem lehetsz több 15-nél...
Szia!!!Szerintem létezik!!!Énvagyok rá az egyik élõ példa.Nagyon sajnálom, biztos szar lehet neked.Sok sikert azért az életben, hátha sikerül valami;)!!!!
Engem nagyon csúnyám kihasználtak.. 2 hónapig képes volt velem csak azért lenni, hogy lefektessen... 2 hónapig hazudott... aztán elment egy hétre nem írt nekem semmit, hazajött és nem állt a szemem elé és mondta hogy vége... azt hiszi ezzel el van intézve, hogy szakítottunk.. én pedig nem fogom neki kimondani... sajnos én is kifogtam egy rohadékot, de reménykedek benne, hogy több ilyen nem lesz... minden esetre nagy tanulság volt..
Egy jó tanács: az elõzõ "pasi" tulajdonságait ne vidd át a következõ kapcsolatba! Adjál neki lehetõséget! De ne csak egyet... és az elsõ, akármilyen kicsi hiba után már el is könyvelted, hogy ez is ugynolyan → ez egyenes út a boldogtalansághoz, mindkettõtöknek. Senki sem tökéletes, de akik szeretik egymást, azok megpróbálnak alkalmazkodni. Viszont, ha zsinórban ugyanolyanok jönnek - akkor sajnos TE választasz mindig ilyen típust, vagy ezt vonzod (ami szintén a viselkedésedtõl, kinézetedtõl függ). Akkor nézz magadba: BIZTOS, hogy ez a típus kell neked? Nem kellene változtatnod valamit pl. az elvárásaidban?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Fiúk! Nagyon taszít ha egy lány szeret vitatkozni?

Nem provokálásra meg hisztire/veszekedésre gondolok hanem arra, hogy engem izgat ha egy normális intelligens férfival vitázhatok. Az sem baj ha a végén nem nekem van igazam. Persze nem állandóan akarok vitatkozni mindenkivel mert az sok lenne de néha jól esik valakivel nem csak beszélgetni, főleg hogy eddig csak olyan fiúk kerültek a látókörömbe akik mindig nekem adtak igazat és egy idő után ez nagyon frusztrál. Ez ismerkedésnél mennyire taszító?

12

Beteges féltékenység. Hogy győzzem le?

A párom a volt barátnőjével került egy osztályba mert sulit váltott ,és ez engem nagyon idegesít. Sokkal szebbnek látom a másik lányt mint magamat,és semmi önbizalmam így. Tudom,hogy engem szeret,de a kis zöld szörny,akkor is előbújik.

3

Szerintetek az ilyennek hogyan adhatnám vissza amit tett, játszadozott?

Volt egy lánnyal kapcsolatom a nyár végén, ő "kezdeményezett", nem hittem volna...
Ölelgettük egymást, majd csók, majd mikor vége lett a vakációnak csak barát akart maradni.
Egésszen kb 1 hónappal ez előttig folyamatosan félreérthető jeleket küldözgetett, ölelgetett, karmolászott, fogosgatta a kezem.
Majd meg elégeltem, mondtam neki, hogy legyen ennyi, ez nekem csak rossz, erre ő felháborodva, hogy milyen vagyok, mert fontos voltam neki, végére még azt is bevallotta, hogy miközben a félreérthető jeleket küldte nekem aközben is szeretett.
Csak szerinte ehez kell min. fél év küzdés és, hogy joban meg ismerjük egymást( 2 éve oszt. társam, amugy érdekes módon csak akkor jött rá ez a dolog, hogy kiprobálnám ezt is amiután fel tudtam mutatni valamit amit el értem, egy cross motor amiért egész nyáron dolgoztam, amivel össze vissza motoroztattam a hegyekben), olyanokat vágott a fejemhez, hogy túl kicsi és tapasztalatlan vagyok én még az ilyenhez és nem tudtam, hogyan kezeljem ezt... ezért van most ez a helyzet, másnapra rá azt mondta megbocsájt, de még érezni fogom amit tettem, hogy meg elégeltem, hogy szórakozik, ismét másnapra már meg ölelt, majd utána ismét veszekedés mert kezdett felháboritani...
Most meg megint próbál szivatni, suli után bementünk egy vendéglőbel, el beszélgettünk, kérdezett a hétvégmről, alaposan meséltem de mindent min 2x-3x kellett meg ismételnem mert egy másik fiuval facebook-ozott és semmibe vett.
Nagyon idegesít, hogy 2 hónapot futottam utána pedig nagyon nem szokásom.
Én 17/F ő 16/L

3

Mivel dobhatnám fel a párkapcsolatomat? 18/L

Holnap este a barátommal együtt fogjuk tölteni az időt és mivel a párkapcsolatunk 2hetes így nagyon friss, nagyon az elején vagyunk a dolgoknak, most leszünk úgy először együtt hogy csak ő meg én nem lesz senki, és este leszünk nálam, szeretném ha neki ez jó, kellemes este lenne velem (nem a szexre gondolok itten!) szeretném ha jól érezné velem magát, valami tippek csajok ilyenkor mi az amit tesztek a pasitokkal? pasik, ilyenkor mi az a program amit a csajotokkal szívesen csináltok? ( gondolok én itt kényeztetésre, de hogyan? simogatás, csókolozás...)

3

Lányok! Mi az az érzés, dolog amit kívánnátok a kapcsolatotokba de nem kapjátok meg most? Hajlandók vagytok tenni érte? Pl. Ha megkíván ez egy szakítást.

A korotokat szíveskedjetek odaírni.

8

Most mit tegyek?

Nagyon megtetszett egy lány nekem, lassan úgy éreztem hogy szeretem is, szerettem volna többet tőle, ma megtudtam egy közös ismerős segítségével hogy csak barátként tekint rám :S valami ötlet hogy ilyenkor hadjgyak fel mindennel vagy van még remény? A lány aki tetszik nekem egész nap velünk lőg stb. elég nehéz lesz ezek után még találkoznom is vele, főleg hogy nem is sejti mit érzek. :(

3

Hogy szakitsak vele ha meg szeretem?

Kivancsi lennek h volt e vki ilyan helyzetben. Szerete idenel jobban de o mar csak kihasznal. Csunyan banik velem. Szeretem az a baj de el kell hagynom. Az ilyet h lehet tulelni...

3

Van egy 12 éves fiú aki nagyon tetszik én 13 éves lány vagyok. A fiúval már többször is találkoztam sulin kívül is és egyszerűen szerelmes lettem. És tudom h a fiú is többet akarna . Szerintetek ez a kor különbség sokat számít?

Ja és a fiú kinézetre és érettségre elmenne vagy 14-nek is.
És előre is szépen meg kérnék mindenkit h olyat ne irjatok h inkább tanuljunk vagy h ennyi idősen még nem ezzel kéne foglalkoznunk stb..
Előre is mindenkinek köszönöm a válaszokat :)

10

Van egy lány aki eléggé rámenős, tetszem neki és ő is nekem de ki szeretném kérni a véleményeteket, hogy mit jelenthetnek ezek a dolgok? Részletek lent.

Tehát a csaj nem vissza fogott, rámenős, kűlsőleg eléggé szép(belsőleg még nem nagyon ismerem részletesebben), üzenetes beszélgetésnél feljött, hogy mehetnék hozzá a lakásába, de ha kicsit "eldurvult" a helyzet akkor szépen visszafogta a dolgot(nem én dúrvítottam), vicces, nem szégyenlős, nagy motor rajongó és 16 éves.
Szerintetek egy ilyen lánnyal milyen esetleg mennyire hoszú/rövid távú kapcsolatra számíthatok.
Én sem vagyok az a visszafogott típus de nem is nyomulok:)

5

Ciki ha a csajom 17 én meg 29 vagyok, nagyon gáz vagy ez normális és belefér még?

25

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!