Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan aki nem rohadék (1 db)

Létezik olyan pasi, aki nem rohadék?

Sztem nincs olyan!Úgyhogy én leszbikus leszek,mert egy életre összetörték a szívemet!:'(

Legjobb válasz: Szia! Nekem is összetörték párszor, de bízni kell benne, hogy találsz egy aránylag normálisat. Tökéletes nincsen, de van azért lehet találni olyat aki viszonylag normális.

Szia! Nekem is összetörték párszor, de bízni kell benne, hogy találsz egy aránylag normálisat. Tökéletes nincsen, de van azért lehet találni olyat aki viszonylag normális.
Ne legyél, mert nincs szebb , mint amikor fiú és lány szeretik egymást. A sok csalódás arra jó, hogy ha majd jön a " herceg hófehér paripán" értékeljed és ne lökd el magadtól. Ugyanis nem biztos, hogy a legelsõ pillanatban és tizenévesen dõl el a sorsod.
Hát remélem, hogy létezik...mert eddig még nem találkoztam össze vele! Az biztos, hogy a csalódások által sok tapasztalatot lehet összegyûjteni, és jobban figyel az ember...De néha már túl jól is! Én azért már nagyon várom azt a normális pasit!!:) )) De sajna egyre kevésbé hiszek benne, minél több pasival találkozom...Tudom, ez negatív tapasztalat, de igaz...:((
A cslódásokat azért kapjuk az életben, hogy tanuljunk a dolgokból. Erõs vagy és tulteszed magad rajta. Ne nézz hátra mindig csak elõre-elõre figyelj.
Igen, létezik. Csak éppen nagyítóval kell keresni. Szerencsére én találtam is egy ilyet, és bizton állíthatom, hogy elõtte sem voltak rossz tapasztalataim. Kitartást, szerencsét, és türelmet a keresgéléshez!
Minden "ilyen ôsszetôres" megtanit valamire. A kovetkezo pasinal legy ovatosabb es hasznald ki a tapasztalataidat. Lezbikussa az ember nem valhat, hacsak nem hajlamos ra, azza szuletik.Megnyugtatlak, hogy egy ilyen kapcslatban is csalodhatsz -nagyon.
Nekem is már párszor összetörték a szivemet:( de valaki mindig jött aki a databokat összeillesztette, és azt a valakit is megtaláltam aki összeragasztotta VÉGLEG...:) egy pasi miatt ne legyél leszbi, a lányok is összerörik a fiúk szivét, sajnos ilyen az élet. nem szabad egy baromnál leragadni...:D:D:D CSAKAZÉRT IS MUTASD MEG NEKI, HOGY MIJEN BOLDOG VAGY TE NÉLKÜLE...:d:d:d
én is reménykedek benne hogy van aki nem. sajnos én is kifogtam...
Szia Én fiu vagyok és nekem is összetörték a szivem, majd belehalok és a legrosszabb hogy nem tudom miért szakitott pedig olyan jol megvoltunk
IGEN!!!!!!
Létezik olyan pasi persze.Nem kell feltétlen leszbikusnak lenned:-), elég ha kicsit elmélyülsz önmagadba.Pörgesd végig a kapcsolataidat, miért lettek vége, téged hagytak ott vagy te hagytad el õket.Aztán ha megvanak a válaszok máris el tudsz indulni a helyes úton.Ami nem öli meg az embert az erõsíti!Annyi pasi rohangál az utcán, de mi sokszor észre sem vesszük azokat akiknek meg mi kellünk, és a tenyerükön hordoznának. Az a baj, hogy a legtöbb ember külsõ alapján ítél elõszõr, kevesen nézik a belsõ értékeket.A jó pasi tudja magáról, hogy jo pasi, vissza is él vele, ez fordítva is igaz.Próbálj más megközelítésbõl ismerkedni.
Talán van. Egy ideig mindegyik normális, aztán valami történik az agyukban, vagy máshol, és átváltanak rohadékba. Legalább is nekem ez a tapasztalatom. Mindig sikerült kifognom õket. De reménykedek bemme, hogy valaki majd egyszer jön és nem lesz rohadék!!!4
Milyen kérdés ez!!!??? Persze, hogy van, nekem is összetörték a szívem nem egyszer de csak azt tudom javasolni, hogy picit szüneteltesd a pasizást nekem bevállt amikor a lányok összetörték a szívem, amúgy még az is lehet, hogy te is össze fogod törni valaki szívét...
Te már el is döntötted, hogy leszbi leszel.Akkor ehhez csak annyit fûznék hozzá, hogy kedves egészségedre!
Megnyugtatásul közlöm, hogy IGEN van normális férfi a világon!!!Ja, és ha leszbikus akarsz lenni ezek után....hááát csak rajta!Nem lehetsz több 15-nél...
Szia!!!Szerintem létezik!!!Énvagyok rá az egyik élõ példa.Nagyon sajnálom, biztos szar lehet neked.Sok sikert azért az életben, hátha sikerül valami;)!!!!
Engem nagyon csúnyám kihasználtak.. 2 hónapig képes volt velem csak azért lenni, hogy lefektessen... 2 hónapig hazudott... aztán elment egy hétre nem írt nekem semmit, hazajött és nem állt a szemem elé és mondta hogy vége... azt hiszi ezzel el van intézve, hogy szakítottunk.. én pedig nem fogom neki kimondani... sajnos én is kifogtam egy rohadékot, de reménykedek benne, hogy több ilyen nem lesz... minden esetre nagy tanulság volt..
Egy jó tanács: az elõzõ "pasi" tulajdonságait ne vidd át a következõ kapcsolatba! Adjál neki lehetõséget! De ne csak egyet... és az elsõ, akármilyen kicsi hiba után már el is könyvelted, hogy ez is ugynolyan → ez egyenes út a boldogtalansághoz, mindkettõtöknek. Senki sem tökéletes, de akik szeretik egymást, azok megpróbálnak alkalmazkodni. Viszont, ha zsinórban ugyanolyanok jönnek - akkor sajnos TE választasz mindig ilyen típust, vagy ezt vonzod (ami szintén a viselkedésedtõl, kinézetedtõl függ). Akkor nézz magadba: BIZTOS, hogy ez a típus kell neked? Nem kellene változtatnod valamit pl. az elvárásaidban?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Csak játszik velem?

Van 1 fiú aki 2és fél éve tetszik de ugy érzem játszik velem. Van barátnője de nagyon rossz a kapcsolatuk és sokszor mondja hogy szeret és hogy szép vagyok folyton ölelget (a derekamnál) és fogja a kezem. én nagyon szeretem és nem akarok nélüle élni de szinte minden lánnyal ezt csinálja. És volt hogy 2 héten keresztül le se szart pedig semmi rosszat nem tettem! Fűvezik is és segíteni akarok neki de egyszerűen nem engedi vagy én nem is tudom kétségbe estem tanácstalan vagyok mit tegyek?

4

Azoktol kérdezem, akik több éve kapcsolatban vannak (3-4-5 éve), hogy milyen érzései vannak?

Nekem 4 éve van barátom. Eleinte nagyon jó volt, szerelem meg ami szokott. Az évek múlásával sok minden változott. Most is törődök vele, szeretem meglepni, gondoskodok rolla(főzés,stb.), de már nem mondhatom el azt, hogy szerelmes vagyok belé. Kétszer szakítottunk, az első után helyre jöttek a dolgok, a másadik nemrég volt de nagyon hiányzott így kibékültünk. Most pedig nagyon össze vagyok zavarodva, ráadásul mehetnénk ketten külföldre dolgozni, de nem tudom, bele merjek-e menni. Ti hogy vagytok?

3

Honnan tudhatom, ha csak azért van velem mert nem talált jobbat? Ti mit tennétek ha ez lenne a helyzet?

Túl lehet ezen lépni? A páromnak sok jó csaj ismerőse van de mindegyik foglalt. Én csak átlagos vagyok és szerintem nem is kíván annyira amennyire kellene. Félek el fog hagyni ha egy "álomnő" felszabadul. Nem is túl jó a kapcsolatunk de én örülök, hogy sok év után van végre valakim, nem szeretnék szakítani.

3

Hogy derült ki vagy hogy mondta el neked a párod ha megcsalt téged?

Ha valakit már megcsalt a párja, akkor az hogy derült ki?
Kezdek aggódni, hogy a párom félrelép..

5

Kezdenétek komoly kapcsolatot, olyan nővel, aki kényszerűségből együtt él a volt férjével?

komoly válságba került a kapcsolatom egy ilyen nővel, mert engem már zavar ez a helyzet, három év után. És azt mondta, akkor keres olyat, akit ez nem zavar, ezért kérdeztem
38f

3

1 hónapja együtt vagyok barátommal, de mer megcsókolni. Én már többre vágyom, mint egy-egy ölelés. Mit csináljak? Én 17, 5/L, ő 16/F

5

Õ a pénzhajhász, vagy nekem kéne rugalmasabbnak lennem?

A barátom felad 2 együtt töltött éjszakát és teljes napot azért, hogy kemény 5000 ft-vel többet keressen egy teljesen rugalmas idejű (éjjeli) munkával. Ha egy éjszaka nem megy be, senkinek semmi, csak azért az egy éjszakáért egész 5000 ft-t nem kap. Nem is enni kell neki a pénz vagy lakást fenntartani, hanem egy autót akar venni, amit még úgyse használna, semmi értelme, hogy megvegye, lakásban lakik, a szüleivel, iskolába jár, rendes munkája sincs még, ezen a diákmunkán kívül (ami ott van a szomszédban különben), és budapesti lakos révén mindenhova olcsóbban és gond nélkül eljut az ember tömegközlekedéssel. Amit megjegyzem, most is alig használ, mert minden ott van neki a szomszédban- suli, munka, stb, és még én, mint barátnője is inkább házhoz megyek. Mellesleg, nem csak önzőségből, de neki is jobb lenne, ha ma éjjel nem menne el dolgozni, mert holnap egész délelőtt órái vannak, éjjeli melóból rögtön a suliba kéne átszaladnia. És mégis, mindenáron el akar menni ma éjjel dolgozni, hogy nehogy 5000 ft-vel kevesebb legyen a hó végén a számláján, mert az mekkora katasztrófa, és inkább nem használja ki a ritka alkalmat, hogy a szülei nem lesznek otthon, és én gond nélkül ott alhatok nála 2 éjszakát.
Nem beszélve arról, hogy nagyon rosszul esik, ennyire semmi pénzt többre tart annál, minthogy velem legyen.

Szerintetek rugalmasabbnak kéne lennem ebben a kérdésben? Most elég csúnyán összevesztem vele ezért, de úgy érzem, jogosan. Tévedtem volna? Vagy mégis megérdemelte a hisztit?

2

Lányok! Titeket zavarna, ha a párotok esküvőben, vagy bálban valaki mást is felkér táncolni?

A barátom elég jól táncol, mivel tagja egy néptánccsoportnak is lassan 8 éve.. én sajnos nem nagyon tudok táncolni, ha szégyen ha nem falábú vagyok..
Próbált tanitani, és megy is valamennyire, de nem az igazi.
Titeket zavarna, ha bálban, esküvőben, eljegyzésen, vagy valami ilyen összejövetelen a párotok felkérne valaki mást is táncolni? Nem vadidegent, hanem pl egy régi ismerősét, aki lány. 18 évesek vagyunk

9

Akkor most mi a helyzet? Mit tegyek?

Az exemmel 2 honapja szakitottunk. (az osztálytársam) És mióta szakítottunk mindig minden órán engem néz meg ha elmegyünk egymás mellett akkor tök gyengéden hozzám ér meg minden.. Nem birok túl lépni rajta. És ezekből amiket leirtam szerintetek ő még szeret? És mit tegyek? Hagyjam az egészet a fenébe? 15/L

6

Szerintetek mit tegyek? Hogyan tovább?

Van egy srác, akibe másfél éve szerelmes vagyok, de van párja. Eddig jó barátok voltunk, de nemrégiben elkezdtünk többet összejárni, hosszasan beszélgetni és ezzel egész estéket együtt eltölteni. A beszélgetések alkalmával sokszor vegyes jelzéseket küld, és nem tudom, hogy akar-e tőlem valamit vagy csak viccelődik. (Például olyan témákat hoz fel, kacsintgat...) Én nagyon jól érzem magam vele, hiszen addig is a közelében vagyok, de mégis ott van a fejemben a gondolat, hogy kapcsolatban van. Mert egyre intenzívebben érzem azt, hogy szeretnék vele lenni.
A barátaim azt mondják, hogy én sem vagyok teljesen közömbös neki, de akkor még mindig nem értem: csak félre szeretne lépni és pont megfelelnék erre a célra, vagy akár lenne esélyem, hogy tényleg legyen valami komolyabb is köztünk? Azt tudja, hogy nagyon tetszik nekem.
Szerintetek csak élvezi, hogy odavagyok érte és próbálja fenntartani az érdeklődésemet vagy csak játszik velem?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!