Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan aki nem csalja meg (8 db)

Létezik olyan nő, aki nem csalja meg a barátját, vagy a férjét?

Egy régebbi kérdés inspirált arra, hogy feltegyem az alábbi kérdést:

Legjobb válasz: Ha egy ember (mindegy, hogy férfi vagy nõ) igazán szeret valakit, akkor nem fogja megcsalni. Nekem volt olyan barátom, akit megcsaltam, persze utána meg is mondtam neki. De a férjemet nem csalnám meg, sose merült fel bennem! El sem tudnám képzelni, hogy más férfi hozzámérjen.

Ha egy ember (mindegy, hogy férfi vagy nõ) igazán szeret valakit, akkor nem fogja megcsalni. Nekem volt olyan barátom, akit megcsaltam, persze utána meg is mondtam neki. De a férjemet nem csalnám meg, sose merült fel bennem! El sem tudnám képzelni, hogy más férfi hozzámérjen.
Biztos, hogy létezik csak még rá kell találnod, engem eddig összesbarátnõm megcsalt és mind vissza akart férkõzni a kegyeimbe, amikor rájöttek, hogy belõlem sak egy van és csak én tudtam azt nyújtani nekik amit nyújtottam, ennek ellenére nem vagyok elkeseredve, de amikor kiderültek ezek a dolgok akkor nekem is nagyon fájt, szóval fel a fejjel :D
Nem értem ezt a kérdést.. Hogyne létezne. Minden ember más. Van aki fûvel-fával megcsalja a párját, van aki soha nem lenne hûtlen, hanem ha érzi hogy nem mûködik egy kapcsolat inkább kilép belõle. A "nõk" nem olyan kategória, hogy minden egyes "elemére" ugyanaz lenne jellemzõ. Szép is lenne ha nem létezne olyan nõ aki nem csalja meg a szerelmét... Azt hiszem sokkal többen ülnének börtönben hirtelen felindulásból elkövetett emberölésért... :) Vagy akkor ez lenne a természetes és a hazaérõ férjnek meg sem kottyanna, hogy mással találja az asszonyt? :) Szóval a válaszom: igen, bármennyire is furcsa a mai világban, de léteznek olyan régimódi egydek, akik komolyan veszik a házastársi esküt :9, vagy csak egyszerûen nem szeretik megbántani azt akit szeretnek...
Igen létezik. Pl én sosem csaltam meg a páromat (akik elötte voltak azokat sem). Alapból olyan vagyok hogy tiszta lappal kell indulni. Ha már nem volt jó a kapcsolat inkább szakítottam, mint hogy megcsaljam. Azt hozzá teszem sztem le is buktam volna. Nem tudok hazudni :)
Igen!Én még soha senkit nem csaltam meg pedig én is nõ vagyok.MIndig hûséges voltam és minden kisértésnek ellen áltam mégis mindig én húztam a rövidebbet.Én voltam az akit megaláztak.Most is egyedûl vagyok egy ilyen ügy miatt ami nagyon fáj.
Eddig nem találkoztam olyan nõvel, aki hûségesl lett volna az összes párjához.Szóval mindegyiknek volt már félrelépése.Nem tudom, hogy ebben a tényben, benne ven e a válasz.;)
Létezik! Keress és találsz!
léttezik...!!csak becsület meg tisztesség és szeretet kell hozzá!én soha nem csalnám emg a barátom!akkor inkább szakítok vele elõtte!
igen
"Bár elgondolkodtató, hogy ha két ember szereti egymást, akkor hogyan fordulhat elõ, hogy az egyik félre lép..." Ez csúsztatás! Ez két külön dolog: "Van csaj/pasi, aki nem csal meg senkit?" "Van csaj/pasi, aki nem csalja meg, akit szeret?" Akit szeretek, nem csaltam meg soha. Akit nem, csak együtt voltunk valamiért, azzal elõfordult... 17/F
nincs jobb dolgod???
A kérdező hozzászólása: De attól, hogy itt kérdezgetik, még a párjuk nem lesz más...szóval szerintem elég szánalmas ez.
Én inkább az olyan kérdésektõl kapok hülyét, amikor itt kérdeznek meg olyat, amire egyetlen telefonnal egy szakembertõl 100%-os választ kapna. Az olyanoktól hidalok le, mint a "Mennyiért parkettáznak Bivalybasznádon?" vagy "Mitõl van pörsenés a kutyám seggén?" Nem egyszerûbb lenne felhívni egy burkolót vagy állatorvost, és megkérdezni?
És ha unalmas? Amúgy meg kellene egy NAGYON GYAKRAN ismételt kérdések rovat, nagyon gyakori válaszokkal. - terhes vagy - meleg vagy - létezik ilyen ember - nincsenek vámpírok - ha felmerül benned, hogy perverz, akkor perverz - nem, nem küldenék képet a 10 éves lányomról - igen, kell nyelvtudás a külföldi munkához - nem, nem oldom meg helyetted a házi feladatot - igen, a Jobbik náci - nem, a Jobbik nem náci
Szerintem is elég bugyuta kérdés, vagyunk pár milliárdan a Földön, biztosan akad ilyen ember is. Egyébként meg sok múlik saját magunkon is. Azaz ez tõlünk is igencsak nagy mértékben függ, hogy megcsal-e a párunk vagy sem.
Nem unalmas, hanem inkább elborzasztó, hogy egy olyan világban élünk, ahol két ember képtelen hûséges lenni a másikhoz. Bár elgondolkodtató, hogy ha két ember szereti egymást, akkor hogyan fordulhat elõ, hogy az egyik félre lép...
A kérdések 80%-át annyiszor feltették már különféle formában, hogy aki sokat olvasgat errefelé, az biztosan unja. Annak viszont, aki kérdezi, bizonyára új és fontos kérdés, meg úgyis vannak olyanok, akik szívesen válaszolnak rá. Ha nem tetszik egy kérdés, ne kattints rá, ez ilyen egyszerû. Mindenkinek más mozgatja meg a fantáziáját.
Igen szerintem a betegsegekkel kapcsolatos kerdeseket nem itt kelenne feltenni, mivel nem kapnak ra hiteles valaszt, vagy a kulonbozo "feherfolyasok" sem igazan ide valo temak!
Létezik olyan pasi, az enyém olyan. Nem unom a kérdést, mert így felvághatok a pasimmal, hogy nekem milyen jó :)
ezek a kérdések semmi másra nem jók, csak arra h egy megcsalt férfi, v nõ elkeseredésében kérdez egy ilyet. én azt nem értem mit várnak, nem nem létezik? mert az h létezik azt biztos nem hiszik el! és különben is ha azt írom h nekem van olyan ismerõsöm, akkor attól jobb lesz neki, hisz õt megcsalták!

Szerinted létezik olyan pasi aki nem csalja meg barátnőjét/feleségét még akkor sem, ha egy másik csaj tálcán kínálja fel magát?

Legjobb válasz: ha hiszed ha nem a legtöbb férfi hûséges, csak a kivételt könnyebb észrevenni.

ha hiszed ha nem a legtöbb férfi hûséges, csak a kivételt könnyebb észrevenni.
hogyne létezne. :D
Létezik nagyon is, ugyanis többre becsül egy testi-lelki kapcsolatot, mint egy vagy két kilengést, az okosabbja ezért nem kockáztat. Lehet ez csupán önzés is, a gondolatban megcsalás pedig nem számít szerintem. Nagyot fordult a világ, szerintem ma már a nõk gyakrabban lépnek félre, keresnek kalandot, családos anyukák is.
Igen. Az csak legenda, hogy "elcsábul" meg "nem bír ellenállni". Van olyan, aki észre sem vesz mást, csak a párját. Szerencsére! :)
Szerintem amíg úgy érzi hogy nem élte ki magát, illetve még hajtja a vadász ösztön addig nagy az esély rá. Szerintem ez jellemzõ a férfiakra csak van aki elfolytja van aki gyenge és engedi magát. És igen a férfiak igen gyenge jellemek.
Biztos létezik.
Nekem volt olyan, mikor még a volt barátnõmmel voltam, hogy egy bulihelyen a csaj akart lesmárolni engem, meg elõtte sokat dumált ezernyi olyan célzással, vagy nyíltan, hogy bejövök neki. Nem volt rossz csaj. Legalábbis úgy külsõleg. Én meg elmondtam neki, hogy mennyire szeretem (most már múlt idõben) a barátnõmet. Simán meg tudtam volna ***... de nem. Nem is éreztem rá késztetést, hogy nekem kellene valaki más (is).
Nekem mindig ezzel a dumával jönnek, hogy a párom "nem élte ki magát". Lehet, hogy valakinek nincs is erre igénye. Rajtam kívül 2 nõ volt az életében, mégsem csalt meg soha, pedig 15 éve együtt vagyunk. Csak abból lesz hûséges társ, aki elõtte fûvel-fával együtt volt?
Helyzettõl függõ
Távkapcsolatban élõ páromat sem csaltam meg. Pedig lett volna rá lehetõség, dehát akit szeretünk igazán, azt soha nem csaljuk meg. :) 22/F
gondolom
Igen létezik még olyan férfi aki tiszteli, becsüli a párját és nem alázza meg azzal, hogy félre lépjen. 29/N.
Én ilyen vagyok! Képzeld el :) 20/F
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, sokat segítettetek abban, hogy értékeljem jobban a pasimat. :)

Létezik olyan pasi, aki nem csalja meg a barátnőjét?

Nem akarok férjhez menni mert nagyon félek attól, h a pasim egy id? után már más csajokkal is foglalkozik!

Legjobb válasz: Jó kérdés!! Én is ilyen vagyok.., de komolyan. Szerintem nagyon sok nõ van igy ezzel. Max. azok nem akik nagyon kiegyensúlyozott életet élnek. Szerintem ne rágd ezen magad, én is probálok az ilyen kérdésekkel nem foglalkozni a fejemben;))

Jó kérdés!! Én is ilyen vagyok.., de komolyan. Szerintem nagyon sok nõ van igy ezzel. Max. azok nem akik nagyon kiegyensúlyozott életet élnek. Szerintem ne rágd ezen magad, én is probálok az ilyen kérdésekkel nem foglalkozni a fejemben;))
Szia! Hát, nekem az a tapasztalatom (én enm a megcsalt fél vagyok, hanem akivel megcsaltak, vagy akivel megcsalnának), hogy szinte az összes pasi hajlamos a megcsalásra :( Szeretnék én is férjhez menni, de a jelenlegi tapasztalataim alapján... hát, nem nagyon éri meg. Még az a férfi is, aki úgy néz ki, hoyg kettõt sem tud szólni, bepróbálkozik, ha úgy viselkedsz, hoyg esetleg benne lennél.. hiába van felesége, családja, akit szeret. (direkt teszteltem) Én 28 éves leszek és az utóbbi egy évben szinte csak olyanokat sodort az utambva az élet, akik nem függetlenek :( De õket sajnos nem zavarta...amikor még nekem lett lelkiismeretfurdalásom egy csók után, õk nyugtattak meg, hoyg engem aztán ne zavarjon, ha õket nem zavarja... no comment. Bocsánat a pesszimizmusért, de mostanában sajnos ezt látom :(
Én írtam az elõzõt is, csak anynit még hozzátennék, hogy azért TUDOM, hoyg van rendes ember is, nem vonatkozik ez a férfiak 100%- ára, de szerintem a többségre mégis... vagy csak a harmincas- negyvenes korosztály ilyen...?
Szia! Miért ne lenne! Én lassan 5 éve vagyok együtt a párommal és soha nem csaltuk meg egymást! Sõt a párom nagyon rá sem néz a csajokra!
Persze hogy létezik! Ne a filmekbõl indulj ki! Vannak rendes fiúk, ugyanúgy, ahogy rendes lányok, szerintem az arány kb ugyannnyi mindekét nemben.
Aki féltékeny, az nem a párjában, hanem saját magában nem bízik.Nincs önbizalma, kevesebbre tartja magát a többi nõnél.A féltékenység teljesen felesleges önmarcangolás. DE!!! Az én véleményem és tapasztalatom az, hogy nincs olyan pasi, aki ne csalná meg legalább egyszer a barátnõjét vagy feleségét.Az okosabbak ezt úgy csinálják, hogy nem derûl ki.Nekik ez hozzátartozik az életühöz. A 35-42 év körüli pasik maguknak akarják bebizonyítani, hgoy õk még igazi férfiak, képesek még nõt fogni. Nincs olyan pasi, aki ne lépne félre!!!!!!
Én pont fordított helyzetbe vagyok mint te .Nem én nem bizok a páromba hanem õ nem bízik bennem .Pedig okot soha nem adtam rá még véletlen se pont azért mert tudom , hogy milyen .Hidd el szõrnyû eny olyan kapcsolatban élni amiben tudod hogy nem kölcsönös a bizalom pedig okot nem adtál rá .A zöldszemû szörny még a nagyon jól mûködõ kapcsolatot is tönkre tudja tenni .Szerintem bízzál a párodba fõként akkor ha még okot sem adott a kételyeidre .Nem könnyû biztos de megéri mert így nem csak te mész tönkre az állandó agyalásba meg kombinálásba de a kapcsolatotok se fogja sokáig bírni .
Én azt mondom, hogy mindenkiben ott van a félsz, hogy mivan ha, bennem is, és nem oktalanul. Régen, ugy 2 éve az akkori és JELENKEGI barátom megcsalt, de azt se én se a másik csaj nem tudtuk. már a 3. vagy 4. sms-emre sem válaszolt, és egyszer csak csörgött a telefon: a barátom másik csaja hivott, aki a volsz oszálytársa volt, és kérdezte, hogy ki vagyok és milyen jogon irogatok és szerelmes sms-eket a barátjának, és azt válaszoltam:hogy azon a jogon, hogy a barátnõje vagyok és szeretem és õ is szeret engem. A csaj azt mondta, hogy akkor valamikor ezt majd hármasban megbeszéljük, mondanom se kell, hogy azota fel sem hivott.nagyon közel laknak most is egymáshoz, és ez nagyon zavar engem.a telefon pedig ugy került a csajhoz, hogy a barátom otthagyta a csajnál. egy világ omlott össze bennem. a barátom nem s tudta, hogy ez törént, mert én csak egyszûen szakitottam vele. pár honapja meséltem ezt el neki. azota soxor összejöttünk akkoriban, és szakitottunk is, de már egy jó ideje szent a béke, és IMÁDJUK EGYMÁST!!! de nem merek benne még mindig megbizni, és nem is fogok soha, de nincs más választásom, a szerelmem erõsebb mint a haragom. a csaj nem tudja sztem, hogy én voltam a másik, pedig ismer engem, és azóta is, hogyha meglátom az utcán vagy a buszon akkor vagy visszakell fogni, vagy rosszullaszek, gyûlölöm azt a lányt, pedig nem õ tehetett róla, de mégis a halálát kivánom. SZÓVAL: akár megcsal egy pasi, akár nem, 100 százalékig NEM SZABAD megbizni bennük, de mégis a Szivedre hallgass é e az eszedre. van olyan pasi aki nem csal eg, de honnan tudhatod, hogy ki az és ki nem?? S:S:S:S:
szia! én egy hónap mulva megyek férjhez, és nekem is megfordult a fejembe, hogy mi van akkor ha majd más kell neki. mikor megkérdeztem róla hogy biztos e a házasságba meg nem fog e megcsalni, hát nem publikus amit meg ahogy válaszolt. azóta semmi nem tántoríthat el, és nem is gondolkozom ilyeneken. ha valaki félre akar lépni úgyis megteszi és úgyis kiderül. felesleges ezen rágódni. ha megéri a félrelépés, akkor a kapcsolat annyit is ért. ha szereted és biztos vagy a dolgodba, menj hozzá. nem azért vesz el, hogy megcsaljon.
szia ittvagyok én.ha gondolod akk vegyél fel msnen vagy írj emailt msn:[email protected] e-mail:[email protected]
Igen létezik olyan pasi! Sõt mind olyan lenne, ha a házasságban, vagy hosszú kapcsolatban nem laposodnának el a dolgok! Egy pasinak az kell, hogy õ érezze magát a világ legnagyobb kanjának! Igen a szex!!! A legtöbb hosszú távú kapcsolatban totál ellaposodik a szex. Eleinte megy naponta, aztán hetente, aztán szépen lassan beáll havi, és több havi szintre. A pasi titokban pornót néz, klotyóban segít magán. stb. Talán a nõ is... A Maslow-i piramis szerint (http://www.ektf.hu/hefoppalyazat/pszielmal/maslow_motivcis_p.. a szex ugyan olyan fontos az életben mint a kaja, a levegõ, a víz, és az alvás. Ebbõl logikusan következik, hogy ha egy alapszükséglet nem elégül ki, akkor máshol próbálkozik a személy (mindkét fél!!!). ENNYI!!!! Nincs ezen mit szépíteni! Ha a szex rendben van, akkor többnyire MINDEN rendben van egy kapcsolatban! Ez persze az jelenti, hogy hónapokon és éveken át ugyan abban a pózban, szobában, és módon mûvelve nem feltétlenül jelenti a azt, hogy beteljesül a szex iránti szükséglet! Újítani kell, ÕSZINTÉN (!) meg kell beszélni ki mire vágyik! Venni kell pár szexi vagy adott esetben "könnyûvérû" rucit a csajnak, vagy egy szex bilincset, stb. Csinálni kell a konyhában, a zuhanyban, a lépcsõházban, a szabadban (elhagyott helyen), próbafülkében, stb.! Váratlan pillanatokban rá kell cuppanni a másik érzékeny zónáira, akár csak vágykeltés érdekében egy pillanatra is (nyilvános helyen különösen izgi). 30-40 évesen sem szégyen utánaolvasni, hogyan lehet komolyabban mûvelni ezt a mûvészetet! Szóval ezt kéne végre megérteni! Nem elválni, megcsalni, félremenni! Hanem élvezni azt amit választottunk és kihozni az életünkbõl a maximumot! Higgyétek el jól mûködik... Na ha ezek dolgok jól mûködnek, akkor tuti nem lesz megcsalás!!!
"A hûségemmel üzenem a kedvesemnek, hogy többet ér másoknál, hogy számomra az egyetlen, csakis õrá vágyom. (...) És ha a másik nem is tudja, hogy hûséges vagyok hozzá? Mit jelent hûségesnek lenni valakihez, aki arról mit sem tud? Ez esetben a hûség saját magamhoz való viszonyulás. Valami, amit önmagamért cselekszem." Egy 30 éves férfi vagyok, aki soha nem csalta meg egyetlen barátnõjét sem, semmilyen formában. Mindegy hányan és mit csinálnak, nem kell hogy érdekeljen, mert saját lelkiismeretem szempontjából, csak az a lényeges, hogy én mit teszek. A többiek meg kérdezgessék maguktól, hogy miért nem boldogok...
minden pasi csalja a baratnojet. ha erre meg nem jottel ra az eleg szomoru.
szia. én ugyanígy keztem. nem bíztam benne. aztán annyit veszekettük, amiért nem hittem neki, hogy hiszek. onnan lehet tudni, hogy bízhatsz benne, hogy ideges lesz ha ilyenekre kérdezel: szeretsz? õ pedig idegesen válaszol... magyarulk fáj neki, mivel szernite ez marhára egyértelmû és nem érti neked miért nem. azt nemtudom mondani, hogy bízz benne feltélenül, mert nem láttalak még titeket együtt. én a veszekedésekbõl tanultam nagyon nagyon sokat. mostmár egyátalán nincs kétségem :)
Kizárólag akkor menj bele egy kapcsolatba, ha nem vagy féltékeny. Bármilyen szelíd lelkû fiút meg tudsz mérgezni elõbb-utóbb egy állandó féltékenykedéssel (ez természetesen fordítva is igaz).
Kedves kérdezõ! Természetes dolog, hogy félelmetes egy életre elkötelezni magad. És hát mi a biztosíték arra, hogy nem fog megcsalni? Csak az õ ígérete. Nézdd, természetes lesz, hogy a férjed más nõket is meg fog magának nézni, esetleg fantáziálni fog róla, de ez nem az õ hibája, hanem az evolúcióé. A férfi ösztönének legfontosabb parancsa az, hogy próbálja meg a fajt fenntartani, és minél több, minél változatosabb utódot létrehozni. Ez a biológiai lényeg. De mit jelent ez az igazi életben? Azt, hogy a férfi mindig kívánja a szexet, minél többször minél több nõvel. De nem kell megijedned. A férfi élete során megtanul ellentmondani az ösztöneinek, ha nem íg lenne, az utcán folyamatosan letámadnák a nõket a férfiak. De van még egy dolog. A szeretet. Ha szeretitek egymást, noha eszébe jut egy-két mocskos dolog más nõkrõl is, de nem hallgat ezekre a gondolatokra. Kötelességbõl, erkölcsbõl, de ami a legfontosabb, az irántad érzett szerelembõl nem fog félrelépni. Egy házasság sem életbiztosítás, egyiknél sincsen garancia, ebbe bele kell törõdnöd. És persze ha késõbb rosszul alakulnak a dolgok, meglehet, hogy elhidegül tõled, de az akkor már a kettõtök hibája lesz, amit együtt kell megoldanod. Viszont ha boldogok vagytok, és úgy csalna meg...nos, akkor bizony egy megbízhatatlan faszkalap, akit sajnos nem sikerült elég jól kiismerned. De csak te ismerheted õt. Ezt neked kell eldöntened. Másfelõl honnan tudhatod, hogy éppen nem te fogod megcsalni õt? Ez is benne van a pakliban. Még ha nem is akarod, elkaphat bármilyen vonzalom egy túlfûtött túlsokatittam bulin, és esetleg találkozol a régi nagy szerelmeddel. Szóval sose lehet tudni, de a lényeg, hogy neki ugyanúgy meg kell bíznia benned, mint neked õbenne. Adj a dolognak egy esélyt! Remélem segíthettem! Albert
SZia! Szerintem mindenkinek a fejében megfordul, hogy vajon megcsalja-e a párja. MIvel velem is csaltak meg nõt, jelenlegi élettársam és leendõ gyermekem apja, ezért érthetõen sokszor eszembe jut. Igyekeztem mindig a kedvében járni, odafigyelni magamra, hogy tetszek neki. Nem is csalt meg eddig. Többször bizonyította, hogy nem tette meg. Most, hogy várandós vagyok - testem változása miatt - jobban aggódom emiatt mint valaha. Bár okom most sincs rá de nagyon féltem. Szerintem minden pasiban benne van a kíváncsiság és a nõk ezt használják ki. Egy nõ könnyen be tud hálózni egy férfit ha igazán akarja. Viszont vannak férfiak akik tudják mit kockáztatnak és ezért ellen tudnak állni. Ha nem adott okot a féltékenységre, akkor ne is nyaggasd állandóan ezzel. Próbálj meg mindig a kedvében járni, odafigyelni rá, kedveskedni, újat mutatni és meglepni õt. És mindent beszéljetek meg, ha nyomja valami a szívedet. A bizonytalanság mindig bennünk lesz ismerve a férfi nemet, mivel mi tudjuk, hogy nõként nem nézzük meg a férfiakat ha szerelmesek vagyunk. Õk nem ilyenek. De ha odafigyelsz és fenntartod az érdeklõdését irántad, ami nehéz éveken keresztül, akkor nem fog megcsalni. Elég egy fehérnemû, egy kis kezdeményezés, új póz, valami apróság és nem fogja megtenni.
Szerintem akkor lép félre valaki ha nem kap meg otthon mindent az ágyban. Néha ki kellene menni szeretkezni a négy fal közül. Néha kellene szeretkezni kocsiban erdõben stb nem sorolom. De ha szégyenlõs vagy akkor a konyha a fürdõszoba is biztos jó lesz. De ha csak az ágy jó akkor is fel lehet dobni a szeretkezést kimész a konyhába biztos találsz mézet vagy tejszínhabot. Vagy veszel egy sex könyvet vagy megnéztek egy sex filmet és kipróbáltok egy két pózt. Hidd el nem fogja elfelejteni és nagyon jó lesz. Egy kis képzelet és nem fog megunni nem keres mást. Mert szerintem azért csalja meg valaki a párját ha unalmas lesz a szeretkezés. Dobd fel és nem lesz hálátlan a partnered
MINDENKI MEGÉRDEMLI A BIZALMAT ÉS A SZERETETET!!!!!!
Ja, még azt is hozzátenném, hogy a mai világban nem abból áll egy párkapcsolat intim idõszaka, hogy a nõ fekszik mint egy darab fa, és várja, hogy férje rámásszon!!! Néha igenis a nõnek kell kezdeményezni és neki kell kedvet csinálnia hozzá! És hát hogy is mondjam... néha "ajtóstul kell rontani a házba"! :)

Sok olyan nő létezik aki hosszú éveken át nem csalja meg a férjét/élettársát?

Megcsalt a barátn?m, szeretem, nem tudom hogy mi legyen. Bocsássak meg neki és remélni hogy máskor nem lesz ilyen, vagy keressek mást, mert még létezik olyan n?, aki egyszer sem tenné meg?

Legjobb válasz: IGEN van olyan aki ezt egyszer teszi meg, azért a korotokat nem ártott volna ha leírod :) amúgy példának itt vannak anyámék 20 éve vannak együtt és anyumnak apám volt az elsõ, és eddig az utolsó is :D

IGEN van olyan aki ezt egyszer teszi meg, azért a korotokat nem ártott volna ha leírod :) amúgy példának itt vannak anyámék 20 éve vannak együtt és anyumnak apám volt az elsõ, és eddig az utolsó is :D
Én sem csaltam meg a páromat soha, pedig lett volna rá alkalom. Egyszer õ azonabn a kapcs elején félrelépett, én megbocsájtottam, mert szeretem, azóta rövidpórázon tartom. Ha mégegyszer megtenné én véget vetnék neki.
ha egyszer megcsalt többször is megfog...
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó hozzászóló! Szerintem ha mégegyszer összejönnénk valami ilyesmi történne nálunk is. Eddig én teljes mértékben megbíztam benne, nem féltékenykedtem ha elment valahova, nem vontam kérdõre hogy mit csinált, kivel volt, hol volt. Ezek után már ezt nem tudnám megtenni. Mindig bennem lenne hogy na lehet hogy megint valakivel találkozik stb... :(
Akkor egy saját tapasztalatomat mondanám el. Szintén ugyanaz a történet, mint a tied, együtt voltunk másfél évig nagynagy szerelemben, miután megcsalt (az ok: szeret, de megfosztottam a 'szabadságától'...). Szakítottam, fél évig külön, majd visszakönyörögte magát, megbocsátani nem tudtam, de nem foglalkoztam a dologgal, adtam neki még egy esélyt. Ezután még több mint egy évig együtt voltunk, pár hete szakítottunk, nem azért mert megcsalt, hanem mert nem mûködött a kapcsolat. Nem tudtam elhallgattatni a bennem levõ kisördögöt, és képtelen voltam megbízni benne, ami pedig fokozatosan megmérgezte a kapcsolatot, hiába bizonygatta, sokszor sírva, hogy soha többet nem csalna meg stb. Úgyhogy saját keserû élettapasztalat: ha a szíved egyszer összetörték, azt nem lehet újra összeragasztani. És ezt azok is szívleljék meg, akik fontolgatják a megcsalást! Fiúk-lányok, óriási felelõsség!
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat! Már 2 éve együtt vagyunk. Úgy érzem a megcsalás részben az én hibám is, mert nem figyeltem oda eléggé rá. A harmadik felet eszembe se jutna hibáztatni, hisz szingliként talán én is belemennék egy ilyenbe, sõt a másik srác lehet nem is tudta hogy kapcsolatban van. Nem kaptam rajta õket hanem õszintén elmondta. Az a baj hogy szeretem, csak azt nem tudom eldönteni hogy megszokás vagy tényleg Õt szeretem, nehéz dönteni, most szakítottam vele, de úgy érzem hogy vissza kellene hódítanom. De kitudja hogy jól járok e vele hosszú távon...
Szerintem nem sok olyan EMBER van, aki EGYSZER SEM csalja meg a párját/ valamelyik párját. 27 éves vagyok, szüleim egész életükben együtt voltak, de ha most kiderülne bármelyikükrõl is, hogy egyszer- neadjisten kétszer félrelépett, nem tudnék követ dobni rájuk. Szeretõ társaik egymásnak 30 éve, gondoskodnak egymásról és szeretik egymást. Az ember csak ember- esendõ, van érzése, hangulata, közeledik, majd távolodik, partnerétõl. Ha kiderül, hogy félrelépett, abban a pillanatban kell dönteni, mérlegelni - Mért történt - Hogy történt, - Mennyire komoly- Szeret-e, stb. Mondjuk nagyon fontos, hogy itt kiderült, hogy megcsalt...vajon mért derült ki? Õ is akarta, hogy kiderüljön? Vagy csak rajtakaptad? Nem mindegy, hogy mondjuk alig állat a lábán egy buliban és lekapta valaki, vagy mondjuk éreztette veled már rég, hogy kifelé áll, ezért elkezdett keresgélni. Neked kell tudni a hátterét, ismerni a kapcsolatot hogy dönteni tudj. Az nem biztos, hogy aki egyszer megcsalt, máskor is meg fog. És az se biztos, hogy aki nem csal meg, az nem hagy el végül egy másikért. Az emberi élet, tettek olyan kiszámíthatatlanok. Biztos, hogy fáj. CSAK te tudod eldönteni mennyire mély a kapcsolat, milyen fokú volt a megcsalás (hiszek abban hogy vannak fokozatok). Valójában ebben nem lehet tanácsot adni, mer minden ilyen eset teljesen egyedi.
hidd el..elettapasztalat.aki egyszer megteszi megteszi masodszorra is...
én 26vagyok, a férjem 40. 4éve vagyunk együtt. A szexuális életünk lassan egy éve pocsék, 2-3hetente szexelünk, azis kb 10percig tart. Ebben a hónapban pl még nem voltunk együtt. Mégsem csalom meg (bár megfordult a fejemben), de nem tudom megtenni, pedig lett volna rá alkalmam.
Mennyi ideje vagytok együtt? Én úgy látom ezt a dolgot, hogy egy kapcsolat nem elég érett, és tartós, ha egy ilyen félrekúrás véget tud neki vetni. Elvégre rajtad kívûl 6 milliárd ember van a földön. Élete meg csak ez az egy van.Ezenkívül megmagyarázta, hogy miért csalt meg? Meghallgattad? Nem voltál e te is hibás? Mert azt tudod ugye, hogy nagyon nagy hiba a szeretõt hibáztatni...
a 21.45-tõl kérdezem, hogy nem sz*r érzés, nem szoktál arra gondolni, hogy azért nem csal meg mert pórázon van? De ha lenne rá lehetõsége megtenné?
a 21.35-ös vagyok. 39 éves nõ vagyok egyébként. Ha fiatal vagy, ne parkolj le.
Én 12 éve vagyok együtt a férjemmel, ebbõl házasság 8 év. Soha nem csaltam meg, úgy szerettem, ahogy van. Azért beszélek múlt idõben, mert nemrégiben bebukott a drága, hogy már pár hónapja belebonyolódott egy kapcsolatba, aminek egyáltalán nem akar véget vetni. Így én lépek ki a házasságunkból.(Pár évvel ezelõtt egyszer már bebukott, volt sírás, rívás, könyörgés, én meg frankón bedõltem neki) Szóval, ha Úgy érzed, hogy el tudod a megcsalást fogadni, "megbocsátani" akkor legyen, de tulajdonképpen én is azt mondom a saját életem alapján, hogy aki egszer megteszi, az megteszi mégegyszer.
nehogy megbocsáss! kutyából nem lesz szalonna...senki nem lépheti át a saját árnyékát! soroljam még ükszüleink közmondásait?
Szia, én még a 21.45-ös válaszadó vagyok. A rövidpóráz nálam azt jelenti, hogy sosme bízom meg benne 100%-ig és mondtam neki, hogy ha mégegyszer megteszi akkor örökre vége. Azóta 4 éve együtt vagyunk és õ jobban szeret engem mint valaha. most lesz az esküvõnk. A megbocsájtás nagy erény, de ne hagyd, hogy kihasználják. Kívánom, h megtaláld a boldogságodat!

Létezik olyan pasi, aki nem azért nem csalja meg a barátnőjét, mert nem lenne esélye (saját maga szerint) másnál, hanem mert nem is akar, jöhetne oda akármilyen jó csaj?

Legjobb válasz: Jelen! A barátnõm a legjobb csaj, és ha netán jönne valaki, és összehasonlítanám õket, mindig a barátnõm jönne ki gyõztesen, lehet az az illetõ tényleg bárki.

Számomra a párom a legszebb. És ha megcsalnám nem tudnék többet tükörbe nézni, szerintem ez a legerkölcstelenebb és legaljasabb dolog amit ember elkövethet.
Jelen! A barátnõm a legjobb csaj, és ha netán jönne valaki, és összehasonlítanám õket, mindig a barátnõm jönne ki gyõztesen, lehet az az illetõ tényleg bárki.
Létezik: eunuch a neve. Komolyra fordítva a szót, az olyan férfi, akire te gondolsz, nem kellene egy nõnek sem, mert gyenge a szexuális ösztöne, nem igényli az együttlétet és bamba-gyáva is. Ha ilyennel találkoznál, fél perc beszélgetés után ejtenéd, mert untatna, és nem éreznéd igazi férfinek. Kicsit paradox, de a nõknek csak olyan férfi kell, aki akar és képes is hûtlen lenni. Aki nem ilyen, az életképtelen és nemigen születnek utódai. Az Y kromoszóma azért nem veszett ki még, mert a férfiak minden lehetõ ( és lehetetlen :-D ) alkalommal közösültek minden lehetséges nõvel, függetlenül attól, hogy volt - e párjuk. Így mûködik az evolúció. Aki most mérges rám, tehet panaszt itt is, de kevés értelme van. Ez ügyben a Teremtõhöz kell fordulni, aki a fizika, kémia, genetika, -- de mindenek elõtt a valószínûségek -- törvényeit elsõként megfogalmazta.
Kedves utolsó! Látod, látod, majd legközelebb elõregondolkozol! :D:D:D:D
Én ilyen vagyok 2 csaj is felajánlóta magát szó szerint és mind a kettõ jó csaj volt de én nem mozdultam rájuk nevettem és mondtam nekem van szerelmem, erre a barátnõm 2 hónap múlva bejelentette, hogy õ nem szeret :( azóta bánom, hogy nem éltem a lehetõséggel mert a csajom csak összetörte a szívemet!
Igen.
Igen!
Kicsit olyan kérdés ez, mint a delphoi jósda szövegezte volna... :D:D:D:D De ha jól értem a kérdést akkor a válaszom: egy megcsalás általában egy döntés kérdése, nem feltétlen az alkalom kényszerít. Ugyanígy az ellenkezõ oldal is igaz, pont azért nem csalunk meg valakit, mert nem akarjuk megcsalni, mert alkalmat csak teremteni kellene hozzá, s az könnyû.
igen én ilyen vagyok, a barátnõm nem csalnám meg
egyet biztosan ismerek.
igen.
Ekkora ostobaságot-.- Az én párom sosem csalna meg és minden rendben vele.A becsület és hûség nem a ösztönök függvénye.Nem mindenki egy hozzád hasonló aljadék, van akibe több szorult és viszi is valamire az életben és boldogan leéli életét a párja mellett hûségben, szeretetben.

Létezik olyan, hogy a nagymama örökbefogadná az unokáját, bemegy a gyámhivatalba, és közlik vele, hogy amennyiben a lánya lemond a piciről - akivel jelenleg még terhes - nem maradhat a családban a gyerek a nagymamánál?

Nekem ez fura, mert olvastam, hogy van un.családbafogadás, illetőleg gyámság alá helyezés is, ahol gyám lehet akár a nagymama is.

Legjobb válasz: Most írod, hogy olvastad hogy van ilyen. Akkor mi a kérdés?

Most írod, hogy olvastad hogy van ilyen. Akkor mi a kérdés?
Persze, létezik. A gyerek érdekeit nézik, ha a nagyszülõnél nem lenne jó helyen, akkor nem adják oda neki. De ha a nagymama tudja biztosítani az alapvetõ feltételeket, akkor lehet õ az örökbefogadó.
A kérdező hozzászólása: Az kedves utolsó, hogy nem közölte a hivatalnok ezt az opciót az anyámmal, konkrétan, hanem csak az elsõ verziót.De lényegtelen, mert nem olvastad el a kérdést normálisan...hiába magyaráznám, hogy a kérdésem mire irányult.
Nem kell lemondani a kicsirõl.Így nem lesz örökbe adható.Viszont, ha a te körülményeid nem megfelelõek, tehát te nem viheted haza a kicsit a nagyi pedig igen, akkor nála elhelyezik.
A hivatalnok is ember ha azal állitanak oda elé hogy a még megnemszületett gyerekrõl leakar mondani az anya nyilván felmegy nála a pumpa. Amúgy más kérdés hogy a nagyszülök alkalmasak e, az is kérdés mért a nagyi értekezik errõl a gyámûgynél mert nem a szülõanya.
Érdekes kérdés egyszer olyan volt hogy a nõ nem akarta megtartani a babáját és el akarta vetetni de az anyja azt mondta hogy õ örökbefogadná.
Igen, van olyan, hogy családbafogadás, ekkor megnézik a körülményeket, és ha minden ok akkor a baba nagyszüleihez, vagy más rokonhoz kerül. Ha jól tudom a gyámhivatalba kell menni, és ott megmondják mi a tovbbi teendõ.
van egy korhatár is, hogy mennyi lehet a max korkülönbség a gyerek és az örökbefogadó közt. Ha rólad van szó, egyszerûen ne csinálj semmit (már ha a körülmények megvannak ahhoz, hogy hazaadható legyen), ha megszületik, egyszerûen "odaadod" a nagyinak!
A meg nem született gyermek más kategória a megszületettnél:a szocpolt csak megszületett gyermek után írják jóvá! A családtörvények szerint a gyermeket kötelezõen elsõsorban a saját családon belül kell elhelyezni! Ilyenkor az édesapa, nagyszülõk, testvérek valamint a rokonságban keresik vagy adódhat a gyermek gyámja. Csak akkor veszik, viszik el a gyermeket a saját környezetébõl ha nincs megfelelõ körülmény a számára!!!

Vannak manapság, még olyan párok/házastársak, akik az első szerelmükkel vannak együtt? Most nem a párhónapja tartó első kapcsolatokra gondolok, hanem olyanra akik évek óta együtt vannak, esetleg család/ házasság kötés is megvolt/van. Létezik ilyen?

Legjobb válasz: Heló! Persze. Nagyszüleimnél - ráadásul úgy, hogy a mamám évek óta súlyos beteg -, szüleim, én meg a barátnõmmel már több mint két és fél éve vagyok együtt. Mind elsõ szerelem.

Heló! Persze. Nagyszüleimnél - ráadásul úgy, hogy a mamám évek óta súlyos beteg -, szüleim, én meg a barátnõmmel már több mint két és fél éve vagyok együtt. Mind elsõ szerelem.
Én 25 éves lány vagyok és a párom az elsõ az életembe..már évek óta együtt vagyunk.
ebben csak akkor érdemes hinni benne, ha kibírják és elviselik a változásokat, alkalmazkodni tudnak egymáshoz, a kapcsolatot ápolják, figyelnek egymásra, csak így megy
Persze, hogy létezik :) Mi párommal 5 és fél éve vagyunk együtt :) Mindenben elsõk vagyunk egymásnak. Már nagyon sokszor hallom tõle a házasság szót... sõt mástól is úgy hallottam vissza, hogy velem képzeli el az egész életét. :) 21N
Pár nap és 5 éve leszünk együtt! Mindenben 1. volt és azóta is csodás, ezért azt hiszem "megtartom".. :) 21L és 31F
Igaz, a párom elõtt voltak kisebb "kapcsolataim", nem is nevezném kapcsolatoknak hisz talán max 2 hetesek voltak... Viszont a párom az elsõ igazi nagy szerelmem, Õ az igazi nagybetûs Õ ;) :) ) A mai napig imádom. 6 éve vagyunk együtt, eljegyzés tervben, majd házasság és a család is! :) L23 & F32
igen mar 10eve huzzuk egyutt az igat
Február elején lesz 14 éve, hogy együtt vagyunk. Két gyerek házasság. 31 éves vagyok.
Nekem volt egy kb 2 hétig tartó kapcsolatom, ahol rá is jöttem, hogy csak rászedés volt és dobtam is. Utána találkoztam párommal, aki az elsõ igaz nagy Õ. 7, 5 éve ttart, 2 gyerkõc is van már. Páromnál nem én vagyok a elsõ, bár akivel lehúzott 10 évet, az csak amolyan megszokás volt és gyerek nincsen. Számára én vagyok a nagy Õ, akivel szívesen vállalt gyerkõcöket is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!