Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan aki nem (330 db)

Fiúk, ha a barátnőtök beleül az öletekbe akkor feláll? létezik olyan akinek nem?

Legjobb válasz: Persze, egy idõ után szólok neki hogy álljon fel, mert nagyon elzsibbad a lábam...

Persze, egy idõ után szólok neki hogy álljon fel, mert nagyon elzsibbad a lábam...
A fiataloknak igen de azért ennél több kell ...
Nekem általánosba nem állt fel....
Nem. Ez fiatal korban mikor még nem dugtál vagy alig 1-2x akkor felállhat. De egyébként nem. minden ilyesmit lehet kontrollálni.
mikor hogy van kedve
A kérdező hozzászólása: fiatalabb fiúkra gondolok. és ha már elkezd a lány félreérthetetlenül mocorogni az öletekbe?
adtól függ mennyire kívánom a lányt de ha nagyon igen

Létezik olyan, aki nem alkalmas a párkapcsolatra? Kötődési hiányosság, fiatalkori hiányok miatt?

Úgy érzem, én ilyen vagyok. Minden jól kinéző nőt megbámulok, még akkor is, ha épp egy lánnyal vagyok, ami nagyon udvariatlan. Néha (5 évente) nagyon megtetszik egy lány, de az erős lelkesedés az idővel gyorsan lecsökken, még akkor is, ha a vonzalom megmarad, egyre jobban elhanyagolom, stb. Nem vagyok képes kitartani mellette, nem tudok elköteleződni, csak az vonz, ami nem az enyém, ami az enyém, az már nem érdekel. Megbántom az embereket, nem vagyok képes igazi mély szeretetre, ilyenkor mindig előjön valami mély fájdalom belőlem. Sajnos tinédzserkoromban nem voltam túl sikeres, mert nem voltam vonzó, és nem sokat tettem a helyzetem javításáért. Olyan hiányaim vannak, amik már sose fognak beteljesülni, de mégis ezek határozzák meg a preferenciáimat, amikor meg tetszik egy lány (nálam jóval iatalabbak tetszenek). Nem nőttem fel rendes családban, még ha szerelemből meg is házasodnék, és családot alapítanék, nincs rá garancia, hogy nem unnék rá. De egyedül mégsem vagyok jól el. Ugyanakkor a nők nem szeretnek, nagyon kevésnek tetszem, ezerből egynek, és annak is csak addig, amíg meg nem ismer, nem tudok bánni velük, nem igazodom el rajtuk, a rutin hiánya miatt, és a gondolkodásom és a személyiséem is távoli nagyon az átlagtól. Mit tegyek? 34/F

Legjobb válasz: Mintha én írtam volna

Mintha én írtam volna
A kérdező hozzászólása: Mesélj akkor, gondolkodjunk együtt. Én NEM akarok ilyen lenni. Nem vagyok hiú, nem vagyok már 17 éves, nem zavarna, ha nem vonzódnék a nõkhöz, ha teljesen elégedetté tudna tenni egy nõ, aki velem van. De a nehéz elõzményeim miatt hálásnak kellene lennem, amikor valaki nekem szenteli magát, de én már más csajokat stírölök. Azért van, mert nem éltem ki magam tizen-huszonévesen, és örökklé ilyen maradok?
A kérdező hozzászólása: ...mármint nem zavarna, ha a nõk nem vonzódnának hozzám...
Pszichológus. Komolyan. Én ismerek ilyen súlyos önértékelési zavarral rendelkezõ pasit (eleve a fiatalabb nõkhöz való vonzódás is az önértékelési zavar jele, ezt jó, ha tudod), és komolyan aggódom érte... ugyanez, amit írsz. Nem hiszi, hogy elég jó egy kapcsolatra. Nekem is voltak önértékelési problémáim, kötõdéi problémáim, de segítséggel (szakember segítségével) túljutottam rajta. Aztán újra elõjött, most újra igyekszem kezelni. De nem érdemes csodára várni, ide segítség kell!
Az ember nem monogám, mindig a jobb kell neki... Ez lenne a normális, csakhogy sokan, akik hûséget fogadnak a másiknak, akkor ezt képesek kiiktatni az életükbõl. Az "ösztöneid" erõsebbek, ennyi.
Én nem hiszem, hogy ez pusztán ösztön kérdés... hiszen léteznek nyitott kapcsolatok, léteznek swinger klubok, párcserés szex, elvben megoldható... A kérdezõ esetében a gond az, hogy nem érzi magát alkalmasnak kapcsolatra...
A kérdező hozzászólása: 6-os, a párcsere, swinger, nyitott kapcsolat távol áll tõlem (ami a fentiek ismeretében furcsa). Szerintem az arról szól, hogy egzisztenciálisan össze vagyunk kötve, tehát a pénz vagy a gyerekek miatt együtt akarunk maradni, de nem egymásra vágyunk. Volt kapcsolatom, pont olyan lánnyal, akit szerettem volna, nagyon szeretett, és kiüresedtem, kiégtem, nem figyeltem rá, nem törõdtem vele, és szakítottam vele. Õ nagyon szeretett, és nagyon fájhatott ez neki. 5-ös, ha ki tudnám az ösztöneimet iktatni hosszútávon, boldog lennék. Az a baj, hogy kevés nõ vonz igazán, azokért bármit megtennék (eleinte), amelyik meg csak úgy szép, de a személye nem vonz, arra nem tudok energiát áldozni, vagy nem tudok jól csajozni, egyszerûen nem ér annyit az egész. Ezzel egyébként elég õszintének számítok. :-) 4-es, Te férfi vagy nõ vagy?

Létezik olyan aki nem tud csokolozni? Mert nekem ma lesz az elsö csokom és nagyon félek, hogy valamit elrontok. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Honnan tudod?Megbeszéltétek,hogy ma 14:15-kor 1. csók? :DDD Na mind1.Kövesd a partnered száj-és nyelvmozgását,finoman,érzékien.Rá fogsz érezni az ízére. ;)

Honnan tudod?Megbeszéltétek, hogy ma 14:15-kor 1. csók? :DDD Na mind1.Kövesd a partnered száj-és nyelvmozgását, finoman, érzékien.Rá fogsz érezni az ízére. ;)
A kérdező hozzászólása: Nem beszéltük meg!:D Csak ö akarja és enis akarom , és megigértem neki hogy megcsokolom.És ma talizunk!!Amugy koszonom a valaszt:)
A fokozatosság sokat segít, kezdjetek szájrapuszival, aztán nem tudom máshogy mondani, "kerüljetek beljebb :D". Nem lehet elszúrni, elsõre nem muszály úgy, hogy a másik fülén jöjjön ki a nyelved ;)
Szerintem ne izgulj e miatt, menni fog az csak úgy ösztönösen.Legjobb amit tehetsz hogy nem azon görcsölsz hogy hogyan is kell csókolózni.
Nem létezik. Ez kb olyan mintha azt kérdezted volna, hogy létezik e olyan aki nem vesz soha levegõt.

Létezik olyan aki nem talál párt magának?

Nem mintha én nem találtam volna, csak kiváncsiságból.

Legjobb válasz: A 6 milliárdból el tudom képzelni, hogy igen.

A 6 milliárdból el tudom képzelni, hogy igen.
"Mondjuk a beteg emberek (dankóros, agyilag beteg emberek) nem hiszem hogy találnának maguknak párt..." Ez sajnos így van...Csak a nyelvhelyesség kedvéért: Dawn-kór, és Szellemileg Fogyatékos. Akik rajtuk kívül nem találnak, õk szerintem azok a tipikus emberek közé tartoznak, akik másban a szálkát is meglátják, magukban még a mestergerendát sem.
sajnos létezik.
Szerintem mindenkinek van/lesz egy párja. Ha már 50 éves korban sincs senkid és nem is volt ott bizony komoly gondok vannak. Vagy szüzességi fogadalom (vallás miatt), de attól még lehetett valakid. Vagy az illetõ egyáltalán nem akar barátot/barátnõt.. Hát nem tudom... Furcsa
Létezik. Több olyan öreglányról is hallottam már, akik 50+ évesek, és még sosem volt senkijük. Ez azért elég szomorú :-(, nyilván bennük is van hiba.
A párt azért sokan találnak, de igazi lelkitársat sajnos nagyon kevesen. Petranova
Elõzõ vagyok. Mondjuk a beteg emberek (dankóros, agyilag beteg emberek) nem hiszem hogy találnának maguknak párt...
Létezik, szerintem betegnek sem kell lenni hozzá... elég ha valaki túl sokat akar, hogy egyszerre mindennek feleljen meg a szíve választottja... akkor persze sorban jönnek a szakítások, mert nem képes belátni, hogy õ sem tökéletes, a másikat meg apróságokért elküldi a búsba :) Szóval simán létezik...
Sajnos van mert minden ember külömbözö.Nagyon ritkán van ebben a világban hogy 2 ember összejön és együtt lesznek 4-5 éven keresztül.Söt még tovább is.Most már max 2 év aztán ennyi.De vannak kivételek is.
igen
Nézz szét körülötted. Vannak hát. Másik rossz még, ha van párja, de mintha nem lenne.
Itt vagyok például én is. Bár azért az életemnek szerencsére még nincsen vége. Érdekes, hogy senki sem említette meg azt, hogy ha valaki zárkózott, félénk, gátlásos, visszahúzódó alkatú, és nincsen lehetõsége ismerkedni, mint pl. nekem. Ha itt vagyok én, akkor csak akadnak még ilyen emberek. Én úgy érzem, hogy nem is kell ehhez sok, bõven elég lehet hozzá az is, ha a sors ilyen természettel "áld" meg valakit. De hozzá kell tenni, hogy az ismerkedési lehetõségekhez, és a párkapcsolatoknak a kialakulásához egy jó nagy adag szerencse is kell szerintem. Ez az egész kétoldalú folyamat; nem elég hozzá az egyik fél.

Szerintetek létezik olyan aki ruelettból meg gazdagodott és nem bukta vissza a megnyert pénzét vagy olyan aki ha nem is csak abból él de komoly összegeket nyer és nem is bukja el?

Legjobb válasz: Ha van is ilyen, annak egyszerûen szerencséje volt. A rulett szerencsejáték, nem lehet stratégiát építeni rá.

Ha van is ilyen, annak egyszerûen szerencséje volt. A rulett szerencsejáték, nem lehet stratégiát építeni rá.

Van itt olyan, vagy létezik olyan, aki kiment külföldre, de nem talált munkát és hazajött?

Legjobb válasz: szerintem eleg sokan vanank ilyenek, foleg akik nem beszelik az adott orszag nyelvet.

szerintem eleg sokan vanank ilyenek, foleg akik nem beszelik az adott orszag nyelvet.
Unokatesóm 2-szer is így járt. Kõmûves. Egyszer Olaszországba ment ki, elvégezte a munkát, nem fizették ki, hazajött. Másodszor Ausztriába ment, de egy nap múlva hazajött, mert az ígért szállás annyira putri volt, hogy nem is akart ott maradni. Szerintem sok az átverés, ha nincs piacképes szakmád, és nem beszéled a nyelvet, akkor nagyon rá lehet faragni.
Persze hogy vannak ilyenek csak õk nem írnak róla blogot meg nem szájhõsködnek. Nincs is mivel. Én is inkább titkolnám aki elõtt lehet, hiszen az embere reakciója az amit itt is olvashatsz. "hülye vagy hogy megpróbáltad"
"Különben nem is értem, szerintem tiszta sor, hogy akkor menjen ki az ember, ha már van munkahelye. " Nem lehet általánosítani, erre is van rengeteg ellenpélda. Londonban élünk a párommal, és úgy jöttünk ki hogy egyikünknek sem volt elõre munka intézve, sõt szállás sem. A hostelbõl a 2.-ik napon sikerült kiköltözni az albiba, én 5 nap múlva dolgoztam (2 helyre is felvettek volna), õ pedig 1.5 hét múlva állt munkába.
igen akad ellenpélda is de tényleges nyelvtudás nélkül eléggé lutri, valamint kell egy diploma vagy egy jó szakma, mert ha egyik sincs ha folyékonyan beszéled a nyelvet akkor is csak ott tartasz mint az adott országban bárki akinek van 8 évfolyama pl, sajna a magyar nem jelent elõnyt sehol..:/
Én anno Hollandiában jártam így, szintén a nyelv volt a gond. Hiába beszél minden holland tökéletesen angolul, kell a flamand nyelv ha normális munkát akarsz.
Aki semmi nyelvtudással kimegy, az csak magára vessen.
Igen, sokan vannak így. Tipikusan akik azt hiszik, hogy kinn kolbászból van a kerítés, és "úgyis kapok nyelvtudás nélkül is konyhai kisegítõ munkát 10 ezer euroért", azok hamar kullognak haza. Különben nem is értem, szerintem tiszta sor, hogy akkor menjen ki az ember, ha már van munkahelye. Egy tisztességes szakmával nem is olyan nehéz, ismerõsöm már évek óta kinn van varrónõként, azt mondja, milliószor jobb a helyzete, mint itthon, dacára annak, hogy ott õ csak egy bevándorló.
Mi is Angliában jártunk így, nem tudtuk a nyelvet és így nem vettek fel sehova, aztán mikor már csak annyi pénzünk volt, hogy a buszjegyet ki tudtuk fizetni inkább haza jöttünk.

Létezik olyan hogy nem bírtam megujjazni a szűz barátnőmet, szóval akkor neki fájni fog az első alkalom?

Gondolom attól is függ,hogy én mennyire figyelek rá..

Legjobb válasz: a szûzhártya átszakadása mindenkinek fáj, igy persze hogy fájni fog. Igen fogyelj rá ha azt mondja nem jó ahgyd abbba akkor tedd azt. Az a fontos hogy nagyon fel legyen izgulva mikor próbálod betenni vagy ujjjazni. A legjobb ha orgazmus közeli állapotban van. 29/N

a szûzhártya átszakadása mindenkinek fáj, igy persze hogy fájni fog. Igen fogyelj rá ha azt mondja nem jó ahgyd abbba akkor tedd azt. Az a fontos hogy nagyon fel legyen izgulva mikor próbálod betenni vagy ujjjazni. A legjobb ha orgazmus közeli állapotban van. 29/N
Elsõ, egyáltalán nem igaz, hogy a szûzhártya átszakadása mindenkinek fáj (vagy akkor én - sok más nõtársammal együtt - senki vagyok, mert semmi fájdalommal, vérzéssel nem járt az elsõ, vagy bármely aktusom). Kérdezõ, ezek szerint a barátnõdnek elég erõs szûzhártyája van. Szerintem ez még nem buktatja itt meg az egész dolgot, pláne egy alkalommal. Az is elképzelhetõ, hogy a lány nagyon ideges volt, nem lazított, nem volt eléggé felizgatva, tehát nem is a szûzhártyája miatt okozott neki a próbálkozás fájdalmat. Megérné még párszor megpróbálkoznotok vele, hátha tényleg ez a gond, aztán ha belejöttök, mikorra az aktusra kerül sor, minden más lesz. Viszont az is lehet, hogy az ujjazást nem bírja, de mikor beteszed neki, az nem fáj annyira. Ha semmire nem juttok a dologgal, lehet menni nõgyógyászhoz, aki tud segíteni ezen a problémán, de elõször is kitartás! Lazán, óvatosan és megfelelõen felizgult állapotban próbáljátok. Egyébként õ nem szokta magát ujjazni, esetleg nem használ tampont? Mert ez igazolhatná, hogy nem a szûzhártyája okoz gondot.
második és az nem lehet hogy már nem volt ép az a szûzhártya? Sok lánynak már nincs is mega mire oda kerül hogy nemi életet éljen. Vérezni nekem sem vérzett ahogy a többégnek nem, de a fájdalom azért általában mindenkinek van akkor amikor átszakad, mint tudjuk ez lehet maszturbállástól, tampon használattól, sporttól.
Azért nem tudtad megújjazni, mert be volt "sza..va", hogy fájni fog és ettõl automatikusan összehúzódik a punci! Nála az lenne a legjobb, ha olyankor és úgy dugnád be neki elsõ alkalommal, amikor egyáltalán nem számít rá, de fel van izgulva!Én is így voltam! A barátom többször eljuttatott az orgazmusig úgy, hogy csak a kisajkak közé tette a farkát és kézzel húzogatta ott le-fel a csikló és a vagina között!(de meg sem próbálta bedugni!) Aztán a kb negyedik ilyen alkalommal egyszer csak (mikor már majdnem a csúcson voltam)bedugta tövig. Teljesen símán, minden fájdalom nélkül bement, pedig elõtte pár héttel, amikor készültünk rá olyan szûk volt, hogy az újja sem fért be! Tehát egyértelmû, hogy a lelkiállapot 90%-ban meghatározza, hogy egy lánynak fájni fog vagy sem!
A kérdező hozzászólása: Értem! köszi a sok választ! Egyébként az számít valamit ha megfeszíti a hasizmát? Mert azt mondta hogy utána izomláz volt a hasába
Második vagyok, megvolt a szûzhártyám! (: Kérdezõ, az igen is számít, mert annak a jele, hogy totálisan feszült volt a barátnõd, egyébként lehet, hogy õ észre sem vette. Nekem is úgy volt anno, hogy a párom ujjazott, és mondta, hogy lazuljak el. Akkor eszméltem rá, hogy mennyire görcsösen feszítem be magam (a hasizmomat is). Az érdekes, amit a negyedik válaszoló írt, bár nem tudom, mindenkinek sikerülhet-e ilyen simán, talán megpróbálhatod te is. Arra figyelj, hogy közben ha simogatod a lányt, érezheted, ha feszült. Akkor próbálkozz, ha laza.
A kérdező hozzászólása: Hogyan érzem azt hogy feszült?Például befeszíti a hasát?
Igen, többek közt. De figyeld az arcát is, az is sok mindent elárul. Sok sikert egyébként! (:
A kérdező hozzászólása: Köszönjük!:)

Létezik olyan, aki átment szóbeli érettségin úgy hogy nem tanult rá egy szót sem? :D

Mert én biza egy büdös szót nem tanultam, és egész évben sem!! :D Holnap pedig szóbelizek (angol-magyar-töri) sáláláláááá:DDDD

Legjobb válasz: Hááát ezek alapvetõen mind nagyon könnyûek, ha van hozzá egy kis alapismereted. Ha egész évben nem tanultál és még véletlenül se ragadt meg semmi, akkor vagy rohadt szerencsésen húzól egy tételt és a források segítségével összekamuzol valamit, vagy szívtad.

Hááát ezek alapvetõen mind nagyon könnyûek, ha van hozzá egy kis alapismereted. Ha egész évben nem tanultál és még véletlenül se ragadt meg semmi, akkor vagy rohadt szerencsésen húzól egy tételt és a források segítségével összekamuzol valamit, vagy szívtad.
Nekem is mázlim volt ma, fõleg magyarból, a töri annyira nem lett fényes, de nem lesz bukta. :D
A kérdező hozzászólása: 6-osnak üzenem, hogy a hozzáállásom tényleg nem a legjobb, ennek ellenére MÉGIS SIKERÜLT ELÉG JÓL TELJESÍTENEM ;) szerdán lesz eredmény, de 15 percen keresztül folyamatosan beszéltem magyarból, töribõl is. töribõl pl meg is dicsértek, hogy "látszik, hogy tanultam" :D:D:D:D:DDD pedig 1 szót se, kb.. :D szerencsére sikerült jó tételeket kihúznom :D
sok sikert! (én holnap szóbelizem, és én sem nagyon tanultam)
Én. anno az összes közép érettségim ötös volt 84-94 közöttiek, az emeltere sem tanultam, azok a szóbelik is 88 és 96%-osak lettek, DE én az írásbelikre készültem, így ott eszembejutott. Középszintûkre nem készültem, de mivel mindig 4, 8 és afölötti átlagaim voltak, meg tudtam írni. + mázli
Matekra meg informatikára koncentráltam fõleg, azok jók is lettek. Magyar írásbelire semmit nem készültem, 83% lett. A töri mondjuk rossz lett, 57%, az esszékre kb. fele pontokat kaptam meg, pedig szerintem tök jókat írtam :D Ezek után nem félek a szóbelitõl :D
Angol felsõfokú nyelvvizsga szóbelin simááán átmentem 0 tanulással, meg az emelt érettségire is alig készültem. Ma fogok délután szóbelizni magyarból meg töribõl, tegnap elolvastam a nyelvtantételeket, aztán kész. 3-3 pontot kell elérnem irodalomból meg nyelvtanból, meg 6-ot töribõl, hogy ne húzzanak meg. Ez simán menni fog, irodalomból benne van a szöveggyûjteményben a cucc, ha egy hasonlatot felismersz, már meg is vagy nagyjából. Töribõl ott az atlasz. Nyelvtanból meg majd rizsázok. Szerintem sima ügy lesz. Nem lesz túl jó az eredmény, de nem számít be, 406 pontom már megvan, csak megbuknom nem szabad, ez a fontos :D
Amúgy az ilyen mi a f..szomért érettségizik? Ilyen hozzáállással még szakmád sem lesz, nemhogy technikusid vagy diplomád. Kb az utolsó olyan próbatétel az érettségi, ahol a tanárt érdekli az, hogy te mit kapsz. Ezen felül nem fog már azért agytornázni, hogy hogy hozza neked össze a kettest, hanem simán megvág.
4-es lett anno az érettségim úgy, hogy egy szót nem készültem. Mondjuk mázlim volt. Sok siket a holnaphoz! Írd majd meg, hogy ment!
nekem simán 3-mas lett minden, hiába voltam rutinos pótvizsgázó
A kérdező hozzászólása: az meg kivan zárva, hogy õsszel próbáljam újra, totál kiárt!!!!!! mindenképpen meg kell most lennie, mert készülök ki Németországba :D de amúgy a nyakamat rá, hogy a legszarabb tételeket fogom kihúzni...
A kérdező hozzászólása: azért valami ragadt rám nagyjából, remélem nem fognak köcsögölni, azt se tudom mennyi pontot kell elérni minimum szóbelin.. az írásbelijeim nem lettek szarok (angol 67, töri 45, magyar 65) kicsit parázok.. bár olyan idióta embereknek is meg lett az érettségije, hogy nem tudom mitõl parázok.. bár lehet õk tanultak XD
Figyi én töribõl 2 éve egyetlen egy tételt nem tanultam meg semennyire, sõt még az eddigi 4 évben sem ragadt rám semmi a témából, már ne kérdezd mivolt az, de baromság volt az egész. Az írásbelim közel volt a 3 ashoz a szóbelimen múlott hogy meglesz-e vagy sem, és persze pont azt húztam ki amibõl semmit nem készültem, de mégis a forrásokból, meg az atlaszból összemazsoláztam annyi információt, meg logika alapján úgy fogalmaztam a mondanivalóm hogy a vázlatlapra mégis 1 oldalt írtam és simán meglett a hármasom töribõl. Magyarból meg pechemre olyan tételt húztam amit tudtam de totál kiment belõlem mire odakerültem, de abból meglett a hármas szintén, nagy nehezen. Az angol meg könnyû, ha tudsz angolul legalább alapnyelven akkor ott simán összeszeded a gondolataid. A lényeg hogy ha van egy téma akkor beszélj róla folyamatosan, mondd azt ami az eszedbe jut, ha ott kamuzol valamit az is jó, mert nem az a lényeg hogy mennyire igaz vagy sem, a lényeg hogy mondjad folyamatosan és ennyi. Meglesz abból az 1000% Ha teljesen béna vagy angolból, még akkor is meglehet, mert egyik osztálytársam akkor egyáltalán nem tudott angolból semmit, nem volt nyelvérzéke szinte de nem kapott felmentést így érettségiznie kellett, kb nulla tudással és neki is sikerült. Igaz hogy szóbelin csak makogott szinte, de egy témából nagyon tudta mit kell mondani, csak úgy néztem amikor felelt. Szóval ne parázz meglesz az. Ha nem akkor õsszel újra próbálhatod.
Ügyik vagytok (: Szurkoljatok nekem! Én holnap felelek ):

Létezik ilyen kapcsolat? Lefeküdnék valaki olyannal akivel nem jártok?

volt barátomról van szó, szakítottam vele, mert nem akarok most kapcsolatot, és most kicsit nyugi kell.. de valamiért nagyon vonzódok hozzá, meg kívánom őt, meg sokat fantáziálok róla.. szóval lefeküdnék vele csak így kötöttség nélkül, de nemis tudom hogy mit szólna ha én ezt csak így megmondanám?? meg lehet vmi hülye rib.ncnak hinne, meg hogy egyáltalán mit szólna.. amikor jártunk akkor sem erőltetett semmi ilyent, pár hónapig voltunk együtt, de szóba sem jött a dolog nagyon.. meg mondta h ő nem akarja elsietni, szóval akkor akarja amikor már több idő után együtt vagyunk.. akkor ilyenkor mivan?

Legjobb válasz: Nyilván a kapcsolat alatt nem tudtál felszabadult lenni,mert a kötöttségtõl féltél.Most, hogy formailag vége, jobban ki mered fejezni mit akarsz tõle. Idõvel lehet, hogy többrõl szólhatna az a kapcsolat mint szexrõl,úgyhogy szerintem érdemes felvetni neki a témát.

Nyilván a kapcsolat alatt nem tudtál felszabadult lenni, mert a kötöttségtõl féltél.Most, hogy formailag vége, jobban ki mered fejezni mit akarsz tõle. Idõvel lehet, hogy többrõl szólhatna az a kapcsolat mint szexrõl, úgyhogy szerintem érdemes felvetni neki a témát.
igen ezt ugy hivják szex kapcsolat
Feküdj, ha nem vertek át senkit miért lenne gond?
Létezik.
A kérdező hozzászólása: de hogy hozzam fel a témát?
Szerintem azért van, hogy ennyire kívánod, mivel amikor jártatok nem történt semmi, tehát ott van benned az a kíváncsiság hogy milyen lett volna, emellett vonzódsz hozzá és közel is álltatok egymáshoz, tehát eléggé érthetõ, hogy mért vele fantáziálsz és mért pont õ kell. Az oka az, hogy jelenleg szerintem csak vele tudnád elképzelni ezt a kapcsolatot.
Az lenne a vicces, ha most te a volt barátnõm vagy, mert velünk is ugyanez volt :) Na de azért megpróbálok válaszolni. Nem hiszem, hogy ribinek hinne, hiszen vele akarsz lefeküdni, aki a barátod volt. Az a lényeg, hogy annyit mondjál neki, hogy más fiúval nem voltál, nem is szeretnél, egy darabig nem szeretnél kapcsolatot meg ilyen lelkizõs izéket, viszont sokat gondolsz rá és kívánod õt és szeretnél lefeküdni vele és mit szólna hozzá. Így egy az egyben megmondhatod szerintem nyugodtan. Biztos, hogy meg fog lepõdni, de szerintem azt fogja mondani, hogy oké, próbáljuk meg. De ne várj túl nagy dolgokat elsõre mert lehet, hogy nehezen fogja majd ezt elhinni :) Aztán ha nem lesz rossz vagy kimondottan jó lesz, akkor mondd neki hogy valamikor majd megismételhetnétek. Konkrétan az egyik barátom is így van egy lánnyal, hogy szakítottak, de a lány mindig hívja de csak szexuális kapcsolat van közöttük leginkább a távolság és az idõhiány miatt.. aztán kitudja mi lesz még belõle. Na de ez bonyolult, a lényeg az, hogy nyugodtan mondd el neki. Részedrõl csak az a kérdés, hogy ha õ azóta össze jött más lánnyal akkor az nem zavar-e téged.
Én is így vagyok egy pasival, azzal a különbséggel, h mi soha nem jártunk. De én élvezem a kötöttség nélküli szexkapcsolatot :) Hidd el, érdemes megpróbálni ;)

Létezik rossz szex, és olyan aki nem figyel a partnerére?

Számomra alap hogy a nő jól érezze magát velem,és kielégítsem.Van akit ez nem érdekel és önző a szexben,miért?

Legjobb válasz: Pff... de még mennyi....

Igen, ha valaki nem figyel a másikra, onnantól már csak rossz lehet a szex.
Pff... de még mennyi....
4: 1.5 hónap, nem semmi. Jól bírtad... (én a 2. után leléptem volna, mint a szél)
Létezik :) Sajnos engem is a 1.5 év alatt míg együtt voltam barátnõmmel, rengetegszer hagyott kielégületlenûl, az volt a lényeg, hogy neki jó legyen, én meg le voltam szarva, hidd el, erre rámehet egy kapcsolat, lásd az én esetem, rengeteg vita miatta stb.....
Az Én kedvemet, az ügyetlenség szúrja el de kegyetlenül.. F
*mondom
Bunkóság nem figyelni a másikra és kielégületlenûl hagyni! Pasiként mondok.
a szar is jó
igen van nem egy olyannal találkoztam már, aki csinálja valahogy, hiába mondom, hogy nem jó, mintha a falnak beszélnék
van.... a volt pasimmal irdatlan [email protected] volt. abszolút nem figyelt rám, lökött kettõt és kész. ha közben elkalandozott a kezem, akkor mondta, hogy vegyem el onnan a kezem, mert nem tudja normálisan csinálni. (amúgy sem) 1, 5 hónapig voltunk együtt. utána elment a kedvem az egésztõl, és 1 év telt el, mire megjött a kedvem, hogy valakivel lefeküdjek. L22
Szeretem a "munkamegosztást", ha érted, mire célzok.:)
nõként: igen, rengetek ilyen van. nem tudom miért, a lényeg szerintem az ilyen férfiaknak annyi, hogy ellõjék a patront és szevasz. a figyelmetlen nõkrõl nem tudok nyilatkozni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!