Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan aki 16 évesen még (4 db)

Létezik olyan ember, aki 16 évesen még nem rugott be? Miért jó az vkinek ha adig iszik míg nem hány? Miért jó berugni, úgy h azt se tudd hol vagy?

Én még akkor se innék ha szakítanék a barátommal,másfél éve vagyunk együtt,mi értelme lenne?1 nap után úgy is újra sírnék.

Legjobb válasz: Én 20 évesen ittam elõször alkoholt, azóta jó párszor be is rúgtam, ami néha jó, mert olyankor sokkal jobban érzem magam...ha a hányást leszámítjuk. Olyan meg még nem volt hogy nem tudtam hol vagyok, meg nem is vagyok a részegen megdönthetõ fajta. Lehet jól birom a piát, aki viszont nem az ne igyon annyit, mert mikor valaki a saját hányásában fetreng az nem túl szép látvány:P

Én 20 évesen ittam elõször alkoholt, azóta jó párszor be is rúgtam, ami néha jó, mert olyankor sokkal jobban érzem magam...ha a hányást leszámítjuk. Olyan meg még nem volt hogy nem tudtam hol vagyok, meg nem is vagyok a részegen megdönthetõ fajta. Lehet jól birom a piát, aki viszont nem az ne igyon annyit, mert mikor valaki a saját hányásában fetreng az nem túl szép látvány:P
Szia! Én 18 éves fiú vagyok, és még én sem rúgtam be. Szoktam inni, de csak ha olyan esemény van. Egy a lényeg: tudni kell hol a határ. Annyit kell csak inni, hogy jól érezd magad! Semmi értelme annak, hogy mindent összehánysz!
A kérdező hozzászólása: A barátom is így tette tönkre magát, sav túl tengése van lehet h eddig is benne volt de a piától jött ki, és ez biztos.De mióta velem van sokkal kevesebbet iszik és csak akkor ha buli van, de mértékkel.
30 éves vagyok, elõször 12 évesen rúgtam be és mértéket tartva a mai napig szeretek inni. Van, hogy hónapokig 1 kortyot sem iszom mert rendszeresen tartom a böjtöt. Viszont tudom jól, hogy beteges dolog, de nem ítélem el a csontrészegeket mert én józanul imádom figyelni az õ megnyilvánulásaikat (hányás, fetrengés, lépcsõn legurulás, stb.). Nagyon viccesnek tartom õket, nem érzek irántuk szánalmat.
Szia, én 22 éves vagyok és lány. Én sem voltam még soha berugva. Nem is nagyon szeretnék, nem látok abban semmi jót, ha valaki tényleg leissza magát és nem nem tud magáról és a külvilágról. Egy lánynak meg kifejezetten gusztustalan-szerintem. (((Ne hagyd magad befolyásolni ezzel kapcsolatban, mert mások isznak, neked nem muszáj, mégha emiatt piszkálnak is.)))
Én 17 vagyok, és még sosem voltam részeg! Mindig csak annyit ittam maximum, hogy olyan kellemesen jó kedvem volt, de akkor tudtam, hogy nem szabad többet, mert az már ártana...nem tudom, miért jó részegnek lenni, egyik barátnõm úgy berúgott szilveszterkor, hogy a nevetség tárgyát képezte...és még csak nem is emlékszik rá.
én 16 vagyok, és életembe egyszer rúgtam be, 8 évesen, amikor a nagymamám adott nekem valami alkoholos fagyit, de önszántamból soha:D
Létezik persze, sõt ismerek olyat aki 40 éves, és teljesen antialkoholista, még sose ivott.
En nem mondom meg, hany eves vagyok, hozzad kepest mar 'oreg' :) , de meg soha eletemben nem rugtam be, es nem is hianyzik. Nem vagyok antialkoholista, esetenkent egy fel pohar pezsgot vagy bort en is megiszok, de ennyi. Szamomra visszataszito a reszegseg.
én 19 vagyok és még én se ittam alkoholt.tényleg nincs értelme annak h.vki a sárga földig leigya magát, csak mértékkel.
Hát szerintem azért már a 16 évesek nagy része valamilyen formában kipróbálta már az alkoholt, tisztelet a kivételnek.Én 17 éves múltam és bevallom szoktam néha inni, de csak keveset annyit hogy jó kedvem legyen tõle:) És az télleg jó érzés, meg másnap aztán megbeszélni hogy ki milyen "hülyeséget" csinált.Hisz mégis csak most vagyunk fiatalok, most kell kipróbálni új dolgokat, meg bulizni járni, nem akkor amikor az embernek már családja van, aztán visszagondol a fiatal korár és rájön hogy nem csinált semmi õrültséget, és akkor kezd el kicsapni a hámból.De még hozzátenném hogy mindent csak mértékkel szabd!!Annak semmi értelme nincs hogy segg részegre iszod magadat, hülyét csinálsz magadból, és mindet összehánysz.Arról nem is beszélve hogy a 13-14 éves kis taknyosok már isznak, ez már télleg felháborító.
Én 16 évesen ittam elõször alkoholt, de csak mértékkel. Úgy igazán berúgva, mint az albán szamár, olyan 25 évesen voltam elõször, és azóta is csak kétszer fordult elõ. Egyszer a legénybúcsúmon, meg még egy hasonlóan "ünnepélyes" alkalommal :) Nem is nagyon hiányzik, egy-két sör, vagy pohár bor nekem elég egy hosszú estére, ennyitõl meg senkinek nem lesz semmi baja.
Én 30 éves vagyok, de még sosem voltam részeg és nem is szeretnék. Nagyon ritkán iszom vmi nõi italt, de ennyi. Sajnálom azokat, akik nem tudnak ital nélkül ellazulni és egy jót bulizni. Arról meg, hogy milyen egy tajtrészeg lány, már szóltak elõttem... Aki meg azt hiszi, hogy az a menõ, szánalmas és nagyon gyerek még.
Szerintem normális dolog, hogy a tizenévesek ebbe is belekóstolnak. Én is iszogattam bulikban 15-16 évesen, mégis normális felnõtt ember lett belõlem. 23 éves vagyok, egy 2 éves kisfiú édesanyja, szóval azt hiszem, fel kellett nõnöm a feladathoz. Mégis, ha néha-néha bulizni megyek, hát szoktam inni, néha az is elõfordul, hogy kicsit berúgok. Persze nem úgy megyek haza :) De amúgy tiszteletben tartom, ha valaki úgy dönt, neki ez nem kell. Sosem cikiztem senkit azért, mert nem szokott inni, csak engem se piszkáljon senki azért, mert én meg néha igen. Ha már itt tartunk, Kovács Áron, aki manapság szerintem a legjobb pasi akit a tévében láthatunk, és amúgy rohadt jófej szerintem, szóval õ 35 éves korában ivott elször szeszes italt, de mégsem mondaná senki, hogy az a stréber, unalmas alak lenne.
17 éves vagyok. Eddig összesen 2, 5 dl bort ittam meg (nem egyszerre). Nem szeretem az ízét. 2003-ban hánytam utoljára, akkor is betegség miatt. :)
Szia. Én 17 éves vagyok és még én sem ittam alkoholt... (na jó tavaly nyáron egy kicsit - de csak mértékkel) Végülis én nem itélem el aki iszik, csak nem értem miért hányásig kell piálni?:) Hiába fizetted ki xD
Én 17 vagyok és mégsoha nem rúgtam be és nem is szeretmnék SOHA berúgni...Örülj neki, hogy te tudsz értelmesen gondolkozni...Én pl minden hétvégén (nem vicc)14-15 éves seggrészeg gyerekeket látok a mulatozókban... Legyél büszke magadra, hogy te más vagy!:)
Sziasztok, én 28 éves vagyok. Én 9 éve ittam elõször alkoholt. Az esküvõmön a pezsgõt. Azóta sem kaptam rá. Nagyon ritka, hogy alkoholt igyak. Fõleg, hogy én vagyok a sofõr kettõnk közül, de akkor sem innék ha nem vezetnék. Ráadásul egy lánynál sokkalta gusztustalanabb ha be van nyomva és fetreng.
Ja, nem rég tanultam egészségtanból: a máj óránként max 8 mg alkoholt tud lebontani, és eközben a folyamat közben olyan méreg termelõdik, ami magát a májat teszi tönkre, rohasztja, bontja. A többi szervrõl nem írt a könyvem, de már ez is borzasztó... :S
Én 30 voltam, mikor elõször és utóljára. Az ok lényegtelen. Mindig elitéltem azt aki iszik. Mára már megtanultam, hogy megváltani az alkeszek világát nem én fogom. Sajnos nagyon sok embert ismerek, akinek szenvedellyé vált az alkohol mert nagyon jo buli volt fiatalon és késõbb, mikor már túl volt a tini éveken sem tudta letenni. Közben nõsült, férjhezment, gyerekei születtek....az alkohol tönkre tette az életét pedig nem volt értéktelen ember. Ezt a kérdést nehéz megválaszoli és nagyon megértelek. Még jó, hogy vagyunk egy páran, akiknek nincs szüksége alkoholra, hogy jól érezze magát.
Én 16 vagyok. Nem azt mondom, h minden második nap részeg vagyok, de néha tényleg jó inni, ha át is léped a határt. Piától életemben eddig csak egyszer hánytam és nem is tervezem többször. De szerintem ehhez a korhoz hozzátartozik, h az ember sokmindent kipróbáljon és megtapasztalaja az élet ezen oldalát is.
Szia! Én lassan 29 vagyok. Életemben egyszer sem rugtam be és nem is akarok soha, nagyon ritkán iszok csak alkoholt (csak akkor amikor tényleg muszály: szilveszter, esküvõ stb.. de akkor is csak 1-2 korty) Én sosem értettem - fõleg a lányoknál - hogy miért nem zavarja õket, hogy úgy néznek ki mint a mosott szar ha berugnak és még büszkék is rá és dicsekednek vele, hogy "olyat buliztam a hétvégén és úgy benyomtam, hogy nem emlékszem semmire!!" Szánalmasok azok az emberek akik olyan szinten berugnak, hogy fogalmuk sincs hol vannak és a földön fetrengenek. Én teljesen elítélem az ilyen embereket akárnyám éves is! Persze az meg a legszebb ha már 16 évesen is tök részegen megy haza a buliból a szülei meg nem foglalkoznak azzal, hogy tök részeg vagy leszarják az egészet. Általában az ilyen esetek után (lányoknál) ne csodálkozzanak ha abortuszra kell menni, de persze ha megkérdezik, hogy ki az apja neki fogalma sem lesz róla! Ez nagyon szánalmas! Ja és az egyáltalán nem megoldás ha a promlémák elõl az alkoholhoz menekelünk, mert csak rosszabb lesz tõle minden! Szembe kell nézni a problémákkal akármilyen neház is!!!
18 vagyok, és életemben nemvoltam részeg. Nemértem azt aki a sárga földig leissza magát:S. Csan nagyritkán max nagyritkán 1 korty Bayleis mert finom. Egszer a sulival közelezõ bortostolásra kellett menni. Egy kortyot inni kellett, nah azthittem örjöngök. Szerintem undi, meg haragudtam, hogy muszály. Lány vagyok. Amugy nemtudom, egyik barátnõm mesélt a bulijairól. Most lessz neki 1. És ugytûnik nemtudok elmenni, de nem is bánom. aztmondták leitatnak, mert hogy mindenkinek kell hogy részeg legyen. :@ Mert ugy lehet bulizni.
Hát én 15 évesen már szerettem iszogatni bulikon. Most 21 vagyok, gyerekem van és férjem. Havonta egyszer elmegyünk bulizni, és bizony be szoktam olyankor csípni. Amikor fiatalabb voltam, sokszor csak abból állt a buli, hogy berúgtunk és fetrengtünk. Szerintem nem volt feleseges, kellett tudni azt is, hogy milyen mata részegnek lenni, hogy megtanuljunk úgy alkoholt fogyasztai, hogy csak annyira leszünk spiccesek, hogy jól mulassunk de tudjunk magunkról. Ha valaki nem szeret inni, ne igyon, de azzal sincs baj, ha valaki meg néha szívesen elereszti kicsit a gyeplõt. Nem vagyok alkesz, csak hát nálunk a társaságban eléggé általános dolog, hogy ha buli van, akkor jönnek a sörök egymás után. Aztá utána lehet róla dumálni, hogy ki milyen hülye volt :) De úgy konkrétan "beb*szni" már nem szoktam, csak mondom, olyan spicces szoktam lenni, ha éppen buli van, de azt is csak havi egy alkalommal. De szerintem tizenévesen meg kell tapasztalni, hogy milyen nagyon szarul lenni a szesztõl, mert akkor már késõbb nem fogja ezt a mûsort tolni. Szép is lenne, ha mindenki felnõtt családapaként, családanyaként szabadulna ki otthonról elõször, és kezdene mértéktelenül vedelni. Akkor inkább már tinikorban, és késõbb már tudni fog mértékkel inni.
És akkor még nem is szóltatokaróól, mit tesz a májjal, meg egyéb szervekkel. Életemben egyszer láttam májával tönkre ment embert, azt a sárga színt sosem felejtem el...nemsokára belehalt. Sok ismerõsömet tette tönkre az alkohol, ami tulajdonképpen méreg. Egy pár közülük bele is halt. Utálom az alkoholt, emelett nagyon ritkán iszok, mondjuk úgy max 2 pohár valamit. Sosem voltam olyan részeg, hogy ne emlékezzek semmire. Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor rúgtam be, és én sem tudom, az embereknek sokszor miért nem számít az egészsége...

Létezik olyan 16 éves fiú, akit nem érdekelnek még a lányok? (és nem meleg)

Legjobb válasz: Igen. 10-15 évvel ezelott a 16 éves fiuk nem keféltek nyakra fore.

Igen. 10-15 évvel ezelott a 16 éves fiuk nem keféltek nyakra fore.
Az elsõ valami impotensképzõbe járhatott:D Egy 16 éves srácban már dolgoznak a hormonok.
Megsúgok egy titkot. Én még közel a harminchoz! is úgy vagyok, hogy áábszolúút nem érdekelnek a nõk! Ez van. Jah, és normális külsõ, nem vagyok infantilis, nem vagyok homokos sem. Nemileg vonzzanak, de egyébként nem szeretek velük együtt semmit se csinálni. Tehát nõt csak szexre. Ismerkedni is rettenet mód útálok! Beszélgetni is útálok velük, unalmasak, számomra érdektelenek, nem a célközönségem. Csak hát nemileg meg hol ez hol az izgat. Ez egy vacak kettõs érzés. Amennyire vonzanak, annyira taszítanak is a jellegükkel. Épp ezért sose foglalkoztam még egyikkel sem. CSak egy példa, van ilyen is. Szóval a 16 éves tini takonygyerek még eléggé messze van ettõl. 20 év alatt nem cinkes dolog egyáltalán szûzikének lenni. /csak max a sok koravén szerint/
A kérdező hozzászólása: Elsõsorban nem a szexre gondolok, csak udvarlásra.
Ha mar szex erdekel, akkor nemsokara jön, hogy elöben is szeretned.
Létezik. attól mert nem érdeklõdik a csajok után nem biztos hogy meleg, lehet hogy asszexuális.
Nekem voltak ilyen osztálytársaim, ismerõseim 16 évesen. Egy részük azóta huszonévesen már párkapcsolatban él, a többiekkel nem tudom, mi van jelenleg, nem tartjuk a kapcsolatot.
van egy közeli ismerõsöm! 16 éves, és egyáltalán nem csajozik, még nem érdekli õt az ilyenek, csak a horgászat!És nem meleg
15/F vagyok ha van kedved dulni irj ram :)

Létezik még olyan 16-éves aki nem fogyaszt se alkoholt se nem cigizik és szereti a természetet járni?

Itt a nyár és olyan szívesen elmennék ide oda de sajnos nincsen kivel, mert minden ismer?sömnek más a fontos az életben mint nekem. Nekik a bulik meg a pia, nekem meg a sok mozgás, kirándulás. Ha valakinek kedve támadna velem kirándulgatni akkor szóljon. Én 16 éves lány vagyok.

Legjobb válasz: Attól függ, hogy nézel ki :D

Attól függ, hogy nézel ki :D
Nem írtad, hol laksz :) 17/F
én is ilyen vagyok, 15L
A kérdező hozzászólása: Budapesten lakom. Aki gondolja írjon privátban és egy kép sem ártana rólatok mert tényleg nem szeretnék valami elmebeteg állattal elmenni.
Ha gondolod, írj priviben, szívesen mennék valamerre kirándulgatni. A kedvedért aznap még a cigit is otthon hagynám. :) 16/l
Köztudott, hogy az összes pedofil és egyéb agybeteg ember teljesen hétköznapi külsõvel rendelkezik, sõt extra kedves, ápolt. Nem véletlenül csak akkor tûnik fel a rendõrségnek is amikor már baj van. Mert teljesen hétköznapiak. :D Csak így biztatásképp.
15l.. már írtam.. privit is, de tényleg érdekelne. : )
de lehet, hogy épp a kérdezõ egy pedofil állat:D
ÉS tényleg. Ez azért rémisztõ. :D
igen én is ilyen vagyok csak már elmúltam 16 :D ha gondolod megbeszélhetjük, nagyon szeretem a természetet, különösen a hegyvidéki tájakat, de nekem is olyan a baráti, haveri köröm, akinek más az érdeklõdési köre 21F
A kérdező hozzászólása: 09:38-as köszi a választ
Lol! Hát igen a szexet kihagytad a felsorolásból.
Miért a természet lágy ölén a legjobb csinálni XD
A kérdező hozzászólása: Azt tisztázzuk, hogy nem feltétlenül fiúkra gondoltam. Mindegy hogy milyen nemû az illetõ.
A kérdező hozzászólása: 09:32-es neked honnan jött a szex gondolata mikor ez egy tök normális kérdés. Semmi szex csak kirándulás.
Akkor szervezzek be lányokat is? :)
Miért egy fiúnak mi az elsõ gondolata mindenrõl?
A kérdező hozzászólása: Azért jók a gondolatok mert nem muszály õket kimondani.
Nem is mondtam... írtam :D problem? :) Na de betartom az itt felsorolt kis szabályokat, megadom az egyértelmû választ a kérdésedre: Igen, nagyon nagy a valószínûsége, hogy létezik.
Nem teljesen a témához tartozik, de annyit mondanék elõtte. Hogy a facebookon ismerkedtek össze és a férfi ezt tette a nõvel http://pocok.tumblr.com/post/2530591367/a-26-eves-brit-sztar..

Létezik még olyan lány a 16-18 éves korosztályból, aki normális, komoly, hosszútávú kapcsolatra vágyik?

Mert én igen, csak a r*bancokon kívül még nem találkoztam senkivel, de hiszem, hogy nem csak a szüleiken élõsködõ r*bancok léteznek.

Legjobb válasz: Mert te 18 évesen biztos nem a szüleiden élõsködsz és a szüzességed a házasságig tartogatod...

Mert te 18 évesen biztos nem a szüleiden élõsködsz és a szüzességed a házasságig tartogatod...
persze, hogy létezik. csak ennyi idõsen a legtöbb fiúnak nem kell komoly kapcsolat, és csak a külsõ számít nekik.
A kérdező hozzászólása: Figyelj, a mai "lányok"-nak eszük ágában sincs dolgozni, jó esetben járnak iskolába, de némelyik az sem. Másrészt valóban, én is a szüleimmel élek, de ahol tudok, segítek. Másrészt, meg ha elvégeztem az iskolát, azonnal munkát keresek. Utána az "eltartás" valószínû, fordítva lesz. Apám nyugdíjas (már) anyám meg nem tud dolgozni.
hidd el, vannak. próbálkoztam is néhányuknál, sajnos minden alkalommal vissza lettem utasítva. de legalább nyugodt vagyok, mert tudom, hogy léteznek még normális, érzelmileg és értelmileg nem egy teáskanna szintjén álló lányok. már csak olyat kell találnom, akiben én is megmozgatok valamit. :D szóval ne add fel, van még remény. csak türelem. 19F
A kérdező hozzászólása: De nekem komoly kapcsolat kell. Épp ez az, amin mindenki csodálkozik és senki nem ért meg. Nekem NORMÁLIS lány kell, nem r*banc. #1. Ha csak 30 éves koromban ad a sors normális nõt, akkor igen, addig maradok szûz.
vannak! :D
vannak, csak nagyon ritkák. meg nehéz megtalálni õket, mert bárhova mész, csak a r*bancok villognak az arcodba.. de igen, vagyunk még.
Vannak még ilyenek :) Tapasztalatból mondom, barátnõm is közéjük tartozik. Viszont tényleg nehezebb megtalálni õket.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!