Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan aki 16 (14 db)

Létezik, de már 18 éves.
Igen, az alvás az én szerelmem, egész nap tudnám mûvelni. <3
Kocsma 4 ever
Teljesen normális! Vannak, akik 20éves korukra bolondulnak meg stb. teljesen korrekt.

Létezik olyan 16 éves fiú, akit nem érdekelnek még a lányok? (és nem meleg)

Legjobb válasz: Igen. 10-15 évvel ezelott a 16 éves fiuk nem keféltek nyakra fore.

Igen. 10-15 évvel ezelott a 16 éves fiuk nem keféltek nyakra fore.
Az elsõ valami impotensképzõbe járhatott:D Egy 16 éves srácban már dolgoznak a hormonok.
Megsúgok egy titkot. Én még közel a harminchoz! is úgy vagyok, hogy áábszolúút nem érdekelnek a nõk! Ez van. Jah, és normális külsõ, nem vagyok infantilis, nem vagyok homokos sem. Nemileg vonzzanak, de egyébként nem szeretek velük együtt semmit se csinálni. Tehát nõt csak szexre. Ismerkedni is rettenet mód útálok! Beszélgetni is útálok velük, unalmasak, számomra érdektelenek, nem a célközönségem. Csak hát nemileg meg hol ez hol az izgat. Ez egy vacak kettõs érzés. Amennyire vonzanak, annyira taszítanak is a jellegükkel. Épp ezért sose foglalkoztam még egyikkel sem. CSak egy példa, van ilyen is. Szóval a 16 éves tini takonygyerek még eléggé messze van ettõl. 20 év alatt nem cinkes dolog egyáltalán szûzikének lenni. /csak max a sok koravén szerint/
A kérdező hozzászólása: Elsõsorban nem a szexre gondolok, csak udvarlásra.
Ha mar szex erdekel, akkor nemsokara jön, hogy elöben is szeretned.
Létezik. attól mert nem érdeklõdik a csajok után nem biztos hogy meleg, lehet hogy asszexuális.
Nekem voltak ilyen osztálytársaim, ismerõseim 16 évesen. Egy részük azóta huszonévesen már párkapcsolatban él, a többiekkel nem tudom, mi van jelenleg, nem tartjuk a kapcsolatot.
van egy közeli ismerõsöm! 16 éves, és egyáltalán nem csajozik, még nem érdekli õt az ilyenek, csak a horgászat!És nem meleg
15/F vagyok ha van kedved dulni irj ram :)

12-16 éves lányok! Van olyan, aki szeretethiányos és szeretné, ha egy fiú, akárcsak baráti szinten is, de foglalkazna vele, ölelgetné, puszilgatná? Vagy ilyen lány nem létezik?

Én ilyen odabújós, szeretget?s, érzelmes fiú vagyok, de szomorúan tapasztalom, hogy a mai lányok eléggé elérzéketlenedtek, bár találnék egy hozzám hasonlóan érzelmes, gyengéd lányt! Eddig nem volt szerencsém.

Legjobb válasz: Én létezek

Én létezek
nincsen te érzéketlen fatuskó!!
Hát! :) Ahogy mondjátok! :) ) Nincs itt már olyan hogy 'érzelmek' Már a 13 éves kislányok bólogatnak amiket hallok unokaöcsimtõl nevetséges de komolyan! Szeretgetni? Õszintén ez itt meg szûnt a mai világba odamész egy 7 éves kisfiúhoz és kioktat egy 20 éves embert hova süllyedünk már?
Én pont ugyanilyen kérdést tettem fel pár napja, csak 25 évnél idõsebb nõk esetében, erre azt a kérdést meg törölték arra hivatkozva hogy ez nem társkeresõ oldal...
Valóban? :O És ezt honnan a fa*zomból szûrted le?Mert leírtam az igazságot?Véleményt sem szabad írni?Vélemény alapján elítélni egy embert, ebben aztán van logika, nem mondom!
Szükségünk az van, csak általában a hozzád hasonlók a második alkalomnál elõveszik a farkukat. Ezért van macskám. 14L
Könyörgöm a 21 században élünk Ilyenre hogy "szeretet" már nincsen szüksége az embereknek, fõleg tini lányoknak nem
dehogynem. amúgy is mindjárt itt a tél, itt a bújós idõszak:D
Nem érzéketlenek, csak farkasvilágban élünk... Az emberek a gyenge oldalukat nem mutatják meg. Ennyi
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
#5-ös.. ez most komoly? Nincs szükség szeretetre?? Szerintem te nagyon férre vagy vezetve.

Létezik olyan ember, aki 16 évesen még nem rugott be? Miért jó az vkinek ha adig iszik míg nem hány? Miért jó berugni, úgy h azt se tudd hol vagy?

Én még akkor se innék ha szakítanék a barátommal,másfél éve vagyunk együtt,mi értelme lenne?1 nap után úgy is újra sírnék.

Legjobb válasz: Én 20 évesen ittam elõször alkoholt, azóta jó párszor be is rúgtam, ami néha jó, mert olyankor sokkal jobban érzem magam...ha a hányást leszámítjuk. Olyan meg még nem volt hogy nem tudtam hol vagyok, meg nem is vagyok a részegen megdönthetõ fajta. Lehet jól birom a piát, aki viszont nem az ne igyon annyit, mert mikor valaki a saját hányásában fetreng az nem túl szép látvány:P

Én 20 évesen ittam elõször alkoholt, azóta jó párszor be is rúgtam, ami néha jó, mert olyankor sokkal jobban érzem magam...ha a hányást leszámítjuk. Olyan meg még nem volt hogy nem tudtam hol vagyok, meg nem is vagyok a részegen megdönthetõ fajta. Lehet jól birom a piát, aki viszont nem az ne igyon annyit, mert mikor valaki a saját hányásában fetreng az nem túl szép látvány:P
Szia! Én 18 éves fiú vagyok, és még én sem rúgtam be. Szoktam inni, de csak ha olyan esemény van. Egy a lényeg: tudni kell hol a határ. Annyit kell csak inni, hogy jól érezd magad! Semmi értelme annak, hogy mindent összehánysz!
A kérdező hozzászólása: A barátom is így tette tönkre magát, sav túl tengése van lehet h eddig is benne volt de a piától jött ki, és ez biztos.De mióta velem van sokkal kevesebbet iszik és csak akkor ha buli van, de mértékkel.
30 éves vagyok, elõször 12 évesen rúgtam be és mértéket tartva a mai napig szeretek inni. Van, hogy hónapokig 1 kortyot sem iszom mert rendszeresen tartom a böjtöt. Viszont tudom jól, hogy beteges dolog, de nem ítélem el a csontrészegeket mert én józanul imádom figyelni az õ megnyilvánulásaikat (hányás, fetrengés, lépcsõn legurulás, stb.). Nagyon viccesnek tartom õket, nem érzek irántuk szánalmat.
Szia, én 22 éves vagyok és lány. Én sem voltam még soha berugva. Nem is nagyon szeretnék, nem látok abban semmi jót, ha valaki tényleg leissza magát és nem nem tud magáról és a külvilágról. Egy lánynak meg kifejezetten gusztustalan-szerintem. (((Ne hagyd magad befolyásolni ezzel kapcsolatban, mert mások isznak, neked nem muszáj, mégha emiatt piszkálnak is.)))
Én 17 vagyok, és még sosem voltam részeg! Mindig csak annyit ittam maximum, hogy olyan kellemesen jó kedvem volt, de akkor tudtam, hogy nem szabad többet, mert az már ártana...nem tudom, miért jó részegnek lenni, egyik barátnõm úgy berúgott szilveszterkor, hogy a nevetség tárgyát képezte...és még csak nem is emlékszik rá.
én 16 vagyok, és életembe egyszer rúgtam be, 8 évesen, amikor a nagymamám adott nekem valami alkoholos fagyit, de önszántamból soha:D
Létezik persze, sõt ismerek olyat aki 40 éves, és teljesen antialkoholista, még sose ivott.
En nem mondom meg, hany eves vagyok, hozzad kepest mar 'oreg' :) , de meg soha eletemben nem rugtam be, es nem is hianyzik. Nem vagyok antialkoholista, esetenkent egy fel pohar pezsgot vagy bort en is megiszok, de ennyi. Szamomra visszataszito a reszegseg.
én 19 vagyok és még én se ittam alkoholt.tényleg nincs értelme annak h.vki a sárga földig leigya magát, csak mértékkel.
Hát szerintem azért már a 16 évesek nagy része valamilyen formában kipróbálta már az alkoholt, tisztelet a kivételnek.Én 17 éves múltam és bevallom szoktam néha inni, de csak keveset annyit hogy jó kedvem legyen tõle:) És az télleg jó érzés, meg másnap aztán megbeszélni hogy ki milyen "hülyeséget" csinált.Hisz mégis csak most vagyunk fiatalok, most kell kipróbálni új dolgokat, meg bulizni járni, nem akkor amikor az embernek már családja van, aztán visszagondol a fiatal korár és rájön hogy nem csinált semmi õrültséget, és akkor kezd el kicsapni a hámból.De még hozzátenném hogy mindent csak mértékkel szabd!!Annak semmi értelme nincs hogy segg részegre iszod magadat, hülyét csinálsz magadból, és mindet összehánysz.Arról nem is beszélve hogy a 13-14 éves kis taknyosok már isznak, ez már télleg felháborító.
Én 16 évesen ittam elõször alkoholt, de csak mértékkel. Úgy igazán berúgva, mint az albán szamár, olyan 25 évesen voltam elõször, és azóta is csak kétszer fordult elõ. Egyszer a legénybúcsúmon, meg még egy hasonlóan "ünnepélyes" alkalommal :) Nem is nagyon hiányzik, egy-két sör, vagy pohár bor nekem elég egy hosszú estére, ennyitõl meg senkinek nem lesz semmi baja.
Én 30 éves vagyok, de még sosem voltam részeg és nem is szeretnék. Nagyon ritkán iszom vmi nõi italt, de ennyi. Sajnálom azokat, akik nem tudnak ital nélkül ellazulni és egy jót bulizni. Arról meg, hogy milyen egy tajtrészeg lány, már szóltak elõttem... Aki meg azt hiszi, hogy az a menõ, szánalmas és nagyon gyerek még.
Szerintem normális dolog, hogy a tizenévesek ebbe is belekóstolnak. Én is iszogattam bulikban 15-16 évesen, mégis normális felnõtt ember lett belõlem. 23 éves vagyok, egy 2 éves kisfiú édesanyja, szóval azt hiszem, fel kellett nõnöm a feladathoz. Mégis, ha néha-néha bulizni megyek, hát szoktam inni, néha az is elõfordul, hogy kicsit berúgok. Persze nem úgy megyek haza :) De amúgy tiszteletben tartom, ha valaki úgy dönt, neki ez nem kell. Sosem cikiztem senkit azért, mert nem szokott inni, csak engem se piszkáljon senki azért, mert én meg néha igen. Ha már itt tartunk, Kovács Áron, aki manapság szerintem a legjobb pasi akit a tévében láthatunk, és amúgy rohadt jófej szerintem, szóval õ 35 éves korában ivott elször szeszes italt, de mégsem mondaná senki, hogy az a stréber, unalmas alak lenne.
17 éves vagyok. Eddig összesen 2, 5 dl bort ittam meg (nem egyszerre). Nem szeretem az ízét. 2003-ban hánytam utoljára, akkor is betegség miatt. :)
Szia. Én 17 éves vagyok és még én sem ittam alkoholt... (na jó tavaly nyáron egy kicsit - de csak mértékkel) Végülis én nem itélem el aki iszik, csak nem értem miért hányásig kell piálni?:) Hiába fizetted ki xD
Én 17 vagyok és mégsoha nem rúgtam be és nem is szeretmnék SOHA berúgni...Örülj neki, hogy te tudsz értelmesen gondolkozni...Én pl minden hétvégén (nem vicc)14-15 éves seggrészeg gyerekeket látok a mulatozókban... Legyél büszke magadra, hogy te más vagy!:)
Sziasztok, én 28 éves vagyok. Én 9 éve ittam elõször alkoholt. Az esküvõmön a pezsgõt. Azóta sem kaptam rá. Nagyon ritka, hogy alkoholt igyak. Fõleg, hogy én vagyok a sofõr kettõnk közül, de akkor sem innék ha nem vezetnék. Ráadásul egy lánynál sokkalta gusztustalanabb ha be van nyomva és fetreng.
Ja, nem rég tanultam egészségtanból: a máj óránként max 8 mg alkoholt tud lebontani, és eközben a folyamat közben olyan méreg termelõdik, ami magát a májat teszi tönkre, rohasztja, bontja. A többi szervrõl nem írt a könyvem, de már ez is borzasztó... :S
Én 30 voltam, mikor elõször és utóljára. Az ok lényegtelen. Mindig elitéltem azt aki iszik. Mára már megtanultam, hogy megváltani az alkeszek világát nem én fogom. Sajnos nagyon sok embert ismerek, akinek szenvedellyé vált az alkohol mert nagyon jo buli volt fiatalon és késõbb, mikor már túl volt a tini éveken sem tudta letenni. Közben nõsült, férjhezment, gyerekei születtek....az alkohol tönkre tette az életét pedig nem volt értéktelen ember. Ezt a kérdést nehéz megválaszoli és nagyon megértelek. Még jó, hogy vagyunk egy páran, akiknek nincs szüksége alkoholra, hogy jól érezze magát.
Én 16 vagyok. Nem azt mondom, h minden második nap részeg vagyok, de néha tényleg jó inni, ha át is léped a határt. Piától életemben eddig csak egyszer hánytam és nem is tervezem többször. De szerintem ehhez a korhoz hozzátartozik, h az ember sokmindent kipróbáljon és megtapasztalaja az élet ezen oldalát is.
Szia! Én lassan 29 vagyok. Életemben egyszer sem rugtam be és nem is akarok soha, nagyon ritkán iszok csak alkoholt (csak akkor amikor tényleg muszály: szilveszter, esküvõ stb.. de akkor is csak 1-2 korty) Én sosem értettem - fõleg a lányoknál - hogy miért nem zavarja õket, hogy úgy néznek ki mint a mosott szar ha berugnak és még büszkék is rá és dicsekednek vele, hogy "olyat buliztam a hétvégén és úgy benyomtam, hogy nem emlékszem semmire!!" Szánalmasok azok az emberek akik olyan szinten berugnak, hogy fogalmuk sincs hol vannak és a földön fetrengenek. Én teljesen elítélem az ilyen embereket akárnyám éves is! Persze az meg a legszebb ha már 16 évesen is tök részegen megy haza a buliból a szülei meg nem foglalkoznak azzal, hogy tök részeg vagy leszarják az egészet. Általában az ilyen esetek után (lányoknál) ne csodálkozzanak ha abortuszra kell menni, de persze ha megkérdezik, hogy ki az apja neki fogalma sem lesz róla! Ez nagyon szánalmas! Ja és az egyáltalán nem megoldás ha a promlémák elõl az alkoholhoz menekelünk, mert csak rosszabb lesz tõle minden! Szembe kell nézni a problémákkal akármilyen neház is!!!
18 vagyok, és életemben nemvoltam részeg. Nemértem azt aki a sárga földig leissza magát:S. Csan nagyritkán max nagyritkán 1 korty Bayleis mert finom. Egszer a sulival közelezõ bortostolásra kellett menni. Egy kortyot inni kellett, nah azthittem örjöngök. Szerintem undi, meg haragudtam, hogy muszály. Lány vagyok. Amugy nemtudom, egyik barátnõm mesélt a bulijairól. Most lessz neki 1. És ugytûnik nemtudok elmenni, de nem is bánom. aztmondták leitatnak, mert hogy mindenkinek kell hogy részeg legyen. :@ Mert ugy lehet bulizni.
Hát én 15 évesen már szerettem iszogatni bulikon. Most 21 vagyok, gyerekem van és férjem. Havonta egyszer elmegyünk bulizni, és bizony be szoktam olyankor csípni. Amikor fiatalabb voltam, sokszor csak abból állt a buli, hogy berúgtunk és fetrengtünk. Szerintem nem volt feleseges, kellett tudni azt is, hogy milyen mata részegnek lenni, hogy megtanuljunk úgy alkoholt fogyasztai, hogy csak annyira leszünk spiccesek, hogy jól mulassunk de tudjunk magunkról. Ha valaki nem szeret inni, ne igyon, de azzal sincs baj, ha valaki meg néha szívesen elereszti kicsit a gyeplõt. Nem vagyok alkesz, csak hát nálunk a társaságban eléggé általános dolog, hogy ha buli van, akkor jönnek a sörök egymás után. Aztá utána lehet róla dumálni, hogy ki milyen hülye volt :) De úgy konkrétan "beb*szni" már nem szoktam, csak mondom, olyan spicces szoktam lenni, ha éppen buli van, de azt is csak havi egy alkalommal. De szerintem tizenévesen meg kell tapasztalni, hogy milyen nagyon szarul lenni a szesztõl, mert akkor már késõbb nem fogja ezt a mûsort tolni. Szép is lenne, ha mindenki felnõtt családapaként, családanyaként szabadulna ki otthonról elõször, és kezdene mértéktelenül vedelni. Akkor inkább már tinikorban, és késõbb már tudni fog mértékkel inni.
És akkor még nem is szóltatokaróól, mit tesz a májjal, meg egyéb szervekkel. Életemben egyszer láttam májával tönkre ment embert, azt a sárga színt sosem felejtem el...nemsokára belehalt. Sok ismerõsömet tette tönkre az alkohol, ami tulajdonképpen méreg. Egy pár közülük bele is halt. Utálom az alkoholt, emelett nagyon ritkán iszok, mondjuk úgy max 2 pohár valamit. Sosem voltam olyan részeg, hogy ne emlékezzek semmire. Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor rúgtam be, és én sem tudom, az embereknek sokszor miért nem számít az egészsége...
Igen van :)
de létezik ám!
Igen:)
egy párhuzamos univerzumban :D amúgy van még ilyen
Ilyen voltam én is. 18 éves koromig vártam és barátom nem akarta elhinni hogy hogy lehetek még szûz.A külsõ szépség nem függ össze a szüzességgel. Az egyén természete határozza meg hogy mikor és kivel akarja.
A kérdező hozzászólása: Probalok hinni az ikyenek letezeseben de kezdek ketelkedni :/ most a valaszok lattan mar egy halvany remenyt latok mar legalabb :)
igen, sõt olyan is létezik hogy még szûz is 17/l
nana utolsó, nana! :D
Nem tartom magam csúnya arcúnak, nagyok a melleim és nem vagyok kövér, bár nem vagyok teljesen megelégedve az alakommal. Mégis szûz vagyok, és 16 éves. Pedig már volt több barátom is, és nem egy fiúval "kavartam".

Létezik olyan 16-17 éves lány, aki hasonlít VV Verára, az "érzékeny lelkűre"?

Nekem nagyon bejön a gondolkodása, egy ilyen csajt szeretnék már régóta, de sosem találok. :/ Ebben a korosztályban létezik ennyire romantikus, kedves és ilyen bels?leg gyönyör? lány? 17/F

Legjobb válasz: Nem is tudtam, hogy az érzékeny lelkûek pornóznak.

Nem is tudtam, hogy az érzékeny lelkûek pornóznak.
Biztos létezik, de lehet, hogy külsõleg nem tetszene neked.
f*szkalap vagy... ne nézd azt a legaljabb fost!
dee csak külsõleg undorítóak.
Nekem VV veronika alias virsli jön be!
A kérdező hozzászólása: Hát de VV Vera külsõleg is bejön. :D Mindig csak a plázaribanc-félék nyomulnak, nekem meg az olyanok nem kellenek. Egy ilyen Vera kaliberû csaj kajak lekötne, nagyon vonzó nekem. :)
Nem tudom bazze, a regi Orion tv-n nem tudom beallitani az rtlklubot.
Létezik :D
sosem néztem a valóvilágot de nem hinném, hogy akarnék rá hasonlítani.. de ennek a kérdésnek megint mi a lényege? hogy nincsenek normális lányok...PEDIG VANNAK én a fiúkat sem veszem egy kalap alá ha egy megbánt akkor nem mind hülye... no mind1 sok sikert a keresgéléshez:)
legálisan nincs.
Sztem bárhol adnak. Ha meg kérnek valami papírt mond h kinthagytad a kocsiba, ha szerencséd van akkor elhiszi azt mondja h hagyd, ha nincs akkor mész máshová...
Én is vettem és én 15 voltam. De hozzá tatozik hogy nem magamnak, hanem az egyik barátnõnknek vettük 18. szülinapjára. Ha valami ilyesmire akarod, akkor menjetek 2-3-4-5-en amennyien akartok, akkor ha mondjátok, hogy pl. szülinpra szeretnétek lánynak valami vicceset szerintem gond nélkül odaadják. Persze nem kell nevetni meg hülyülni a boltba. Viszont ha magadnak akarod inkább várj. Mert egy vibrátorral egy pasi sem veszi fel a versenyt és ha mondjuk még 2-3 évig nem lesz senkid, hozzászoksz... késõbb nagyon rossz lesz a szex neked, mert senki nem fog tudni kielégíteni. Ha meg már voltál pasival de hiányzik a szex, akkor inkább néha nap járj össze valakivel akiben megbízhatsz. De a vibri a lehetõ legrosszabb megoldás. Amúgy meg, én imádom a szexet, pedig majdnem 18 voltam, mikor elsõnek szexeltem, és még sem kellett a vibri. Masztizz, fedezd fel a tested. Hülyén hangzik én sem akartam hinni neki, sõt a barátnõmmel mikor ezt meséltem neki, kiröhögött. De nincs olyan ha most a pasimmal ágyba bújok, hogy nem megyek el. Mondjuk hozzá tartozik, hogy ehhez õ is kell, mert addig bírja mindig ameddig kell. ha fél óra fél óra, ha egy óra, egy óra, ha csak 5 perces gyorsszex van az is megy. Szóval szerintem a szex így kellene mûködjön mindenkinél. Ez a normális. Vibrátor mellett pedig ilyen nem lesz, az egyik fél csalódni fog, de te tudod.
menj be egybe és kérj.. egy próbát megér..:) sztem adni fognak. vagy vetess haveroddal, tesóddal:)
ma 15:17-es: "Szia drága nõvérem/bátyám, úgy szeretlek! Kérlek, vegyél nekem egy vibrátort! léééégysziii!" ilyesmire gondoltál? XD
Na az is szép amikor házhoz szállítják. XDXD és átveszi a kedves édesapa... XD :D
Szerintem utánvétellel vegyél interneten egyet. Én húgomnak 18. szülinapjára adtam , de vette a poént.. http://www.vagyaim.hu/celcsoport/Sexshop-Party-kellekek/2193..
Szerintem simán, nemkorhatáros árú.Csak ne az eladó kávés termoszára mutass, hogy azt kérem.
Vibrátor helyett nincs kedved inkább szexelni? 18F
Szerintem ha már eljutottál arra a pontra 16 évesen vibrátort keljen használnod, akkor elkéne arra a pontra is jutnod, hogy egyedül megtudjál oldani ilyen problémákat. Amúgy meg nem hiszem hogy nincs olyan ismerõsöd aki megvenné neked. Megmondod hogy a XY nevû b.nõdned kell mert most lesz a szülinapja vagy a névnapja vagy akármit ki lehet találni.

Létezik olyan 16 éves fiú aki nem a kinézetre utazik?

Legjobb válasz: Küldjön képet?:D Persze neki ne számítson a külsõ neked viszont számít! Kezd elegem lenni a nõkbõl.

Küldjön képet?:D Persze neki ne számítson a külsõ neked viszont számít! Kezd elegem lenni a nõkbõl.
persze ismerek is olyat
A kérdező hozzászólása: A képet csak azért kérem, hogy ne olyan ember legyen akit már valahonnan ismerek.
Ezt mondom, hogy még a legrondább nõ is válogat, és csak jó pasi kell neki.
mekkora lol vagy kérdezööXD neki ne számitson a kinézet de azéé küldjön képetxD
létezik, én pl csak a p!nára utazok
Nem tudok én képet küldeni...mert hát nemén vagyok az... de am ha öt ne érdekelje a külsõ akkor téged miért érdekel?
Ez elég nagy kapufa volt :D Aki tagadja annál is elõbb jön a külsõ és utána a belsõ. Mégis csak a külsõ alapján kezdõdik el a vonzalom, aztán utána nap mint nap õt látod ha komolyra fordul a dolog. A belsõ "csak" megerõsíteni tudja ezt a dolgot vagy lecsökkenteni, de pótolni semmiképp.
Csak akkor tudok képet küldeni, ha elõbb te írsz nekem egy e-mailt, hogy tudjam a címedet.
A kérdező hozzászólása: Ha szabad (vagy) akkor küldhetne magáról képeket.
Igen.
Jah, jo kifogas :) ) Mennyi eselye van, hogy ismered az illetot, most komolyan?:) ) Amugy szerintem is elobb a kulso alapjan itelnek a ferfiak, bar, ha huzamosabb ideig ossze vagytok zarva (mondjuk nem a kamraba, hanem pl. egy taborba stb), akkor a viselkedesedbol, viszonyulasmododbol, beszedstilusodbol kovetkeztethet bizonyos dolgokra, s talan ha bejossz neki belsoleg, utana mar nem igazan a kulsore hajt. De az utcan setalgatvan, ha tenyleg nagyon csunya vagy, senki sem fog leallitani, hogy "jobban megismerjen", mert latja a szemedben a bolcsesseget es oszinteseget. :) )

Hol találjak egy igazi jó barátnőt én hiszek a fiú lány barátságba is csak szeretnék egy olyan embert akivel jól elvagyok és megbízhatok benne szerintetek léteznek ilyenek és hol? 16/L

kicsit furi írtam de valamennyire remélem érthet?..

Legjobb válasz: Hát kel keresni mert magától nem esik le a fáról :S 16/F

Hát kel keresni mert magától nem esik le a fáról :S 16/F
na várjunk..lány vagy és jó barátnõt keresel..de hogy jön ide a fiú lány barátság?
A kérdező hozzászólása: úgy hogy végülis mind1 hogy fiú vagy lány mert nekem a barátság a lényeg de hol találok?:S
Jah ne haragudj félre értelmeztem :) hát ez egy jó kérdés..ismerkedni kell, járj el társoságokba..én megtaláltam ezt a személyt 4 éve legjobb barátnõm, egy osztályba járunk :)
Olyan nincs, hogy fiú-lány barátság, felejtse el mindenki. Az egyik fél mindig többet akar, remél szimpla barátságnál...
A kérdező hozzászólása: hát nem mindig.
kedves #5 márpedig létezik, mi 4 éve vagyunk jó barátok:)
Nem az a kérdés, hogy hol! Hanem hogyan! A barátság lényege a bizalom, a megértés, és segítõkészség! Tudsz úgy adni, hogy nem vársz érte semmit, megtudod osztani érzéseidet egy "idegennel", és õszintének lenni a másikkal, ha ez megy rajtad már nem múlik? Próbálkozni kell! Lehet, hogy most is ott áll melletted! :) Az hogy fiú vagy lány az teljesen mindegy, én hiszek a fiú-lány barátságba! :) 46/F
Igen, vannak ilyen szerencsétlen idióták, mint pl. én. :D
Könyvtár? :D Orgrimmar, Stormwind.
Nincsen! Sorry.
Én még 27 évesen sem csókolóztam, mondjuk alkalom sem lett volna rá, de ha ez segít én évekig töltöttem a szombatjaimat a könyvtárban.
Szerintem ránézésre meglehet mondani egy srácrol :)
Kaposváron, velem :)
A kérdező hozzászólása: Amúgy mi az a Orgrimmar és Stormwind? :S
A kérdező hozzászólása: Csak arra gondoltam, hogy pl a könyvtárba visszahúzódóbb emberek járnak... :/ Azért köszönöm a válaszokat mennek a zöld kezek! :D
Orgimar és stromwind= World of Warcraftban városok. Ha nem tudnád véletlen ez egy játék. Ha valamit roszul tudok szoljatok.
nem az hogy volt rá alkalmam meg nem szerettem azt a csajt csak nem mertem lépni, na meg nálam nem tudom de mintha félnék is, mert a csók az már azt jelenti hogy kezdek felnõni én meg nem nagyon akarok :DDD 16/f
És is az ilyen szerencsétlenek közé tartozok. :P
#7: Nem érted, hoyg nem szeretne neten ismerkedni? Hagyd békén szerintem. Amúgy gondolkoztam, és nincsen olyan hely, ahova a 16 életévüket betöltött még életében nem csókolózott fiuk járnak.
Itt vagyok én se csókolóztam még sosem :( 16/F
A kérdező hozzászólása: Kedvesek vagytok meg minden, de nem akarok neten ismerkedni. Szóval nincs valami tippetek? Pl könyvtár és hasonlók? :(
létezik. ;)
Én is itt vagyok és már bõven túlléptem a 16-ot. Lehetõség lett volna, de inkább kihagytam.:)
persze :D ha gondolod, írj!!
A kérdező hozzászólása: Á értem! Köszönöm a választ! A WOW-ról már hallottam, mert az unokatesóm szokott vele játszani. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!