Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan aki élete végéig (3 db)

Persze!
Én pl. örökké hûséges leszek, nem hiszem, hogy ez olyan ritka lenne, de ne számíts arra, hogy diszkóban ismersz meg ilyen férfiakat.
Én rengeteg ilyent ismerek
Igen, vannak ilyenek. És még olyan helyek is vannak, ahol ezek a példányok könnyebben fellelhetõek mint máshol. Pl. szerintem statisztikailag jobb eséllyel lehet ilyennel összefutni valamilyen felekezeti alkalmon, mint mondjuk egy bárban.
hogyne letezne! pl. en is ilyen szandekszom lenni :D
Szolidabb szórakozóhelyeken jobb esélyed van erre (magyar táncházak, színházak, szelídebb zenét játszó együttesek koncertjein stb.), keresztény gyülekezetekben pedig egészen nagy.
ezt nem tudod kiszûrni h örökké hûséges lesz-e vagy sem...attól h mondjuk egyszer elmegy bulizni és ott megismerkedtek, attól lehet az a pasi is hûséges...de lehet h pár évet együtt vagytok és utána a leghûségesebb pasi megcsal...nem tudhatod h ki az a pasi, akire soha nem fog rájönni a hoppáré...
Millióból ha egy ilyen akad. Ugyanis a férfiaknak a génjeiben van, így vannak "beprogramozva". Szóval ritka, mint a fehér holló.
Sajna én ebben nem hiszek!
szerintem létezik. ugyanúgy, ahogy nõben is létezik, hogy élete végéig hû marad a párjához.
Persze, én is hûséges vagyok a feleségemhez sok éve, és az is leszek. Onnan ismered fel a hûséges pasikat, hogy szolidak, nem csajozósak. Lehet nem dumálják le a bugyidat, de értékrendileg sokkal értékesebb embert ismerhetsz meg. Sokfele fellelhetõek: tanfolyam, szolidabb szórakozóhelyen, szakkõr, klubb, sportklubb, stb.
A kérdező hozzászólása: Akkor hol lehet ilyen pasit találni?Ha diszkoban nem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Aki elöttem irt választ az férfi vagy nö?Vagy honnan gondolja?Tapasztalata?
csak egy gond van ezekkel a szolid, hûséges pasikkal: nem néznek ki jól, nincs kisugárzásuk. Márpedig az fontos egy pasinál, hogy vonzódjak hozzá. Ezekhez a szolidakhaz meg komolyakhoz nem tudok vonzódni, mert olyan túl átlagos külsejük van szal értitek :S Aki meg õrülten tetszett, totál beleestem, az meg összetörte a szivemet :( Mért van ez?

Milyen sűrűn ütsz rá a 2-5 éves gyerekedre? Létezik olyan anyuka aki-e nélkül is fegyelmezni tudja a gyerekét élete végéig? Ha igen hogy?

Legjobb válasz: Soha, semmiféleképp nem bántom a gyereket. Ne azért ne csinálja, mert fél a fájdalomtól, hanem mert veszélyes. Remekül lehet a gyerekeket verés nélkül is szófogadásra nevelni. Legnagyobb gyerekem már jócskán kamasz, eddig sikerült. A verés a szülõi tehetetlenség jele... És most lehet lepontozni, de azért nézzen magába, aki veri a gyerekét. Kíváncsi lennék, hogy ha valakit egy nála méterrel magasabb és 60 kilóval nehezebb ember megcsap, miért tartja igazságtalannak és feleslegesnek. Mondjuk ha most azt akarnám, hogy egyetértsetek velem, aki pedig ellent mond, annak rácsapnék a seggére. Hm...? :-)

A kérdező hozzászólása: Én kaptam sokszor gyerekkoromban, és ki is érdemeltem. A mai napig emlékszem rá, de a kapcsolatom édesanyámmal barátnõi, a legjobb ami egy anya-gyerek kapcsolatról elmondható. Egyszer sem fordult meg a fejembe hogy szemrehányást tegyek ezért neki. Nekem õ a világ legjobb anyukája. Most ezt nem azért írtam hogy a verés mellett érveljek, szó sincs errõl, csak kotorásztam az emlékeimben :)
Soha, semmiféleképp nem bántom a gyereket. Ne azért ne csinálja, mert fél a fájdalomtól, hanem mert veszélyes. Remekül lehet a gyerekeket verés nélkül is szófogadásra nevelni. Legnagyobb gyerekem már jócskán kamasz, eddig sikerült. A verés a szülõi tehetetlenség jele... És most lehet lepontozni, de azért nézzen magába, aki veri a gyerekét. Kíváncsi lennék, hogy ha valakit egy nála méterrel magasabb és 60 kilóval nehezebb ember megcsap, miért tartja igazságtalannak és feleslegesnek. Mondjuk ha most azt akarnám, hogy egyetértsetek velem, aki pedig ellent mond, annak rácsapnék a seggére. Hm...? :-)
Igen, van. Akinek van tekintélye, annak nem kell ütni, nemhogy kevésszer, egyszer sem. Ki lehet próbálni!
A kérdező hozzászólása: Csak kíváncsiskodom. Annak idején én is kaptam, a férjem is, és a rokonság is hangoztatja, hogy jó rá kell csapni a hátsójára és nem csinálja többet..... Bevallom, én a kezére csaptam rá eddig, mikor felmászott a székre, onnan az asztalra, és lelopta az ottfelejtett kést.
Én is kaptam párszor gyerekkoromban, de elég gáz, ha valaki csak így tud hatni a gyerekre. Persze vanak kivételek. Egyik rokonom kislánya kicsinek olyan hisztis és elkényeztetett volt, hogy nem lehetett hatni rá. De kinõtte, és aranyos nagylány lett belõle.
létezik, nos nem tudom hogy élete végéig-e, mert még csak 3 éves, :) de még nem kapott ki soha kezelhetõ a gyerek, beszéddel, nyugalommal, szép szóval, meggyõzéssel, türelemmel, ha kell határozottsággal, csellel, humorral, valami jónak a beígérésével, vagy valaminek a megtiltásával nálunk a legnagyobb büntetés eddig a szobájába küldés volt, illetve ha nálam végképp elszakad a cérna, akkor rákiabálok dühömben, de a fizikai erõ alkalmazása soha eszembe se jutott még, késztetést sem éreztem rá de tisztában vagyok vele, hogy nem minden gyerek ilyen, õ viszonylag könnyû eset, de azt látom, hogy ha rákiabálok, az csak olaj a tûzre, még jobban eldurvul a hiszti, ha viszont ez elõbb felsoroltakat alkalmazom, sokkal hamarabb túl vagyunk az egészen nem hiszek abban, hogy a "verés" jó nevelési eszköz, ez a szülõ tehetetlensége, semmit nem használ, hanem pont ellenkezõleg
azt hiszem következetesség nélkül hiába verjük a gyereket amit egyszer nem szabad azt sose legyen szabad, mert megzavarodik
A kérdésedbõl feltételezem. Ha tévedtem, akkor ezer bocs. Ne haragudj.
A kérdés, hogy mekkorát ütni? Én személy szerint, ha éppen olyanja van a gyereknek (5 éves), hogy sokszor kell rászólni, akkor -jaj, hogy írjam, hogy érthetõ legyen, és ne félre érthetõ??- a lényeg, hogy csak egy picit meglököm a tarkójánál, ez nem fáj neki, de észre veszi magát, és nem kell többet kérnem. A másik lányomnak (3 éves) elég, ha megfogom a kezeit, és elmagyarázom neki a dolgokat-Õ nagyon érzékeny gyerek.Néha csinálja tovább a butaságot, de ha erélyesen rászólok, általában abba hagyja. Ha pont olyanja van, akkor büntetést kap, amitõl egy idõre elmegy a kedve a butaságoktól. Bár Õk még kicsik, nem tudom, hogy évek múlva milyenek lesznek... Csak egy kósza kérdés: miért akarná valaki élete végéig fegyelmezni a gyermekét?
Mért te ütöd a gyereked? Az ilyenektõl én elvenném a gyereket. Miket csinál, amiért megütöd?
Ugyan az én gyerekem még csak 5 hónapos, így nálunk még nem aktuális a téma, de úgy tervezem, hogy SOHA nem fogom megütni. Én sokszor kaptam pofont anyámtól. Valamennyire megértem, nehéz természetû, nagyszájú gyerek voltam. De soha nem érte el vele a célját. Ha megütött, nem az történt, hogy elgondolkodtam rajta, hogy mit csináltam rosszul, hanem egyszerûen csak dühös voltam anyámra, utáltam érte. Nem akarom, hogy azért viselkedjen jól a gyerekem, mert fél tõlem, hanem azért, mert megértette, hogy mi miért helyes. Biztos sokkal egyszerûbb lekeverni egy pofont, mint elmagyarázni, hogy miért volt rossz amit éppen csinált. De szerintem megéri a fáradtságot.
Engem nem vertek soha, nemsoká 30 leszek. Vannak még olyan szülõk, akik tudnak tiszteletet kivívni szavakkal, verés, ütés helyett. Csak ritkák, sajnos. Nem a gyerek hibája, ha egy szülõ alkalmatlan.
egyet ertek az elottem szolokkal, veressel nem lehet kivivni egy gyerek tiszteletet, es azt hogy ne csinalja amit nem szabadna. en is sokszor kaptam ugyan, nyilvan jogosak voltak, ennek ellenere belolem is rendes ember lett. de, es most lehet lepontozni, van egy 20 honapos, nagyon ertelmes, am annal ordogibb lanyom, 5 fiu kijonne belole. probalok nagyon turelmes lenni hozza, nem engedni a hisztijeinek (pedig minket mar elert a dackorszak, ugy tud visitani, segget kozben a foldhoz csapkodva, hogy a falat kaparom), ilyenkor mindig semleges maradok, ra se nezek, arrebb megyek, igy latja nincs kinek hisztizni. ezt mar tokelyre fejlesztettem, es utana meg o jon oda vigasztalasert, es tenyleg hamar abbamarad igy az aktualis hiszti. azonban egy dolog van, amitol falra tudom maszni, az az, amikor a tv-s szekreny uveges reszet nyitogatja, nem kis erovel, es hiaba reteszeljuk el, azt is lepiszkalja. eloszor megkertem szepen, hogy hagyja beken csukja be mert eltorik az uveg. masodszor es harmadszor, talan meg tobbszor is megkertem szepen. mindezt 5 perc leforgasa alatt. a vegen mar olyan sunyin csinalta, hogy leszegett fejjel hatrafordult vigyorogva, hogy latom e, es nem erdekelte hogy ott voltam masfel meterre tole, sokadszor is kinyitotta, de olyan hirtelen es erosen, hogy azt hittem most torik ki a helyerol. odamentem racsaptam a kezere, es elmagyaraztam sokadszor, es hozzatettem hogy legkozelebb is ez lesz. nyilvan tojt ra, es utana mar direkt csinalta en meg annyiszor csaptam ra a kezfejere. a 10. utan mar fajt neki. ez masnap megint megismetlodott, megint racsaptam a kezere, sok magyarazat utan, de vegul csak abbahagyta. de rajottem, hogy ez a modszer tok hasztalan, es en erzel sz*rul magam, mikozben o rohog rajtam. szoval harmadik napra mast talaltam ki. buntibe vonul a szobajaba. elmagyaraztam tehat ezt a verziot neki, szekrenyt nyitogat, mehet a szobajaba, ha nem hagyja abba mire harmat szamolok. persze eloszor ez se hatotta meg, de amikor sokszori kerlelgetes nelkul, szamolas utan nem hagyta abba, vittem is a szobaba. orditott hisztizett, de azt hiszem ez aznap meg egyszer, es masnap egyszer ismetlodott meg, azota is piszkalgatja de kettonel mar allok, es ez elegge nyomos indoknak tunik szamara, hogy abbahagyja. mostmar ez is egyre ritkabb. ez a szamolosdi egyebkent minden mas nyavalyajara is bejott, ugyhogy haromig ritkan jutok el. szoval veressel en nem is mentem semmire (persze ha a kezreutest lehet egyaltalan annak nevezni), de ez a szamolos dolog nagyon bejott. kesobb ha nagyobb lesz, kijelolunk egy buntipontot, es ha nagyon nem bir magaval, akkor x ideig ott kell lennie. szoval nekem is vannak otleteim a veresmentes nevelesre.
Érdekes, hogy ugyanazt írtam, mint a többség, mégis én lettem lepontozva. Nem zavar, engem tényleg nem érdekel a pontozás, csak a pontozótól szeretném kérdezni, hogy mi volt a mondanivalómban, ami neki nem tetszett? 11-es voltam.
Ez leginkább gyerek és szülõ vérmérsékletén és utóbbi (érzelmi) intelligenciáján múlik.
A kérdező hozzászólása: Mibõl feltételezed hogy ütöm? Én csak kérdeztem.
11-es! Ne törõdj velük, én azért lettem elõször lepontozva 0-ra, mert én nem verem a gyerekem, csak a tarkóját lököm meg. Másodjára meg azért adtam hasznos válaszokat, mert azt írtam, hogy a családomban van olyan, aki már 3 évesen akkora sallert adott a gyerekének, hogy nekem fájt. Nem tudom milyen szadisták pontozgatnak... Jó babázást Neked!! :-) Üdv: 8-as

Létezik olyan, hogy valaki az első szerelmével ( akivel tizenéves korában jön össze ) marad élete végéig?

Legjobb válasz: Ma már nem. Régen volt ilyen, pl a szüleim. De kezdem azt hinni, h a mai világban igazi szerelem sincs :( :S Nekem már az is tündérmese :S

Ma már nem. Régen volt ilyen, pl a szüleim. De kezdem azt hinni, h a mai világban igazi szerelem sincs :( :S Nekem már az is tündérmese :S
aranyos vagy:)
Édes csillag, ha hiszel a tündérmesékben, a szõke hercegben és a Csipkerózsikában, akkor neked bármi lehet. Amúgy létezik, csak hadneírjakjelzõtmennyire ritka
Szüleim 16 éves koruk körül találtak egymásra és egészen halálukig együtt maradtak, de mostanság nem sokat hallok olyanról aki az elsõ szerelmével maradna sokáig =/
Régen erre több esély volt, kár, hogy ma már nem így van.. :(
Több ismerõsöm is van akik jelenleg 40körüliek és 10en évesknt jöttek össze
bocsi, elírtam :D
Igen létezik, nõvérem 16 barátja 20, nõvérem barátnõje barátnõje 15 a fiú nem tudom mennyi volt. Ez történt 7-8 éve és mindkét pár boldog ;). Én meg olyan szerencsétlennek érzem magam, hogy 18 évesen még nem történt semmi, és le vagyok maradva hozzájuk képest :"((
Igen, van. Egyik rokonom általánosban jött össze a feleségével és ma már majd' 40 éves. Boldog házasság. De azért tinikorban voltak kisebb nagyobb kihagyások, zûrök. De végülis együtt vannak most is! :)
Létezik, de ritka. Nõvérem 14 (majdnem 15) éves volt, mikor összejött az elsõ barátjával, 22 volt, mikor megesküdtek, most 32, 2 gyerekük van, és szeretik egymást. ^^ Manapság viszont csak úgy falják a tini lányok a fiúkat, és fordítva. /:
A kérdező hozzászólása: :O Ez szép :) És soha nem is volt félrelépés?
Az osztályfõnökömre ráillik a leírás. Nyolcadikos kora óta együtt van a férjével, és most 45 éves! =) De az egyik barátnõm tesója is 14 évesen ismerte meg a pasiját, és már van egy gyerekük, 25 éves!^^ Szóval léteznek ilyenek!
biztos van ilyen kevés, én már kiestem a kalapból.
A 31 éves unokatestvérem most házasodott össze a lánnyal, akivel felnõtt :) mondjuk az az olasz ágam....de nem hinném, hogy sokkal másabb a történet arrafelé :) ismerek olyan szülõket, akik gimi óta együtt vannak, és most 3 huszonéves nagyfiúra büszkék :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!