Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan aki (908 db)

Létezik olyan, aki idősen szűzen Férfinak gondolja magát?

Nekem volt pár nőm, viszont nem erősítettek meg egyáltalán, korábban ezt gondoltam, hogy ha lesz nőm végre akkor legalább érzem, hogy férfi vagyok. Sajnos csak a szex erejéig volt igaz ez, ugyanolyan lúzer vagyok mint annak előtte. Ilyen alapon ha nem a nőtől lesz férfi a férfi, akkor léteznie kell boldog, kiegyensúlyozott, hiteles férfinek szűzként is. Van ilyen? Mi a véleményetek az ilyenről? Az lenne a legjobb, ha egy válaszoló tudna nekem mesélni személyesen a tapasztalatairól, de minden véleményt szívesen várok!:) Én 20/F éves vagyok.

Legjobb válasz: Nem akarlak leszólni, esküszöm semmi ilyen nincs bennem, de akkora hülyeség ez a kérdés, hogy elõször fogalmam nem volt mit válaszoljak rá. Értelmeset persze most sem tudok, de te komolyan gondolod, hogy: 1: egy férfi (20 évesen még nem vagy férfi) a nõtõl lesz férfi? 2: attól, hogy a férfi nem a szex miatt lesz férfi, miért törvényszerû, hogy kell lennie olyan férfinek aki szûz, mégis férfi? (jézusom leírva még nagyobb baromság mint olvasva) 3: mi az, hogy "idõs"? 60 éves?

Nem akarlak leszólni, esküszöm semmi ilyen nincs bennem, de akkora hülyeség ez a kérdés, hogy elõször fogalmam nem volt mit válaszoljak rá. Értelmeset persze most sem tudok, de te komolyan gondolod, hogy: 1: egy férfi (20 évesen még nem vagy férfi) a nõtõl lesz férfi? 2: attól, hogy a férfi nem a szex miatt lesz férfi, miért törvényszerû, hogy kell lennie olyan férfinek aki szûz, mégis férfi? (jézusom leírva még nagyobb baromság mint olvasva) 3: mi az, hogy "idõs"? 60 éves?
Nállunk a Riska mindönre kaphatò
A kérdező hozzászólása: Hülye a kérdés elismerem, de megfogalmazni nehezen tudnám másképpen. Idõset úgy 18 felett értem, akikre a tapasztalt lányok furán néznek ha szüzek még, vajon miért nem volt neki párja stb.. de ez más kérdés nem lényeg. Szûzen lehet-e Férfi egy férfi? Nem a nõtõl lesz férfi a pasi, csak szerintem az is egy olyan fontos dolog, amit ha még nem tapasztalt nem lehet igazi férfi. Vagyis ezt hittem, most kételkedek ebben ezért tettem fel a kérdést.
Én "szûz" vagyok, és FÉRFI :D Voltak lányok, lehetõségek, de nem az tesz férfivá (boldog férfivá), ha terpesztenek, sem az orgazmus... :D 22
Nem az tesz férfivá hogy szexeltél-e már, hanem hogy tökös vagy-e, van-e önbizalmad. Nem a nagyképû bunkóságra gondolok, hanem a normális keretek közé szorított önbizalomra és rátermettségre. Volt már nekem is több barátnõm, volt aki pár hónap után azért hagyott el mert nem voltam vele hajlandó lefeküdni, gyorsnak éreztem mivel nem ismertem meg még igazán. Magas vagyok, sportos de nem kigyúrt, elfogadható arccal, amikor tapasztaltabb nõk megtudják hogy még szûz vagyok nem néznek le inkább próbálkoznak "változtatni" rajta. Egyszerûen magasabbak az igényeim mint más férfiaknak, ahhoz hogy lefeküdjek egy nõvel nekem arra van szükségem hogy jól ismerjem, kölcsönösen bízzunk egymásban, és nem utolsó sorban a szerelem. Ha meg valaki emiatt kritizál vagy próbál kellemetlen helyzetbe hozni vagyok annyira férfi hogy ne tudjon érdekelni. 23/F
A kérdező hozzászólása: 5. válaszoló, köszönöm a jó példát!!! Remélem igaz is, mert én még ilyen emberrel nem találkoztam, remélem én is ilyen lehetek
Nem CSAK a szextõl lesz férfi a férfi, de az is elengedhetetlen kelléke a férfivá válásnak. Férfi akkor lesz a fiúból vagy srácból ha a következõ feltételek mindegyikét teljesítette: - Elvégezte az iskoláit (legyen az felsõfokú vagy sima szakma) és elmegy dolgozni. A munkahelyén pedig keres annyit, amennyibõl egyedül, különköltözve a szüleitõl önállóan meg tud élni és esetleg még a jövendõbeli családját (függetlenül attól, hogy akar-e családot vagy házasodni) képes eltartani. - Önállóvá érik annyira, hogy ha az anyagi és egzisztenciális feltételeket teljesítette, képes leválni a rokonairól és alapszinten egy háztartást is el tud vezetni, nem babkonzerven él élete végéig egy mocskos agglegénylakásban, ahova kihívják a szomszédok az ANTSZ-t. - Képes úgy felszedni és MEGTARTANI a kiszemelt lányt, hogy a lány ÖNMAGÁÉRT van vele. Tehát nem a pénzért, nem azért mert részegen megdugta, hanem mert szerelmet érez iránta. A fent felsorolt anyagi biztonságra csak a jobb ÉLET miatt van szüksége, nem azért, mert anélkül nem elég jó parti a nõ számára. Röviden: Képes legyen a nõben szerelmet ébreszteni azon tulajdonságai iránt, amiket nem vehet el tõle senki. Egyéniség, humor, kedvesség, intelligencia, férfiasság és még sok-sok olyan tulajdonság, amire a kiszemelt nõ bukik. Tehát ne a pénzébe, igazgatói székébe szeressen bele, de még csak ne is a diplomájába (amit az ecserin is vehetett), vagy a magasságába, izmosságába, jóképûségébe (amitõl önmagában még selyemfiúnak is kevés), ezek mind-mind külsõségek. És végül, álljon készen a gyereknevelésre. Nem kell hozzá gyereket vállalni, de legyen annyira ÉRETT, hogy képes legyen ellátni apaként funkcionálni, ha arra kerül a sor. És természetesen legyenek céljai, legyen benne ambíció. Ha ezek megvannak egy férfiben, akkor õ FÉRFI.
Mindenki máshogy definiálja a FÉRFI nevezetû szót, vagy éppen állapotot. Egyesek szerint attól férfi a férfi, ha családja, tehát felesége és gyermeke(i) vannak. Mások szerint attól, ha már volt nõvel. Megint mások úgy vélik, h a gondolkodás és a viselkedésmód, no meg a tettek különböztetik meg a férfiakat a srácoktól és a kisfiúktól. Már csak az a kérdés kérdezõ, h te férfinak vallod-e magad, vagy éppen nagy/kisfiúnak/suhancnak/srácnak/pasinak/stb-nek? A pasiról jut éppen eszembe: egy nagyon kedves lány ismerõsöm mondta egyszer, h "pasi akkor leszel, ha már lefeküdtél legalább egy nõvel". Érdekes ez. :) 31/F

Vágyom arra, hogy szeressen valaki és hogy szeressel. De nincs olyan, akivel ezt meg lehetne tennem. Létezik olyan, aki életében csak 1szer lett szerelmes?

Mert már egyszer voltam, de annak vége lett már.(pasi vagyok)

Legjobb válasz: Évekig azt hittem, h már sosem leszek igazán szerelmes, mert már találkoztam a nagy szerelemmel, a legjobbal. Viszont idén változtatnom kellett, mert ez nem igaz. Nyitottnak kell lenned és mindent túl lehet élni. Ha türelmes vagy, még találhatsz értékes párkapcsolatot.

Évekig azt hittem, h már sosem leszek igazán szerelmes, mert már találkoztam a nagy szerelemmel, a legjobbal. Viszont idén változtatnom kellett, mert ez nem igaz. Nyitottnak kell lenned és mindent túl lehet élni. Ha türelmes vagy, még találhatsz értékes párkapcsolatot.
szia én 20éves lány vagyok és eddig még egyszer sem voltam igazán szerelmes néha már arra gondolok hogy én nem vagyok képes halálosan szerelmes lenni. Az eddigi barátaimat szerettem és azt hittem hogy tényleg szerelmes vagyok beléjük de ez nem az igazi mindent elsöprõ szerelem volt. Úgyhogy én is várok még a nagy szerelemre ami remélem mihamarabb eljön és kitart életem végéig :P :)

Szerintetek létezik olyan aki ruelettból meg gazdagodott és nem bukta vissza a megnyert pénzét vagy olyan aki ha nem is csak abból él de komoly összegeket nyer és nem is bukja el?

Legjobb válasz: Ha van is ilyen, annak egyszerûen szerencséje volt. A rulett szerencsejáték, nem lehet stratégiát építeni rá.

Ha van is ilyen, annak egyszerûen szerencséje volt. A rulett szerencsejáték, nem lehet stratégiát építeni rá.


Van itt olyan, vagy létezik olyan, aki kiment külföldre, de nem talált munkát és hazajött?

Legjobb válasz: szerintem eleg sokan vanank ilyenek, foleg akik nem beszelik az adott orszag nyelvet.

szerintem eleg sokan vanank ilyenek, foleg akik nem beszelik az adott orszag nyelvet.
Unokatesóm 2-szer is így járt. Kõmûves. Egyszer Olaszországba ment ki, elvégezte a munkát, nem fizették ki, hazajött. Másodszor Ausztriába ment, de egy nap múlva hazajött, mert az ígért szállás annyira putri volt, hogy nem is akart ott maradni. Szerintem sok az átverés, ha nincs piacképes szakmád, és nem beszéled a nyelvet, akkor nagyon rá lehet faragni.
Persze hogy vannak ilyenek csak õk nem írnak róla blogot meg nem szájhõsködnek. Nincs is mivel. Én is inkább titkolnám aki elõtt lehet, hiszen az embere reakciója az amit itt is olvashatsz. "hülye vagy hogy megpróbáltad"
"Különben nem is értem, szerintem tiszta sor, hogy akkor menjen ki az ember, ha már van munkahelye. " Nem lehet általánosítani, erre is van rengeteg ellenpélda. Londonban élünk a párommal, és úgy jöttünk ki hogy egyikünknek sem volt elõre munka intézve, sõt szállás sem. A hostelbõl a 2.-ik napon sikerült kiköltözni az albiba, én 5 nap múlva dolgoztam (2 helyre is felvettek volna), õ pedig 1.5 hét múlva állt munkába.
igen akad ellenpélda is de tényleges nyelvtudás nélkül eléggé lutri, valamint kell egy diploma vagy egy jó szakma, mert ha egyik sincs ha folyékonyan beszéled a nyelvet akkor is csak ott tartasz mint az adott országban bárki akinek van 8 évfolyama pl, sajna a magyar nem jelent elõnyt sehol..:/
Én anno Hollandiában jártam így, szintén a nyelv volt a gond. Hiába beszél minden holland tökéletesen angolul, kell a flamand nyelv ha normális munkát akarsz.
Aki semmi nyelvtudással kimegy, az csak magára vessen.
Igen, sokan vannak így. Tipikusan akik azt hiszik, hogy kinn kolbászból van a kerítés, és "úgyis kapok nyelvtudás nélkül is konyhai kisegítõ munkát 10 ezer euroért", azok hamar kullognak haza. Különben nem is értem, szerintem tiszta sor, hogy akkor menjen ki az ember, ha már van munkahelye. Egy tisztességes szakmával nem is olyan nehéz, ismerõsöm már évek óta kinn van varrónõként, azt mondja, milliószor jobb a helyzete, mint itthon, dacára annak, hogy ott õ csak egy bevándorló.
Mi is Angliában jártunk így, nem tudtuk a nyelvet és így nem vettek fel sehova, aztán mikor már csak annyi pénzünk volt, hogy a buszjegyet ki tudtuk fizetni inkább haza jöttünk.

Létezik olyan aki?

Gyerekkorában heteroszexuális és felnőtt korára meleg lett?

Legjobb válasz: Kérdezõ elárulnád milyen a heteroszexuális gyermek? Szexuális beállítottságra lehetnek utaló jelek már gyerekkorban is, de nem lehet konkrétan kijelenteni,hogy melyik gyerek melyik csapatban fog késõbb játszani. A gyerekek elõszeretettel utánozzák azokat akikre felnéznek, próbálják követni a környezetük által hozott normát. Egy gyerek személyiségi jegyeiben durván megmutatkozik a szülõk véleménye, utálnak egy bizonyos népcsoportot mert apu is utálja, szidják az egyik focicsapatot mert a nagybátya utálja õket, cédának nevezik a szomszéd Kati nénit (miközben gõze sincs a szó jelentésérõl) csak azért mert anyu is azt teszi. Ez csak néhány példa lehetne folytatni. De a lényeg,hogy egy kisgyerek igazodni próbál a környezete elvárásaihoz. Ezért van az, hogy sok meleg "heteróként" kezdi. (De szerintem rossz dolog egy gyerekben a szexualitást látni. Békén kellene hagyni õket és engedni,hogy gyerekek legyenek anélkül hogy bárki olyasmit kezdene pedzegetni,hogy az általa csinált dolgok kihatnak a nemi orientációjára. Igen gyakori hiba, az oldalon is több kérdést olvastam már azzal kapcsolatban,hogy meleg lesz-e a 2-3 év körüli gyerek ha babakonyhát vagy hasonló kaliberû játékot kap ajándékba.)

Kérdezõ elárulnád milyen a heteroszexuális gyermek? Szexuális beállítottságra lehetnek utaló jelek már gyerekkorban is, de nem lehet konkrétan kijelenteni, hogy melyik gyerek melyik csapatban fog késõbb játszani. A gyerekek elõszeretettel utánozzák azokat akikre felnéznek, próbálják követni a környezetük által hozott normát. Egy gyerek személyiségi jegyeiben durván megmutatkozik a szülõk véleménye, utálnak egy bizonyos népcsoportot mert apu is utálja, szidják az egyik focicsapatot mert a nagybátya utálja õket, cédának nevezik a szomszéd Kati nénit (miközben gõze sincs a szó jelentésérõl) csak azért mert anyu is azt teszi. Ez csak néhány példa lehetne folytatni. De a lényeg, hogy egy kisgyerek igazodni próbál a környezete elvárásaihoz. Ezért van az, hogy sok meleg "heteróként" kezdi. (De szerintem rossz dolog egy gyerekben a szexualitást látni. Békén kellene hagyni õket és engedni, hogy gyerekek legyenek anélkül hogy bárki olyasmit kezdene pedzegetni, hogy az általa csinált dolgok kihatnak a nemi orientációjára. Igen gyakori hiba, az oldalon is több kérdést olvastam már azzal kapcsolatban, hogy meleg lesz-e a 2-3 év körüli gyerek ha babakonyhát vagy hasonló kaliberû játékot kap ajándékba.)
Lehet pubertáskori nemi identitászavar, de azért egy teljesen heteroszexuálisból nem lesz meleg.
A kérdező hozzászólása: Oké köszi :)

Létezik olyan, aki átment szóbeli érettségin úgy hogy nem tanult rá egy szót sem? :D

Mert én biza egy büdös szót nem tanultam, és egész évben sem!! :D Holnap pedig szóbelizek (angol-magyar-töri) sáláláláááá:DDDD

Legjobb válasz: Hááát ezek alapvetõen mind nagyon könnyûek, ha van hozzá egy kis alapismereted. Ha egész évben nem tanultál és még véletlenül se ragadt meg semmi, akkor vagy rohadt szerencsésen húzól egy tételt és a források segítségével összekamuzol valamit, vagy szívtad.

Hááát ezek alapvetõen mind nagyon könnyûek, ha van hozzá egy kis alapismereted. Ha egész évben nem tanultál és még véletlenül se ragadt meg semmi, akkor vagy rohadt szerencsésen húzól egy tételt és a források segítségével összekamuzol valamit, vagy szívtad.
Nekem is mázlim volt ma, fõleg magyarból, a töri annyira nem lett fényes, de nem lesz bukta. :D
A kérdező hozzászólása: 6-osnak üzenem, hogy a hozzáállásom tényleg nem a legjobb, ennek ellenére MÉGIS SIKERÜLT ELÉG JÓL TELJESÍTENEM ;) szerdán lesz eredmény, de 15 percen keresztül folyamatosan beszéltem magyarból, töribõl is. töribõl pl meg is dicsértek, hogy "látszik, hogy tanultam" :D:D:D:D:DDD pedig 1 szót se, kb.. :D szerencsére sikerült jó tételeket kihúznom :D
sok sikert! (én holnap szóbelizem, és én sem nagyon tanultam)
Én. anno az összes közép érettségim ötös volt 84-94 közöttiek, az emeltere sem tanultam, azok a szóbelik is 88 és 96%-osak lettek, DE én az írásbelikre készültem, így ott eszembejutott. Középszintûkre nem készültem, de mivel mindig 4, 8 és afölötti átlagaim voltak, meg tudtam írni. + mázli
Matekra meg informatikára koncentráltam fõleg, azok jók is lettek. Magyar írásbelire semmit nem készültem, 83% lett. A töri mondjuk rossz lett, 57%, az esszékre kb. fele pontokat kaptam meg, pedig szerintem tök jókat írtam :D Ezek után nem félek a szóbelitõl :D
Angol felsõfokú nyelvvizsga szóbelin simááán átmentem 0 tanulással, meg az emelt érettségire is alig készültem. Ma fogok délután szóbelizni magyarból meg töribõl, tegnap elolvastam a nyelvtantételeket, aztán kész. 3-3 pontot kell elérnem irodalomból meg nyelvtanból, meg 6-ot töribõl, hogy ne húzzanak meg. Ez simán menni fog, irodalomból benne van a szöveggyûjteményben a cucc, ha egy hasonlatot felismersz, már meg is vagy nagyjából. Töribõl ott az atlasz. Nyelvtanból meg majd rizsázok. Szerintem sima ügy lesz. Nem lesz túl jó az eredmény, de nem számít be, 406 pontom már megvan, csak megbuknom nem szabad, ez a fontos :D
Amúgy az ilyen mi a f..szomért érettségizik? Ilyen hozzáállással még szakmád sem lesz, nemhogy technikusid vagy diplomád. Kb az utolsó olyan próbatétel az érettségi, ahol a tanárt érdekli az, hogy te mit kapsz. Ezen felül nem fog már azért agytornázni, hogy hogy hozza neked össze a kettest, hanem simán megvág.
4-es lett anno az érettségim úgy, hogy egy szót nem készültem. Mondjuk mázlim volt. Sok siket a holnaphoz! Írd majd meg, hogy ment!
nekem simán 3-mas lett minden, hiába voltam rutinos pótvizsgázó
A kérdező hozzászólása: az meg kivan zárva, hogy õsszel próbáljam újra, totál kiárt!!!!!! mindenképpen meg kell most lennie, mert készülök ki Németországba :D de amúgy a nyakamat rá, hogy a legszarabb tételeket fogom kihúzni...
A kérdező hozzászólása: azért valami ragadt rám nagyjából, remélem nem fognak köcsögölni, azt se tudom mennyi pontot kell elérni minimum szóbelin.. az írásbelijeim nem lettek szarok (angol 67, töri 45, magyar 65) kicsit parázok.. bár olyan idióta embereknek is meg lett az érettségije, hogy nem tudom mitõl parázok.. bár lehet õk tanultak XD
Figyi én töribõl 2 éve egyetlen egy tételt nem tanultam meg semennyire, sõt még az eddigi 4 évben sem ragadt rám semmi a témából, már ne kérdezd mivolt az, de baromság volt az egész. Az írásbelim közel volt a 3 ashoz a szóbelimen múlott hogy meglesz-e vagy sem, és persze pont azt húztam ki amibõl semmit nem készültem, de mégis a forrásokból, meg az atlaszból összemazsoláztam annyi információt, meg logika alapján úgy fogalmaztam a mondanivalóm hogy a vázlatlapra mégis 1 oldalt írtam és simán meglett a hármasom töribõl. Magyarból meg pechemre olyan tételt húztam amit tudtam de totál kiment belõlem mire odakerültem, de abból meglett a hármas szintén, nagy nehezen. Az angol meg könnyû, ha tudsz angolul legalább alapnyelven akkor ott simán összeszeded a gondolataid. A lényeg hogy ha van egy téma akkor beszélj róla folyamatosan, mondd azt ami az eszedbe jut, ha ott kamuzol valamit az is jó, mert nem az a lényeg hogy mennyire igaz vagy sem, a lényeg hogy mondjad folyamatosan és ennyi. Meglesz abból az 1000% Ha teljesen béna vagy angolból, még akkor is meglehet, mert egyik osztálytársam akkor egyáltalán nem tudott angolból semmit, nem volt nyelvérzéke szinte de nem kapott felmentést így érettségiznie kellett, kb nulla tudással és neki is sikerült. Igaz hogy szóbelin csak makogott szinte, de egy témából nagyon tudta mit kell mondani, csak úgy néztem amikor felelt. Szóval ne parázz meglesz az. Ha nem akkor õsszel újra próbálhatod.
Ügyik vagytok (: Szurkoljatok nekem! Én holnap felelek ):

Fiúk, ha a barátnőtök beleül az öletekbe akkor feláll? létezik olyan akinek nem?

Legjobb válasz: Persze, egy idõ után szólok neki hogy álljon fel, mert nagyon elzsibbad a lábam...

Persze, egy idõ után szólok neki hogy álljon fel, mert nagyon elzsibbad a lábam...
A fiataloknak igen de azért ennél több kell ...
Nekem általánosba nem állt fel....
Nem. Ez fiatal korban mikor még nem dugtál vagy alig 1-2x akkor felállhat. De egyébként nem. minden ilyesmit lehet kontrollálni.
mikor hogy van kedve
A kérdező hozzászólása: fiatalabb fiúkra gondolok. és ha már elkezd a lány félreérthetetlenül mocorogni az öletekbe?
adtól függ mennyire kívánom a lányt de ha nagyon igen

Szerintetek létezik olyan akinek tökéletes élete van?

Vagy pedig mégsem olyan tökéletes,és csak kívülről látszik annak?

Legjobb válasz: Mindenkinek vannak gondjai, problémái fõleg ahol gyerek van, de attól még lehet tökéletes az élete.

Én úgy érzem, tökéletes az életem. Az egy dolog, hogy gyakorlatilag az utcán vagyok...
Mindenkinek vannak gondjai, problémái fõleg ahol gyerek van, de attól még lehet tökéletes az élete.
Szerintem nem, de különben is a tökéletesnél nem tudok unalmasabbat elképzelni.
Ha van, akkor csak azért nem lesz tökéletes, mert az! Ha nincs semmi problémád, a problémamentesség is elég szörnyû tud lenni. Nem tudod milyen jó is a dolgod, ezért a tökéletes életed nm lesz olyan jó, mint hinnéd...
Mindenkinek más a tökéletes. mániás válasza a jó példa erre, ha jól tudom õ egy tinikorú lány (javíts ki, ha tévedek). 26 éves férfiként én csak mosolygok pár dolgon, amit ide leírt, hogy mi kell a tökéletes élethez. Ezt nem bántásnak szánom, nyilván nekem is más dolgok voltak fontosak 10 évvel ezelõtt :)
olyan nincs akinek soha semmi gondaj baja nem volt. AKinek semmiért és semmivel nme kellett megküzdenie. Nekem pl nagyon remélem hogy hamarosan tökéletes életem lesz mert csak egy dolog hiányzik hozzá, egy baba de az sajnos évek óta várat magára. Minden más csak ugy az ölembe pottyant szinte de ezért sajnos nagyon meg kell küzdenem. Ha ez teljesül akkor tökéletes idõszaka lesz az életemnek ebben biztos vagyok. De sajnos bármikor töténhet olyan ami miatt meginog ez a tökéletesség.
Mindenkinek más a tökéletes! Az enyém például az.
Szerintem nincs olyan akinek minden tökéletes az életében!Vagy ha igen akkor nagyon ritkábban! Nekem vannak idõszakok amikor úgy érzem, na most kezd minden a helyére állni, gyerekekkel, meloval stb aztán mindig jön vmi! De azért vannak a problémák, hogy megtanuljuk megoldani!:-D
lehet úgy látjuk neki tökéletes élete van, de mikor egyedül van õ is sír. Mindenkinek vannak gondjai...olyan nincs hogy TÖKÉLETES
Barbie.
Az én életem látszólag tökéletes. 15 éves vagyok, az évfolyamból több fiúnak tetszek, mindent megkapok, 4-5-ös tanuló vagyok, nagyon sok barátom/barátnõm van, és szeretnek a tanárok is. Legalábbis az osztálytársaim csak ezt látják. Sokan irigyelnek, de azt nem tudják, hogy mikor 1, 5 éves voltam apukám ott hagyott minket anyuval, anyu kórházba került, én a nagymamámmal élek, és közben született négy testvérem, akiket valószínûleg nem láthatok többé. Az életem csak mások szerint tökéletes, szóval szerintem ez csak egy látszólagos dolog.
Szerintem viszonyítás kérdése. Lehet hogy valaki egy kopott kis házban él szerényen, szegényen, de emellett boldog, lélekben mindene megvan, és ezt tökéletesnek érzi. Egy másik ember, akit pl az tesz boldoggá ha minél több ruhát vásárolhat, az elsõ példa nagyon távol áll a tökéletestõl. De az elsõ meg csak ezt tapasztalta meg, és eddig ez a jó neki.

Létezik olyan, aki nem alkalmas a párkapcsolatra? Kötődési hiányosság, fiatalkori hiányok miatt?

Úgy érzem, én ilyen vagyok. Minden jól kinéző nőt megbámulok, még akkor is, ha épp egy lánnyal vagyok, ami nagyon udvariatlan. Néha (5 évente) nagyon megtetszik egy lány, de az erős lelkesedés az idővel gyorsan lecsökken, még akkor is, ha a vonzalom megmarad, egyre jobban elhanyagolom, stb. Nem vagyok képes kitartani mellette, nem tudok elköteleződni, csak az vonz, ami nem az enyém, ami az enyém, az már nem érdekel. Megbántom az embereket, nem vagyok képes igazi mély szeretetre, ilyenkor mindig előjön valami mély fájdalom belőlem. Sajnos tinédzserkoromban nem voltam túl sikeres, mert nem voltam vonzó, és nem sokat tettem a helyzetem javításáért. Olyan hiányaim vannak, amik már sose fognak beteljesülni, de mégis ezek határozzák meg a preferenciáimat, amikor meg tetszik egy lány (nálam jóval iatalabbak tetszenek). Nem nőttem fel rendes családban, még ha szerelemből meg is házasodnék, és családot alapítanék, nincs rá garancia, hogy nem unnék rá. De egyedül mégsem vagyok jól el. Ugyanakkor a nők nem szeretnek, nagyon kevésnek tetszem, ezerből egynek, és annak is csak addig, amíg meg nem ismer, nem tudok bánni velük, nem igazodom el rajtuk, a rutin hiánya miatt, és a gondolkodásom és a személyiséem is távoli nagyon az átlagtól. Mit tegyek? 34/F

Legjobb válasz: Mintha én írtam volna

Mintha én írtam volna
A kérdező hozzászólása: Mesélj akkor, gondolkodjunk együtt. Én NEM akarok ilyen lenni. Nem vagyok hiú, nem vagyok már 17 éves, nem zavarna, ha nem vonzódnék a nõkhöz, ha teljesen elégedetté tudna tenni egy nõ, aki velem van. De a nehéz elõzményeim miatt hálásnak kellene lennem, amikor valaki nekem szenteli magát, de én már más csajokat stírölök. Azért van, mert nem éltem ki magam tizen-huszonévesen, és örökklé ilyen maradok?
A kérdező hozzászólása: ...mármint nem zavarna, ha a nõk nem vonzódnának hozzám...
Pszichológus. Komolyan. Én ismerek ilyen súlyos önértékelési zavarral rendelkezõ pasit (eleve a fiatalabb nõkhöz való vonzódás is az önértékelési zavar jele, ezt jó, ha tudod), és komolyan aggódom érte... ugyanez, amit írsz. Nem hiszi, hogy elég jó egy kapcsolatra. Nekem is voltak önértékelési problémáim, kötõdéi problémáim, de segítséggel (szakember segítségével) túljutottam rajta. Aztán újra elõjött, most újra igyekszem kezelni. De nem érdemes csodára várni, ide segítség kell!
Az ember nem monogám, mindig a jobb kell neki... Ez lenne a normális, csakhogy sokan, akik hûséget fogadnak a másiknak, akkor ezt képesek kiiktatni az életükbõl. Az "ösztöneid" erõsebbek, ennyi.
Én nem hiszem, hogy ez pusztán ösztön kérdés... hiszen léteznek nyitott kapcsolatok, léteznek swinger klubok, párcserés szex, elvben megoldható... A kérdezõ esetében a gond az, hogy nem érzi magát alkalmasnak kapcsolatra...
A kérdező hozzászólása: 6-os, a párcsere, swinger, nyitott kapcsolat távol áll tõlem (ami a fentiek ismeretében furcsa). Szerintem az arról szól, hogy egzisztenciálisan össze vagyunk kötve, tehát a pénz vagy a gyerekek miatt együtt akarunk maradni, de nem egymásra vágyunk. Volt kapcsolatom, pont olyan lánnyal, akit szerettem volna, nagyon szeretett, és kiüresedtem, kiégtem, nem figyeltem rá, nem törõdtem vele, és szakítottam vele. Õ nagyon szeretett, és nagyon fájhatott ez neki. 5-ös, ha ki tudnám az ösztöneimet iktatni hosszútávon, boldog lennék. Az a baj, hogy kevés nõ vonz igazán, azokért bármit megtennék (eleinte), amelyik meg csak úgy szép, de a személye nem vonz, arra nem tudok energiát áldozni, vagy nem tudok jól csajozni, egyszerûen nem ér annyit az egész. Ezzel egyébként elég õszintének számítok. :-) 4-es, Te férfi vagy nõ vagy?

Létezik olyan aki triszexuális?

Legjobb válasz: Az meg mi a halál ?:D

Az meg mi a halál ?:D
jé, ez a melegszendvics ☺
Na igen, ez olyan kérdés, hogy van e monolemma, ha egyszer van dilemma.
Igen Freemailen asszem. Nemed: Nõ Férfi Egyéb Ha valaki együtt van mindhárom félefajtával..:D
Triszexuális: szójáték, aminek a biszexuális szó bi (kettõ) elõtagja az alapja. A tri szó jelentése (három). Komolyabb szóhasználatban a transzszexuális emberek iránti vonzalmat értjük alatta.
Artúr haverom jár egy lánnyal, de nyúlkál a fiúk lyukába, egyszer meg.. egy kecskét
Az nem a hermafrodita? Akkor a triszexuális azaz ember aki ilyenkhez vonzódik vagy mi?:D
Én hímnõs vagyok m_m
A kérdező hozzászólása: Van hát. A kettõsnemû....
Én nem tudtam, hogy a férfi és a nõi nemen kívül még van egy harmadik is :D
persze..én kvatroszexuális vagyok: férfi, nõ, állat, hulla :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!