Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan ahol (506 db)

Ha szembeálltok a hűtőtökkel melyik oldalán van a nyitója? Létezik olyan, ahol a jobbon? Beépíthetős, vagy sima? Hol lehet olyat venni?

Legjobb válasz: A hûtõknél könnyedén át lehet szerelni az ajtót, hogy a másik irányba nyíljon. Ha nem vagy ügyes szerelõ, akkor kérj segítséget valakitõl.

A hûtõknél könnyedén át lehet szerelni az ajtót, hogy a másik irányba nyíljon. Ha nem vagy ügyes szerelõ, akkor kérj segítséget valakitõl.
Nekünk a jobbon, mert a férjem átszerelte. Így passzolt a bútorhoz. Sima hagyományos hûtõ. Valóban a legtöbb mai hûtõnek már megfordítható, hogy nyíljon.
Amint már írták, a legtöbbnek megfordítható. Tehát Lehet jobb oldalon is.

Társkereső hívőknek létezik? Olyan ahol nem kell regisztrálni? Partnerkereső vallásos embereknek?

Ahol esetleg hívő lányokkal lehet ismerkedni!

Legjobb válasz: Akár hiszed akár nem, kedves elsõ, nem minden hívõ tekinti Istent kívánság automatának. A hit nem arról szól, hogy semmit nem teszünk csak várjuk a csodát, hanem hogy aktívan éljük az életünket, és Isten segítségére a döntéshelyzetekben számítunk. Kérdezõ: írd be keresõbe, biztosan van.

Akár hiszed akár nem, kedves elsõ, nem minden hívõ tekinti Istent kívánság automatának. A hit nem arról szól, hogy semmit nem teszünk csak várjuk a csodát, hanem hogy aktívan éljük az életünket, és Isten segítségére a döntéshelyzetekben számítunk. Kérdezõ: írd be keresõbe, biztosan van.
> Társkeresõ hívõknek létezik? http://tarskereso.lap.hu/kereszteny_tarskeresok/25580238 > Olyan ahol nem kell regisztrálni? Még nem láttam olyan társkeresõ oldalt, ahol nem kell regisztrálni...
mert néha meg kell könnyíteni Isten dolgát:)
Létezik. Csak ez önmagában felvet kérdéseket. Ha hívõ, akkor miért nem hiszi, hogy Isten az adott idejében kirendeli mellé a párt? Ha hívõ, miért nem Istenhez fohászkodik?
Akkor te nem tudsz semmit sem Istenrõl. Az állásról: azt mondtam, nem megyek el dolgozni, csak akkor, ha hívnak. Éppen amikor kellett, akkor hívott egy húsz éve nem látott barátom, és állást kínált. A társkeresésrõl: Isten nem tud olyat tenni, hogy összehozzon azzal, , akivel látni akar, úgy, hogy te nem lépsz egyetlen lépést sem? Ez kicsinyhitûség. Te kevered, egyébként mások is, azt, hogy azt kell megtennem, amit Isten az adott helyzetben elvár, nem pedig én elkezdek a saját okosságomból valamit, és várom, hogy Isten megáldja azt, amit kitaláltam. Nem ugyanaz a kettõ.
13, 45 - ki beszél itt kívánságteljesítõ automatáról? Akkor sosem kell fohászkodni Istenhez segítségért? Tilos? Egyébként meg, ismerem azt a felfogást is, hogy nekünk is meg kell tennünk a magunkét - ez sem teljes így. Istennek egyáltalán nincs szüksége a mi teljesítményünkre ahhoz, hogy valamit véghezvigyen. Ha csak akkor valósulhatna meg Isten akarata, ha hozzátenném az én, mondjuk 1 %-omat, akkor az azt jelentené, hogy Isten nem mindenható, mert az én 1%-omon nincs hatalma, azaz én akaratommal nem bír. A kérdezõnek: Ha te "szeretnél" hívõ lenni az jó jel. Ugyanis aki nem választott, annak ilyen gondolatai sosem lesznek. Nyugodtan keresgess keresztyén körökben, járj el gyülekezetbe, Isten megadja majd a maga idejében a párodat.
"Hívõ csak szeretnék lenni." Ez egy érdekes hozzáállás :) Ha gondolod szívesen segítenék ebben, például azzal hogy elmondanám hogy velem és ismerõseimmel mik történtek. Ha érdekel írj egy üzenetet.
Szia Kérdezõ! Ha nem vagy hívõ, akkor mit keresnél hívõk társkeresõ oldalán? Ugye nem azért akarsz hívõ lenni, hogy párt találj? Mert az már régen rossz. Milyen vallású szeretnél lenni egyébként? Üdv: egy 29 éves lány
A kérdező hozzászólása: Már ahhoz nem kell regisztrálni, hogy legalább egy fényképet láthassak. Normál társkeresõn nem jött össze. Nem vagyok kelendõ. Hívõ csak szeretnék lenni.
ja bocs ez regisztrációs utolsó voltam

Szerintetek létezik olyan kutyaiskola ahol egy nagyon problémás, agresszív kutyával nem tudnak mit kezdeni?

Legjobb válasz: Igen, létezik, még olyan is, ahol egy egyszerû neveletlen nem is agresszív kutyával nem tudnak mit kezdeni.

Igen, létezik, még olyan is, ahol egy egyszerû neveletlen nem is agresszív kutyával nem tudnak mit kezdeni.
Olyan helyet keresel, ahol NEM tudnak mit kezdeni a kutyával? Egyébként nem a kutya a problémás, hanem a gazdája. Lassan ideje lenne a sulikat átnevezni "gazdaiskolának".
igen, sajnos létezik.
A kérdező hozzászólása: elsõ lerágott csontról beszélsz! amúgy nem az én kutyám lenne problémás csak érdeklõdök a sulik felõl.
OK, szóval direkt olyan sulit keresel, ami nem jó?
Nagyon sok ilyen kutyaiskola létezik. Sajnos sokszor a gazda se partner benne.
Igen, sajnos létezik. Nagyon sok olyan magát kiképzõnek, szakembernek nevezõ illetõ van, akik bizonyos kutyákkal nem tudnak mit kezdeni, illetve bizonyos fajtájú kutyákat nem is vállalnak...
Nem is egy...


Magyarországon létezik olyan bolt, ahol kanári-szigeteki (ajándék) árucikkeket lehet vásárolni?

Még mindig a 2005-ös naptár van kint a falon, szeretnék újítani, de kiutazni nincs lehet?ségem :(

Legjobb válasz: Nyilván, egy naptárért nem kell kiutazni... de kellemes emlékek kötõdnek a helyhez, ezért kérdeztem. Manapság már minden "létezik", ezért nem tartom kizártnak, hogy van Magyarországon spanyol bolt, ahol esetleg ilyen dolgokat is meg lehet vásárolni. És nem kell feltétlenül válaszolni a kérdésre, csak annak, aki tud segíteni!

A kérdező hozzászólása: Nyilván, egy naptárért nem kell kiutazni... de kellemes emlékek kötõdnek a helyhez, ezért kérdeztem. Manapság már minden "létezik", ezért nem tartom kizártnak, hogy van Magyarországon spanyol bolt, ahol esetleg ilyen dolgokat is meg lehet vásárolni. És nem kell feltétlenül válaszolni a kérdésre, csak annak, aki tud segíteni!
próbáld meg echte naptáros boltban, talán lesz. a deák tér környékén láttam pont tegnap egy ilyen boltot.
Egy naptarért ki kell menni a kanari-szigetekre?

Létezik olyan iskola budapesten ahol szakmát szerezhetek ingyen és nem 200ezer forintokért?

végig néztem rengeteg iskolát és alig tudok rajtuk kiigazodni, ráadásul több százezer az összes szinte :S feb.15-ig kell leadni a jeletkezéseket. idén érettségizek! hostess, kozmetikus, szinház vagy filmszínész, vagy rendezvényszervező szeretnék lenni! előre is kösz a válaszokat. egy elkeseredett lány... (18)

Legjobb válasz: 23 éves korig az elsõ szakma ingyenes, ha OKJ-n csinálod. Biztosan találsz olyan iskolát, ahol ezt biztosítják, és van olyan szakma, amit szeretnél tanulni.

23 éves korig az elsõ szakma ingyenes, ha OKJ-n csinálod. Biztosan találsz olyan iskolát, ahol ezt biztosítják, és van olyan szakma, amit szeretnél tanulni.

Létezik olyan, hogy egy balesetben ahol a kocsi totálkáros lett, sem a légzsák nem nyílt ki, sem az övfeszítõ nem durrant el?

Egy 2001-es Ford Mondeoról van szó. Nem ütköztek másik autóval, csak elvesztették az uralmukat a kocsi felett 90-nél, megpördültek, majd árokba csapódtak. A kocsi totálkáros, eleje teljesen összetört, meggyûrõdött, kasztni megcsavarodott, oldalsó ablakok kitörtek.

Legjobb válasz: Én olyan 110el mentem télen dobnak lefele, és megcsúszott az autó, szalagkorlátnak mentem, nekem se nyílt légzsák, viszont az autó totálkáros lett mert kb nem volt eleje (2008as swift), szóval igen, létezik.

Én olyan 110el mentem télen dobnak lefele, és megcsúszott az autó, szalagkorlátnak mentem, nekem se nyílt légzsák, viszont az autó totálkáros lett mert kb nem volt eleje (2008as swift), szóval igen, létezik.
Légzsákok mindig csak adott irányból kapott sérülés esetén aktiválódnak. Pl. ha hátulról nekimennek, az elsõ nem fog kinyílni. A leírtaknál viszont inkább meghibásodásnak hangzik.
könnyen lehet, hogy már törött volt és ezek mind aktiválódtak egyszer, aztán nem volt a tulajnak kedve rákölteni, így megoldotta okosba, hogy a mûszerfal se jelezzen vissza
Én egy pickuppal (4 légzsák) csapódtam árokba, egy lufi sem nyílt. Mert a "seggével" érkeztem elõrefelé valószínûleg. Az eredmény sima TK, mert megrogyott az alváza is, szóval nem csak koccanás volt...
Sok autónál ha nincs becsatolva az öv, nem nyílik a légzsák.
A kérdező hozzászólása: A biztonságiöv be volt csatolva mindenkinél. A kocsi kb 40 km/h-val csapódhatott az árokba, ezt jelzi az is, hogy a teljes motortér kb 3/4-ére gyûrõdött össze.
a légzsák vezérlése úgy tudom nem ütés, hanem lassulás függvénye (is)
130-cal jött belém egy autó hátulról, én kb.100-zal mentem.Meegpördültem, majd a szalagkorlátnak csapódtam.Nem nyíltak ki a légzsákok.Elsõ tulaj voltam, elõtte nem volt balesetes az autó.

Létezik olyan levelező tagozatos gimnázium, ahol havi egyszer kell bemenni és 2 év alatt érettségit ad?

Legjobb válasz: Én most járok esti gimibe és heti kétszer kell bemennem és még így is három év. Egy ismerõsöm szerint viszont van olyan iskola, amely kérdésben leírt feltételek szerint mûködik. Létezik ez? Én eléggé kétkedve fogadom.

A kérdező hozzászólása: Én most járok esti gimibe és heti kétszer kell bemennem és még így is három év. Egy ismerõsöm szerint viszont van olyan iskola, amely kérdésben leírt feltételek szerint mûködik. Létezik ez? Én eléggé kétkedve fogadom.
persze, van, sõt, igazából tanulni sem kell, mert egy szívószálat dugnak az orrodba, amit felvezetnek az agyadig, és ott táplálják be a rezgéseket. érettségit egyik iskola sem AD, hanem TE szerzed meg. ahhoz pedig, hogy meg tudd szerezni, ISKOLÁBA kell JÁRNI.
A kérdező hozzászólása: Hiába ez a kioktató hangnem, mert mint írtam én sem hiszem el maradéktalanul a leírtakat...

Létezik olyan műhely/szervíz, ahol analóg fényképezőgépet digitálissá alakítanak?

Sokat gondolkodtam ezen, rengeteg embernek van a régi időkből komoly, nagyon precíz mechanikájú gépe, amik kihasználatlanul lógnak. A film helyére berakva a digitális érzékelő lapkát, a kazetták helyére a többi elektronikát, szóval hely lenne. Vagy rosszul gondolom?

Legjobb válasz: Létezik olyan, hogy digitális hátfal, bizonyos típusok hátára kell csattintani az eredeti hátfal helyett. Én is gondolkodtam ilyen megoldáson, de mikor megláttam, hogy annyiba kerül, mint egy teljes profi digitális gép, elment a kedvem tõle. :) Lehet, hogy van ilyen szakember, de szerintem annyit fog kérni érte, amibõl egy új gépet is vehetsz. Másik gépbõl kivett elektronika meg nagyon macerásan fog illeszkedni egy filmes gépbe. Egy fotós-szervízest kellene megkérdezned, de nem hinném, hogy vállni fogja. (Gugli: digitális hátfal)

Létezik olyan, hogy digitális hátfal, bizonyos típusok hátára kell csattintani az eredeti hátfal helyett. Én is gondolkodtam ilyen megoldáson, de mikor megláttam, hogy annyiba kerül, mint egy teljes profi digitális gép, elment a kedvem tõle. :) Lehet, hogy van ilyen szakember, de szerintem annyit fog kérni érte, amibõl egy új gépet is vehetsz. Másik gépbõl kivett elektronika meg nagyon macerásan fog illeszkedni egy filmes gépbe. Egy fotós-szervízest kellene megkérdezned, de nem hinném, hogy vállni fogja. (Gugli: digitális hátfal)
Középformátumú gépeket szoktak fõleg digitalizálni, mert ott eleve cserélhetõ a hátfal, így könnyû a helyére egy érzékelõt tenni. Nem tudok arról, hogy 35mm-es géphez létezne bármilyen eljárás, ami kevesebbe kerül, mint egy középkategóriás tükrös gép.
A kérdező hozzászólása: Pedig ugye azokban a gépekben nem akármilyen optikák voltak (nem ám 3, 5-ös fényerõvel), na és ugye a csereobik (akinek volt), nem kevés pénz volt. Valami kis manufaktúrának biztos megérné ezzel foglalkozni, és ha nem akarnának egy hét alatt meggazdagodni, volna is rá kereslet.
Az objektívek nagy részét fel lehet tenni adapterrel a jelenlegi digitális gépekre, minõségromlás, vagy végtelen fókusz vesztés nélkül. Canon gépekre rámennek a régi Zeiss, Zenit, Pentacon, Jupiter, MTO, Lecia, stb. objektívek. Ha valakinek nem kell AF, akkor valóban kevés pénzbõl nagyon jó képminõségre tehet szert ezekkel.
"ha nem akarnának egy hét alatt meggazdagodni, volna is rá kereslet." Amennyi munka lenne vele, annyit nem tudnának kérni érte. Szinte nekik kellene az egész hátlapot legyártani, ráadásul többfélét. A másik, hogy a régi gépét kevés ember õrzi, még kevesebb akar pénzt költeni rá. Nem érné meg. :( (Pedig nekem is van egy Zenit 11 SLR gépem, és nagyon jó lenne még használni.)

Léteznek olyan társkeresõk ahol mindenért fizetni kell?

Legjobb válasz: A társkeresõk nagy részén mindenért fizetni kell. Van ahol ingyenesen 5 levelet küldhetsz egy hónapban, de olyan is, amin meg egyet se...

A társkeresõk nagy részén mindenért fizetni kell. Van ahol ingyenesen 5 levelet küldhetsz egy hónapban, de olyan is, amin meg egyet se...
A kérdező hozzászólása: Regisztráltam az elittárson, de fizetés nélkül semmit se tudok rajta csinálni.
nem is lenne rossz ötlet pasiként oda regisztrálnom. a lányok rögtön azt látják, van pénzem :D
Léteznek. Meg olyanok is, ahol semmiért se kell fizetni, csak ezek kevesebben vannak. Miért fizetõsre regisztráltál, ha nem akarsz fizetni?
A kérdező hozzászólása: Már töröltem magamat.

Létezik olyan PC billentyûzet, ahol a gombok rögzítése úgy van megoldva, mint a notebookokon? Vagy valami olyan, ahol a gombok lenyomása sokkal puhább, mint normál PC billentyûzet esetén?

Legjobb válasz: olcsó megoldásként ajánlanék szilikon billentyûzetet. puha, vízálló, hajlékony, de a nagyon olcsóak silány minõségûek. szóval azért ebbõl érdemes drágábbat venni

olcsó megoldásként ajánlanék szilikon billentyûzetet. puha, vízálló, hajlékony, de a nagyon olcsóak silány minõségûek. szóval azért ebbõl érdemes drágábbat venni
valami hasonlóra gondoltam. van sokféle. [link]
A kérdező hozzászólása: nem a pénz a lényeg, hanem, hogy ne menjen még jobban szét a kezem..nyilván nem végtelen a keret, de mondjuk max 15000 még belefér...szilikonoson nem lehet írni normálisan...munkahelyemen laptopom van, annak normális a billentyûzete, az itthoni géphez kellene valami könnyû billentyûzet, mert elég sokat gépelek itthon is


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!