Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan 4 hónapos (7 db)

létezik.én is 4 hónaposan vettem észre.gratula a babához.
Irány a dokihoz!!!!!!
Létezik. Pl amikor én nõdokinál voltam a múltkor, épp ott volt egy nõ, aki akkor tudta meg, hogy 4 hónapos terhes... Gratulálok neked, és sok örömöt a babához!
Hááát..elég fura lenne, de minden megeshet.Hallanai néha olyanról, hogy valaki menstruál a terhesség elsõ néhány hónapjában, de csak olyan tessék-lássék módon.Mondjuk nekem is kellett 3 hét mire leesett, hogy mi a helyzet, és miért is nem látogat a havi vendég:) Mert ugye, aki nem foglalkozik a terhesség gondolatával, az nem tudja, hogy mik a gyanujelek, és csak a csapból is folyó hányingert, reggeli hányást ismeri.De akár másnak is lehet ez a jele.Csinálj egy tesztet, az már biztosra kell hogy mondja.Amúgy honnét veszed a 4 hónapot?
A kérdező hozzászólása: Mert 4 hónapja voltam utoljára a pasimmal eggyütt elhagyott, és most nincs senkim!Meg amugy sem védekeztünk, semiylen módon sem! Köszönöm mindekinek a segítséget és jól éreztem mert már 5 hónapos terhes vagyok, kislányom lesz!!És nagyon várom egyedül:(

Létezik olyan üveges bébiétel, amiben valóban nincs cukor? Meg semmi olyan káros adalék, ami még nem való 4 hónapos babának?

Ha igen, melyik fajta (márka) konkrétan?

Legjobb válasz: Hát a Hipp-et én nem szeretem, gyanúsan ízesek... Az Univer és Kecskeméti bébiételekben viszont tényleg az van csak ami kell. Nincs tartósítószer. Amelyikben esetleg van cukor arra rá van írva.

Hát a Hipp-et én nem szeretem, gyanúsan ízesek... Az Univer és Kecskeméti bébiételekben viszont tényleg az van csak ami kell. Nincs tartósítószer. Amelyikben esetleg van cukor arra rá van írva.
A Hipp cuccok, meg az Univeresek. Én is emiatt választottam ezeket.
Univer, Hipp. A Kecskemétit és a Bebivitát is a Hipp csinálja.

Létezik olyan etetőszék, ami állítható úgy, hogy még nem ültethető (4 hónapos) gyereknek jó legyen?

Tudom, hogy van ilyen, de amit interneten találtam az éppen 90 ezer Ft-ban kerül.

Legjobb válasz: én az ölemben etetem,vagy pihenõszékben.

én az ölemben etetem, vagy pihenõszékben.
??? A lényeg, hogy dönthetõ legyen maga az ülés.Mi is ilyen kora körül kezdtük el így használni.12000.- vettük tavasszal.
etesd karban, az a legegyszerûbb.szabályozni tudod a kezét is, ne tapicskoljon bele a kajába.én úgy szoktam hogy a bal kezembe félig ültetem, a jobbal meg etetem.csak kell olyan tányér, ami nem csúszkál.
A kérdező hozzászólása: Ez az utolsó elég jónak tûnik, köszönöm.
Mi ilyet vettünk http://www.neobaby.hu/index.php?&lap=xarukmut&xxazon=1967 nem drága ás annyira dönthetõ mint a bébihordozó. A 4 hónapos lányom szerette.
etetõszék valóban jó lesz , addig meg a hordozó .Én az ebédlõ asztalra tettem , pléddel letakartam és csak a derekánál csatoltam be , vállai szabadon voltak. Nem lett koszos , pedig elég malac :) pihenõ szék is hasznos az én 15 hónaposom mai napig imádja és 18 kg is kb. 4 éves korig jó , 15 000 Ft ért vettem , rezgõs , állítható FP , illetve van hinta és sima funkciója. Ha nem hordozóban akkor ebben evett. Tehát akár kérhetsz ezt is azt is 15 a szipi szupi pihenõ szék 10 körül meg tudsz etetõszéket venni ( abból én nem vennék állíthatót , fõleg ha már most másik alternatíva kell. Nekünk csõvázas lapra csukható van 6500 ért, tökéletes.
Attól még jó ötlet az etetõszék karácsonyra, ha azt szeretettek volna kérni eredetileg.Pár hónap és már úgyis tudjátok használni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ. Még agyalok, hogy hogy legyen (van még rá pár hetem). A hordozós ötlet is jónak tûnik, csak szegénykém amúgy is utálja, ordít amikor bekötöm. Azért merült fel a kérdés, mert a családban megkérdezték mit szeretnénk karácsonyra és nem akarok felesleges hülyeséget kérni. Az ajándék lehet akár 25-30 ezer Ft is, mert akkor többen összedobják. Viszont így használt dolog nem jöhet szóba. Ha nem mondok semmit, akkor mindenki vesz, amit akar.
eleinte én is hordozóban etettem(kaptunk egy régi tipust, amit nem sajnáltam), nekem is dönthetõ az etetõszék, de amíg nem ült, addig lecsúszott és esetlenül nézett ki benne, enni sem úgy evett.használtan biztos tudsz te is venni, olcsóbban hordozót..
Leette, de le lehet venni a huzatot, és simán kimostam.Nincs rajta egy db folt sem
A kérdező hozzászólása: Aki hordozóban etet, annak nem eszi le a babája? Azt pl. elég drágán vettük és kicsit sajnálnám.
Babahordozód van? Abban is lehet etetni.
A kérdező hozzászólása: Kedves 2. Ahol néztem, ott az összes egyszerûbb dönthetõhöz oda volt írva, hogy csak ülni tudó gyerek használhatja. De még csak most kezdtem el nézegetni, lehet hogy nincs igazuk.
nekem barátnõm vett börzén 10.000 ft.-ért, szinte új és szinte teljesen dönthetõ, tehát akár újjszülöttet is bele lehetne rakni. etesd 1-2 hónapig pihenõszékben, hordozóban. ennyi. amúgy tesz-veszen vagy más internetes vásárlási oldalon negyed ennyiért találsz!
A kérdező hozzászólása: Mivel nincs pihenõszékünk, akkor azt is kellene venni emiatt. Arra nem is gondoltam még, hogy ölben etessem.
A mi etetõszékünkre is az volt írva ülni tudó babáknak. 4 fokozatban dönthetõ. A kisfiam 4, 5 hónapos, simán tud benne ülni, nem kényelmetlen neki. Sokszor ha a konyhában vagyok, õ pedig unatkozik, nyûgös, akkor beleültetem és onnan nézi mit csinálok. Mi a brendonban vettük szeptemberben, 15 000 ft volt, de ez pl 18 kg-ig jó.

Létezik olyan hogy 4 hónapos korban 1-2 hétre leáll a hízás?

Legjobb válasz: Igen súlyduplázás, idegrendszeri érés és mozgásfejlõdés miatt. Akár hosszabb idõre is leállhat, de ez normális.

Igen súlyduplázás, idegrendszeri érés és mozgásfejlõdés miatt. Akár hosszabb idõre is leállhat, de ez normális.
Az én kislányom tegnap volt 4 hónapos. Kb. 2 hete kezdett oldalra, majd hasra fordulni. A következõ heti mérésen 10 g-al kevesebb volt mint egy héttel elõtte. Akkor belém bújt a kisördög és mértem minden nap. Pénteken elkezdett hízni, azóta hízott 160 g-ot a másfél hét kihagyás után. Én is beparáztam, de miután egyáltalán nem tûnt éhesebbnek a szokásosnál, és véletlenül sem tudtam több tejcsit beleimádkozni, úgy döntöttem csak a mozgás miatt van és lám, igazam lett.
A kérdező hozzászólása: Kislányom 14.-én töltötte a 4. hónapot. 3500 gr-al született és most 6400 gr. Kicsit aggódok mert az utóbbi 1, 5 hétben szinte semmit nem hízott. Egyébként még szopizik. Próbáltam már neki almát és sütõtököt adni de mindkettõnek csak fintorog. Talán 2-3 kanál ha lecsúszik.
Az én lányom lassan 5 hónapos lesz. Az utóbbi majdnem 3 hónapban fél kg-t hízott. Én már teljesen kivagyok készülve miatta :( Lassan minden hercehurcát végigcsináltunk, de nem történik semmi. Azért ti itt még nem jártok, ne aggódj!
Ne aggódj, ez természetes! Vannak súly gyarapodási és növési szakaszok, biztosan nõtt mostanában inkább, illetve a mozgásfejlõdés miatt letornázza a dkg-okat.:) Ha adsz neki enni rendesen, jókedvû, rendesen van minden a pelusban, akkor nem lehet baj!
Az én lányomnak is pont 4. hónaptól lassult le a hízása. Most már 9 hónapos, és 6. hónapos kora óta áll és mászik ezerrel. Eléggé korán csinált mindent, én meg a hajamat téptem, hogy nem hízott. Még nincs 8 kg, de életvidám kis csajszi most már lépeget is. :)
Biztos létezik, mert velünk így volt, és többször is elõfordult kb. 2-3 hétre.
Igen kicsi az esélye, de lehet.Teszt?
Ha a gumi sosem szakadt ki és nem csúszott le akkor kizárt.4 hónaposan már nõne a hasad, szóval kiszúrnád már.
Mibõl gondolod, hogy terhes vagy? Úgy értem, hogy konkrét jelei is vannak vagy csak így érzed?
Ha több mint 3 hónapos akkor inkább nõgyógyászhoz ultrahangra menjen a kérdezõ mert ha fejlõdési rendellenesség v. bármi gáz van a gondozás hiánya miatt nem az Õ hibájából kifolyólag most még kiderül hamar. ha minden rendben örülhetnek de fontos lenne tisztázni a genetikai egészségét a babának. -velõcsõ, gerinc és down -
A kérdező hozzászólása: Mostanába elég sokat ingadozik az étkezésem. van olyan hogy egynap megeszek egy tányér levest. de van olyan hogy az egész hûtöt felfalom :S és a hasam is nagyobb lett de anyukám szerint csak a sok kaja miatt :S Terhességel járó mellékhatásokat még nem vettem észre és a mensim is nagyon sok
És nem csináltál még tesztet? Mibõl gondolod, hogy pont 4hónapos terhes vagy? Azóta van párod?
Szerintem nem vagy terhes. Csinálj egy tesztet, vagy menj el a dokihoz. Ha erõs mensid van, és nem érzel semmi terhestünetet, akkor nem valószínû, hogy babát vársz. Én 4 hónapos terhesen már rendesen éreztem a pici mocorgásokat is odabent.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Most kicsit megnyugttam :)
Szerintem sem vagy terhes. Fõleg a menzi miatt is és éreznéd is. Ha nem vagy nyugodt, csinálj egy tesztet.
tapszert
Ezt kifejtenéd bõvebben?? Nem hinném, hogy az a baj, hogy nem akar anyatejet enni!

4 és fél hónapos kislánynak érdemes még megvenni az elektromos hintát (FP), vagy inkább felejtsem el, mert túl pici ideig tudná már használni? (elvileg 6 hóig/9 kg-ig lehet használni). Vagy létezik olyan is ami tovább használható?

Legjobb válasz: Nem tudom, de az biztos, hogy a mi társaságunkban 6 gyereknek volt de nem kötötte le õket max 2-3 alkalom, utánna hiszti! De megveheted szerintem, max a teszveszen eladod utánna :)

Nem tudom, de az biztos, hogy a mi társaságunkban 6 gyereknek volt de nem kötötte le õket max 2-3 alkalom, utánna hiszti! De megveheted szerintem, max a teszveszen eladod utánna :)
Szia! Szerintem felejtõs a dolog, mert lassan majd már felszeene ülni, így nem lesz neki valami izgalmas bekötve...érted?? :)
Mi kaptuk hasznaltan, 3 csaladon ment at es senki sem hasznalta tul sokat.Nalunk is max 2 honapig volt erdekes a babam szamara, azota csak pihenoszekkent funkcional(alulrol kitamasztva, mert mar 10kg a picim)...
Szia A mi babánk 3, 5 hónapos, és õ imádja! Lassan 7 kg, de majd ha eléri a súlyhatárt, akkor lehet, hogy mi is kifogjuk majd támasztani alúlról... Nagyon jókat gagyarászik, meg röhögcsél benne..:) Nem akarnám ettõl megfosztani õt! :) Nincs a közelben ismerõs, ahol kitudnátok próbálni, hogy mennyire köti le a hinta? Nálunk annó voltak babások, és beleültették, és tetszett nekik...:) Ja...és olyan 9 kg körüli volt a gyerek Amúgy nekem most is abban alszik a kicsi, mert imád ott aludni...:) Amikor fáradt lesz, bekapcsolom a zenét, meg a hintáztatós funkciót, és amíg mélyen el nem alszik, addíg megy a ringatózdi..A zenét van, hogy elõbb kikapcsolom... További jó babázást neked!
Az én babám is ennyi idõs, én tegnap rendeltem neki rugós hintát, amit hat hónapos kortól lehet használni, szerintem azt már jobban kitudja használni.
A babám 5 hónapos, mi béreljük a hintát.havi 3 ezer. Ö szereti, meg én is, mert nem kell annyit ölben ringatni, most is elaludt benne. Te nem tudsz valahonnan bérelni? Jobb, mintha megveszed és nem szereti, vagy kinövi és eladni se egyszerü.
A kérdező hozzászólása: Meg sem fordult a fejemben hogy lehet esetleg bérelni is a hintát... Szétnézek a neten. Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!