Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan, valakinek a farka (2 db)

Létezik olyan, hogy valakinek a farka vékonyabb és az óvszer lecsúszik róla? Vagy vannak különböző méretű gumik?

Legjobb válasz: nem tudok róla hogy kissebb méretû gumi is van, van az átlag méret meg extra, én még kis méretet nem láttam, de szerintem nézegesd végig a boltban a hátoldalukra mi van ráirva. de az is leeht hogy rosz márkát választottál, nekem a durexel még sosem volt problémám. vagy leeht nem volt teljes merevedésed, akkor elöfordulhatnak ilyenek.

nem tudok róla hogy kissebb méretû gumi is van, van az átlag méret meg extra, én még kis méretet nem láttam, de szerintem nézegesd végig a boltban a hátoldalukra mi van ráirva. de az is leeht hogy rosz márkát választottál, nekem a durexel még sosem volt problémám. vagy leeht nem volt teljes merevedésed, akkor elöfordulhatnak ilyenek.
Igen, lehet, hogy vékonyabb a nemi szerved és lecsúszik. Meg kell keresned azt a márkát, ami kicsit kisebb. Kérdezd meg gyógyzsertárban, vagy szexshopban, ott talán tudnak segíteni. (én Masculant használtam, jó volt mindenkire, de valóban van óvszermárkák közt különbség) Vigyázz, nehogy elhagyd szex közben, mert abból baj lesz. Jól tekerd le teljesen , akkor még tudod is fogni a végét, nehogy a lányba maradjon.
Ami nagyon kicsi, és mindenkinek az volt:Masculan(remélem jól írtam)Szorította az összes fiút, akivel kiveséztük egy két sör mellett az óvszres témát.
néz körbe a neten a durex.hu oldalon oda van irva h milyen hosszu és vastag péniszre ajánlott biztos van olyan ami neked a leg megfelelöbb
Tényleg különbözõek valamilyen szinten, a lifestlyes tökéletes rám, de amasculan megszorít és alig jön rám, pedig tlejes merevedésem volt és megfelelõen raktam rá :)
Nem, nem létezik ilyen.
az a baj, hogy nem láttam a filmet, így válaszolni sem tudok... mit csinált benne?
helyesbítek: a földit :) a kábeles az más tészta... de mondjuk szerver terembõl sincs olyan sok budapesten, keresni meg pláne nem kell õket... a net maga mûködne tovább atomcsapás esetén is, hiszen valóban arra találták ki, de akkor az is a terv része volt, hogy központok egymás klónjai. Na ez az, ami a valós életben nem nagyon teljesül... mindenki tudja hogy kell offsite mentés, blabla de a cégek erre nem nagyon akarnak áldozni, mert sokba kerül lsd.: amikor leomlott a két torony (911) az egyik toronyban voltak a szerverek, a másikban meg a mentések... sok adatvesztés történt akkor ott
utolsó vagyok: 18:37: hát nemtudom, de szerintem mo-n tudnék kb. három olyan helyen bombát robbantani hogy kakukk lenne... kezdeném a visegrádi? utcában, folytatnám a várban és még egy harmadik helyen, ami titkos (így én sem tudom), de aki azt akarná tuti ki tudná nyomozni hol kell.... bár ha belegondolsz hogy pl a széchenyi hegyrõl kilõheted teljes bp TV elérését...
na hát akkor két adalék: 1: állítólag egy markoló tud olyan helyen rosszul vágni kébelt Budapesten, hogy az egész T csoportnak elmenjen a gerinc kábele... (mintha lett is volna a múltkor ilyen) 2: a 2009-es informatikai biztonság napján egy ZNME-s elõadó pont arról beszélt, hogy amerikában csináltak erre egy demo projektet, amiben felvázolták milyen erõforrások árán lehet megbénítani egy országot.... kell hozzá egy vagon pénz, meg egy jó nagy csapat valódi szakértõ és akkor kivitelezhetõ... egyébként hamár a háborúnál tartunk már rég nem informatikia hadviselés van, a hadviselés gazdasági szinten folyik (lsd világválság)
17:55 Azért én nem mondanám, hogy simán. Nem olyan könnyû feltörni az ilyen rendszereket, fõleg USA-ban. Mert rendesen le is vannak védve, még egy jó adag hacker sem valószínû, hogy meg tudná csinálni. Meg észreveszik, hogy honnan jön a támadás, nemsokára ott van az fbi meg hadsereg meg superman meg batman, meg hogy a 14 éves lányok is megértsék edward, és leölik az összeset.
ha már az atomháborúnál tartunk, akkor elmondom, hogy a netet arra tervezték, hogy akár azt is túlélje.Képtelenségnek tartom, hogy egy ember vagy akár egy csapat képes legyen megbénítani.Arról nem is beszélve, hogy a legjobb szakemberek elõbb-utóbb az állami hivataloknál szoktak kikötni, horrorisztikus összegû fizetésekért.
1 ember nem nem képes erre. DE egy csapat (mondjuk ami kínának van) ha az egész rászbadul 1 órszágra, akkor simán meg lehet bénitani abban az országban a közelekedést a bankiszektort, meg mindent. ha megbénul minden, akkor onnatól már adott a káosz. (többek között szerintem ezért is nem kell félni 1 atomháborútól, mert a neten lesz a fõ harcszintér.)
A kérdező hozzászólása: Tûzvész...mindent megbénítanak Amerika keleti parján. Elõször a forgalmat, majd a hírközlést, a tõzsdén káoszt hoznak létre. És létezik-e ilyen óriási szerverrendszer, mint amit ebben a filmben látunk?
hogyne léteznének, az egyik lady gaga

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!