Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan, valaki sosem (9 db)

Olyan létezik, hogy valakinek sose lesz munkája?

Februárban lesz egy éve, hogy munkát keresek. Azóta heti legalább 10 önéletrajzot küldök olyan állásokért, amelyek elvárásainak megfelelek. Ez idő alatt voltam 6 interjún. Ebből 2 ügynöki munka lett volna, kettőt hirdetnek az azóta elmúlt féléve is. A többire meg nem voltam valószínűleg megfelelő.

Legjobb válasz: "Februárban lesz egy éve, hogy munkát keresek. " És az az egy év alatt konkrétan mit tettél, hogy javíts a piacképességeden? Vagy valamikor adtak neked egy papírt és azt hiszed hogy van egy "szakmád"?

"Februárban lesz egy éve, hogy munkát keresek. " És az az egy év alatt konkrétan mit tettél, hogy javíts a piacképességeden? Vagy valamikor adtak neked egy papírt és azt hiszed hogy van egy "szakmád"?
Jah, irigyek vagyunk a király diplomádra, amivel február óta munkanélküli vagy. Bakker, de lennék a helyedbe...
Kis ostoba, te hoztad fel, hogy az informatikus egy büfészak. Hogy legyünk irigyek ha azt se tudjuk mi a pöccsenet vagy?
A kérdező hozzászólása: Akkor ezt meg is beszéltük, kösz a semmit.
NEm vagy semmirevaló, CSAK AZT KELL MEGÉRTENI : HOGY NINCS ANNYI MUNKAHELY ahány munkavállaló Eladták, elprivatizálták a cégeket. Nem gyártunk semmit, így munka sincsen
Ne várj tavaszig szerintem...
A kérdező hozzászólása: "Kis ostoba, te hoztad fel, hogy az informatikus egy büfészak." Informatikus könyvtárost írtam, te szövegértelmezõk királya. :) Az én szakom is informatikához köthetõ, nem fogom degradálni az informatikát.
Az irodai munkában a megjelenés az elsõ ! Legyen a BMI-d, testtömegindexed 22-alatt és legyél elegáns, sármos, ha lány vagy dekoratív is
szerintem kamuzol, nincs is diplomád. :) csak szeretnél informatikus lenni.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok egy Kvazimodo, elegánsan is öltözködöm. Szóval ezzel nem kellene problémának lenni. Kamumail: nem nagyon izgat, hogy te éppen mit hiszel.
Sajnos azt tudom mondani, hogy ide kár volt feltenni a kérdést, mivel ide 99%-ban életképtelen, életunk, vesztesek írnak és szándékosan másokat szekálnak !!! Nem viccelek. Elsõ körben azt tudnám javasolni, hogy a munkaügyi központban vannak interjúfelkészítõ ingyenes tanfolyamok és ingyenes tanácsadás, oda menj el ! Van neten ingyenes interjúfelkészítõ CV író tanácsadás is, olvasd el. Nézd meg a neten statisztikában, hogy a diplomádnak megfelelõ álláskeresõk hány hónap után találtak állást statisztikailag, ha te még nem érted el az átlagot ne félj.
A kérdező hozzászólása: A CV-m biztos jó, átlagosan másfél évig keresnek munkát az emberek. De én már kezdek depressziós lenni a tehetetlenség miatt. Abszolút nincs jövõképem.
Középfokú nyelvvizsgával feltenni ilyen kérdést....(?!) Inkább életre való legyél, mint öngyilkos. Sok munkatársam külföldön, szakképesítés nélküli munkakörben (szobalányként, felszolgálóként) dolgozik bsc diplomákkal, nem minimálbérért.
A kérdező hozzászólása: Úgy gondolom, hogy aki itthon képtelen érvényesülni, az hiába megy külföldre...
Mint tudhatnád Magyarország a mutyisok, és a csókosok földje itt többnyire már le van zsírozva ki fogja megkapni az állást, csak a formaiság kedvéért hirdetik meg a munkát..
34-esnek igaza van, sajnos neked külföldre kell menned, kihasználni azt, hogy van középfogú nyelvvizsgád.Ott dolgozhatsz sok munkahelyen, jó pénzért.Elõnyös a nyelvtudás, mi amikor kimentünk, anyukám érettségivel rendelkezik, mint könyvelõ elvileg, és csirketelepen és paradicsomgyárba dolgozott, jó pénzért..:D De figyelj, ez van, aki dolgozni akar, az fog is, aki meg nem, az nyavalyog és otthon ül, ezt hívják léhûtõnek.
Mond már el milyen diplomád van?? SZAKMAI TAPASZTALATOD van? MErt ha nincs akkor azonnal gyakornoknak menj el, megint csak beigazolódott amiket mondtam, hogy egyetem mellett húzzon el mindenki dolgozni legalább 32 órában és nem low-level munkára hanem már a szakmába vágóan, amint lehet azonnal, és ne a buli legyen a középpontban. Figy én most fogom elvégezni a programtervezõ informatikus szakot, de már 4.éve dolgozok a szakmámban, tehát mire végzek lesz 5 év gyakorlatom, jó igen sokat csúsztam nagyon nagyon sokat, DE van gyakorlatom és erõs majdnem felsõfokú angolom, tehát én nem félek, mindenkinek így kellene csinálnia. Menj külföldre, ha mérnök vagy és nem környész vagy könnyûipari akkor simán kapsz melót ha TUDSZ minimum angolul de ez a minimum.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet mindenki programozó. És marhára nem tudom mi a bajotok most velem. Ja, hogy irigyek vagytok a diplomámra? Ne legyetek, mint látjátok nem sokat ér.
Nah, örülök, hogy nem villamosmérnök vagy :) Ugyanis nagy szánalom lenne ha azzal nem találnál melót.
én programozó vagyok (diploma nélkül) és dugig vagyok melóval. De tudod te kis sutyerák, egy asztalos nem ér nálad kevesebbet vagy egy mosógépszerelõ azért mert "csak" szakmunkás. Az lenne vicces ha gépészmérnök vagy villamosmérnök lennél.
A kérdező hozzászólása: Mit kellett volna tennem? Esetleg megtanulok mandarinul? Vagy menjek el péknek? Biztos azért tanultam 23 éves koromig.
mi a szakmád/szaktudásod?
A kérdező hozzászólása: Nincs szakmám. Egy diplomám van, középfokú nyelvvizsgával.
"Biztos azért tanultam 23 éves koromig." Igen, sejtettem, hogy ez lesz az, úgy érzed, hogy neked kijár az irodai munka...
a diploma is szakma, milyen diplomád van?
A kérdező hozzászólása: Évekig végeztem fizikai munkát diákként, de ne zavarjon. Kicsit elegem van már belõle, hogy nyaranta szétvágja az arcomat a kukorica 40 fokban.
arra még nem válaszoltál, hogy milyen diplomád van.
A kérdező hozzászólása: BSc.
te nem vagy valami okos ember. harmadjára kell rájérdeznem, hogy milyen diplomád van. a szakra voltam kíváncsi.
A kérdező hozzászólása: Nagyon tévedsz, ha azt hiszed, hogy bölcsész, informatikus könyvtáros, valami mûvészi vagy büfészakos papírom van. Szánalmas, ahogy erõlködsz, hogy le tudd csapni a labdát. Elégedj meg annyival, hogy benne van a nevében a mérnök szó.
Ennyi ésszel diplomát kaptál, istenem.... MILYEN te szerencsétlen? A BSC nem egy diploma fajta, hanem az alapképzést jelenti!
úgy látom valami szégyellnivaló van benne ha nem mered leírni.
Kitalálom, akkor környezetmérnök!
A kérdező hozzászólása: Szakmunkások vagytok, nem kell itt játszani az észt.
A kérdező hozzászólása: Nem környezetmérnök és nem is természetvédelmi. Amúgy nem értem ezzel a két szakkal mi a bajotok. Mert egyeseknek csak a villamosmérnöki diploma a diploma.
Kedves kérdezõ, egy életképtelen picsogó kis nyomi vagy, remélem nem leszel közöttünk sokáig! ;)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A heti 10 nem valami sok. Korábban én is ennyit küldözgettem, csak olyan állásokra, amelyek elvárásaira tökéletesen megfeleltem a leírás alapján. Hát én is ültem itthon több, mint egy évig... Olyan állásokat is meg kell pályázni, ami egyrészt nem álmaid munkái, másrészt nem felelsz meg tökéletesen minden elvárásnak. A leírást nem kell mindig teljesen komolyan venni. Anyám is egy olyan nagy mobilcégnél dolgozik, ahol a hirdetésekben mindig az szerepel, hogy a folyékony angoltudás az alap. Ehhez képest jó, ha 1 vagy 2 ember tud középszinten beszélni... Nagyon sok függ a szimpátián, azon, hogy rajtad kívül milyen jelentkezõk vannak. Lehet, pont te fogsz az adott munkáltatónak/ hr-esnek megtetszeni és azt mondja, behív egy interjúra. Sose lehet tudni. Próbálkozni kell folyamatosan, ami kicsit is szóbajöhet, oda küldd el az önéletrajzodat. Az igényekbõl pedig lejjebb lehet adni, mert az ezerszer rosszabb egy önéletrajzban ha 2 év üresen van, mintha valami "alantasabb" munkát végzel. Az is tapasztalat és legalább keresel pénzt. Késõbb még mindig át lehet menni másik céghez.

Létezik olyan, hogy valaki béna a szexben, és sosem fog neki jól menni?

Most nemre való tekintet nélkül kérdezem.

Legjobb válasz: Azért ez partnerfüggõ, de létezik.

Azért ez partnerfüggõ, de létezik.
Ha valakinek nincs szervi baja, akkor ez kizárt. Ha hiányzik fél lába, vagy nem tudom, akkor lehet... Kitartás- fejleszthetõ Technika- fejleszthetõ Test - fejleszthetõ lehet kihagytam valamit. Persze a legkönnyebb azt mondani, hogy "nem megy jól és sosem fog jól menni".
egyet értek az elõzõvel! és valóban partner függõ is a dolog. van akivel sosem tudod elengedni magad és van akivel nagyon egy hullámhosszon tudsz lenni ezen a téren. az utóbbit kell megtalálni! nehéznek tûnik? nem az. általában mûködik a megérzés.
Akkor nem fog jól menni, ha nem érdekli a partnere, csak saját maga. A fejlõdés jön magától, mert akar fejlõdni, és az motiválja, hogy a partnerének minél nagyobb örömet tudjon okozni. Aki önzõ, az nem fog fejlõdni, mert csak az érdekli, hogy õ kapja meg, amit akart és ennyi.
A szex tanulható!
Abban az esetben létezik, ha nem hajlandó tanulni és változtatni egyik fél sem. Mert ha a rossz dolgon nem változtatunk, akkor bizony rossz marad!
létezik olyan h valaki nem jól vezet és nem kap jogosítványt? van olyan elég ritka de van a többség azért meg tudja tanulni
NEM!!!!! Partner, odaadás, odafigyelés, és gyakorlat kérdése. A világ egyik legtermészetesebb dolga. Ezt fõleg azért jó tudnod, mert ami legjobban akadályozhat, az maga a bûntudat, hogy "nekem sosem sikerül". Ezen kell túllépni. Menni fog.

Szerintetek létezik olyan, hogy valaki annyira szerelmes legyen egy olyan valakibe akit még sosem látott, csak beszélgetnek egymással a neten?

És barátnőm mindent leír egy külön kis naplóba, hogy miket ír neki a pasi? És mindig azt olvassa.

Legjobb válasz: Az emberi fantáziának (és hülyeségnek) semmi sem szab határt.

Az emberi fantáziának (és hülyeségnek) semmi sem szab határt.
Lehetseges, hogy bele van esve nagyon, bar nem tudom, hogy ez lehet-e szerelem. Az ilyen kalandok egy nagy csalodassal szoktak vegzodni amikor eloszor talalkoznak...
Remélem kiderül majd hogy egy pedofil -.- na nem, de hülyeség ez nagyon! Bárki tud kedveseket, izgatókat és szépeket mondani... beteges hogy azt olvasgatja. Azt ajánlom msn-en beszéljenek webkamera mellett, és látják egymást.. :)
Végülis létezhet, de nem abba a valakibe szerelmes, hanem csak a fantáziaképbe, ahogyan õ elképzeli a valakit.
Nem, ilyen nincs, ez egy hülyeség.Az illetõ vagy a szerelembe szerelmes, vagy egy elképzelt képbe, egy illúzióba, de egy vadidegenbe semmiképpen nem lehet, akit nem is ismer.Csak becsapja saját magát.Átveri önmagát... Nekem pl. van egy kollégám, aki mindig beleszeret valamelyik kiszemelt nõbe a melóhelyen, akit nem is ismer, semmit nem tud róla, csupán a külseje tetszik neki.Elképzeli Õt valamilyennek, és egyszerûen szerelmes lesz, persze mindig reménytelenül.Úgy, hogy semmi nem is történik közöttük.Aztán mikor kiderül, hogy a dolog esélytelen, akkor összetörik lelkileg, és depressziós lesz. ne haragudj meg, de az ilyen viselkedés kicsit beteges.
Szerintem csak beképzeli magának hogy szerelmes
Ha utána van tali és talin és érezni a szerelmet, akkor igen :D
A kérdező hozzászólása: Igen, utolsó mondja jól szerintem legalábbis, ha élõben találkoznak akkor lehet hogy nem lenne akkora hülyeség? Ha mindketten látták volna már egymást akkor esetleg lehetne ilyen hogy leírja külön egy füzetbe vagy tudom is én hova.....?

A depresszió sosem múlik el? Létezik olyan, hogy valaki "meggyógyul" és kikeveredik a depressziójából? Nem a tini nyafogásokra gondolok.

Legjobb válasz: Meg kell szüntetni az okát... Ez az egyetlen megoldás. De mivel a depressziót kiváltó okok legtöbbször olyan problémák, amelyek az egyénen kívül állnak, így azokat nagyon nehéz megoldani, tehát könnyen esik vagy marad depresszióban az egyén.

Meg kell szüntetni az okát... Ez az egyetlen megoldás. De mivel a depressziót kiváltó okok legtöbbször olyan problémák, amelyek az egyénen kívül állnak, így azokat nagyon nehéz megoldani, tehát könnyen esik vagy marad depresszióban az egyén.
A kérdező hozzászólása: Az okok... gyerekkoromban történtek nagyon súlyos dolgok. Azóta minden rendben van, kívülrõl nézve csodaszép életem van, tényleg annak kellene lennie, ha nem rágna belülrõl ez a betegség. Akkor hát sosem lesz vége? :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat. Akkor hát ezt vehetem úgy, hogy neked sikerült..? Nem szedek gyógyszert egyébként, panaszkodni sem szoktam soha, próbálok a magam erejével kikeveredni a sárból, csak olyan nehéz, amikor egy-egy hosszabb ideig tartó "normális" idõszakom után hirtelen megint rámtör, ráadásul minden ok nélkül.
Sokféle depresszió van. Az egyik gyorsabban, a másik nehezebben, de gyógyítható. A "kikeveredés" bár nem lehetetlen, de a valószínûsége csekély. Többnyire gyógyítani szükséges. https://www.youtube.com/watch?v=vOzxtoc9c9E
Szerintem pedig éppen az adja a gyógyulást, hogy igenis érzelmileg, gondolatilag, ismét végig kell élni, "el kell sírni" a hozzá kapcsolódó könnyeinket. Végig kell menni lélekben, gondolatban, érzelmek ismét a folyamaton, és elengedni, mint egy olyan múltbéli eseményt, amelyrõl tudjuk, hogy életünk további részében már nem lesz, mert nincs hatalma felettünk!!!! Az orvosok a bogyóikkal és egyéb terápiás cuccaikkal csak elnyomják, elfedik az érzelmeket, ezzel nem megoldják, csak eltussolják a fájdalmakat, de végsõ szabadítást nem adnak. Bolondok is lennének, hiszen akkor egy idõ után mindenki megtanulná a módit, és késõbb senki nem menne hozzájuk. Akkor mibõl élnének õk tovább???
Van olyan depresszió, amit az agy hibája okoz, ebbõl nincs gyógyulás, csak kezelni lehet gyógyszerrel de az komoly rabság, tompít, leépít rendesen. Nekem ilyen van, pedig igazi trauma nem ért, mégis gyerekkortól kezdve szenvedek. Nincs gyógyulás, nincs kiút, de ha nem vagy ön vagy közveszélyes GYÓGYSZERT SOHA!

Szerintetek létezik olyan, hogy valaki 25 éves koráig még sosem próbált fel óvszert?

Szerintem ha nem is használt még, kamasz korában mindenki felpróbálja nem? Els?sorban férfiak válasza érdekel! Köszi el?re is!

Legjobb válasz: Biztosan van olyan stréber-kocka ember aki nem

Biztosan van olyan stréber-kocka ember aki nem
biztosan létezik, még ha nemis gyakori akkoris. mindig akad 1-2 furabogár
Lazán lehet ilyen, persze. Miért, párod szerencsétlenkedett a gumival? Szerintem ne szivasd, majd rájön, hogyan mûködik. Vagy segíts neki. (Persze ha lány vagy.)
Miért ne létezhetne?Én nem csodálkozom.
11 évesen húztam fel elõször. A fejemre XD
A kérdező hozzászólása: De voltak már barátnõi és elvileg élt már szexuális életet.
hát gondolom vagy a csajok tablettáztak (vagy egyéb módszert alkalmaztak), vagy magasról szarik a védekezésre.
Én 20 vagyok de soha nem vettem még ovszert és nem is próbáltam fel.

Létezik olyan, hogy valaki sosem élvez el hüvelyi úton?

Ezt úgy értem, hogy 5éve élek szexuális kapcsolatban, de még sohasem élveztem el akkor amikor a párom belém hatolt, csak amikor a csiklómat simogatta. Ez miért lehet így?

Legjobb válasz: Azért mert sajna nekünk semmi sem megy olyan könnyen mint a pasiknak.Nekünk (bár nem mindenkinek) a hüvelyi orgazmust tanulnunk kell.Ismerd meg jobban a tested,maszturbálj többet,játszatok egy kicsit a pároddal.Nekem bevált!

Azért mert sajna nekünk semmi sem megy olyan könnyen mint a pasiknak.Nekünk (bár nem mindenkinek) a hüvelyi orgazmust tanulnunk kell.Ismerd meg jobban a tested, maszturbálj többet, játszatok egy kicsit a pároddal.Nekem bevált!
Olvasd el Betty Dodson Orgazmus két személyre c. könyvét. Nekem nagyon bejött. :) :) :)
Játsztaok többet, váltsatok pót, engedd el magad, és ne akard görcsösen.Én párommal éltem át elõször.egyszerûen csak tudta, h nyúljon hozzám.Amúgy egy tapasztalt, és biolgiából felkészült férfi sokat javíthat a dolgon.Bár néhány nõ a halála napjáig nem tudja h milyen az a hüvelyi orgazmus.De a babavárás sokaknak meghozza a várva várt örömöt:)
nekem meg szinte csak hüvelyi orgazmusom van :) sztem ez alkati kérdés is lehet...
nem mindegy honnan jön az orgazmus?Csak orgazmus legyen és kész!!!:) Nekem is van mindkettõ.Most már.De a férjemmel értem el elõször.(elõtte 14 pasival soha)Sz.tem se görcsölj rá!Vagy jön vagy nem, de ne hidd hogy valami nélkülözhetetlen dolog!Olyan mint a "másik", csak máshonnét indul!Amúgy engem kézzel tud úgy eljuttatni legkönnyebben...ha ez segit valamit.
Jóval több idegvégzõdés van a csiklóban, mint a hüvelyben, így hát ne csodálkozz.Állítólag meg lehet tanulni a hüvelyi orgazmust.Hajrá!!!

Szerintetek olyan létezik hogy valaki szerelmes a párjába, de mégis megcsalja? Vagy igaz az hogyha szeretünk valakit akkor sose csalnánk meg?

Legjobb válasz: Én szerelmes voltam belé és mégis megcsaltam. Nem zártam még le az elõzõ kapcsolatomat teljesen, találkoztam megint az exemmel és végül lefeküdtünk. De szerelmes voltam a barátnõmbe.. Ha netalántán ilyesmi miatt kérdeznéd: SOHA ne csalj meg senkit. Ennél nagyobb bûntudat nem sok van.

Én szerelmes voltam belé és mégis megcsaltam. Nem zártam még le az elõzõ kapcsolatomat teljesen, találkoztam megint az exemmel és végül lefeküdtünk. De szerelmes voltam a barátnõmbe.. Ha netalántán ilyesmi miatt kérdeznéd: SOHA ne csalj meg senkit. Ennél nagyobb bûntudat nem sok van.
Létezik.A szerelem és a testiség két különválasztható dolog, mûködik egyik a másik nélkül is.
A vadászösztön megmarad...
Van!
Szerintem ez így van, de ehhez nem feltétlenül szükséges szerelem, elég, ha tiszteljük és legalább emberileg szeretjük a másikat. Akkor nem tesszük ezt vele. Ez ilyen egyszerû.
Nem létezik. Aki szerelmes, nem gondol még csak ilyenekre sem.
Ha minden rendben mûködik a kapcsolaton belül akkor nem csalja meg a párját.
Biztos hogy nem.Az akkor nem szerelmes
én megcsaltam és szerettem csak elkényelmesedett én is kicsit és nem annyira volt már jó aztán most megint jó minden újra szeretem .
Szerintem a 14-es mondta meg a tutit. Attól, hogy ti nem tudjátok elképzelni, még létezhet ilyen. A világon nagyon sok minden van amit nem tudtok elképzelni, mégis létezik és az embernél sokszínûbb dolog nemigen van. Férfiaknál teljesen simán kettészedhetõ a szex és az érzelmek. Szerintem nõknél is, de nem vagyok nõ, ezért ezt nem tudom 100%-ig megítélni :)
én is szerelmes voltam de csúnyán összevesztunk utána elmentem inni és részegen smaroltam mással
Magamból indulnék ki azt mondanám nem lehetséges. Még is látni és hallani olyan nyílt kapcsolatokról ahol a (házas)párok imádják egymást még is félre kufircólnak és jól megvannak. Szintén hallani olyan családapákról vagy családanyákról, akik soha nem hagynák el a párjukat és nem anyagi vagy presztízs okból, hanem szerelembõl, viszont még is csalják õket. Nekem felfoghatatlan, de létezik ilyen. Viszont határozottan az emberek egy nagyon nagyon kis részénél.
Mármint 4-es-nek szántam...
ma 23:03 Gratulálok.Büszke lehetsz magadra ribizli.Ta alóban szeretted nyilván.B..sztalak is volna ki mint macskát kaksizni..
4! a szeretem és a szerelem nem egyenlõ!! szóval aki szerelmes, az nem képes rá ha szeretünk az már más, N
Van: láttam már mûködõ nyitott kapcsolatokat. Bár az nem igazán megcsalás, hiszen a másik tud róla. Egyéb esetben nem.
Van én is sokáig csináltam ezt, de hidd el nem szabad ! Meg marad benned az érzés és ha úgyvan többször megcsinálod majd, mert hajt a véred. :(

Mit gondoltok? Létezik olyan, hogy valaki sosem szerencsés a párkapcsolatokban?

Mintha verne az Isten is :D Ugyan már voltak barátnőim, de jó ideje semmi és kezdek bekattanni. Próbálkozok én, csak folyton foglalt nőkbe futok bele. :S

Legjobb válasz: Én is igy vagyok,de azert ne sajnaltasd magad mer' az eleg buzis....de ha akarod akk,a tiéd vagyok :$ dughatunk

Én is igy vagyok, de azert ne sajnaltasd magad mer' az eleg buzis....de ha akarod akk, a tiéd vagyok :$ dughatunk

SOS! Létezik olyan hogy 60-65nap körül mutat a teszt pozit? és előbb nem? Volt valakinek ilyen?

Legjobb válasz: Igen, ha elõtte nem terhesség miatt maradt el a mensid. Azért egy orvos nem ártana, mert lehet hogy nem terhesség, hanem pl ciszta.

Igen, ha elõtte nem terhesség miatt maradt el a mensid. Azért egy orvos nem ártana, mert lehet hogy nem terhesség, hanem pl ciszta.
Nagyon kései peteérés esetén lehetséges. NEkem a mensitöl számolva a 8. héten lett pozi a teszt és uh alapján 4 héttel kisebbnek számolták, vagyis akkor volt ovum, amikor a mensimnek kellett volna lennie. Megnyugtatásképp, ha erös volt a teszted, akkor nem ciszta miatt pozi. Sajna ciszta miatt is volt pozim, de az alig látható volt. De majd az orvos megmondja! :) 11+2hkm és 3, 5 éves fiú anyukája
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a komit.és addig nem is volt tüneted?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!