Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan, valaki nem találja (5 db)

Létezik olyan, hogy valaki nem találja meg a párját?

Nem jön a nagy Õ, az Igazi, a Sz?ke herceg, stb, csak kínlódik, egyik a kapcsolatból kikeveredik, belevág a másikba, nem találja a helyét, vagy egyátalán nem jön össze semmi...

Legjobb válasz: Biztosan létezik ilyen. De ilyen a legtöbb esetben akkor van, ha eldobja magától a párját és csak késõbb jön rá, hogy õ volt az igazi. Aztán mindenkiben õt keresi. Vagy elszalassza a lehetõséget. Ezért szokták mondani, hogy meg kell próbálni, hiszen nem tudhatjuk, hogy õ-e a nagy õ. Ezek az emberek sajnos öregkorukra is egyedül vannak :-(

Biztosan létezik ilyen. De ilyen a legtöbb esetben akkor van, ha eldobja magától a párját és csak késõbb jön rá, hogy õ volt az igazi. Aztán mindenkiben õt keresi. Vagy elszalassza a lehetõséget. Ezért szokták mondani, hogy meg kell próbálni, hiszen nem tudhatjuk, hogy õ-e a nagy õ. Ezek az emberek sajnos öregkorukra is egyedül vannak :-(
Ha a Szõke Herceget várod, akkor 99% hogy soha nem lesz meg. Azt tanácsolom, hogy ha a párodról gondolkozol, mindig képzeld el fordított helyzetben is. Akarhat engem ez az ember? Ha igen - akkor lehet esélyed neked is. Sajnos sokan vannak, akik páros lábbal rúgják ki AZT a típust, amelyik éppen hozzájuk való lenne.
A kérdező hozzászólása: Egyedülálló vagyok, nincs párom, de azo már gondolkoztam hogy lehet hogy az lett volna az igazi, akit kirúgtam. Bár utóbbi idõben a csalódások miatt elérkeztem oda, hogy nem hiszek a Szöke hercegbe :S
Szia! Igaza van az elsõ válaszolónak, elõször is be kell látni, hogy nincsen Szõke Herceg. Mindig lesz helyesebb, kedvesebb, gazdagabb, stb. Szerintem ha egy szingli tartós párkapcsolatot szeretne, akkor egyrészt az egóját kell levetkõzni, másrészt az igényeit kell súlyosan lejjebb adnia, ez sokkal nehezebb (ha nem lehetetlen). Innentõl kezdve a te döntésed!
Kedves Kérdezõ, Tulajdonképpen az a kérdés, hogy mennyire kell kompromisszumot kötni vagy keresni az elképzelt ideált! De, ha úgy tesszük fel a kérdést, hogy mi az, ami igazán fontos, hogy meglegyen a másikban és milyen hibákat vagyunk ezért hajlandóak elfogadni, akkor már máshogyan hangzik a kérdés. Úgy gondolom, aki a tökéletes férfit keresi, az csak a mesében találja meg! Mindenkinek a hozzáillõt kell keresnie, aki azokban a dolgokban, ami igazán fontos hozzáillik. Pl. Értékrend vagy gyermeknevelési elvek. Nem hiszem, hogy olyan kapcsolatban kellene bárkinek maradnia, amiben rosszul érzi magát! Hiszem, hogy sok kapcsolat van, amit nem felbontani, hanem megjavítani kellene de még fontosabb, hogy a kínlódásnál a szakítás is jobb! Ha hinni tudsz abban, hogy vannak értékeid és reális vágyaid vannak az "Igazi"-ról, akkor meg is fogod találni! Ha úgy érzed a Pár-keresésben szeretnél fejlõdni, látogass el az oldalamra. http://www.parkapcsolatok.com Ahol Pár-keresési képességeidet fejlesztõ csoportba jelentkezhetsz és a Liliomtündér tanácsai Blogban párkeresési tanácsokat is olvashatsz. Csizmár Kata (pszichológus)

Létezik olyan hogy valaki soha nem talál magának párt pedig szeretne?

19 éves vagyok és még soha nem volt barátn?m de még azt se vettem észre hogy egyáltalán tetszenék valakinek. Próbálkoztam már egy-két csajnál de teljes kudarc volt úgyhogy feladtam(egyenl?re). Igazából nem is tudom hogy hol tudnék ismerkedni mert társaságba ritkán járok, a suliba meg kevés csaj van, az osztályban meg egy sincs. Könny? mondani hogy járjak társaságba de ha nincs akkor mit csináljak?

Legjobb válasz: ne erölködj,akkor találod meg Õt,olyan mint az elhagyott dolgod,amior nem keresed akkor lesz meg!

ne erölködj, akkor találod meg Õt, olyan mint az elhagyott dolgod, amior nem keresed akkor lesz meg!
Csatlakozom én is. 32/F
hanyan vagyunk mar a klubban errol az oldarol ? 21f
legy turelmes....par eve en is ezt gondoltam de ugymond szembe jott velem a szerelem az utcan.....es ennek mar tobb mint 3 eve...:)
sose add fel....en is igy gondoltam...:P....egeszen addig a napig amig veletelnul belebotlottam eletem szerelmebe az utcan......:) ....es mindez mar 3 eve tortent:)
Én több, mint tíz évvel idõsebb férfi vagyok, nekem sem sikerül. Te viszont fiatal vagy, bármikor összejöhet még, nem késtél le. Írtad, hogy van 1-2 csaj ismerõsöd, akivel dumálni szoktál. Az õ ismeretségi vagy baráti körükben nincs esetleg olyan lány, aki meg fiút keres? Szerintem ne szégyelld a segítségüket kérni, ha õk ebben partnerek. Sok sikert!
Nincs baj a távkapcsolattal, ha van pénzed és rugalmas munkabeosztásod. Bár így, hogy iskolás vagy, így tényleg nem egyszerû. A társkeresõn meg a különféle közösségi portálokon levõ foglalt lányok meg sokszor hagynak kiskaput... Pl nem látható a kapcsolati állapotuk. Amíg egyedülállóak, addig ország-világ láthatja, de mihelyst lesz valakijük, nem teszik ki, hogy "kapcsolatban", hanem csak titkos... Egyik oldalról köcsögség, a te szempontodból meg jó. Néha-néha ráírhatsz az ilyenekre is, max elküld a fenébe, abban meg megedzõdsz.:D
Szerintem volt.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó hozzászólásnak nem sok értelme volt
Üdv a klubban!
De ha találsz magadnak egy hobbit, nyelvtanulás, sport, akármi, bármi, akkor egyrészt mivel azt csinálod amit szeretsz, így ragyogni fogsz, másrészt mert ezek mind társas tevékenységek, így a ragyogásodra elõbb - utóbb valaki felfigyel és belédszeret... :) ne ijedjetek meg! Nem olyan nehéz az, csak a hasonló gondolkodású embereket találjátok meg! Én szurkolok! ;)
Persze, megértem :) Távkapcsolatba nem is szabad belemenni. :) Ettõl függetlenül, úgy gondolom, hogy ismerkedni, még ha csak baráti szinten is nagyon jól lehet neten, akár közel akár messze lakik. Majd lehet, hogy az egyik barátból több lesz... Egyébként a "jó csajok"nak is vége lesz egyszer akapcsolatuknak... Türelem, és kitartás :)
A kérdező hozzászólása: Amúgy kösz hogy írtatok
A kérdező hozzászólása: Internetes társkereséssel az a gond hogy a jó csajok már le vannak foglalva és nem hiszem h 200 emberbõl majd pont rám figyelnek, a másik gond hogy általában messze laknak én meg távkapcsolatot nem szeretnék.
Elõször is.. Ne add fel a dolgot. Ha ûlsz agép elõtt és ide írsz, azzal nem leszel elõrébb... :) Másodszor, a legegyszerûbb tényleg a társaság lenne, de mivel nem jársz társaságba, ezért ajánlanám az internetes társkeresést. Persze ez így nem teljesen megbízható, de kezdetnek megfelel. :)
Ugyanez csak lányban. Ismerkedj neten, így találni normálisakat, kár, hogy mindenki 200km re lakik. :S
üdv a klubban kolléga 21F
Én is csatlakozok annak ellenére, hogy már régi a kérdés.
persze
A kérdező hozzászólása: És azt honnan tudom le szûrni , hogy nem csak sziplám kedves hanem , hogy nekem szól ?
Valaki elsõre bar_marcnak tûnik, mert hirtelenharagú, túl nagyszájú vagy valami, de ha jobban megismered, kiderül, hogy sosem akar rosszat, hanem inkább mindig segít, ha tud, arany szíve van? Van hát. :) 18/L


Létezik olyan, hogy valaki több, mint 1 éve nem talál munkát?

Tesóm most töltötte be a 26-ot és több, mint egy éve nincs munkája. Közgazdász diplomája van, több nyelven beszél, a családnak ezért is érthetetlen és állandó a konfliktus, főleg a szüleink és közte. Még gimis korában voltak nyári munkái, a diploma óta pedig pár hónapos alkalmi munkái (amik nem voltak bejelentettek), letett egy nyelvvizsgát is, de már jó ideje nincs semmi. Õ azt mondja, igenis keres, de nem kapkodnak utána, mert nincs sok tapasztalata. A szüleim nem hisznek neki. Szerintetek tényleg van ilyen, hogy valaki minden igyekezet ellenére ennyi ideig nem talál?

Legjobb válasz: Mond meg a szüleidnek, hogy semmi extra nincs benne, nagyon sokan évekig vannak munka nélkül, és nem azért mert nem akarnak melózni.

Mond meg a szüleidnek, hogy semmi extra nincs benne, nagyon sokan évekig vannak munka nélkül, és nem azért mert nem akarnak melózni.
Szerintem településfüggõ is. Nálunk itt keleten még egy takarítói állásra is 30-40 jelentkezõ van, az állást pedig csak egy jelentkezõ kapja meg.
Az tényleg baj, ha nincs tapasztalat. Aki picit élelmesebb, illetve aki anyagilag megengedheti magának, azok az egyetem utolsó évében, vagy legalább az utolsó félévben pontosan ezért vállal valahol ingyen munkát, egyrészt a tapasztalat miatt, másrészt mert esélyes, hogy a diploma után rendesen alkalmazza õt az a cég, ha addig jól teljesített. Szerintem ne is menjen el közgazdász diplomával tinglitangli munkákra. Szakmai tapasztalata attól sem lesz, de szörnyen mutat majd az önéletrajzában, hogy "3 év vécépucolás" akkor majd meg azért nem alkalmazná senki, mert a jelek szerint nem elég ambíciózus.
"Munka van, de lehet hogy utazni kell hozzá, költözni, " EZT hogy gondolod?!?!? Valakinek NINCS semmi pénze, akkor MIBÖL utazzon, illetve HOGYAN költözzön bárhová?!?! Ingyen sem utazni, sem költözni nem tud, még egy kis szobát sem tud bérelni a semmiböl!!!!
Csak a diplomájának megfelelõ munkát keres, vagy bármi jó lenne neki? Ez utóbbi esetben elég hihetetlen.
Azt mondja beszél nyelveket. Számtalan külföldi munkalehetõség (takarítás, konyhai kisegítõ stb.) állás mellé adnak szállást és kaját is, csak el kell olvasni (friss a tapasztalatom, most ment ki egy barátom). Igen, az odautazást kellett fizetnie, de ezt még hitelben is fel lehet venni és az elsõ fizuból kifizeti. Akarni kell, nem sopánkodni. Még életemben nem voltam munkanélküli, annak ellenére, hogy a korábban megszerzett két végzettségem soha sehova nem kellett. Miért lehet ez, mit gondolsz? Szerintem talpraesettnek és bevállalósnak kell lenni. Nem éri meg, alacsony a fizu, nehogy már ennyiért ilyen papírral ezt csináljam, stb. Én ezt látom a diplomás ismerõseim körében, akik most is szülõkkel laknak és sopánkodnak a rendszeren. SZerintem igenis meg lehet mozdulni, csak akarni kell!
Munka van, csak sokaknak nem derogál akármit dolgozni... (egy diplomás takarítónõ)
Nekem is van egy ilyen ismerõsöm, évek óta nem talál. Nekem ez fura, mert akármit nem akar dolgozni, kevés pénzért sem akar elmenni, inkább eltartatja magát a szüleivel. Én biztosan elmennék kevés pénzért is, elvek ide vagy oda, nem tudnám elviselni, hogy más tartson el.
Igen van, de csak azért, mert nem vállal el "akármit". Lehet találni munkát, csak van akinek derogál diplomával takarítani. Én ezt tettem és tanultam mellette mást, amivel több esélyem volt elhelyezkedni, ha már az, ami van, nem elég jó, nem elég keresett. Munka van, de lehet hogy utazni kell hozzá, költözni, vagy "rangon alulit" elvállalni.
#32 értem mit akarsz mondani, de nálad ott a szándék, hogy elmenj gyakornoknak meg te dolgozol. Most azokról beszélek akik mindenféle kifogást gyártanak, hogy miért nem mennek dolgozni suli mellett. Sajnos azt kell, hogy mondjam ha bírja valaki ha nem suli mellett dolgozni kell, mert munkatapasztalat elengedhetetlen, ez van akkor kevesebbet fog csajozni, bulizni, úgymond késõbb lesz fiatal egy 5-10 évvel. Én nem vicc szóltam egy csomó évfolyamtársamnak, hogy munkatárs kellene, jó a pénz is, rugalmas a meló idõ, szerinted hogy CV-t kaptam meg ki akart jönni? Egyik sem, pont errõl beszélek.
Létezik, de ez a helyzetétõl függ. Eleinte én is válogattam, aztán amikor úgy alakult, hogy már nagyon gáz volt a helyzet, elmentem házvezetõnõnek bentlakással. Utálom, most keresek mást. De elég nehéz munka után leizzadva, hullafáradtan interjúzni...
Ezért nem gyõzöm hangsúlyozni, suli mellett igenis el kell menni dolgozni akár 40 órába már, nem baj, ha csúszol, nem baj ha esetleg több évet is, DE lesz szakmai tapasztalatod a szakmában ami k....ra fontos dolog sõt, a legfontosabb. Minden ismimnek ezt ecsetelem, hogy menjen el dolgozni suli mellett mert elengedhetetlen, nekik nem mert õk aztán nem fognak tudni tanulni meg bulizni, erre no comment. Pont ide vezet sajnos, minimum 3 év szakmai tapasztalat kell suli mellett minimum de inkább több, ez van.Buli helyett dolgozni kell, lehet nem lesz se alvás se semmi, de ezt be kell tudni.
Bizony létezik, ezért is mozdultam ki külföldre takarítani diploma után, gyárba dolgozni. Angolra járok (államilag elismert tanfolyam, amit ha beleírok az önéletrajzomba, jobb állást is kaphatok), 5 szint van, tavaly kezdtem a 3. szinten, most nyomom a 4.et. Takarítok. Párom gyári munkás, most vettünk kertes házat, ha ezt a szintet elvégzem angolból, mozdulok egy jobb állásért. 6 éve vagyunk kinn...én már itt mindent kipróbáltam, amit ki lehetett munka szinten...elvállaltam mindent. Otthon is megtehettem volna, hogy mindent elvállalok, és lett is volna meló, de nem mindegy, hogy mennyit fizetnek érte. Apu a nyáron, ahogy otthon voltunk, mutatta a szuperinfót...teli volt állással...csak el kéne valakinek vállalni...épp azt ecsetelte nekem, hogy mennyien panaszkodnak otthon, hogy nincs meló...van, csak büdös.
"Apu a nyáron, ahogy otthon voltunk, mutatta a szuperinfót...teli volt állással...csak el kéne valakinek vállalni...épp azt ecsetelte nekem, hogy mennyien panaszkodnak otthon, hogy nincs meló...van, csak büdös." Mutogathatta, de nem mindenütt ugyanazok a munkalehetõségek, nálunk a Szuperinfóban soha nincs semmi. Vagyis van: biztosítási ügynök, Avon tanácsadónõ, esetleg néha CNC esztergályos és hegesztõ. Nagyon ritkán eladó, vagy pultos, de ezekre eddig hiába jelentkeztem, vagy szakképzettet kerestek, vagy köszönik, már betöltötték, vagy túl messze lakunk és van helybeli, aki vállalja. Oszt ennyi. :D
De bakker, ha a diplomásaink mind beállnának a kasszák mögé, meg mosogatni és takarítani, akkor mi a jóég lenne a tanulatlan, egyszerûbb emberekkel..? Majd betörni járnának, mert munkát találniuk esélytelen? Maradjon a suszter a kaptafánál, ha már egyszer 3-5 évig taníttatjuk a kölköket az adónkból az egyetemeken, akkor nehogymár takarítani menjenek!
Én is azt mondogattam régebben, hogy "elég megnézni az állásportálokat, vagy az expresszt, annyi állás van, hogy na. Csak az nem talál aki nem akar". Aztán mióta álláskeresõ lettem rájöttem, hogy nem minden az aminek látszik. Sok ügynöki, ingatlanos munka mellett alig van valami amire lehet jelentkezni. De a jelenlegi helyzetet jól illusztrálja a köv. eset: épp egy OKJ tanfolyamra járok, itt hirdettek meg egy adminisztrátor állást. Mondta az egyik tanárnõnk, hogy 260 jelentkezés érkezett! De voltam már több olyan interjún én is ahol mondták, hogy meglepõ mennyiségû jelentkezés érkezett. Szóval nehéz elhelyezkedni. Ismerõs kell, az tuti, az állások nagy része az asztal alatt kel el. A szomszéd lány, értségivel úgy kapott asszisztens állást egy közjegyzõi irodában, hogy a nagynénje ott dolgozott...
Igen, létezik. Szintén hasonló helyzetben. Elsõ diplomám megszerzése után irodai kisegítõ munka, pénztáros stb. munkakörökben tudtam csak dolgozni, volt szerencsém közmunkához is, ettõl szakmai tapasztalatom nem lett, nem is mutatnak jól az önéletrajzomban, közben elvégeztem még egy szakot, amiben szintén nem adódott alkalmam dolgozni, maradt újra a közmunka. Született egy gyermekem, aki most kezdte az ovit, így az utolsó 3 évvel nem tudok már mit kezdeni az önéletrajzomban, nem válogatok, bármi jól jönne, egy éve még csak interjúra se hívtak be, pedig próbálom az önéletrajzom mindig az adott álláshoz igazítani. Amúgy dolgoztam diákként, standon, gyárban csomagoltam, szóró lapoztam, ezek alkalmik voltak és szakmai tapasztalattal nem lettem gazdagabb általuk. A másodiknál épp pénztárban ültem, hogy kibírjam fizetni a tandíjat, így esélyem se lett volna gyakornokoskodni valahol másutt.
# 29: Szerintem meg az bõdületes marhaság, amit te mondasz. Pontosabban, nem húzhatod ezt rá mindenkire... Nálunk, itt Gyõrben is vannak olyan szakok az egyetemen, ami mellett vígan elmehetsz gyakornoknak valamelyik nagy céghez (villamos és gépészmérnök), viszont például én a technikusi képzettségemmel és végzõs építészmérnökként, sehova nem kellek. Beszélek ráadásul angolul és németül is. Nem lustálkodom, mert a tandíj és lakhatás/kaja miatt dolgoznom kell, de annyi lehetõségem van, hogy diákmunkában elmentem az Audi gyárba, hogy ott ugráltassanak 12 órás mûszakban, minimálbérért, éjszakánként. Ezt is csak azért tudom megtenni, mert alig van tárgyam... Viszont még így is nagyon nehéz teljesítenem az iskolában 12 órás csicskáztatás után. Mások, akik elmentek dolgozni iskola mellett, mind abbahagyták, kibuktak, vagy készülnek itt hagyni az egészet. Azok pedig akik most felvételiztek, teljesen ellehetetlenültek, mert sorra olyan megszorításokat vezettek be, ami szó szerint kibszás a diákokkal. (30 egyes után, 6 elégtelen után és 3x tárgyfelvétel után repülsz az egyetemrõl és ki is kell fizetned azt, amíg ott voltál...) Nagyon rossz helyzetben van a mai egyetemista és friss diplomás ebben a kva országban; és egyre rosszabb lesz. Én úgy tervezem, hogy amint végzek húzok is innen nyugatra. Ha takarítani vesznek csak fel, akkor azt fogom csinálni, nem érdekel. De itthon nem fogok éhbérért gürcölni senkinek.
Sajnos létezik, én ezelõtt három és fél éve másfél évig kerestem, míg megtaláltam a mostani helyemet, és ez sem álmaim netovábbja.Persze közben voltak alkalmi munkáim, amiket elvállaltam, közben pedig millió helyre jelentkeztem.Sajnos sok lehetõség csak ügynöki munka volt.
Hozzátenném még azt is, hogy aki (pl. én) elvállal már bármit, jelen esetben takarítást, van egy visszaütõje a dolognak: a CV-ben elég tréül néz ki a két neves egyetemi diploma mellett a " szobalány" munka. Voltam interjún a múlt héten és úgy láttam inkább negatívként értékelték. Ha meg nem ír az ember semmit a CV-be, akkor azt mondják, hogy "lusta disznó, mé' nem dolgoztál semmit"?! Hát kérem szépen, ez egy csapda, sehogy se jön jól ki az ember belõle!
Szia! Én is (több) diplomás vagyok és csak takarító munkát találok, alulfizetnek, ugráltatnak, de a legrosszabb: gyakran megaláznak. Egy-két olyan emberrel kelett együtt dolgoznom, hogy ne tudd meg... :( Én is készülõk külföldre.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi a válaszokat! Annyi mondjuk mellette szól, hogy amit munkából megkeresett, azt nem szórakozásra herdálta el, hanem abból fizette magának a kaját, kifizette a netet meg ilyesmi. Csak valahol én is azt gondolom, hogyha valaki nagyon akar, akkor talál.
A kérdező hozzászólása: Takarítóit, mosogatást nem keresett, de nem csak közgazdász pozíciókat, hanem titkári állásokat, call centert stb. Tehát nem feltétlenül nagyon jól fizetõ állásokat, de irodait és nem fizikai munkát.
Igen, így létezik. Ezekre az állásokra sokan jelentkeznek, a munkáltatók válogathatnak. Nyilván azt veszik fel, akinek van már tapasztalata.
Ha az ember a megélhetésért végzettségénél alacsonyabb munkát vállal, az kap némi fizetést és ki tudja várni, hogy alkalmasabb munkát találjon. Akkor lehet lépni tovább.
Igen, létezik. Én miután befejeztem a sulit, rögtön elmentem dolgozni és soha nem vártam a végzettségemnek megfelelõ munkára. Dolgoztam ugyanúgy gyárban is, mint ahogy irodán. Szóval ami jött, kb. 10 évig. Most olyan környéken lakunk, ahol nagyon kevés a munkalehetõség, itt meg már két éve nem találok munkát. Elvétve van egy-két lehetõség, de az vagy olyan helyen, hogy bejárni nem tudnék, vagy fizikailag nem bírnám hosszútávon.
Létezik. Ex férjem is hat évig volt munkanélküli tanári diplomával, anyja meggyõzte, hogy csak tanári illetve levéltárosi munkát vállaljon el, mert minden más rangon aluli neki. Végig borozta azt a hat évet mert ugye õ nem kap állást sehol sem, aztán hat év után protekcióval kapott egy segédlevéltárosi munkát napi 4 órában, aztán megfektette az egyik adminisztrátort. Én ekkor léptem ki a kapcsolatból. Ez négy évvel ezelõtt volt, még mindig napi négy órában dolgozik. Azt hiszem hatvanezer a fizetése. A csaj tartja el.
Persze h létezik, én közel 3 évig munkanélküli voltam, ok voltam közmunkán , meg 5napig dolgoztam, azt kirúgtak! De ezeket leszámítva nem volt munka helyem, most meg 1, 5 éve van!Hál istennek!Én azalatt a majdnem 3 év alatt, több ezer önéletrajzot elküldtem, és nekem sem akarták a szüleim elhinni!Sõt párom is majdnem 1, 5 évig munkanélküli volt, és most lassan 2 hónapja van munkahelye és (30!! éves), õ anyukája sem akarta elhinni, h mennyi helyre jelentkezett, pedig õ is rengeteg önéletrajzot elküldött!
Igen létezik. Nekem már több, mint 2 éve nincs munkám. Hiába adom be az önéletrajzomat több helyre, de semmi. 1-2 helyre behívnak interjúra és kész. Nem válogatok, de nehéz, fõleg mifelénk keleten. Sajnos azt tapasztalom, hogy sok helyre munka tapasztalattal vesznek fel embereket, de pályakezdõként így sosem lesz...
Én is diplomás vagyok, mégis készülök kimenni takarítani külföldre, mert az irodai munkából nem élek meg. Hozzáteszem, sok ismerõsöm van több(diplomával)mosogatni más országokban is. Mindent lehet, csak akarni kell, ne várja sült galambot.
TE CSÖKKENTENI AKAROD AZ ÁTLAG FIZETÉST VAGY KAJAK LÉTEZIK OLYAN NYOMORÉK "EMBER" AKI ENNÉL KEVESEBBET KERES? :ooo

Létezik olyan, hogy valaki soha nem találja meg a párját?

Legjobb válasz: igen de eldöntendõ kérdést feltenni felettébb béna dolog

igen de eldöntendõ kérdést feltenni felettébb béna dolog
Nem itt kéne sajnáltatnotok magatokat, és akkor találnátok. Semmi nem repül az ember ölébe csak úgy, tenni kell érte!!!
létezik, pl én 23F
Persze. Általában azok, akiknek irreálisan magas a mércéjük magukhoz képest, vagy akiknek komoly belsõ problémáik vannak, amik kiállhatatlanná teszik az illetõt.
Igen, én. Egy szerencsétlen hülye vagyok.
Létezik, igen. És szerintem sokkal jobb egyedül, így legalább teljesen független lehetsz, a magad ura. Te jársz jobban, hidd el, az együttélés meg a házasság sokkal rosszabb egy idõ után. "Nem itt kéne sajnáltatnotok magatokat, és akkor találnátok. Semmi nem repül az ember ölébe csak úgy, tenni kell érte!!!" Vélhetõen már megpróbálták. Más egyéb, hasonlóan "hasznos tanács"? LOL...
Egy ideális világban nem létezne ilyen. Csak sajna a világ nem ideális, így ilyenformán én sem találhatom meg a párom.
én megtaláltam a pàromat, csak tükörbe kell néznem. <3 xD
Voltam már egyedül és párban is, szóval ismerem mind két oldalt, így a voksomat (jöhet a lepontozás) a szingli létre teszem. Az olyan típusú emberek, mint én rendelkeznek egy olyan rossz tulajdonsággal, hogy egy idõ után ráunnak a többi emberre, így inkább sok rövid kapcsolatom van/volt, mint egynéhány hosszú. Olyanokat keresek, mint én. Megmondom az elején, hogy mit akarok, õ bólint, miután végeztünk elválnak útjaink, de mivel elég kicsi a világ, megesett néha, hogy szembejött velem egy régebbi partner, na az egy 10/11-es kínos pillanat volt. Nem ámítok senkit azzal, hogy örökké együtt leszünk, minden habos lesz és rózsaszín, a faszt. Kielégítjük egymást igényeit és kész. Nem vagyok senkihez se kötve, így annak az esélye, hogy ráununk egymásra és akarva-akaratlanul félrelépünk egészen pontosan zéró.
Utolsó, fiú vagy lány vagy? (Mindenféle rosszindulat nélkül kérdezem.)
Hogy a viharba ne létezne.
Igen, én. Túl magasak az igények. F
A kérdező hozzászólása: és ha hiába tesz, akkor sem?
"ha nem is keresed nem találod" (By:me) van olyan aki nem találja meg a másik felét akivel boldogan él igy lehet boldogan élni de beleõrül a tehetetlen magányba. (bocs ha ez rémitõ de nem szoktam hazudni)
Nem:)
van rosszabb ennél: ha megtaláltad és elvesztetted
Igen, szerintem létezik.
aki keres az talál
Igen :/
Én...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!