Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan, valaki nem a terhesség (4 db)

Létezik olyan, hogy valaki nem a terhesség elején van rosszul, hanem később?

Olvastam hogy van aki 12 hetes kora után lett rosszul. Ez mit?l lehet? Ez abszolut kiszámíthatatlan, vagy 11 hetesen már örülhetek, hogy jól vagyok és nem leszek rosszul?

Legjobb válasz: Örülhetsz, hogy eddig nem lettél rosszul, de nincs rá garancia hogy nem is leszel. Ha szerencsés vagy, akkor megúszod a rosszulléteket, nekem a 32. héten újra elõjött a hányinger, mert a méhem nyomta a belsõ szerveimet.

Örülhetsz, hogy eddig nem lettél rosszul, de nincs rá garancia hogy nem is leszel. Ha szerencsés vagy, akkor megúszod a rosszulléteket, nekem a 32. héten újra elõjött a hányinger, mert a méhem nyomta a belsõ szerveimet.
Persze, lehetsz rosszul késõbb is, bár kevésbé jellemzõ illetve más panaszok jelentkeznek, mint koraterhességben. Azért most nehogy azon aggódj, hogy biztosan rosszul is leszel... :-)
Nem vagy egyedül, ha a tünetek késõbb jelentkeznek, vagy felerõsödnek neked egy idõ után. A terhességem alatt egyszer sem hánytam (még), de egyre többször van hányingerem (szagoktól, fogmosástól, stb). Sõt, újabban a húst sem eszem meg csak darált formában. Én már semmin sem lepõdöm meg. Nem örülök neki, de elfogadom, s várom a javulást. Kitartás! Egy 18 hetes kismama
Szia. Nem akarlak elkeseríteni, de én ahogy betöltöttem a 12. hetet 2 nap múlva hánytam elõször. Persze ez nem állandósult, azóta "csak" 4-szer hánytam és most vagyok 18 hetes. És nem kell félni, szerintem nem annyira szörnyû, én is nagyon paráztam tõle.
elõfordul, de elég ritka
Igen, ha nem várja ki a 2 hetet... (Tudom, hogy vannak 3 napos tesztek is, de azok nem megbízhatóak). További gyakori hiba, hogy vannak olyan tesztek is, melyeken az 1 csík jelenti a pozitív eredményt, míg más teszteken az 1 csík jelzi a negatívat, és a kettõt keverik, mert nem olvassák el a használati útmutatót.
Elõbb utóbb kimutatja. Az szokott lenni a dobozon, hogy az elmaradt menstruáció utáni 3. napon már biztos az eredmény. Na ez igy is van, annál akinek 28 napos a ciklusa, és a 14. nap van peteérése. Ha késõbb van peteérés, akkor késõbb fog pozitivat mutatni . 2 hétnek kell eltelnie kb a peteéréstõl számitva. Másik lehetõség , hogy nem megfelelõen hazsnálod a tesztet (nem tartod elég ideig a vizeletbe, nem szivv fel eleget például. Hamradik, hogy selejtes a teszt .Ritka de ilyen is van.
Nekem 4nappal elotte mutatta ki:-)
igen, nekem volt és ráadásul du-i vizeletböl. Igaz elötte nem ittam nem pisiltem kb 3-4 órát.
És milyen tesztet vettetek csajok? nem bírok várni :)

Szerintetek létezik olyan, hogy valaki 10-11 hetes terhes, de a terhességi teszt nem mutatja ki?

Legjobb válasz: nekem a 10. hétig nem mutatta ki 3 évig és azt is azért mert méhen kívüli volt a baba

nekem a 10. hétig nem mutatta ki 3 évig és azt is azért mert méhen kívüli volt a baba
* 3 éve
A kérdező hozzászólása: És milyen elõjeled volt? Elmaradt menstruáció? Rosszullét?
A terhességi teszt a méhen kívüli terhességet is kimutatja egyébként. Hát én már nem teszteltem 10 hetesen, a legutolsó tesztet 5 hetesen lõttem el.Elméletileg nem lehet otthoni pisis tesztbõl bármeddig tesztelni, mert annyira felmegy a HCG szint a szervezetben amit már egy otthoni teszt nem mutat ki, csak a vérvizsgálat. 29+6 hkm
2 hónapig folyamatosan meg jött az utolsó hónapban múlt el meg anyukám vette észre h meg nõtt a hasam! és elõször nem akartam el hinni neki, aztán igaza volt..
A méhen kívüli terhességet is kimutatja. Azaz normál terhességnek értékeli, nincs összefüggés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!