Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan, szerencse (2 db)

Létezik olyan, hogy szerencse?

A barátn?mék folyamatossan nyernek. Hol egy IPodot, hol egy utazást, hol egy robogót, kisebb pénzösszegeket. Egy másik ismer?söm vett 10 tombolát, mind a tízzel nyert valamit, és mesélte, hogy egy évvel ezel?tt ugyanez volt. Mi meg nem nyerünk semmit. :-( Igaz, hogy nem játszunk túl sokat szerencsejátékokat, de hát ?k se!

Legjobb válasz: persze. szerencsének hívunk minden számunkra (vagy valaki számára) kedvezõ véletlent. A nem kedvezõeket meg balszerencsének. Fogalom, mi alkottuk, persze, hogy létezik.

persze. szerencsének hívunk minden számunkra (vagy valaki számára) kedvezõ véletlent. A nem kedvezõeket meg balszerencsének. Fogalom, mi alkottuk, persze, hogy létezik.
Ha létezik a kvantummechanikai véletlen - akkor igen. De sokszor, amit "véletlennek" hívsz, az teljesen határozott dolog.
Valakinek folyton szerencséje van, valakit meg egész életében elkerül. Tehát igen, létezik! Kár, hogy engem általában messzirõl elkerül! :(
Igen és attól attól függ ki hogy gondolja magáról.Íme 1 kísérlet ami bebizonyította.Felkértek harminc olyan embert aki úgy gondolja magáról , hogy szerencsés és harminc olyat aki lúzernak gondolja magát és meggyõzõdése, hogy õ szerencsétlen.Ezután egy sétányon az egyik pad mellé letettek egy csillogó érmét.A harminc magát szerencsésnek gondoló séta közben mind észre vette az érmét a földön, a másik harmincból egy sem.Minden hozzáállás kérdése, ha én azt gondolom magamról, hogy szerencsétlen vagyok úgy is lesz, és fordítva is igaz.
mióta ellkezdték rólam mondogatni pár éve, hogy szerencsés típus vagyok, azóta én is annak érzem magam és valahogy minden könnyebben megy:D szerintem csak el kell hinni, és aztán úgy fogsz fel minden dolgot magad körül:) pl. 15 csokiból nálam 11 nyert a múltkori játékben, amikor újabb csokikat lehet nyerni. a barátnõm meg egyet sem nyert:)
Hát persze, hogy nem létezik!:) Minden attól függ, hogy milyen gondolataid vannak, mert ezekkel írányítod az életed. Amire gondolsz, elõbb utóbb megjelenik az életben. Ismerõs, ugye? Errõl szól a Titok címû könyv. Nem számít, hogy minek nevezzük ezt a bevonzást: szerencsének, csodának, véletlennek, de ugyanígy fordítva a rossz dolgokkal is. Minden csak attól függ, hogy mik játszodnak le a fejedben. Mindenképpen olvassátok el, rajtam sokat segített. Eleinte nem ment, nagyon szkeptikus voltam, de aztán minél többet jutott eszembe, annál inkább elfogadtam. Éljen Bob Proctor!:) :) :) Szerencsés napot!
10:19-es vagyok! Elfelejtettem mondani: Kérdezõ! Azért nem nyersz, mert nem játszod le az elmédben! A kérdésedben is voltak szomorú smilek, és ez nem jelent túl jót! Azt jelenti, hogy belenyugodtál, megerõsítetted, és készen állsz arra, hogy még több ehhez hasonló (szerencsétlen) dolgot vonzz magadhozz! Ne fogadkozz, hogy majd holnap változtatsz, vagy valamikor! Kezdd most!:) :) :) Szerencsés napot!
10:23-as vagyok, aki az elõzõ kettõt küldte! Iskolabál volt a hétvégén, és 5 tombolából 4-gyel nyertünk! Szerencsés napot! ;))

Létezik olyan film, amiben egy bevándorló vagy bevándorlók próbálnak Angliában szerencsét? Dokumentumfilm/játékfilm mind1.

Legjobb válasz: Ez éppenséggel sorozat, de Skinsben van egy ilyen szereplõ a 3. évad 3. részétõl. Bár sok köze nem lehet a valósághoz...:D

Ez éppenséggel sorozat, de Skinsben van egy ilyen szereplõ a 3. évad 3. részétõl. Bár sok köze nem lehet a valósághoz...:D
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ :) de a skinst már sokszor láttam :D
nem csak próbálnak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!