Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan, magán (105 db)

Létezik olyan Mágia amivel bevonzom az életembe az igazit?

Legjobb válasz: aha retardáltaknak van kapszula azt kérjed az elmegyógyászodtól az bevonzza ne aggódj

aha retardáltaknak van kapszula azt kérjed az elmegyógyászodtól az bevonzza ne aggódj
Erre nem létezik semmilyen mágia. Ha nem találod egyelõre az IGAZIT, ne keseredj el, mert majd Õ fog téged megtalálni. Nem ismerlek, de ha divatos, kedves, mosolygós vagy, és az alakod is jó, vonzani fogod magad után a férfiakat.
Szerintem még ha létezne is mágia, és azzal varázsolnál el valakit, az hülyeség mert akkor nem az igazid. Az igazid az akit Isten szánt neked - Õ utálja a mágiát- és úgyis belép majd az életedbe a nagy Õ. Szerintem hanyagold az ilyen baromságokat.
Szerintem nem csak ha bemeséli magának az ember! Meg amúgy is értelmes dolog lenne az ha babonával szereznél meg valakit?
egyszerû a dolog:okos tanult kedves toleráns jó humorú nyitott szórakoztató de legfõképp önálló emancipált nõ leszel-na akkor ez az igazi "bevonzás" a rinya az nem vezet sehova-ki se próbáld.a felsoroltak pedig komoly munka erdménye-nem a szél fújja össze..... hajrá!
A pszihiátrián biztos találsz hozzád illõt.
Ott a pont hatosnál. A pszichológia nevû mágiát ajánlanám még, az sokat segít, ha valamennyire belelátsz az emberekbe -és magadba. A "szellemvilág" ezen felül nem ajánlott. Kívül van az emberi kompetencián, éppen ezért könnyen mást kapsz, mint, amit szeretnél.
Igen! Ha nyersz a lottón, napok múlva már találkoztok is :D Addig meg dezodor, doki, zsirleszivas, és gyurma ezerrel :D
Semmilyen magia nem letezik. Nem tudom hallottal e mar tudomanyrol. Na azok probalkoznak leiirni a kulonbozo jelensegeket bar elegge gyatran, tele hibaval, de meg mindig sokkal megbizhatobb, mint a magia, a horoszkop, a szellemek es a hasonlo hulyesegek.
Zuhany.
Persze Ha feloldottad a szülõi konfliktusaidat, a születési tarumáidat, valamint a szexuális sérüléseidet mind, akkor az igazit fogod vonzani. Minden más esetben terápiás kapcsolat lesz a láthatáron!
Szia Kérdezõ! Az Isten majd megadja neked az igazit. Akitõl tanulni tudsz, mert az élet már csak ilyen. Mindenkinek az az igazi amit be tud vonzani lelke milyenségével, de nem mágiával.Hanem önként, és dalolva megy a karjaidba.
Ne is foglalkozz a harmadik válaszával, mert valamelyik hülye mesekönyvben olvasta.
Én komolyan nem értem, miért kell mágiát használni, hogy bevonzad az igazit az életedbe?Majd belép az magától.Vagy használd a "Titkot". :)
Üdv, ne is foglalkozz az elõbbi kettõ hozzászólással. A Mágia a Föld bolygón már több száz ezer éve tiltott. Számtalan civilizáció megpróbált újra szert tenni rá, és számtalan civilizáció emiatt el is pusztult. (Lásd: Atlantisz) A Csábítás, és a Szerelem Mágia nagymestere Ámor, de õ már hosszú ideje nincs jelen. A Szerelem mágiához el kell sajátítanod a Szívcsakrahasználatot, és azzal kell megidézned a csábítás Istenét. Természetesen kérheted Isten segítségét is, de az is lehet, hogy annak a másik félnek nincs szándékába veled lenni. Minden esetben tudnod kell, kit akarsz bevonni. Az "Igazi bevonzására" a mágia tudástár nem áll rendelkezésedre.
[link] "Adamon retard kapszulával bevonzhatod a saját Ádámodat, hogy még aznap este Ádámon lehess."
elj nyitott szivvel, szeretet teljesen mindenki fele. elobb utobb jonni fog valaki

Létezik olyan független tanulmány, ami azt részletezi, hogy a mai kormányzás, törvényalkotás milyen hatással van a magyar gazdaságra, magyar társadalom helyzetére, milyen következményeket vont maga után Orbán Viktor politikája?

Legjobb válasz: Ha létezik is független, 2féle lehet a tanulmány tartalma: -rossz hatással van a gazdaságra, változtatni kell rajta (erre a tanulmányra a kommunistának fognak hivatkozni, tehát a továbbiakban nem lehet független) -jó hatással van a gazdaságra (ekkor a tv tele lesz azzal, hogy a kormány lefizette a tanulmány íróját, mert azt merte állítani, hogy jó a gazdaságpolitika, holott egyértelmû, hogy nem az, ésatöbbi...) Hozzáteszem, aki magát függetlennek állítja, az csak annyit jelent, hogy nem mondja meg, melyik párthoz húz.

Ha létezik is független, 2féle lehet a tanulmány tartalma: -rossz hatással van a gazdaságra, változtatni kell rajta (erre a tanulmányra a kommunistának fognak hivatkozni, tehát a továbbiakban nem lehet független) -jó hatással van a gazdaságra (ekkor a tv tele lesz azzal, hogy a kormány lefizette a tanulmány íróját, mert azt merte állítani, hogy jó a gazdaságpolitika, holott egyértelmû, hogy nem az, ésatöbbi...) Hozzáteszem, aki magát függetlennek állítja, az csak annyit jelent, hogy nem mondja meg, melyik párthoz húz.
"Hozzáteszem, aki magát függetlennek állítja, az csak annyit jelent, hogy nem mondja meg, melyik párthoz húz." Dehogy is nem mondja meg, Tarlos független, mint ahogyan Morvai is! haha :D
van persze nem magyarországon készült a probléma a következõ a rendszerváltásig szocialista kormányzás volt és ha egy tanulmány nem felel meg a fityisz szájízének két változat léphet életbe 1 manipulálják ha tudják 2 ha nem tudják szocialista rágalomnak kiáltják ki és aki egyetért a tanulmánnyal megkapja hogy "komcsi"
Nem kell ehhez tanulmány... nyisd ki a szemed és meglátod...
Tanulmány nem kell, mert, ahogy írták menj ki az utcára. Én cégekkel foglalkozok, az elmúlt 6 hónapban 1000 embert küldtek el, a rengeteg különadó miatt, és az egyik gondolkodik rajta, hogy el is megy innen. Röntgen gépeket és mindenféle ezt azt terveznek. 10 évvel ezelõtt 50 emberrel dolgoztak, tavalyig 1200 embert vettek fel. Márciusban el kellett küldeni 700 embert, mert nem bírják tovább. Vagy egy másik cég, aki szintén nemzetközi szinten árul jégkrémet. Õ megmondta nekem kerek perec, ha jövõre Fidesz lesz, õ elmegy. Teszem hozzá 300 embert foglalkoztat. Egy másik a szomszédunk, légkondi gyáros, a Fideszesek kiturták mindenhonnan, így a megrendelések leesetk, 200 ember leves. Most a Mercinek szállít be, ami 180 napra fizet, vagy még annyira se. Csak sajnos errõl a média nem cikkezik, mert ez nem olyan fontos, mint, hogy ellenállunk az uniónak. Nekem csak negatív tapsztalatok vannak. MA két embert dicsõití Orbánt, aki buta alkalmazott, és nem lát semmit, vagy Orbán körébe tartozó vállakozó.


Létezik olyan, hogy nyugtatja magát egy 4 éves gyermek!?

Legjobb válasz: Létezik. Például úgy hogy elõre-hátra ingatja magát akár ülve, akár állva.

Létezik. Például úgy hogy elõre-hátra ingatja magát akár ülve, akár állva.

Létezik olyan hogy "magán érettségi"? Ezen belül azt értem, hogy nem kell bejárni csak tételért, és ha meek be érettségizni, akkor egyedül vagyok a tanárral, nem más diákokkal (Pénzért létezik ilyen érettségi? )

Az a helyzet nagyon nagyon stresszes vagyok,nem tudok elmenni érettségizni így normálisan mint minden diák,és a szüleimmel arra gondoltunk nincs-e ilyen,vagy valami?köszönöm előre is 18 L

Legjobb válasz: nem tudom igazából, h létezik e ilyen. de a vizsga elnököt nem tudod kikerülni...neki is jelen kell lennie.

nem tudom igazából, h létezik e ilyen. de a vizsga elnököt nem tudod kikerülni...neki is jelen kell lennie.
A kérdező hozzászólása: És olyan, ahol a vizsgaelnök+ 1tanár van bent, van olyan? meg én? Esetleg van valaki aki lebukott a pénzért vett érettségiért? Mit gondoltok róla??
hát hallod.ez nagyon extrém eset. ha már ilyenekben gondolkozol az érettségin, mi lesz veled késõbb? ezeket a problémákat le kell tudni küzdeni. és ha tényleg nem megy, akk fordulj pszichológushoz.
ahogy az elõttem válaszoló is írta, csak két tanár fog rád figyelni, a többiek, pedig a saját bajukkal lesznek elfoglalva, ráadásul, ha lebuksz, hogy nem igazi az érettségid, súlyos büntetést von maga után, hiszen hivatalos okmányhamisításnak számít, amikor elmész valahova állásinterjúra, lesznek képesek lenyomozni téged
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, átgondolom.
jobb ha megbirkózol vele akármilyen úton módon, mert a késõbbiekben erre nem igen vannak tekintettel az emberek szerintem. De amit a többiek mondtak elõttem az teljesen igaz, szarik rá mindenki hogy te mit beszélsz csak az figyel akinek a tárgyáról van szó, a vizsgaelnök meg ha éppen bent van, vagy odafigyel :)
asszonytartást lehet kérni, de csak válással. Addig nem tudsz követelni semmit. anyám is kérte , innen tudom, hogy van ilyen.
Törvényes válás esetén van, de nem anyatartásnak, hanem asszonytartásnak nevezik. Éppen az olyan szituációkban határozza meg a bíróság, amilyenben most te éppen vagy. Ez természetesen a gyermektartás díjon kivûl jár, attól független és azt célozza, hogy ennek segítségével élni tudjon a család. Talán válás nélkül /elhagyás esetén/ is lehet kérni, amennyiben a különélés bizonyítható. Érdeklõdj a gyámügyön!
Házasság fennállása alatt ha már külön éltek a tartás feltétele az hogy az illetõ önhibáján kívül szoruljon rá és ne legyen érdemtelen, plusz ne veszélyeztesse a másik fél megélhetését. Gyermek gondozása miatti "munkaképtelenség" általában megalapozhatja. ha viszont együtt éltek akkor is lehet kérni "tartásdíj" megállapítását ami azt jelenti, hogy a férjet kötelezik, hogy adja haza a jövedelmét.
a gyermekre amit ad, azt magától adja, vagy mert gyerektartásra van jogilag kötelezve?
Bölcsi a babának és munkábaállás neked. Attól tartok nincs más út elõtted.
No ez engem is meglepett, én nem így tudtam, de biztosan igazad van. De sajnos addig is kellene valami megoldást találni, mivel ha a férj nem akar válni, akkor lényegesen hosszabb a válási procedúra. Addig meg éhen hal a kérdezõ. Emelt összegû családi pótlék? Esetleg részmunkaidõ?
Ilyen csak Amerikában van. Beszélj az apával, hátha tud többet is adni. De ha nem, akkor nem tehetsz semmit.
Dehogyis. Gyerektartás és asszonytartás is kérhetõ, Magyarországon. A te esetedben jogos, biztosan megítélik. A válóperen még a férjnek is ki kell jelenteni a bíróság elõtt, ha nem tart igényt férjtartásra.Neje ugyanúgy. Szerintem ebben az esetben jár neked, mivel abban a tudatban szültél, hogy el fog tartani, míg neveled a kicsi gyereket. Gondolom ebben állapodtatok meg anno. sürgõsen bíróságra!És beszélj ügyvéddel. Közös megegyezéssel váljatok, az gyorsabb. Ügyvéd elmagyarázza neki, miért jobb ez neki is. Van gyerekvédelmi támogatás is, érdeklõdj az önkormányzat szociális irodáján! Nem ciki, a gyereket nézd! Ha béna vagy, akkor keresd fel a családsegítõt! Ott van ügyvéd is , a bíróságon meg a nép ügyvédje ingyen fogad, meghatározott órarend szerint.
A kérdező hozzászólása: vállalnék részmunkaidõt de kire hagyam a babót?
A kérdező hozzászólása: köszi a sok válszt. Szóval erzt az asszonytartást csak a bíróságon lehet kérni?

Létezik olyan, hogy az ember egy jó iskolai társaságban nem kívánja az embereket, és mégsem érzi magát rosszul egyedül?

arátai nincsenek is az osztályba..

Legjobb válasz: Az iskola egy olyan kozosseg, ahova azert jarsz mert muszaj. Ha amugy az osztalyon/sulin kivul vannak olyan barataid, akikkel osszeultok, talalkoztok, akkor nem hinnem hogy barmi bajod lenne. En is ruhelltem az osztalytarsaimat, megvolt midnig is a magam barati kore, veluk szivesen voltam barmikor.

Az iskola egy olyan kozosseg, ahova azert jarsz mert muszaj. Ha amugy az osztalyon/sulin kivul vannak olyan barataid, akikkel osszeultok, talalkoztok, akkor nem hinnem hogy barmi bajod lenne. En is ruhelltem az osztalytarsaimat, megvolt midnig is a magam barati kore, veluk szivesen voltam barmikor.
A kérdező hozzászólása: úgyérzem, hogy ez az enyhe "emberutálat" sajna kiterjed bennem, és így alig tudok ismerkedni, nagyon igényes vagyok ha válogatok emberek között, mondhatni válogatós, mind mikor haverkodom és akkor is amikor egy csajról van szó..ha jellemzõen magabiztosnak találok valakit akkor egybõl leteszek róla, szólván, hogy minek próbálkozzak legjobb esetben összejövünk majd pár nap után szakítunk mivel nem bír elviselni..ha meg mindent tudatosan csinálok minden egyes szavamat meggondolom és jól is játszom rá, akkor egy kicsivel hosszabb lesza kapcsolat, de az meg nem én vagyok. hol itt az egyensúly? (ja és van sok hobbim, ami nagyon is éltet) egy régi barátom van, de néha úgy érzem, hogy neki én már nem vagyok olyan nagyon jó barát csak simán jó haver
Amirõl te írsz, az nem símán az introvertált alkatra vonatkozik, hanem más, komolyabb lelki problémákra (is) utal. És igen, létezik. Minden esetben igen-igen okos emberrõl van szó (nem síma iskolai kitûnõ, hanem születetten zseni vagy zseniális ember), aki a saját maga világában él és a maga ideái szerint létezik, a maga útján jár. Nagyon ritka az ilyen ember, de van. Orvosilag semmi baja sincsen: a zsenialitás és a zseni-lét nem betegség, hanem jó értelemben vett deviancia (eltérés az átlagtól).

Létezik olyan, hogy maga az egér vírusos (nem a gép)?

Van egy egerem,amikor a laptopomat vettem,adták hozzá.

Legjobb válasz: Maga az egér nem lehet vírusos,de a gépen elõfordulhatnak olyan vírusok amik bezavarják az egeret

Maga az egér nem lehet vírusos, de a gépen elõfordulhatnak olyan vírusok amik bezavarják az egeret
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy az lesz a vége, hogy kuka, csodálkoztam is hogy kaptam hozzá, pedig nem volt feltüntetve, lehet hogy nem véletlenül adták ide. Köszi a válaszokat.
Az egérben nincs memória, ezért nem lehet vírusos.
Lehetetlenség, egy egér nem lehet vírusos. Vannak vírusok amik a kurzort nem hagyják békén, de lehet, hogy az egérrel nem nincs rendben valami.
van olyan egér amiben van memória, amúgy szerintem a lézer hibás vagy az asztal/egérpad, suliba is mindig kivágta jobb felülre a kurzort az egyik egér
simán csak rossz ez az egér, -én kidobnám,

Létezik olyan testképzavar is, ami az anorexia ellentéte? Szóval, hogy nem látja magát olyan kövérnek, mint amilyen?

Attól tartok, hogy nekem ilyenem van.

Legjobb válasz: Igen, inverz anor. a neve, és fõleg testépítõkre vonatkozik. Már tök kigyúrtak, de még mindig vékonynak látják magukat.

Igen, inverz anor. a neve, és fõleg testépítõkre vonatkozik. Már tök kigyúrtak, de még mindig vékonynak látják magukat.
Szerintem is tegyél fel képet és akkor könnyebb ezt megítélni, a -110 hülyeség, én ennyivel betegnek látszom, ahogy írták, ez mindenkinél más.
Egyébként én is - voltam már a magasságom - 110, sõt, voltam már azalatt is és az már nekem nem állt jól. Én a magasságom - 105 mellett néztem ki talán a legjobban. De ez abszolút alkat kérdése.
Szerintem igen, én is hasonlóban szenvedek. ÉVekig nem volt mérlegem, tükör sincs a lakásban, én meg jól érzem magam a bõrömben. Most fogytam 7 kilót, de még mindig 27-es a BMI-m. Én meg örülök, hogy milyen vékony lettem kb. Csak az a baj, hogy ezzel az egészségünknek is ártunk. Vettem mérleget és ráállok minden nap. Tükröt is kéne venni :) Én is mindig azt hiszem, hogyha egy kicsit fogynék tök jó alakom lenne. Aztán ha megnézem Slim3 vivient akkor kicsit ledöbbenek, hogy õ 70 kilósan így néz ki, és hogy milyen kevés a változás a 8 kiló minusszal: http://lifetilt.blog.hu/2011/12/21/slim3_vivien_45_nappal_ke.. Sajnos el kell kezdeni szembenézni ezzel a kérdéssel, mert ebbõl még óriás gáz lehet.
Megnéztem ezt a Vivient, sztem nem annyi volt az a kezdõ.....
Igen, nekem is gyanús a kezdõ súlya.
Nekem is gyanús nagyon, csak elõször ezt nem akartam említeni, tudom hogy sokan szeretik a blogot...
Sosem hallottam a blogról, de az a nõ minimum 80 kiló.
egy testzsír méréssel ezt fel tudod mérni. 28-30% felett egészségtelenül magas a test zsírtartalma. kb ennyi a dolog.
Most az a baj, hogy jólérzed magad a bõrödben??!Tegyél fel egy képet, megnézünk.Elöbbi voltam.
"Nem pont erre a gondolok. A helyzet az, hogy ha figyelembe vesszük a magasság- 110 elvet, akkor 20 kiló feleslegem van. De nem érzem úgy" ? rossz elveket veszel figyelembe.
". Én is gyakran változtatom a frizurmám, a hajam színét, mindig simkelek, mindig vannak rajtam ékszerek, kiegészítõk." Nem beteg vagy, hanem igényes!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Nem pont erre a gondolok. A helyzet az, hogy ha figyelembe vesszük a magasság- 110 elvet, akkor 20 kiló feleslegem van. De nem érzem úgy. Persze, tudom, hogy fogynom kell, diétázom is, de úgy érzem, hogy minusz 10 kilóval már meg lennék elégedve. És nem érzem olyan vészesnek a dolgot, még mindig jó nõnek látom magam. Látom, hogy van feleslegem, tudom, hogy le kell adjam, le is fogom, de ettõl függetlenül úgy érzem még mindig elég jól nézek ki. Ami gondolom lehetetlen plusz 20 kilóval, ezért gondolom, hogy testképzavarom van.
Nem vagyok szakértõ a témában, de szerintem ez a -110 dolog nem igazán reális. Amikor én nagyon le voltam fogyva és szép vékony voltam, akkor is jó hat kilóval többet nyomtam, mint ami a -110-el lennék. Nem erre mondják, hogy nehéz csontú? :S Egyébként szerintem van ilyen testképzavar. Velem is megesett; eléggé sokat felszedtem egyszer, még anno kamaszkoromban, és hiába mondták, nem hittem el. Aztán leesett a tantusz, és szerencsére gyorsan sikerült megszabadulnom a feleslegtõl. :)
Hát a te eseted még akkor sem tûnik túl vészesnek, ha létezik ilyen testképzavar. :) Nem csak a vékony emberek lehetnek szépek, csinosak szerintem. Amúgy a testsúly, meg ez a -110 kg butaság, önmagában semmit nem mond. Egyik barátnõm kb. ugyanolyan magas, mint én (talán 1-2 centivel magasabb), és jó 10 kilóval több, és mégis vékonyabb nálam! De tényleg. :s
Szerintem szimplán csak teljesen normális vagy. Pont az a normális, ha az ember szépnek, szexinek tartja magát. Egyébként meg valószínûleg szerencsés az alkatod. Hiába van az emberen néhány kiló plusz, ha arányosan oszlik el, senki nem veszi észre. A testmagasság - 110 pedig butaság egyébként is - ez nem úgy mûködik, hogy egy adott testmagassághoz egy pontos kiló "ideális". Mindenkinek más az alkata.
A kérdező hozzászólása: Igen, nagyon homokóra vagyok, nagy a cicim meg a fenekem, de vékony a derekam, a hasam se nagy. Persze az a minusz 10 kiló tudom, hogy kell, de azután én meg leszek elégedve. Nem is akarnék nagyon vékony lenni.
"Igen, nagyon homokóra vagyok, nagy a cicim meg a fenekem, de vékony a derekam, a hasam se nagy. " Akkor ez a titok nyitja. :) Egyszerûen csak arányosan oszlik el rajtad az a néhány kiló felesleg, ha van is egyáltalán. Örülj neki - szerencsére én is ilyen vagyok.
A kérdező hozzászólása: ma 12:01 Sajnos nagyon illik rám a fatorexia leírása. Én is gyakran változtatom a frizurmám, a hajam színét, mindig simkelek, mindig vannak rajtam ékszerek, kiegészítõk. És eddig észre se nagyon vettem, hogy el vagyok hízva, úgy 3 hete eszméltem rá, mikor megszólt egy rokonom, hogy meghíztam, meg mikor találkoztam egy barátnõmmel, aki 10 kilót fogyott, pedig elõtte se volt kövérebb, mint én. Szóval, ha kezdetlegesen is, de ez a problémám. Köszönöm a válaszokat!!
Én is hasonlóban lehettem... 165 cm vagyok, és 75 kg körül mozogtam általában. Akkor nem láttam magam túl kövérnek (jó, persze tudtam, hogy van rajtam), de most 65 kilósan megnézem a régi képeket (volt, ahol 80 kg voltam), és sokkal rosszabbnak látom az akkori helyzetet, mint ahogy akkor ítéltem meg...

Létezik olyan hogy heréntérdeled magad? Vagy olyan hogy valakit térdenherélsz?

Legjobb válasz: heréntérdelem magam: térddel lelerúgok a herémbe. ez akkor lehetséges, ha egy szakadékról esek le, és az egyik lábam pont úgy törik, hogy a végén heréncsapjon a térdem. térdenherélek valakit: megfogom a herémet, és hozzácsapom valaki térdéhez. Ez akkor lesz jó, amikor szétszennyezzük a földet, és összeforr a szánk a radioakív sugárzástól, és nem tudjuk közölni a csajokkal hogy közösülnénk velük. Annak, hogy közöljük, ez lesz az egyik módja, a másik meg hogy térdre kényszerítjük õket egy gyalogsági ásóval, és a vállukra helyezzük a makkunkat.

heréntérdelem magam: térddel lelerúgok a herémbe. ez akkor lehetséges, ha egy szakadékról esek le, és az egyik lábam pont úgy törik, hogy a végén heréncsapjon a térdem. térdenherélek valakit: megfogom a herémet, és hozzácsapom valaki térdéhez. Ez akkor lesz jó, amikor szétszennyezzük a földet, és összeforr a szánk a radioakív sugárzástól, és nem tudjuk közölni a csajokkal hogy közösülnénk velük. Annak, hogy közöljük, ez lesz az egyik módja, a másik meg hogy térdre kényszerítjük õket egy gyalogsági ásóval, és a vállukra helyezzük a makkunkat.
mekkora XDXDXDXD
Elsõ jó vagy :) Kérdezõ:Te meg menj el pszichiáterhez, szükséged van rá. Ha kiengednek akkor fejezd be a 8 általánost.
Le a kalappal!Ez nagyon tud!Mekkora fantázia!Eeemmber! :DDDDD
A kérdező hozzászólása: 1. nagyon jó vagy :D Amúgy csak viccként tettem fel...egyik haverom ezt mondogatta: hogy lehet heréntérdelni magamat? Ki kellett ezt tenni :D
köszönöm a bókokat :)
Egyes keleti harcmûvészetekben is elõfordul, ha már nem tudod kivédeni az ellenfél heréntérdelését, akkor mivel a legjobb védekezés a támadás, te gyorsan térdenheréled...
a második csak akkor jó ha háborús sebesülésedkor kiestek a golyóid és vasgolyókkal helyettesítették õket akkor a térden herélés igazán fájdalmas tud lenni ;) önmagadad meg úgy tudod herén térdelni ha leveszed a lábad és harén térdeled vele magad :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!