Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan, ha néhány (3 db)

DVDx konvertáló progi utána nero üdv:)
A kérdező hozzászólása: kösz! :)
Nincs mit:)

Létezik olyan álláskereső oldal, ahol megadom az adataimat, és azt, hogy milyen területen szeretnék dolgozni, és a rendszer ad néhány lehetőséget? Ha igen, írjátok már le a címét!

Legjobb válasz: profession.hu, jobline.hu, monster.hu, cvonline.hu, jobmonitor.hu Rámész az egyedi keresésre, bejelölöd a várost mit keresel stb.

profession.hu, jobline.hu, monster.hu, cvonline.hu, jobmonitor.hu Rámész az egyedi keresésre, bejelölöd a várost mit keresel stb.

Létezik olyan, hogy ha néhány napig kevesebb folyadékot iszom, "löttyettebb" a mellem?

Általában pedig feszes szokott lenni. 25 vok

Legjobb válasz: Attól függ mennyire kevés az a folydék. DE szerintem a kiszáradás csinálhat ilyen tünetet, hiszen az a bõr feszességére is hatással van. Nem hiába tartják azt, a sokáig tartó fiatalság és egészség titka a napi 2 liter víz fogyasztása.

Attól függ mennyire kevés az a folydék. DE szerintem a kiszáradás csinálhat ilyen tünetet, hiszen az a bõr feszességére is hatással van. Nem hiába tartják azt, a sokáig tartó fiatalság és egészség titka a napi 2 liter víz fogyasztása.
szia! Ezt pont most olvastam és eszembejutotta kérdéed: "ereszkedhet a mell, ha extrém módon kevés kalóriát fogyasztasz- kevesebb, mint 1200 kalóriát-, és ha nem adod meg szervezetednek a szükséges folyadékmennyiséget. A zsír ugyanis sok vizet tárol, így a vízelvonás - folyamatos dehidrálódás - elsõnek a bõr alatti zsírszövet "megzuhanásával" fog visszaütni. A mell is egy ilyen zsírszövet, idõvel megereszkedéssel fog válaszolni."


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!