Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan, ha (606 db)

Létezik olyan, ha véletlen ujjazás közben megsértem a hüvelyt, hogy lehetnek szövödményei? Mármit olyan hogy mintha sebesedne, és terjed. Viszket is.

Legjobb válasz: igen létezik.. dee nem lesz semmi bajod sem ha nem annyira sérti meg a pasi :) de nyugi nem lesz sebes meg semmi!! Esetleg kicsit vérezni fog... :S

igen létezik.. dee nem lesz semmi bajod sem ha nem annyira sérti meg a pasi :) de nyugi nem lesz sebes meg semmi!! Esetleg kicsit vérezni fog... :S
kézmosás, körömkefe Ha piszkos volt a kéz, akkor irány a nõgyógyász.
Ha nem múlik el egy hét alatt, irány a nõgyógyász.
Ha megsértett, akkor lehet seb, de az SEMMIKÉPPEN SEM terjed magától! Ott vmi más gond van, pláne, hogy viszketsz is. Ez hüvelygomba lehet. Irány a nõgyógyász!
Esetleg fõzz jó tömény (4-5 filter/ 1 liter víz) kamillateát, azzal mosd le, öblítsd át a hüvelyed, gyulladáscsökkentésre mindenképp jó lesz, kicsit fertõtlenít is, de ha még 1-2 nap múlva sem múlik, sõt terjed, mindenképp menj el orvoshoz! (És ne aggódj, hogy kínos lenne! Õ orvos, te pedig a saját egészségedet tartsd szem elõtt!)
Létezik, sõt ennél még cifrább dolog is létezik.
A mai jogszolgáltatási iparban? Hogyne....
Az állam nem tud megvédeni, ezért Szent István törvényeit kellene bevezetni. Ha himnemû vagy tarts egy baseball ütõt a lakásod elõtt, elérhetõ helyen és intézd el személyesen. Önvédelmet a törvény kevésbé bünteti. Egyébként a mai rendszerben minden létezik.
én is voltam így, saját lakásomban rám támadtak, lefújtam gázsprével hogy hatástalanítsam a fickót aztán feljelentett, mivel fizikailag nem bántott (mivel megelõztem azzal hogy lefújtam) ezért én voltam a vádlott és 1 év próbárabocsájtást kaptam testi sértés volt a vád.
Igen, létezik. Bevonzod az életedbe a gondolataiddal.
nekem nagyon sokszor volt, hogy gondolok valakire és felhiv telefonon pont akkor!!
Nem létezik. Nem lehet se bevonzani, sem megjósolni, semmi.
Hát nem tudom, de egyszer hivatalos ügyben vártam választ egy idegentõl, akivel egyszer tárgyaltunk. Elõre megmondta mikor fog hívni a válasszal... Nem hívott... Csak múltak a napok, már kétszer annyi idõ eltelt, mint amit ígért... Na mondom egy délután, jó, akkor felhívom én és követelem azonnal a választ, velem ne szórakozzon tovább... Fogom a mobilom, épp a névjegyzékben mentem a neve felé, erre megszólal a kezemben a telefon! Épp õ hívott! Nagy bocsánatkéréssel és pozitív válasszal. Kissé kísérteties az egész! Azóta is sokszor eszembe jut. :-)
Elõbb-utóbb igen, de nem azért mert sokat gondoltál rá.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, ez tetszik! Nem bánnám, ha tényleg felbukkanna az a személy. Azt tudom, hogy hova szokott néha járni (de tényleg csak néha), én meg nem bánnám, ha amikor legközelebb arra járnék akkor õ is pont ott lenne. Vagy ez már csalás?
Létezik, elég gyakran olvashatsz/hallhatsz ilyenekrõl:)
Én már sokat gondoltam rá, hogy Bill Gates felbukkan 2 bõröndnyi 100 dollárossal, és jófejségbõl nekem adja, de nem történt meg. Szóval ez tuti kamu.

Létezik olyan ha valaki szeret megcsal? Engem 2 barátom csalt meg, az egyik még a legelején, mert az exét szerette még, a másik pedig 4év után, mert már nem szerettem és nem törõdtem vele. De ha szeret valaki és jó vagy hozzá?

ha mégis megcsal és szeret, akkor elõbb utóbb bûntudata van és meglátszik rajta nem?

Legjobb válasz: válaszoltál a saját kérdésesre...az elsõ nem téged szeretett, a másikkal meg nem törõdtél..., tehát nem szeretett, és a másikhoz nem voltál jó...bocsi az õszinteségért....

válaszoltál a saját kérdésesre...az elsõ nem téged szeretett, a másikkal meg nem törõdtél..., tehát nem szeretett, és a másikhoz nem voltál jó...bocsi az õszinteségért....
A kérdező hozzászólása: igen, tudom. most van egy kapcsolatom akivel nagyon szeretjük egymást. ilyen esetben is megtörténhet az ilyen?
ha minden rendben köztetek minden téren, akkor nem, de ne ezen gondolkozz folyamatosan, mert rá fogtok menni..
De megtörténhet:(

Létezik olyan, ha a magzat elhalt, akkor a CRL mérete egy hét alatt több, mint felére csökken?

Legjobb válasz: és szívhang meg van???? ha van akkor nem lehetséges.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a támogatást, és a kedvességet. Aranyosak vagytok :)
A kérdező hozzászólása: Borsay, Varga T, valamilyen Inez Boglár. Ilyen sorban voltam.
Dr. Scunk Erzsébet-et tudom ajánlani jó szívvel. Sajnos nem tudom, hogy rendel. A Hánzli Dr-nál jártál az utóbb?
A kérdező hozzászólása: Pécs mellett lakom.
Kérdezõ kérlek szépen menj el egy másik orvoshoz. Hol laksz, hátha tudok ajánlani megbízható szakembert.
A kérdező hozzászólása: Elöször 7 hetesen mentem. De már túllehetnék mindenen... Vagy lehetnék már közelebb a végéhez...
Andiválasza Igen Nigra ezeket én is tudom, és azzal is egyett értek hogy pénzt azt holnap dugj a zsebébe.Én az elsõ fiammal annyi mindenen keresztül mentem terhesség alatt 7-8 hetes helyett csak 4-5 hetes voltam azt mondtaák vetélés gyanuja fent áll majd toxémiás lettem vele késõbb de egészségesen megszületett.Én azért irtam ezeket hogy még bármi kiderülhet holnap.Elmaradt menszesz után mennyi idövel mentél orvoshoz???
A kérdező hozzászólása: Igen, mindig 28 napra szokott megjönni. Sem lázam, semmi. Inkább alacsonyabb a hõm. 35, 4 körül.
És sajnos a legtöbb orvos, ha nem fizetsz nem érdekli semmi :S
ANDI: a baba elhalása nem csak vetéléssel járhat. Van a szokványos ami görccsel, vérzéssel és ugye a magzat távozásával jár (minél idõsebb a terhesség annál jobban hasonlít a szülésre, minél fiatalabb annál inkább a mensesre). Van a tökéletlen amikor vagy maradnak vissza magzati részek, vagy pedig felszívódik, esetleg missed ab. És van a habituális ami ugye az ismétlõdõ. Kérdezõ: Anyai ágról lehet örökölni, nem kell feltétlenül tünetnek is lennie, a menstruációd rendben szokott-e lenni, és jelen helyzetre nézve: van-e lázad/hõemelkedésed?
Ne add még fel és holnap várom hogy mi volt írj és nyugodj meg.Üdv Andi
Próbáld meg az Erzsébet doktornõt, és tényleg menj el, mihamarabb.
Sajnálom:( Biztosan létezik, ahogy szívódik fel. Várom én is az eredményeket, és a legjobbakat kívánom!
Gondolok majd RÁD:(( nagyon sajnálom hogy ez történt még véletlenül se okold magad!!!!!! Kívánom hogy hamarosan egészséges kisbabád szülessen!!!!!!
Legközelebb sikerülni fog
A kérdező hozzászólása: Miért ne akartam volna??? pff. Azért "készült", mert szerettem volna. Amikor eldöntöttem, h szeretném a cigit is letettem, nem vagyok felelötlen. Amugy most jöttem az orvostól, elintzett nekem mindent, nagyon aranyos volt. Kedden megyek a szülészetre, befejezik. Sajnos:(
utolsó ezzel mire célzol? Nem egészen értem
akarod te ezt a babát igazán tudod a magzat mindent érez......?
Szia! Én Pécsi vagyok. Ki volt ez a tukko(már bocs), aki nevetett és úgy mondta, hogy nincs szívhang. Én a felsoroltak közül a Borsay doktor Urat is merem, tul képpen neki köszönhetem a kisfiam.(hogy nem lett baja születésél) Amúgy nekem a Hartmann Tamás dr Úr volt a fogadott orvosom, de õ pont elõtte nap ügyelt, így nem tudták behívni(sürgõsségi császár lett) Amúgy meg ez a röhögcsélés ismerõs UH-nál, amikor nem a saját orvosomnál voltam a végén Uh-on ott is mindig az volt.
Nagyon sajnálom
A kérdező hozzászólása: Nem, az 3, 2mm. Diagnózis miss ab
Nézd már meg a papírodat nem ugy van irva hogy 3.2cm mert az 32mm és az már jo eredmény és megfelel egy 9 hetes babának.
szia szerintem a mérésekkel vannak gond nem jól csinálták valamit elnézett 2 röhögés között az én babám 8hetesen 14mm es volt.
ja és ezt az orvost meg jelensd fel.üDV ANDI
A kérdező hozzászólása: Ha már igy történt :'(, remélem tényleg nem lesz rá szükség, mert attól nagyon félek. Amugy meg nagyon rossz. Már régóta szerettük volna ezt a babót, Minden adott is lett volna hozzá. Nem értem, h miért alakult ez igy!?
A hetek azért nem reálisak gondolom mert a gép ilyenkor a magzat méretei alapján számol...tehát biztos 9.5 hetes vagy csak mivel a baba nem fejlõdött rendesen ezért kevesebb hét jött ki ez alapján. (ill. így h elhalt oda bent egyre kisebb értékek lesznek..talán teljesen felszívódik magától és akkor semmilyen mûvi beavatkozásra nem lesz szükség..és nagyon úgy néz ki ez fog történni) Lelkileg hogy érzed magad?
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek orvoshoz. A hetekkel is itt gond van, egyik papiron sem reális. Utolsón 9+5hét. Egy hete 7hetes. Érdekes:( akkor volt 8mm, most 3, 2 mm.
Bocsi megint én vok : ha még viszonylag korai akkor lehet arra várnak h magától indúl be a dolog mûtét nélkül..gondolom konroll uh-ra vissza rendeltek késõbbre. Nagyon sajnálom!
Már mint hány hetes terhes vagy ? mennyi volt a crl és mennyi lett legutóbb ? Gondolom nincs orvosod ...én felkeresnék valakit(egy olyan orvost aki megbízható)és megbeszélném vele a további teendõket.
A kérdező hozzászólása: 22 éves vagyok. De mitöl csökken?-szivódik fel? Én azt sem értem, h miért nem szakitják meg? Ennek is nekem kell utána járni... És nem is foglalkozik vele nagyon senki...
Igen létezik, az okát most nem írom le. Nagyon sajnálom és kitartást neked!
Megkérdezhetem mennyi idõs vagy ? Hát én el tudom képzelni h akkor a crl is csökken..sajnálom :(
A kérdező hozzászólása: Nem, nincs:( Múlt héten sem volt, csak a Crl csökkent és ezt nem értem:( Ill. ilyenröl nem hallottam.
Hát elhiszem hogy iszonyat lehet :(( de ami jó jel h tényleg úgy tûnik teljesen fel fog szívódni pár héten belül és akkor akár mikor újra próbálkozhattok....bár nem tudom ezt mindenki máshogy éli meg...van aki egybõl újra akar próbálkozni, van aki meg inkább várni akar... Az hogy miért történik ez én sem értem...szerintem senki nem tud ilyenekre választ adni :(((
Szi!!Én mindenképp azt mondom menj megint orvoshoz mert az elsõ kisfiammal amikor elmentem az orvohoz menszes szerint már 7-8 hetesnek kellett lennem de uht szerint nem voltam csak 4hetes és nem volt még szívhang korházba voltam vele vetélés gyanujával és nem lett gond.
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek orvoshoz, majd meglátjuk. Nem hiszem, h nálam ez lehet, mert akkor nem csökkent volna a CRL, nem?
A kérdező hozzászólása: Persze megirom.
A kérdező hozzászólása: annyi tünetem volt, h feszült a mellem, de az most is. Azon kivül semmi...
Én érdekesnek tartom ezt mert én most várom a második babámat az elsõ gyerekem 10 éves lesz most meg 12 hetes kismama vagyok én ugy gondolom ha elhal egy magzat és vetlés jön az görcsel jár vérzéssel jár és ha baj van egy eredménnyel nem vár az orvos még napokat heteket.ha holnap végesztél az orvosnál megirnád ide hogy mi volt mit mondott .Én még szurkolok hogy ne legyen gond de ha még is ne csüggedj még fiatal vagy és lesz még babukád.ÜDV ANDI
És a tüneteid ennek ellenére megvannak még?
A kérdező hozzászólása: Nem mondott semmit akkor az orvos. Söt-bunkó volt. 2 röhögés között az aszisztensel közölte, h nincs szivhang, és elköszönt.
A kérdező hozzászólása: Nekem semmi "gondom", de visszamenõleg édesanyám fiútestvéreinek igen. Erre gondoltam:(, h ez miatt lehet. Vmi tünetemnek nem kéne lennie?
egy 9 hetes magzatnak már 22 mm körül kellett volna a crl-nek lennie...ahogy írtad olyan 7 hét körül halhatott el a baba...uh hiába idõ szerint 9 hetes az bõven felszívódhat mivel idõben meg sem közelítette ezt a kort !!!!! és ha ez lett volna akkor sajnos nem csökkenne a crl....
Tudom csúnya dolog amit mondok de ha az anyukával nincs gond és úgy hal el a baba akkor bizony a babának volt problémája és abban az esetben "jobb így". Persze lelkileg nagyon rossz. De a természet sokszor tudja a dolgát...csak az ember belenyúl. Mindenképpen kérj egy kivizsgálást, hogy a következõ terhességed gondtalan legyen.
Szerintem 9hetes terhességnél nem várják meg hogy majd felszívodik de amikor az orvos látta hogy csökken az érték mit mondott???
és szívhang meg van???? ha van akkor nem lehetséges.
Magán meddõségiben biztos lehet.
Ez engem is érdekel. A szomszédnõnek párom szerint így lett gyereke, de szerintem kizárt. Én úgy tudom a magyar törvények nem engedik, de ha még is, nagyon drága lehet.
Szia! Törvény nem tiltja, de szerintem nem kap rá támogatást, valószínûleg ki kell fizetni az egészet. Kb fél millió egy lombik.

Volt hitelkártyám, de nem tudtam fizetni, így most jelenleg tartozás alatt áll. Létezik olyan, ha nem tudom vissza fizetni akkor ráterhelik a házra?

Legjobb válasz: persze, simán. elõbb azonban viszik a tv-t, a laptopot, vagy letiltják a fizetésedbõl...

persze, simán. elõbb azonban viszik a tv-t, a laptopot, vagy letiltják a fizetésedbõl...
Igen, létezik. Ezt gondolom "elfelejtették" közölni akkor, amikor csináltattad...
Természetesen, átadják a behajtónak, az pedig eldönti, milyen módon hajtja be. Általában ingatlanra terhelik elõször, mert az a legegyszerûbb és legbiztosabb, de biztosan meg lehet beszélni, hogy inkább az ékszereidet vigyék, ha az is fedezni. (...és persze a behajtó elõször a saját díját, aztán a perköltségeket hajtja be, csak utána a tényleges tartozást.)
Ha még a bankodnál van a tartozás kérdezd meg, milyen részletfizetési lehetõség van náluk. Ha már átadták egy faktoring cégnek ( errõl levélben úgyis értesítenek), akkor azokkal vedd fel a kapcsolatot, és ott ugyanez a lehetõség adott. Az mire bírósági végrehajtóhoz kerül, az hosszú idõ, és akkor történik meg, ha bujkálsz a bank elõl, ahelyett hogy segítséget kérnél. így kevesebb késedelmi kamattal megúszod, a végrehajtásnak nagyon magas költségei vannak, és a késedelmi kamat addig is ketyeg.
Sziasztok! Én most kerültem ebbe a helyzetbe, azt hiszem nem tudom tovább fizetni én sem a hitelkártyám részletét. Fel is hívtam a bankot( CITI!), és azt mondták nem tudnak nekem semmiféle segítséget nyújtani, mert van egy ún. Egybõl Kölcsönöm is ez mellett. Kerek perec kimondták, hogy nincs segítség!!!! Én vissza szeretném fizetni, kértem segítséget, de nem kaptam. akkor most mit lehet tenni? Van aki tud megoldást?
"Én vissza szeretném fizetni, kértem segítséget, de nem kaptam. akkor most mit lehet tenni? Van aki tud megoldást?" szépen eladod a tv-t, abból biztos kijön egy havi részlet, vagy akár kettõ is. Utána jöhet valami más holmi, ami nélkül egész jól megvan az ember. Az megint két hónap, vagy akár több is. elõbb utóbb visszafizeted, és akkor nyugodtan alhatsz, és megtanulod egy életre, h hitelt csak az vesz fel akinek szinte nem is volna rá szüksége. ezt hívják úgy, h tanulópénz.
Igen, ez tanulópénz. De sajnos én nem azért vettem fel hitelt, hogy külföldön nyaraljak, hanem azért mert nagyon muszály volt, és mivel egyedül maradtam, az én nyakamon maradt a sok adósság, nagyon nehezen boldogulok két gyerek mellett. Nem elbújni akarok a bank elõl, hanem ki szeretném fizetni az utolsókból is, ezért kértem volna a banktól segítséget, amit mindig mondanak, de amikor bemegyünk, akkor szinte kinéznek. Megfogom oldani valahogy, csak gondoltam, itt valaki tud mondani valamilyen járható utat.

Létezik olyan amnézia, hogy az illető minden emlékezetét elveszti, semmire sem emlékszik, és nem is fog? Ha igen, mi ennek az amnézia fajtának a neve?

El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: A Globális amnézia az emlékezet teljes elveszítését jelenti. Ez a fajta amnézia egyfajta védekezési mechanizmus, ami traumatikus események után léphet fel, és a poszttraumatikus stressz szindróma (PTSD) az ilyen teljesen elvesztett emlékek nem kívánt, hirtelen, újbóli megjelenését jelenti. Léteznek olyan betegségek, amelyek amnéziás jegyeket is mutatnak a többi tünet mellett. Például a Korszakov-szindróma, amit az agyban található B1 vitamin hiánya okoz, vagy az Alzheimer-kór, ami az agy általános leépülése, de több más demencia típus is létezik amnéziás tünetekkel.

A Globális amnézia az emlékezet teljes elveszítését jelenti. Ez a fajta amnézia egyfajta védekezési mechanizmus, ami traumatikus események után léphet fel, és a poszttraumatikus stressz szindróma (PTSD) az ilyen teljesen elvesztett emlékek nem kívánt, hirtelen, újbóli megjelenését jelenti. Léteznek olyan betegségek, amelyek amnéziás jegyeket is mutatnak a többi tünet mellett. Például a Korszakov-szindróma, amit az agyban található B1 vitamin hiánya okoz, vagy az Alzheimer-kór, ami az agy általános leépülése, de több más demencia típus is létezik amnéziás tünetekkel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :) Nem is értem, miért nem néztem utána :D

Még korábban hallottam, hogy létezik olyan spray (? ), amit a bútorokra szoktak fújni, hogy a cica ne azt kapargassa. Mit tudtok errõl? Ha van, hol, mennyiért lehet hozzájutni?

Kaparófája,játéka természetesen lesz a cicának,a bútorokat viszont nem szeretnénk,ha nagyon megkapircolná.Ha minden jól megy,hamarosan örökbefogadunk egy kiscicát,ezért érdeklõdöm.Illetve nem tudom,esetleg ha mégis a bútor foglalkoztatná,rászólással le lehet-e szoktatni/tiltani róla,megtanulja,hogy nem szabad,vagy ez csak a kutyával mûködik?Nem tudom,õk mennyire taníthatóak,eddig csak kutyám volt.Nagyon köszönöm a válaszokat elõre is!

Legjobb válasz: Legyetek elõbb bizakodóak :D Ha van olyan hely,ahol kaparhatja magát,akkor általában máshova nem fog menni. Ha mégis,akkor simán lenevelhetõ róla.Legutolsó esetben pedig létezik egy bizonyos spray,aminek a szagát nem bírják a cicák,így valószínû nem mennének a közelébe. De ha szárított narancshéjat teszel azokra a helyekre,ahova nem kell hogy menjen,az is be szokott válni.

Legyetek elõbb bizakodóak :D Ha van olyan hely, ahol kaparhatja magát, akkor általában máshova nem fog menni. Ha mégis, akkor simán lenevelhetõ róla.Legutolsó esetben pedig létezik egy bizonyos spray, aminek a szagát nem bírják a cicák, így valószínû nem mennének a közelébe. De ha szárított narancshéjat teszel azokra a helyekre, ahova nem kell hogy menjen, az is be szokott válni.
Van ilyen spray de mindig fújogatni kell mert elmegy a szaga. Megint más hogy van cica aki használja a kaparófát, van akit nem hoz lázba. Nekem szerencsém van nagyon okos cicám van, elsõ naptól használja, 2 emeletes kaparófás, bebújós bútor, alszik, játszik, kapar rajta és befújtam már az elején macskamenta spray-vel aminek a macskák imádják a szagát :) Én nem érzek semmit. Amúgy enyém most kezdi így majdnem 4 hónaposan feszegetni a határait. Elkezdte a tapétát és az ágyat is karmolni, asztalra próbál felugrani, ilyenkor hangosan rákiáltok, vagy dobbantok vagy bármi ijesztõ és egyre kevésbé csinálja. Kábelekrõl elsõ 2 nap sikerült leszoktatni pedig kedvence volt rágcsálni, de mindig ráfújtam és abbahagyta :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat :) Megpróbálom akkor eleinte én is elijeszteni" a bútoroktól, hátha nem kell fújkálni.Meg persze bizakodunk, hogy beéri a kaparófával:) Aztán ha mégsem, jöhet a menta a fára, a naracs pedig a bútorra...:)

Szerintetek létezik olyan 14-15 éves lány, aki járna huszonéves fiúval, ha az fiatalabbnak néz ki a koránál jó pár évvel?

Legjobb válasz: Minden bizonnyal létezik olyan lány, de olyan fiúnak nem kellene léteznie, aki huszonéves korában 14 éves csajt akar.

Minden bizonnyal létezik olyan lány, de olyan fiúnak nem kellene léteznie, aki huszonéves korában 14 éves csajt akar.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!