Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan, egy lánynak (128 db)

Olyan létezik, hogy egy lány azért nem akar kapcsolatot, mert "barátként szeret"? Vagy ez csak ilyen betanult szöveg, mert nem akar megbántani, stb?

Legjobb válasz: LÉTEZIK ám! Bár esetek többsége tényleg betanult szöveg, és nem akar megbántani (mert barátként szeret), létezik az a ritka eset, hogy bár bejössz neki, mégsem akar tõled kapcsolatot, mert a barátság/párkapcsolat dolgát mérlegel- ve rájön, hogy nincs közös jövõtök, viszont barátként van.

LÉTEZIK ám! Bár esetek többsége tényleg betanult szöveg, és nem akar megbántani (mert barátként szeret), létezik az a ritka eset, hogy bár bejössz neki, mégsem akar tõled kapcsolatot, mert a barátság/párkapcsolat dolgát mérlegel- ve rájön, hogy nincs közös jövõtök, viszont barátként van.
Ha igaz, ha kifogás, a lényeg egy: nem akar veled járni. Ennyi.
ari srác effektus! Jó fejnek tart, de nem engedi, hogy belenyúlj a bugyijába... ismerõs!
Nem, ilyen nem létezik. Csak azért mondják mert nem akarnak rossz fényben feltûnni. Ha tetszik, ha nem ez van: Ha egy csoport (pl egy osztály) csak nõkbõl áll akkor az esetek nagy többségében az eredmény az, hogy egymás elõtt jópofiznak, de amúgy szidják egymást mint szódás a lovát. A legtöbb lány a dominanciára, az "alfa-nõstény" szerepre megy. Ez van srácok
Itt csak a lúzer menekül, ha van tököd megpróbálod megkapni. Ebbõl persze 2 dolog lehet, vagy összejöttök, akkor jó, vagy a barátságnak is annyi...de akkor te tovább állsz, mert hidd mindig van jobb csaj!
Hogyne létezne. Én is jártam már így. Nagyon [email protected] érzés. Úgy kezelnek mintha nem lenne tököd. Mintha a barátnõjük, vagy a b.uzibarátjuk lennél. Menekülj amíg nem késõ, mert [email protected] [email protected] lesz amikor egy suttyóval összejön, és neked sírja majd el a bánatát.
A nõk tudnak kedvelni egy férfit anélkül, hogy kívánnák.
ja
Miért ne létezne? Te se kívánsz minden csajt...
A kérdező hozzászólása: sokszor megkérdeztem, és hozzám õszinte, és barátok is voltunk, sõt vagyunk is, úgyh nem valószínû h kifogás... de mi van ha mégis?
nem csak kamu lehet
Létezik.
létezik
Létezik! Nálunk már 20 éve tart! :)
Nekem volt ilyen :) ) Csak sajna vége lett a középsulinak, jött az egyetem, mindketten máshova mentünk, így szépen vége lett :S
12 éve fõként lánybarátaim vannak. Ebbõl 1be voltam hihetetlenül szerelmes és vagyok évek óta. Rajta kívül még 1 iránt éreztem enyhe vonzalmat de semmi több. Kicsit csajos vagyok nem tagadom, de én sose éreztem azt, hogy bárki is vonzódna hozzám a barátaim közül szóval, szerintem igen is van és a legjobb :)
Létezik, 10 éve vagyunk nagyon jó barátok, két srác, meg én.
Igen, ha van párod közben akkor kialakulhat úgy, hogy az elejétõl kezdve semmit nem éreznek egymás iránt, csak barátságot.
5-ös vagyok és a 8-ashoz csak annyit, hogy nem egy lánybarátomat láttam átöltözni és nem fogott el semmien érzés még soha. Tehát sztem ettõl még lehet, mert mindenkinél más
Létezik, de nem lehet igazi barátság ( itt úgy értem, mint srác és srác között), nekem van egy nagyon jó lány barátom, akit kisgyerek korom óta ismerek, együtt játszottunk, együtt cseperedtünk fel, mikor beteg voltam mellettem volt stb. De aztán kialakultak a nõies vonásai, persze addig a pontig figyelmen kívül tudtam hagyni, amíg meg nem láttam véletlen félmeztelenül, elfogott az a "férfias" érzés. És azóta folyamatosan kísért, persze a barátság miatt leküzdöm, de akkor is ott van.
én nem hiszek benne, eddig valamelyikõnk mindig többet akart.
Igazából igen. Nekem az egyik legjobb barátom egy fiú, de nemrég szerelmet vallott. Így hát õ szerelmes, én meg csak a legjobb barátomnak tartom.
több mint 6 éve tart a miénk :) és eltekintve attól hogy sokan kérdezik hogy járunk-e és hogy tuti tetszik nekem ettõl eltekintve mi tudjuk mi van köztünk és ennyi nagyon jól elvagyunk egymás magánéletérõl is tudunk ennyi :)
Persze, hogy létezik! Miért ne létezne? Az én legjobb barátom is fiú és nem érez senki többet! Lehet, hogy közrejátszik az is, hogy õ meleg, de akkor is õ fiú én meg lány! :)
Szerintem van! Nekem is van olyan. Persze van olyan barátságis, ahol a másik fél többet gondol, mint barátság, de az figyelembe sem veszem, csak barátként tekintek rá! :)
Igen. Egy gimis volt osztálytársammal nagyon egymásra találtunk, mint barátok. Már 8 éve tart ez, és soha egyikünk fejében sem fordult meg más. Az övében sem, ezt biztosra állíthatom, tekintve, hogy tudtam mindent a magánéletérõl. Mindketten boldog párkapcsolatban élünk, és hálisten a párjaink is elfogadják a barátságunkat. Nagyon kedves, arnayos barátnõje van, õ pedig jóban van az én barátommal. Na persze nem alszunk együtt, nem vetkõzünk egymás elõtt, és egyebek, de ez nem azért van, mert jajj majd valami történik, hanem mert ilyet egyszerûen nem csinálok más fiú elõtt, csak a párommal, és õ is pont így van vele. Mi egyébként nem is barátként tekintünk egymásra, hanem sokkal inkább testvérként. :)
hiszek is benne meg nem is...mindkét táborra tudnék példát mondani a saját életembõl is..
Igen. Nekem eddig pl inkább csak fiú barátaim voltak és maradt is egy.:)
Én mindig is azt hottem, hogy létezik igazi 'fiú-lány barátság', de sajnos eddig akárhány fiút is engedtem közelebb magamhoz, mint barát, mindegyik egy idõ után(?) többet akart, így volt amelyikre rá is ment a barátságunk.
létezik, de ez át is tud alakulni szerelemmé, a saját példámból kiindulva. Egy olyan lányba lettem szerelmes, akit 5 éves korom óta ismerek, most 26 évesek vagyunk. Néhány hónapja nagyon beleszerettem, õ viszont kapcsolatban, ezért nem mertem rámozdulni eddig, de akarok vele beszélni errõl, ha nem jön össze, akkor lehet lõttek a barátságnak is. De nem bírom már magamban tartani az érzéseket.
szerintem nem létezik.tapasztalatból mondom. 16F #16 ha figyelembe se veszed hogy õ szerelmes beléd és ugyanúgy beszélgettek és találkoztok ezzel nagyon nagy fájdalmat okozol neki.hogyha tényleg szereted akkor nem beszéltek pár hónapig és így nem szenved. #17 szerintem csak ilyen esetben létezik fiú lány barátság, de eleve nem érezhet többet irántad mert meleg. #19 neked is azt mondom, amit a #17esnek. nem akartam senkibe belekötni, ez csak az én véleményem :)

Létezik olyan LESZBIKUS lány, aki sose volt heteró és nem is lesz? Aki nem csak kipróbálná, hanem tényleg a lányokat szereti? Emellett igényes, több mint 3 centi a haja, nem egy kiélt r*banc és még esze is van?

HA létezik ilyen leszbikus lány/nõ az írjon, mert unom a sok butch férfiutánzatot. Remélem van olyan leszbikus, aki hasonlókat él át :)

Legjobb válasz: Ilyen nincs.

Ilyen nincs.
Én is mindig a lányokat szerettem! :) Hosszú (festett) vörös hajam van, sminkelem magam, és talán valamennyire értelmes is vagyok :) 17/L Ismerkedésre nyitott vagyok! ;)
Én is lányos vagyok, hosszú hajjal, és még csak fiú barátaim sem nagyon voltak, nemhogy járjak vagy lefeküdjek velük... Valamennyi értelem is szorult belém, azt hiszem. Most kapcsolatban vagyok egy imádnivaló lánnyal (aki szintén nem butch), viszont barátkozásra nyitott vagyok, jó lenne más leszbikusokat is megismerni. 18L
Ha tényleg ennyien vagytok akkor írhattok nekem is ha gondoljátok :) 18/L
Sosem voltam fiúval, mióta az eszemet tudom a lányok érdekelnek. Nem vagyok túl fiús, igényesen öltözöm, és az átlagnál értelmesebbnek tartom magam. Az igényes, hosszú hajú, ápolt és szép lányok tetszenek. :) Csak egy komolyabb kapcsolatom volt, annak már majd' fél éve, most várok az igazira. 16/L
Én például még sosem voltam pasikkal, mert undorodom tõlük. Mindig is a lányok tetszettek. Mármint az igazi lányok, nem a pasiutánzatok, úgyhogy ezzel a dologgal én is úgy vagyok, mint te, kedves kérdezõ. :) Hosszú hajam van, igényesen öltözöm, nem viselkedem r*bancként, az átlagnál pedig egy kicsit értelmesebbnek tartom magam. :) És keresem a hozzám hasonlókat. ;) 17/L
Van hát!! xD
Sosem voltam heteró, elég nõies vagyok, még nem voltam senkivel. Várok az igaz szerelemre :-) 18/L
Azt hiszem írhatom, hogy én is ilyen vagyok...nem vagyok fiús sem kiélt r_banc:D talán még az értelem is megtalál;) 21L
Mielõtt a mostani páromat megismertem tökre el voltam keseredve, hogy alig vannak nõies leszbikusok. De szerencsére találtam egy nõies nõt :)
A kérdező hozzászólása: Akkor szerencse, hogy vagyunk páran!
Szia!Rövidnek rövid a hajam de van több mint 3centis :) És nem vagyok fiús, inkább lányosan szoktam öltözködni.Naponta festem magam, de csak egy kevéske szempilla spirált és szemceruzát használok.162cm vagyok és 47kg.Érthetõ hisz teniszezek :) Értelmesnek mondhatom magam.A suliban az átlagom pont 4 egész.10.osztályba járok.És csak a lányokat szeretem.Kb ennyi :D
Vannak páran, ennyire nem kell elkeseredni :) Esetleg próbálj hasonló témájú kérdéseknél az értelmes válaszolóknak írni, hogy beszélgetnének-e, ilyesmi.
Én ismerek egy ilyen nõt, ráadásul brutál intelligens, de sajnos nem adom ki a nevét.
Leszbikusként mondom, hogy sajnos a leszbikusok nagy része vagy csak butch vagy ilyen lelki sérült hetero nõ, aki elõadja, hogy õ most a lányokat szereti. Én soha nem voltam férfival, mivel undorod tõlük, és hosszú hajam van, kiélt sem vagyok, mivel csak a mostani párommal voltam együtt eddig.
Van... de ritka
De, van. Pl. A párom :) Nem kiélt, mivel rajtam kívül még nem szexelt mással. Nem csak kisérletezik, mivel 4 éve vagyunk együtt, 2 éve összeköltöztünk, és még vagy 60 évre tervezünk. Igényes, szép hosszú haja van, nagyon lányos és csinos (ezt nem csak én mondom, heti több pasi próbálja felszedni). De foglalt :P
Azt hiszem, rám is illenek az említettek :) 20 múltam, mindig is a lányokat szerettem.Még tanulok, de kisebb munkákat vállalok mellette :) Hosszú, barna, hullámos hajam van :) Örülnék, ha találnék pár értelmileg hozzám hasonlót :D

Szerintetek léteznek olyan fiatal lányok, akik szívesen megismerkednének egy csúnya fiúval, akárcsak haverság szintjén is?

Mert én ilye lányokat nem találok, mindegyik eltaszít magától, amikor csak haverkodni szeretnék, még arra sem nyitottak, csak, mert ronda vagyok. Nem értem miért kell ennyire a külsőhöz kötni a haverkodást, barátságot is már a lányoknál. Azt vágom, hogy minden lány helyes-magas fiúval akar járni, de azért az durva, hogy már a barátságot is külső alapján döntik el.

Legjobb válasz: A haverkodást, barátságot abszolút nem kötik külsõhöz a lányok. Sokkal inkább személyiséghez, ami mint látható, neked eléggé félresikerült... HÁNY ILYEN KÉRDÉST ÍRSZ MÉG KI?

A haverkodást, barátságot abszolút nem kötik külsõhöz a lányok. Sokkal inkább személyiséghez, ami mint látható, neked eléggé félresikerült... HÁNY ILYEN KÉRDÉST ÍRSZ MÉG KI?
Amiket leírtál az fokozottan inkább a tini csajokra vonatkozik. Majd õ is egy-két pofáraesés után alakulni fognak fejben.
Igen, vannak ilyen lányok, többnyire a csúnyák. Mert a jobb csajok nyilván gondolják, hogy azért akartok csak "haverkodni" velük, mert...és egy jó csaj már csak büszkeségbõl se fog járni egy rossz pasival, elég szégyen lenne ez rá nézve is.
Igen, vannak.
Persze, hogy léteznek.
én is szoktam
Hát gyerekek, mondjatok amit akartok, de ha valakinek a barátzóna az elérni kívánt cél, akkor valami gebasz van!
A kérdező hozzászólása: # 7/7 Van amikor egy fiú ráébred, hogy lejjebb kell adnia a mércét és örülnie annak is, ha egylány nem undordik tõle és hajlandó beszélgetni vele meg haverkodni. Én már annak is örülnék, ha lenne egy jó lány barátom, akit idõnként megölelhetnék barátilag, ha más már úgysem történhet köztünk.
Fiú és lány között nincs barátság, csak ha mindketten kapcsolatban élnek. Vagy azért mert még nincs szex vagy pedig azért mert már volt, de az egyik fél mindig többet fog majd akarni.

Lányok és fiúk! Szerintetek létezik olyan egy párkapcsolatban, hogy egy férfi nem köti le kellő mértékben a nő energiáit, ezáltal nem elégíti ki minden igényét, és a nő állandóan úgy érzi, hogy veszekednie KELL, csak hogy "történjen már valami"?

Legjobb válasz: Ha annyi a fölös energiája van, akkor húzzon el ásni vagy fát vágni. Tényleg ennyire primitívek a nõk, hogyha minden jó, az nekik unalmas és b*szogatni kell szerencsétlen faszit? Az ilyen idegbeteg p*csákat kell jól szájba b*szni, hogy nesze itt van a történésed.

Ha annyi a fölös energiája van, akkor húzzon el ásni vagy fát vágni. Tényleg ennyire primitívek a nõk, hogyha minden jó, az nekik unalmas és b*szogatni kell szerencsétlen faszit? Az ilyen idegbeteg p*csákat kell jól szájba b*szni, hogy nesze itt van a történésed.
Ja
Mikre képesek ezek a nõk
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, amit leírtam lehet e a kiváltó oka a nõ veszekedésének
Simán
Velem is volt már hasonló. Nem bírom, ha hónapokig harmónia van. Pár perc, míg kitombolom magam, aztán minden megy a régi kerékvágásban. :D Mondjuk én ezt a békülõs szex miatt szeretem.
Szerintem ez nem a harmónián múlik, hanem hogy ha egy pasi idióta tutyimutyi töltöttzokni, az elég idegesítõ. Ha harmónia van, de a kapcsolatban van kellõ változatosság, izgalom, élmények, akkor más a helyzet. De amúgy ahol állandóak a veszekedések, az elég gáz.
utolsóval értek egyet, pedig nõ vagyok. fú de utálom az ilyen nõket. van ilyen ismerõsöm, nagyon idegesítõ , pasija se díjazza ezt túlzottan...én sosem tenném ezt. néha kell egy kis vita, a békülõs szex miatt, de szándékosan nem provokálnám ezt ki azért, hogy történjen már valami... ez idiótaságra utal. 19l
Na utolsó válaszadó pont ez a típus... Vita a békülõs szex miatt?! MI???

Olyan létezik hogy egy lány annyira fél hogy terhes hogy jelentkeznek azok a tünetek amik arra utalnak?

mert a barátnőmnek az volt az első alkalom és már kb egy hete vannak ezek a tünetek: hasfájás,szédülés,hány inger és most mondta hogy a melle is fáj pedig rendesen védekeztünk és nem volt lukas a gumi meg néztük ellető és utána is és én el sem élveztem És csak az értelmesebbek válaszoljanak !! előre is köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Ja elõfordul hogy beképzeli magának. A nõk az ilyen téren elégé félõsek szoktak lenni, szal folyton azt hiszik hogy teherbe esett.

Ja elõfordul hogy beképzeli magának. A nõk az ilyen téren elégé félõsek szoktak lenni, szal folyton azt hiszik hogy teherbe esett.
Amikor volt rá esély, hogy teherbe estem (és nem akartam), akkor nekem is volt hányingerem meg minden bajom, mielõtt megjött, mert ráparáztam. Amúgy szánjatok rá egy ezrest, vegyetek egy tesztet és megtudjátok, mi a helyzet.
Igen.
Igen, ha ráparázik, könnyen jöhetnek olyan tünetek, amiket egyébként észre se venne.
A kérdező hozzászólása: személyes tapasztalatok vannak? pl erre a has fájásra... meg amiket fel soroltam
Itt is volt néhány ilyen. A teszt után 3 órával, mikor végre képes volt megnyugodni - meg is jött a vérzése.

Olyan létezik hogy egy lánynak a fiú nem tetszett de pár év után ez megváltozott és beleszeretett?

Legjobb válasz: Fordítva még elképzelhetõnek tartanám, így eléggé valószínûtlennek hangzik.

Fordítva még elképzelhetõnek tartanám, így eléggé valószínûtlennek hangzik.
én elképzelhetõnek tartom, mindenki változik a fiú is változhat, a lány is, a viszonyuk is. nekem is volt olyan (lány vok) hogy egy fiú pár éve nem tetszett aztán utána beleszerettem, mikor jobban megismertem, belülrõl is. 17/L szóval szerintem van esély! egyébként korod?
A kérdező hozzászólása: 20f
Igen. Volt olyan lányosztálytársam akiért egy teljes évig megõrültem, de õ nem érzett irántam semmit. Aztán nehezen túlléptem rajta és megismertem egy másik lányt, aki a barátnõm lett. Na akkor kezdtem el kelleni az osztálytársamnak. Kicsit késõn szeretett meg, ha egyáltalán ez az volt.
Nem lehetetlen. Igaz a lány nem szerelmes belém, de már járna velem ami után belém szerethetne. Annyi hogy most még kapcsolatban van, de már másként gondolja. Nem lehetetlen. Habár azért ritka.

Szerintetek létezik olyan lány aki benne egy "barátság extrákal" féle kapcsolatban? Barátok, ismerik egymást, jól elvannak és közben boldoggá is teszik egymást. Ilyen létezik? Volt már olyan aki próbálta? Milyen volt? Újra megtennétek?

Legjobb válasz: Persze, hogy létezik ilyen, különben a fogalom se létezne. De ez nem úgy mûködik ám, hogy keresel egy csajt, és direkt ilyen céllal lehaverkodsz vele, hátha majd le is fekszik veled. A legtöbb esetben ez akkor lehetséges, ha valakivel nagyon régóta nagyon szoros barátságban vagy. És emellé kell még, hogy olyan beállítottságú legyen az illetõ, aki ezt nem ítéli el. Plusz kell az is, hogy fizikailag vonzódjon hozzád. Egy ilyet direkt összehozni kb. kizárt. Inkább csak meg szokott történni, ha a körülmények adottak.

Persze, hogy létezik ilyen, különben a fogalom se létezne. De ez nem úgy mûködik ám, hogy keresel egy csajt, és direkt ilyen céllal lehaverkodsz vele, hátha majd le is fekszik veled. A legtöbb esetben ez akkor lehetséges, ha valakivel nagyon régóta nagyon szoros barátságban vagy. És emellé kell még, hogy olyan beállítottságú legyen az illetõ, aki ezt nem ítéli el. Plusz kell az is, hogy fizikailag vonzódjon hozzád. Egy ilyet direkt összehozni kb. kizárt. Inkább csak meg szokott történni, ha a körülmények adottak.
A baj, hogy inkább ez a tendencia manapság mint a normális klasszikus párkapcsolat.
Igen, de ahhoz tényleg barát kell... nem haver, nem ismerõs, hanem barát. Olyan meg kevés van. :)
Ez ma már az 56.-dik ilyen kérdés...
Pontosan, olyan nincs, hogy "barátság extrákkal" kapcsolatra keresünk valakit... az ilyesmi kialakul, mert valamiért nem akarnak egymástól többet, de jól ismerik egymást, úgyhogy még a szex is belefér a kapcsolatba. De mindig elõbb van a barátság...
ha jóképû gyerek vagyok, akkor lehet róla szó, én magam példájából tudok kiindulni, ismerõsöm volt , és egyszer megtörtént köztünk a dolog ... hölgy többet is szeretett volna, de mondtam neki, hogy részemrõl sajnos csak ennyit tudok nyújtani , azt mondta rendben . DE hosszú távon nem szabad ezt csinálni , magadnak is és a másiknak is nagyon ártasz , egyre rosszabbul érzed magad az alkalmak után
én ilyen kapcsolatban vagyok..

Létezik olyan, hogy bejövök egy lánynak, de nem keres egyáltalán meg semmi?

Szóval ha én nem hívom fel, nem írok rá, nem szervezek vele programot akkor ? soha az életbe nem foglalkozna velem kb hagynom kéne a fenébe? nagyon sok id?t és munkát beleöltem már ebbe, és nagyon jól kijövünk amikor együtt vagyunk, de így rengeteget idegeskedek ezen :S azt még tudni kell, hogy elég félénk lányról van szó

Legjobb válasz: "Létezik olyan, hogy bejövök egy lánynak, de nem keres egyáltalán meg semmi?" "azt még tudni kell, hogy elég félénk lányról van szó" akkor szerinted kiszívem?:) amúgy kérdezz rá finoman,hogy lehetne-e több köztetek .. ha már sok munkát és idõt fektettél bele,ahogy írtad. Persze,azért csak finom,hisz félénk.

"Létezik olyan, hogy bejövök egy lánynak, de nem keres egyáltalán meg semmi?" "azt még tudni kell, hogy elég félénk lányról van szó" akkor szerinted kiszívem?:) amúgy kérdezz rá finoman, hogy lehetne-e több köztetek .. ha már sok munkát és idõt fektettél bele, ahogy írtad. Persze, azért csak finom, hisz félénk.
A kérdező hozzászólása: hát jó de 1 éve ismerem már és magától még soha nem keresett, eléggé félek pont ezért rákérdezni :S
Igen, létezik ilyen!! Ha tényleg szereted akkor kezdeményezz te.. aztán majd alakul... Ha gondolod írj privátot, szívesen beszélgetnék veled a témáról..
:\ Figyu: A helyzet: félsz, félsz, félsz, nem beszélsz vele még sokáig, hogy mi lehetne..aztán kiderül, hogy õ csak barátként tekint rád VAGY pedig neki is kellesz, de nem mert lépni.És elpazaroltad az idõt. Szerintem, ne támadd le, és kérdezz rá.. nem élhetsz örökké bizonytalanságban.

Miért nem létezik olyan lány, aki megismerkedne egy kedves, megértő, szeretgetős, szenvedélyes, szeximádó, de csúnya selejt testi adottságokkal rendelkező fiúval?

Én nekem nem kell ilyen beképzetl szépségkirálynő, nem bírnám elviselni egy napig sem a jellemét, mégis nehéz rendes lányt találni, aki jellemre megfelelne és, aki el tudná fogadni, hogy nem vagyok egy hű, de helyes, lányok álma típusú fiú.

Legjobb válasz: Amíg magadat csúnya selejt testi adottságúnak tartod addig nem létezik számodra ilyen lány! Mindenkinek vannak hibái és senki sem elégedett magával 100%-ig..talán a kondizós lányok/fiúk 95%ig szeretik magukat de ehhez is iszonyatos erõfeszítéseket kellett tenniük és évekig kitartóan edzeniük..fogadd el magad( tudom nehéz) aztán könnyebb lesz! Hidd el a lányok sem elégedettek magukkal 100%-ig!

Amíg magadat csúnya selejt testi adottságúnak tartod addig nem létezik számodra ilyen lány! Mindenkinek vannak hibái és senki sem elégedett magával 100%-ig..talán a kondizós lányok/fiúk 95%ig szeretik magukat de ehhez is iszonyatos erõfeszítéseket kellett tenniük és évekig kitartóan edzeniük..fogadd el magad( tudom nehéz) aztán könnyebb lesz! Hidd el a lányok sem elégedettek magukkal 100%-ig!
Azért mert csúnya:D Ha az vagy akkor egy nõnek sem fogsz kelleni soha. Max a látszatot elérheted, pl jó ruhát frizura meg ilyesmik. Na de nézd csak meg, hogy le leszek pontozva amiért õszinte mertem lenni.
na ugye
hát ha ez annak számít: anyám tánckurzust vezet és a pasival együtt vezették, de a pasi az összes bevételt lenyúlta, tudom, mert a nagy vitánál én is ott voltam :P
neked persze azt mondta, de könnyen lehet, hogy csak nem virította úgy a lóvét mint az elején
anyukám egyedül nevel, viszont GYÖNYÖRÛ szép, nem én vagyok csak ezzel így, szépség versenyt is nyert, (igaz ennek ellentétében én randa vagyok na m1) és összejött egy rohadtul randa pasival, de aztán dobta mer tbunkó is volt :P
Ne mond hogy nem létezik, ilyen hozzáállással még kisebb esélyed van társat találni!
Régen volt a jó akkor akkor még csak annyi volt a követelmény, hogy a férfi csak egy fokkal legyen szebb az ördögnél! Ma meg ami megy az elképesztõ... Mindegy végül mindenki lesz öreg és csúnya egyszer akire undorodva néznek majd az akkori fiatalság fullos egyedei és megállapítják, hogy ez az ember RONDA!
A kérdező hozzászólása: Mindig megmondják a lányok és fiúk is, hogy ronda vagyok, miért is kéne azt hazudnom, hogy helyes vagyok, ha ez nem igaz?! Én olyan lányt keresek, aki elfogad ronda fiúként, de úgy látszik nem létezik ilyen.
magyarul nincsenek rádszorulva, te majd csak akkor kellesz ha elég bájgúnár ment végig rajtuk ahhoz, hogy felmerüljön az igény valami másra
mert nincs rá szüksége, a top hímek feleség/barátnõ mellett is szakítanak rájuk elég idõt ahhoz, hogy azt higgyék nekik is csúcsmodell jár
"fogadd el magad( tudom nehéz) aztán könnyebb lesz!" VAGY kezdjen el edzeni õ is, nem pedig egybõl megalkudni azzal amije van. Higyjétek el (te is kérdezõ) hogy sokkal nagyobb öröm ha szívós munka árán de úgy néztek ki ahogy ki akartok nézni mintha egybõl feladnátok és egész hátralévõ életetekben önigazolásokba temetkeznétek kinézet terén. (Plusz a sport egy rakás, az életben egyébként is fontos dologra tanítja meg az embert)
bocs 83% az elõzõ!
Elõzö tényleg nagy igazságot mondtál..ha végigmész az utcán akkor te is csak kizárólag szép embereket látsz párban igaz-e? Full macsó pasikat full nõkkel? Ilyen a szomszédházaspártól kezdve a szüleid barátain keresztül az járó kellõkig mindenki! Zsír! Lehett velem van a baj de én látok nem szép fiúkat is nem szép lányokkal..de megyek iratok fel szemüveget!
mert, minden lánynak megvan a férfi ideálja szintén minden hímnemû embernek is, a randább fiúk kevesebb lánynak jönnek be, éppen ezért a csúnyább srácoknak muszály a kedvességre, és a megértõségre hangolniuk magukat, ha ezt nem teszik akkor reménytelen lesz a helyzetük, de ne hidd, hogy a helyeseknek jobb dolguk van, igaz könyebb lányt találniuk, de mivel jól néznek ki így bármilyen lányt kifoghatnak, mint egy túl jó csali amire egy sikló akadt rá, aki a végén totál kikészíti
mi szerinted ez nem bunkóság? anyém kezdte el ezt az egészet vezetni, utána a pasast felvette, az meg mindent lenyúlt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!