Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan, egy (1153 db)

Lányok és fiúk! Szerintetek létezik olyan egy párkapcsolatban, hogy egy férfi nem köti le kellő mértékben a nő energiáit, ezáltal nem elégíti ki minden igényét, és a nő állandóan úgy érzi, hogy veszekednie KELL, csak hogy "történjen már valami"?

Legjobb válasz: Ha annyi a fölös energiája van, akkor húzzon el ásni vagy fát vágni. Tényleg ennyire primitívek a nõk, hogyha minden jó, az nekik unalmas és b*szogatni kell szerencsétlen faszit? Az ilyen idegbeteg p*csákat kell jól szájba b*szni, hogy nesze itt van a történésed.

Ha annyi a fölös energiája van, akkor húzzon el ásni vagy fát vágni. Tényleg ennyire primitívek a nõk, hogyha minden jó, az nekik unalmas és b*szogatni kell szerencsétlen faszit? Az ilyen idegbeteg p*csákat kell jól szájba b*szni, hogy nesze itt van a történésed.
Ja
Mikre képesek ezek a nõk
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, amit leírtam lehet e a kiváltó oka a nõ veszekedésének
Simán
Velem is volt már hasonló. Nem bírom, ha hónapokig harmónia van. Pár perc, míg kitombolom magam, aztán minden megy a régi kerékvágásban. :D Mondjuk én ezt a békülõs szex miatt szeretem.
Szerintem ez nem a harmónián múlik, hanem hogy ha egy pasi idióta tutyimutyi töltöttzokni, az elég idegesítõ. Ha harmónia van, de a kapcsolatban van kellõ változatosság, izgalom, élmények, akkor más a helyzet. De amúgy ahol állandóak a veszekedések, az elég gáz.
utolsóval értek egyet, pedig nõ vagyok. fú de utálom az ilyen nõket. van ilyen ismerõsöm, nagyon idegesítõ , pasija se díjazza ezt túlzottan...én sosem tenném ezt. néha kell egy kis vita, a békülõs szex miatt, de szándékosan nem provokálnám ezt ki azért, hogy történjen már valami... ez idiótaságra utal. 19l
Na utolsó válaszadó pont ez a típus... Vita a békülõs szex miatt?! MI???

Létezik olyan egy párkapcsolatban, hogy szünet, mely után sokkal jobbá válhat akár a kapcsolat?

Vannak olyan élethelyzetek, amelyek egy kapcsolat bomlását eredményezhetik, lehet ez egy betegség, anyagi problémák, munkahelyi stressz, bármi, ami kiválthat egyfajta elhidegülést és bomlást. Nem megcsalásra, vagy az érzelmek elmúlására gondolok, hanem amikor valamelyik fél akár külsõ tényezõk miatt feszültebb,nem tudja a párjának megadni amire annak szüksége van, így több lesz a konfliktus... Ilyenkor talán jobb külön, amíg ezek a dolgok rendezõdnek.Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?

Legjobb válasz: létezhet, de ez a ritkábbik eset a szünetet a legtöbb esetben szakítás követ

létezhet, de ez a ritkábbik eset a szünetet a legtöbb esetben szakítás követ
Szerintem sem lehet olyan élethelyzetet elképzelni, ahol jobb a kapcsolatnak a távolság, mint az együttmûködés. Bár pont most láttam rá pozitív példát, én sosem kockaztatnám ezt. Szakítás, vagy problémamegoldás, nincs köztes állapot.
Egyetlen esetben tartom elfogadhatónak a szünetet: ha mindkettõnkre túl nagy stressz nehezedik és emiatt nem tudjuk átmenetileg kezelni a konfliktusokat. Nekem volt már olyan, hogy idõt kértem amiatt, hogy tisztán lássam a helyzetet, némi távolságból és jobban meg tudjam érteni a másik helyzetét. De itt a szünet nem a probléma szõnyeg alá söprésérõl szólt, hanem arról, hogy át tudjam gondolni és megoldást keressek. Ha csak az egyik fél feszültebb, akkor a másiknak meg kell értenie, támogatni. A megoldatlan konfliktusok pedig újabbakat szülnek, tehát mindig érdemes a megoldásra törekedni. Maguktól soha nem múlnak el.
Néha mindenkinek kell egy kis szünet, de a hosszú szünet nem hiszem hogy jót tenne. Max annyit tudnék elképzelni hogy egy hétre elmegyek haverokkal nyaralni, és ezalatt kicsit külön is voltam, és rá is jövök, hogy a vége felé már hiányzik.
Szünet = idõhúzás! Rosszabbik eset az, amikor a szünetet kérõ személy már kinézte magának az új partnernek valót, de még nem teljesen 100%, hogy lesz belõle valami. Ilyenkor bedobják a szünet kártyalapot, és alakítják az új kapcsolatukat. Általában a szünet errõl szokott szólni.
szerintem pedig csak a könnyebbik utat választják. részemrõl a szünet = szakítás. persze van az ritka 2-3% akinél bevált. De nem javaslom. A problémákat akkro kell megoldani, nem töprengeni a válaszokon és a cselekvéseken.
nem igazán lesz jobb a kapcsolat. Szerintem, ha valamelyik félnek gondja van, akkor sokkal jobb, ha támogatja a másik, mintha magára hagyja. A kapcsolat gyengülése szerintem ott kezdõdik, ha ezt a támogató fél nem tudja elfogadni, felismerni és picit félretenni a saját vágyait.
lehetséges.
Õszintén? Szünet=szakítás, kíméletesebb, gyávább megfogalmazásban, kinek vérmérséklete szerint.
5%-ban létezik. 95%-ban pedig rosszul sül el.
Tapasztaltam meg 1-2 honapja.gondok voltak ezert 2 hetig hanyagoltuk egymast, utana 5 hetig jartunk amibo az elso harom het volt erosebb , de aztan a problemak felerosodtek s hanyogoltuk a masikat.itt abbol keletkezett nagyobb problema, hogy a szakito fel kihult mig a masik meg mindig szerelemes s most issza a levet annak a hulye szunetnek (szenvedo fel vagyok) de tanultam belole.ne kovesd el ezt a hibat, probaljatok meg meg oldani, de csak akkor fog menni ha mindket fel akarja.s tenyleg akarja. 16/L

Szerintetek létezik olyan lány aki benne egy "barátság extrákal" féle kapcsolatban? Barátok, ismerik egymást, jól elvannak és közben boldoggá is teszik egymást. Ilyen létezik? Volt már olyan aki próbálta? Milyen volt? Újra megtennétek?

Legjobb válasz: Persze, hogy létezik ilyen, különben a fogalom se létezne. De ez nem úgy mûködik ám, hogy keresel egy csajt, és direkt ilyen céllal lehaverkodsz vele, hátha majd le is fekszik veled. A legtöbb esetben ez akkor lehetséges, ha valakivel nagyon régóta nagyon szoros barátságban vagy. És emellé kell még, hogy olyan beállítottságú legyen az illetõ, aki ezt nem ítéli el. Plusz kell az is, hogy fizikailag vonzódjon hozzád. Egy ilyet direkt összehozni kb. kizárt. Inkább csak meg szokott történni, ha a körülmények adottak.

Persze, hogy létezik ilyen, különben a fogalom se létezne. De ez nem úgy mûködik ám, hogy keresel egy csajt, és direkt ilyen céllal lehaverkodsz vele, hátha majd le is fekszik veled. A legtöbb esetben ez akkor lehetséges, ha valakivel nagyon régóta nagyon szoros barátságban vagy. És emellé kell még, hogy olyan beállítottságú legyen az illetõ, aki ezt nem ítéli el. Plusz kell az is, hogy fizikailag vonzódjon hozzád. Egy ilyet direkt összehozni kb. kizárt. Inkább csak meg szokott történni, ha a körülmények adottak.
A baj, hogy inkább ez a tendencia manapság mint a normális klasszikus párkapcsolat.
Igen, de ahhoz tényleg barát kell... nem haver, nem ismerõs, hanem barát. Olyan meg kevés van. :)
Ez ma már az 56.-dik ilyen kérdés...
Pontosan, olyan nincs, hogy "barátság extrákkal" kapcsolatra keresünk valakit... az ilyesmi kialakul, mert valamiért nem akarnak egymástól többet, de jól ismerik egymást, úgyhogy még a szex is belefér a kapcsolatba. De mindig elõbb van a barátság...
ha jóképû gyerek vagyok, akkor lehet róla szó, én magam példájából tudok kiindulni, ismerõsöm volt , és egyszer megtörtént köztünk a dolog ... hölgy többet is szeretett volna, de mondtam neki, hogy részemrõl sajnos csak ennyit tudok nyújtani , azt mondta rendben . DE hosszú távon nem szabad ezt csinálni , magadnak is és a másiknak is nagyon ártasz , egyre rosszabbul érzed magad az alkalmak után
én ilyen kapcsolatban vagyok..

Szerintetek olyan létezik h egy pasi visszautasít egy csajt, rá egy évre pedig beleszeret tényleg? Pedig csak barátságot akart

ez olyan Anyegin féle : /

Legjobb válasz: Létezik. És olyan is létezik, hogy egy év múlva eszébe jut, hogy azért csak jó lenne egy estére.

Létezik. És olyan is létezik, hogy egy év múlva eszébe jut, hogy azért csak jó lenne egy estére.
igen mert akkor volt más akit szeretett, vagy egyszerûen csak volt egy másik jobb csaj.... most meg nincs más és "ha nincs ló jó a szamár is" Ergo: ne dõlj be neki!
Persze hogy létezik.. Mindenki változik folyton mint minden..
Amúgy van benne valami hogy régebben másért volt oda. Mért olyan nincs hogy egy csaj egy pasit visszautasít aztán pár év múlva összejönnek? Szerintem 10 bõl-5 ilyen.

Létezik olyan program ami egy e-mail címre érkező leveleket automatikusan továbbítja pl 20 másik e-mailre?

Legjobb válasz: Létezik,(VÍRUS)!!! Létezik olyan típusa (teszteltem) amiben megírod az üzenetet,adsz egy kamu mailcímet,adsz egy valós cél emailt,és az elküldendõ mailek számát (pl:200). Ez 200x elküldi az általad beírt üzenetet a megadott mailcímre,és a fogadónál a kamu mailcím jelenik meg feladóként :) Bosszantásra jó,de egyébként semmi. mailbomber,vagy valami hasonló volt a neve

Létezik, (VÍRUS)!!! Létezik olyan típusa (teszteltem) amiben megírod az üzenetet, adsz egy kamu mailcímet, adsz egy valós cél emailt, és az elküldendõ mailek számát (pl:200). Ez 200x elküldi az általad beírt üzenetet a megadott mailcímre, és a fogadónál a kamu mailcím jelenik meg feladóként :) Bosszantásra jó, de egyébként semmi. mailbomber, vagy valami hasonló volt a neve
talán vmi szkript autluk ekszpresszhez

Létezik olyan hogy egy 41 éves nő nem talál társat örökre egyedül marad?

Legjobb válasz: Igen, létezik ilyen, meg létezik olyan is, aki talál.

Igen, létezik ilyen, meg létezik olyan is, aki talál.
Létezik, hogy nem talál valaki társat kortól függetlenül. De ettõl az még nem szól örökre. Persze elõfordulhat, hogy valaki sosem talál.
Van. Aki nem alkuszik. Minél idõsebb egy ember, annál több elvârása van, és nehezebb vkit találni. Én 34 voltam mikor megismertem a férjemet.
Létezik, de olyan is, hogy még 80 évesen is talál társat, ha akar.
létezik. De ehhez nem kell 41 évesnek lenni. Van olyan ember, akinek az életben nem lesz társa!
létezik. De az ilyen nõkkel gond is van. Egy ismerõsöm 37, de egy lelki nyomorék, habár nagyon csinos nõ. Ennyi elég hozzá, hogy egyedül maradjon.
Ha nem keres... De nincs olyan, aki ha reális elvárásokkal neki áll keresni ne találna.
Biztos hogy nem csak szerintem nem olyan körökbe járkálsz sajnos én is ebben a cipõben járok én 43 éves vagyok de tudom hogy rá fogok találni és el fog jönni magától
igen, a begyöpösödött szomszédom
igen, fõleg ha olyant irogat a neten, hogy jogosan igényes, meg jogosan válogatós sokan ezzel a nagyképû szöveggel vannak fenn a neten 3-4 éve :-)
A 23-nak nagyon igaza van.Csak ez úgy van "aki bent van ki szeretne jönni, aki kint van befele kívánkozik" A másik: van egy ismerõsöm állandóan válogatott lánykorában, mindenkiben talált valami kivetni valót.Férjhez ment egy olyan pasihoz aki a börtönben kötött ki, / nem azért mert jól viselkedett/ a munkahelyérõl is kivágták és most éjt nappá téve dolgozik a hölgy, hogy el tartsa a kislányát és a férjét.
hát persze, hogy.
23-as egyetértek veled. Én ugyan többször próbálkoztam kapcsolatban élni, de újra és újra rá kellett jönnöm, hogy nem viselem el a férfiak zsarnokoskodását, nem vagyok képes kiszolgálni és alárendelni magam egynek sem. Így jobb egyedül a gyerekemmel.
Itt mindenki szerint kriptaszökevény aki elmúlt 40? Döbbenet. A kérdezõ lehet elvált, özvegy, csinos anyuka, miért lenne selejtes, mert pont most nincs senkije? A sok 20-onéves válaszoló között több lelki sérült van, azt hiszem.
Én mindig is egyedül voltam. De inkább ez mint egy nem megfelelõ partner.
Kedves pocskondiázók! Ti is lesztek idõsebbek, és gondolom szeretnétek ha akkor is emberszámba vennének titeket. Ja, és senki sem tudja a jövõjét. Lehet, pont ti maradtok egyedül. Egy feleség
Létezik sajnos. Van egy ismerõsöm, lassan 60 éves, egy teljesen átlagos nõ minden szempontból, de sajnos sosem volt hosszabb kapcsolata. Szerintem még szûz.
Attól is függ hogy nézel ki. Egy leharcolt negyvenes tényleg nem igazán kelendõ, és akkor a mentális egészségrõl még nem is szóltunk.
Létezik. Volt kolléganõmnek sose volt senkije, aki lett volna, azt elhajtotta gõgbõl. Most már megöregedett, az égvilágon senkije sincs és egy szipirtyó lett. Mindenkit piszkál, akinek van pasija, võlegénye, családja, alkalmi kapcsolata, bármi. Egy megkeseredett, ronda, klimaxos banya lett.
Természetesen. Ha pl. okosabb, mint az átlag, vagy netán nagyon-nagyon okos. Gondolj csak Jane Austen-re vagy sok-sok más nõre. Nem volt átlag nõ, és nem volt hajandó az átlag szabályoknak alávetni magát. Ma eléldegélhete gy nõ egyedül is, ha van munkája és el tudja magát tartani, na de akkor?!
az örökre az igen hosszú idõ, ha nyitott vagy akkor nem lehetetlen, csak ugye ki kellene mozdulni és hasonló emberekkel találkozni
te 41 évesen már rég piacképtelen vagy mami. bocs, de ez van akár tetszik akár nem. valami elvált kiégett korodbeli még jöhet, de nem a vonzerejükrõl híresek az igénytelen magyar bukszák 40 felett.
5 Én is igy gondolom, ismertem is több ilyesféle nõt. Kivétel nélkül kiderült, hogy velük van a gubanc, nem is kicsi. A pasik meg ahogy kiismerték õket, dobbantottak, és messze elkerülték õket.
Bár nõrõl van szó, de a szerelem-szex kategóriában olyan sírós fiúk vannak, hogy az ember lánya nem csodálkozik, ha nem lesz senkijük és bottal se piszkálná meg õket senki. Ha az ember felméri magát, akkor tud ellene tenni, hogy jóra forduljon minden!
hát én kapásból 3-mat is ismerek....
Lehet, hogy nem is akar társat találni magának, fõleg nem már ilyen idõsen. Vannak, akik társ nélkül is jól érzik magukat.
elõfordulhat, szóval ilyenkor bele kell húznia az illetõnek, mint Jennifer Anistonnak.
Létezik. A barátom anyukája is így járt a válasa után, egyedül maradt 2 kisgyerekkel, állandóan dolgozott, h el tudja tartani õket, meg benne volt az is, h szerintem túl sokat akart, mert apa-félét is keresett a gyerekeinek, nem elsõsorban pasit magának, így -szerintem, már mondhatni, hogy- örökre egyedül maradt. (Most 58 éves, de nem is keres magának párt!!)

Főleg, férfiak válaszát várom! Létezik, olyan, hogy egy férfi egész életében szerelmes legyen egy nőbe és ne kelljen neki más?

Adott vagyok én és a barátom, kicsivel több mint egy éve vagyunk együtt.

Legjobb válasz: Hát most hiába nézzük azt, hogy nõkben is mennyire lehet bízni...Annyira mint a férfiakban, csak a nõk még furfangosabbak. Amúgy igen létezik, olyan aki csak 1 nõvel le tudja élni az életét, úgy hogy ne kelljen más. Gondolatban lehet, hogy elfantáziál, de attól létezik.

Szerintem van olyan pasi!
Hát most hiába nézzük azt, hogy nõkben is mennyire lehet bízni...Annyira mint a férfiakban, csak a nõk még furfangosabbak. Amúgy igen létezik, olyan aki csak 1 nõvel le tudja élni az életét, úgy hogy ne kelljen más. Gondolatban lehet, hogy elfantáziál, de attól létezik.
Igen, minden férfi igen aki azt mondja hogy nem az hazudik. Vagy olyan csunya hogy másnak ugysem kellene.
Jaj te rohadtul tökéletes kapcsolatban élõ emberke lehetsz :) )))
"LEHET", hogy elfantáziál, DE ATTÓL LÉTEZIK ILYEN. Nem kell tovább kommentálni a hozzászólásomat!!
A fantáziálás is elég ocsmány dolog szerintem... Milyen megalázó már. Veled van, de egy másikról, egy jobbról álmodozik. Rohadtul megalázó...
Látod, én ezért nem bízok meg 1 pasiban se 100%-osan. Ki tudja, mikor kell neki egy jobb, szebb. Hiába mondja, hogy nem csalna meg, tudom, hogy ha egy tökéletes nõ állna elõtte meztelenül, rámászna.
én biztos vagyok benne, hogy létezik. 6 éve vagyunk együtt a férjemmel. és 1000%-ban biztos vagyok benne, hogy hiába állna elõtte a világ legtökéletesebb nõje meztelenül, õ akkor sem érne hozzá, ha fizetnének érte. borzalmasan egyszerû okból: mert engem SZERET...tisztel és becsül.
10:09-es, õ írta le jól férfiként. Én nõként még hozzátenném, hogy ez ugyanígy van a nõi nemnél is.
A kérdező hozzászólása: utolsó, amit írtál én is erre gondolok, hogy nm teszi meg, mert én ennél több vagyok neki. észrevettem, hogyha utcán megyünk akkor a nõk megbámulják, valamiért tetszik a nõknek.többször vágódtak neki úgy is, hogy ott voltam vele, pedig nem egy fotómodell. és tényleg, nálam sokkal jobb nõk .
Noha a dolog valóban ösztönkérdés, de egy 21. századi férfi már nem hagyja, hogy az ösztönei irányítsák. Meg kell tanulni együtt élni ezekkel a vágyakkal. Van párom, de ettõl függetlenül ugyanúgy érzem, hogy meg kell hódítanom más nõket. Ha csábos példánnyal találkozom, automatikusan bekapcsol a vadász-mód, minden idegszálam azt mondja, hogy menjek oda, hódítsam meg, mosolyogjak rá. És EKKOR kapcsol be a "boldog párkapcsolatban élõ férfi vagyok" mód, ami azonnal megakadályozza, hogy a páromon kívül más nõt vigyek az ágyamba. Vannak, akik nem képesek ellenállni, és viszonyból viszonyba ugranak. Aki viszont felnõtt egy párkapcsolathoz, az sosem fogja megcsalni a párját. Szerintem a fantáziálást ne keverjük ide, mert majdnem mindenki fantáziál másról is. Ez csak szimuláció, ami arra jó, hogy élesben ne keljen kipróbálni, így téve kockára a kapcsolatot.
Ha mindent megadol és ezek után azt mondja hogy nem vagy neki elég ugy is megfog csalnifelõlem megvonhatol tõle bármit bár ugy is megcsal legfeljebb 100x meg ott is hagy. Persze sok nõ beletörõdik az ilyen kapcsolatba is
A kérdező hozzászólása: Nem csal meg, vagyis eddig nem tette. Ezután meg nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is túl jó vagyok neki, szerintem jól nézek ki, a barátai irigyek rá, hogy milyen barátnõje van, fõzök-mosok-takarítok, az ágyban amit mûvelünk, hat az valami fantasztikus, lehet, ezeket meg kellene vonjam tõle.
Én nem így gondolkodok persze minden ember más.Nekem tényleg volt egyszer olyanom elõzõ kapcsolatom 2 évig tartott akkori barátnõmet mindenél jobban szeretem és tényleg nem érdekelt más vele képzeltem el az életem próbáltam mindent megtenni hogy boldog legyen.Az már más dolog hogy én nem keletem neki igaz hogy azóta másvan de még mindig szeretem 6 hónap távlatából is. Szerintem inkább csak egy olyanal jötél össze aki a többi férfihoz eltérõen legalább nem próbál meg hûséges maradni a párjához hanem megmondja fogadd el te nem vagy neki elg törõdj bele ugy is megcsal fûvel fával. De a legtöbb szerintem nem ilyen 24F
Már nem élek kapcsolatban. Volt egy barátom, akivel 2-3x szakítottunk, mindig egymásra találtunk. Azt mondta, tökéletes vagyok neki, soha jobb nem kell majd neki, stbstb 3 év után megcsalt. Na ezek után én 1 férfi szavát se hiszem el, hiába látom, hogy néha tényleg szeret 1-1 én nem tudom õket szeretni, sõt...
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor ti férfiak is, néha elgondolkodtatok azon, hogy nem elég nektek a párotok, jó lenne más is? Még, azt is mondta, hogy neki kicsivel több szabadságra van szûksége. Én még mindig, azt gondolom, hogy eljátszott ezekkel a gondolatokkal és elmondta, mert õszinte szeretne lenni. Én is nem egyszer gondoltam ilyenekre. Most annyira bizonytalan vagyok vele kapcsolatba, nem tudom, mit tegyek.
Az egyik ok amiért nem kezdek párkapcsolatba: nem tudnám elképzelni, hogy ugyanazzal a nõvel legyek hosszabb ideig.

Létezik olyan férfi, akinek csak olyan nők jönnek be, akik nem viszonozzák a próbálkozását egyáltalán, de akik meg viszonozhatnák, azok meg nem tetszenek neki. Vagy csak ez egy hülye általánosítás?

És ha létezik ilyen lett már emiatt valaki pszichopata?

Legjobb válasz: létezik! a pszichológia szerint is ez a Don Juan effektus, Don Juan szindróma.. tényleg létezik!

létezik! a pszichológia szerint is ez a Don Juan effektus, Don Juan szindróma.. tényleg létezik!
Ez élete során majdnem mindenkivel megesik, de elõbb utóbb az ember szokott párt találni. Emiatt pedig nem válik az ember pszichopatává.
létezik csak túl válogatós
Ha valaki ronda mint én és senki nem viszonozza a próbálkozását. Tehát létezik.
Ismerek ilyesmit. Srác eléggé frusztrált ezek miatt a dolgok miatt, mert aki neki bejön, az nem áll vele szóba, és fordítva. Pszichopata talán nem lesz, de amíg nem változtat a hozzáállásán, nem lesz bnõje.
A kérdező hozzászólása: De elõbb utóbb gondolom úgy is megtalálja az igazit gondolom. Milyen hozzáállásra gondoltál az elõbb?
Hát vagy talál barátnõt magának vagy nem, kétesélyes.
Mivel én senkinek nem jövök be, ezért senki nem viszonozza a közeledést. Tehát létezik.
A kérdező hozzászólása: Ezeket hogy lehetne kiküszöbölni?
létezik, de az olyan nem állna szóba veled
Számodra nem.
Te olyan srác vagy, aki elhiszi, ha azt mondják neki, hogy igen?
Univerzumot tévesztettél!
Igen, létezik. Titeket meg nem a tökéletes testû pornóbabák izgatnak fel legjobban, nem csak a hatalmas szépségeket veszitek észre és csak ott keresitek a szerelmet... Jön egy rendes lány, de aztán azt mondjátok, hogy uncsi az ágyban, prûd, nem eléggé bevállalós, nem izgat fel eléggé - aztán mentek egy vad nõ után, amint tudtok! Minden nemnek megvan a maga problémája. Evezzetek jól!
Szerintem elég sok ilyen lány van:D Ez nem olyan nagy kritérium azért, vagy manapság már igen? :/ Szerintem én is ilyesmi vagyok:D (nem azért írtam mert privit akarok)
Igen léteznek. Pl én is egy ilyen lány vagyok. Csak sajnos az ilyen lányokat szürke szamárnak nézitek a ködben, és mentek a 'pénz kell' pí.csák után, majd miután jól átvágta a fejeteket jöttök sírni h miért nincs normális lány? Van, csak átnéztek rajtuk..
Az a baj, hogy aki ilyennek titulálja magát az általában unalmas, férfiatlan, nyámnyila alak. Ergó nem nagyon vágyik rá senki. Külsõ szemlélõ által néve, viszont egy valóbna ilyen és emellett férfias személy lehet vonzó a lányoknak
Gratulálok. Ezt hogy sikerült összehozni?

Létezik olyan hogy egy pasi inkább az idősebb nőket szereti, és szerintetek gyakori e az hogy a nő a fiatalabb pasihoz vonzódik?

Legjobb válasz: Létezik ilyen. De az sem mindegy, hogy mennyivel idõsebb. A páromnak pl. szinte mindig olyan 3-4 évvel idõsebb barátnõi voltak. Nyilván ritkább, ha valaki olyan 15-20 évvel idõsebb nõkhöz vonzódik, de azért akad olyan is.

Létezik ilyen. De az sem mindegy, hogy mennyivel idõsebb. A páromnak pl. szinte mindig olyan 3-4 évvel idõsebb barátnõi voltak. Nyilván ritkább, ha valaki olyan 15-20 évvel idõsebb nõkhöz vonzódik, de azért akad olyan is.
Vannak itt még rajtam kívül aberáltak. Jól van:DD
Én minden nõt szeretek, de az idõsebbekkel jobban kijövök meg vonzóbbnak is tartom õket, szóval igen :D Létezik ilyen :) Fordítva viszont ritkább ez (szerintem) :/ ...
A kérdező hozzászólása: biztos van minden tipusu ember , de inkább a jobb tapasztalatok érdekelnének a legjobban , de a kritikák is jók

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!