Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan, az ember két (2 db)

Létezik olyan, hogy az ember két férfit szeret egyszerre?

Legjobb válasz: Szerintem "rajongani" lehet két férfiért (vagy nõért pasiknál :-)), de ha igazán szerelmes vagy, akkor csak egy létezik.

Szerintem "rajongani" lehet két férfiért (vagy nõért pasiknál :-)), de ha igazán szerelmes vagy, akkor csak egy létezik.
Nem nem létezik, ha kettõt "szeretsz" egyiket sem szereted igazán...
Persze hogy létezik, pl a bátyádat vagy akárki mást szerethetsz a párodon kívül, ha más a szitu akkor tévedésben élsz, és magad sem tudod hogy kit akarsz...
A kérdező hozzászólása: A mostani kapcs.ba ugy mentem bele, h vki másba voltam szerelmes, és attól félek, h a mostani páromból kit szeretek és újból a másik illetõ fog érdekelni!
nehez dilemma. de ez azt jelenti h a mostani parodba nem vagy szerelmes. csak szereted. de lehet h azt sem ugy szerelemmel. mert ha szerelmes lennel ugy igazan bele akkor nem kacsingatnal kifele... de eleve ugy mentel bele a kapcsiba h nem voltal szerelmes. vkinel megjon a szerelem kesobb vkinek nem. nalam nem mukodott ez a szitu...
A kérdező hozzászólása: Most már szerelmes vagyok a mostani páromba!De kezdéskor nem voltam!A másik vki akkor hoz lázba ha meglátom!
van bizony szerethetsz két embert. csak az egyiket szereted a másik iránt viszont valami kimondhatatlan dolgot érzel ami igazából nem szerelem csak vonzódás, vagy hasonló. egy cipõben járunk.
Jó nagy cipõ az, én is beleférek!:) És még rengetegen rajtunk kívül!Viszont ha az igazival lennénk, akkor évek múlva sem kacsintgatnánk kifelé.Egy évig úgy éreztem megtaláltam, Õ az, de ma már egy másik pasi is érdekel.A jelek szerint mégsem õ a nagy Õ!Van ez így!Viszont szeretem!
En is beleferhetek ebbe a nagy cipobe??? :-) Persze van ez igy neha... nekem is volt kapcsim amikro belementem nem voltam az illetobe szerelmes egy masik pasiba voltam aki remenytelen volt... neha utana ugy ereztem beleszerettem az ex-embe aztan 7 ev utan a kapcsi szetment... Most pl egy eve azt hittem megtalaltam a nagy O-t... aztan igaz tavkapcsoltabna vagyok vele most mar lassan egy eve es szerintem megolt mindent, nem tudtam ellenallni a kisertesnek es osszejottem vkivel, akivel meg nem tudom h h alakulnak a dolgok. vannak erzeseim mind a ketto irant. az ujtol felek mert uj es nem ismerem es felek h megegetem a kezem. de elkepzelheto ilyen szitu... es hanyan vagyunk meg hasonlo cipoben azert nem kell lehurrogni a masikat!
A kérdező hozzászólása: Vagy..mégsem teljes az a tökéletes alkalmazkodás..
van, és alkalmazkodni is csak bizonyos határokig lehet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!