Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan, a terhességi teszt (9 db)

Létezik olyan, hogy a terhességi teszt egyik nap reggeli vizeletből egyértelműen negatív, másnap délutániból pozitív?

Ilyen gyorsan n?ne a HCG szint?

Legjobb válasz: vagy két különbözõ teszt volt mármint márka vagy délután kevesebbet pisiltél és koncentráltabb volt a hormon egyébként 24 óránként duplázódik szóval csak ettõl nem hiszem.

vagy két különbözõ teszt volt mármint márka vagy délután kevesebbet pisiltél és koncentráltabb volt a hormon egyébként 24 óránként duplázódik szóval csak ettõl nem hiszem.
A kérdező hozzászólása: 4-5 hetes nagyságúnak megfelelõ petezsák látható. Jó helyen van, nem méhenkívüli és nem ciszta.
Szia Gratulálok!Nekem is van már 5pozitív tesztem:) )Én csütörökön megyek dokihoz, mára nem vártam.Majd írjál, hogy mi volt:)
A kérdező hozzászólása: A kérdést nem az én esetem miatt tettem fel. De ha már így rákérdezel! Hááát?! Nem szeretném elkiabálni, de már van 3 db + tesztem és kedden megyek dokihoz. :-D
szia!Van babád?:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Sok sikert Neked is:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Ez sajnos nem én voltam, hanem az egyik barátnõm. Én még csak reménykedem hasonlóban. ;-)
Igen létezik.Pl nálam is igy volt.:D Holnap lesz 2 éves:) ))
A kérdező hozzászólása: Majd írj hogy mi volt csütörtökön! Drukkolok!

Szerintetek létezik olyan, hogy valaki 10-11 hetes terhes, de a terhességi teszt nem mutatja ki?

Legjobb válasz: nekem a 10. hétig nem mutatta ki 3 évig és azt is azért mert méhen kívüli volt a baba

nekem a 10. hétig nem mutatta ki 3 évig és azt is azért mert méhen kívüli volt a baba
* 3 éve
A kérdező hozzászólása: És milyen elõjeled volt? Elmaradt menstruáció? Rosszullét?
A terhességi teszt a méhen kívüli terhességet is kimutatja egyébként. Hát én már nem teszteltem 10 hetesen, a legutolsó tesztet 5 hetesen lõttem el.Elméletileg nem lehet otthoni pisis tesztbõl bármeddig tesztelni, mert annyira felmegy a HCG szint a szervezetben amit már egy otthoni teszt nem mutat ki, csak a vérvizsgálat. 29+6 hkm
2 hónapig folyamatosan meg jött az utolsó hónapban múlt el meg anyukám vette észre h meg nõtt a hasam! és elõször nem akartam el hinni neki, aztán igaza volt..
A méhen kívüli terhességet is kimutatja. Azaz normál terhességnek értékeli, nincs összefüggés.

Létezik olyan, hogy a terhességi teszt (márkától függetlneül) pozitív irányba téved? Tehát, pozitív eredményt mutat, de baba mégsincs a pociban?

A 45. napon járok. Az elmúlt két hétben 3 tesztet csináltam. Az utolsó (tegnap reggel), igaz halványan, de jól láthatóan kétcsíkos volt, végre. Ma voltam dokinál, viszont nem látott még semmit. Annyit mondott, hogy a méhnyálkahártyám 10 mm, valamint látott valami foltocskát, és terhesgyanúsnak "kategorizált", de ennyi. Most akkor mivan?

Legjobb válasz: Attól még lehet, hogy ott a baba, hogy az orvos nem látta. Még nagyon pici, pár hét múlva biztos jobban látszik :-)

Attól még lehet, hogy ott a baba, hogy az orvos nem látta. Még nagyon pici, pár hét múlva biztos jobban látszik :-)
Nincs. A terhességi tesztek egy olyan hormon "keresnek" a vizeletben ami kizárólag terhesség esetén van jelen benne. Pár nap és szívdobogást is fogsz látni, ne aggódj! Tutira ott az a pici csakmég nagyon aprócska, azért nem látszott! Én a 7hetesen mentem elõször dokihoz, és már dobogott a szive! Gratulálok!
Szerintem babád lesz!!! Gratulálok! A pozitív tesztnek hihetsz!Negatív tévedhet, de pozitív nem!
Szerintem kb. két hete lehetett a peteérésed, és akkor hoztátok össze (rendszeres a ciklusod?). A tesztbõl is ez következik. Azért nem lát még semmit, mert baromi pici, szinte beleolvad a méhfalba, a múltkor láttam a nat.geon. az élet az anyaméhben-t. Szóval MINDEN RENDBEN!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, olyan aranyosak vagytok, hogy bíztattok. A kérdésre válaszolva, mióta abbahagytam a fogamzásgátlót, egyáltalán nem rendszeresek a ciklusaim (25-35 nap), a dokim is arra gondolt, hogy egy elég késõi ovulációt kaphattunk el, és még baromira korai a tehesség. Hát remélem így van, és mégegyszer köszönöm a bíztatást! :-)
Sajna tévedhet a pozitív is! Én így jártam. :( 7 db tesztem lett halványan 2.csíkos, és nekem sem látott semmit a doki, írt terhességtámogató gyógyszert, amitõl, ha baba van, nem jön meg, de ha nincs, megjön. És sajna megjött. Még ma is hihetetlen, hogy olyan sok 2 csíkos tesztet láttam, és mégse... :( remélem, te sikerrel jársz!
A kérdező hozzászólása: Csak kíváncsiságból ma reggel hõmérõztem is. 37, 3 volt. Az jó lehet? (36, 3-36, 5 szokott lenni emlékeim szerint normál esetben)

Létezik olyan teszt, ami menstruáció előtti héten is kimutatja már a terhességet?

Legjobb válasz: Elvileg minden teszt már a beágyazódástól számított harmadik naptól kimutatja a terhességet. Tehát már a menstruáció elõtt is. De az a tuti, hogy a kimaradás után csinálod meg! Sok sikert! :)

Elvileg minden teszt már a beágyazódástól számított harmadik naptól kimutatja a terhességet. Tehát már a menstruáció elõtt is. De az a tuti, hogy a kimaradás után csinálod meg! Sok sikert! :)
elõfordul, de elég ritka
Igen, ha nem várja ki a 2 hetet... (Tudom, hogy vannak 3 napos tesztek is, de azok nem megbízhatóak). További gyakori hiba, hogy vannak olyan tesztek is, melyeken az 1 csík jelenti a pozitív eredményt, míg más teszteken az 1 csík jelzi a negatívat, és a kettõt keverik, mert nem olvassák el a használati útmutatót.
Elõbb utóbb kimutatja. Az szokott lenni a dobozon, hogy az elmaradt menstruáció utáni 3. napon már biztos az eredmény. Na ez igy is van, annál akinek 28 napos a ciklusa, és a 14. nap van peteérése. Ha késõbb van peteérés, akkor késõbb fog pozitivat mutatni . 2 hétnek kell eltelnie kb a peteéréstõl számitva. Másik lehetõség , hogy nem megfelelõen hazsnálod a tesztet (nem tartod elég ideig a vizeletbe, nem szivv fel eleget például. Hamradik, hogy selejtes a teszt .Ritka de ilyen is van.

Létezik olyan teszt, amelyik a mensi előtti napokban is kimutatja már a terhességet? Melyik ez pontosan?

Legjobb válasz: A teszt sem mindig "mond" igazat. A dokim mondta, hogy 10 esetbõl 7-ben téved a teszt. Én pl. 5 tesztet csináltattam, mind az 5 negatív volt, közben meg terhes voltam. Attól még, hogy neg-ot mutat a teszt, lehetsz terhes, csak kevés hormont termelt addig a szervezeted.

A teszt sem mindig "mond" igazat. A dokim mondta, hogy 10 esetbõl 7-ben téved a teszt. Én pl. 5 tesztet csináltattam, mind az 5 negatív volt, közben meg terhes voltam. Attól még, hogy neg-ot mutat a teszt, lehetsz terhes, csak kevés hormont termelt addig a szervezeted.
A menzeszem elmaradása elõtt voltak tüneteim: farkaséhség, mellfeszülés. fáradékonyság és gravi Hcg nevû tesztett vettem, ami egyértelmûen igazolta a sejtelmem.
a mensi kimaradasa elott annyira alacsony a hcg szint hogy csakis es kizarolag ver szurovizsgalati uton keresztul mutathato ki ha van a szervezetben.ez a leggyorsabb es legbiztosabb megoldas kerdesedre.

Létezik olyan terhesség, amit 3 hónapig nem vesz észre magán a nő, valamint 3 teszt is negatívat mutat?

A speciális n?gyógyászati vérvétel, ha nem a terhességre összpontosít,hanem a hormonokra, attól még észre venné a doktor az értékek emelkedését? Gondolok olyanokra pl., mint tesztoszteron, Se FHS, TSH supersensitiv, stb.

Legjobb válasz: Nekem 2 hónapig nem mutatta ki a terhes teszt és rendesen véreztem,vagy inkább kicsit erõsebben is, mint szoktam.

Nekem 2 hónapig nem mutatta ki a terhes teszt és rendesen véreztem, vagy inkább kicsit erõsebben is, mint szoktam.
Speciálisan menj el nõgyógyászhoz, és mondd el neki speciálisan, hogy attól tartasz, terhes vagy. Erre irányulva fog megvizsgálni. Egy laza tapintásos vizsgálat és ultrahang segítségével két percen belül lesz pontos válaszod. Nem kell mindenféle hazudozással megközelíteni a kérdést, mert nem arra kapsz választ, ami a valódi kérdésed. Kb. egy a millióhoz az esélye, hogy a tesztek is rosszak, vérzel is, meg teherbe is estél, de tüneteid sincsenek.
Elõfordulhat, hogy a teszt nem mutatja ki és vérzel is, ritka de lehet. A vérévételen ha nem néznek hcg-t akkor ott sem biztos, hogy feltûnik. Kérjél a dokitól vérvételen terhességi vizsgálatot is és ultrahangozzon meg.
Igen, elõfordulhat ilyen terhesség. És ha nem specifikusan azt nézik, nem fogják észrevenni.
A kérdező hozzászólása: Egy hete voltam nõgyógyásznál, meg is vizsgált, azt mondta nincsen semmi..., beszéltünk a terhességrõl, de a vizsgálat után nem célzott ilyen dolgokra.
Ajánlom figyelmedbe a TLC ismeretterjesztõ csatornán a "Nem tudtam, hogy terhes vagyok" címû mûsort! Itt olyan nõkrõl van szó, akik szintén nem tudják, hogy terhesek, de mégis jön a baba és csak a szülési fájdalmakkor kezdik sejteni, hogy mi is történik! :) Érdekes! :)

Letezik olyan terhessegi teszt amit a nap barmely idoszakaban meg lehet csinalni? (nem muszaly legelso vizeletbol? )

Legjobb válasz: Nyelvtan könyvet is lehet használni a nap bármely idõszakában, igaz nem muszáj!

Nyelvtan könyvet is lehet használni a nap bármely idõszakában, igaz nem muszáj!
Ha napok óta késik a mensid akkor bármikor megcsinálhatod, kimutatja.
Létezik ilyen, de a reggeli mindig a legpontosabb a magas hcg szint miatt.
A kérdező hozzászólása: Ha nem a kerdesre akarsz valaszolni inkabb ne is irj semmit:) koszi
A kérdező hozzászólása: a tobbieknek koszonom a segitseget
Bármelyiket megcsinálhatod délután is, de reggel, ébredés után a legmagasabb a a hcg koncentrációja a vizeletben, ha terhes vagy, ezért ebbõl tudod a legkorábban megcsinálni. Ha reggel nincs rá idõd, vagy délután veszed meg a tesztet, a reggeli elsõ vizeletet berakhatod lezárt üvegben a hûtõbe is, és délután tudsz tesztelni belõle.
Clearblue a neve! 2000 ft de a legjobb es barmikor csinalhato
A 300 ft-os is ugyanúgy kimutatja..
A kérdező hozzászólása: koszonom a segitsegeteket
Nekem 4nappal elotte mutatta ki:-)
igen, nekem volt és ráadásul du-i vizeletböl. Igaz elötte nem ittam nem pisiltem kb 3-4 órát.
És milyen tesztet vettetek csajok? nem bírok várni :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!