Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan, a terhességi (36 db)

Létezik olyan, hogy terhesség alatt változik a szülés várható időpontja?

Például, ha valaki 30-ra van kiírva és utána 16-ára változik az időpont, tehát két héttel előbbre tolódik.

Legjobb válasz: Persze,elõbbre is és késõbbre is változhat.

Persze, elõbbre is és késõbbre is változhat.
letezik. ismerosomnek 1 hettel hoztak korabbra a varhato idopontot, 7 honapos terhesen.
A szülés idõpontja sokmindentõl függ. A nagyobb babák általában hamarabb megszületnek, vagy hamarabb császározzák az anyukát. Van aki túlhordja és a kiírt idõpont után szül. Amúgy a hivatalos kiírt dátumot az utolsó mensi elsõ napja alapján számolják ki, ami ugye nem a tényleges fogantatás idõpontja, tehát amiatt is csúszhat a dolog.
Igen, én elõször szeptember 6-ra voltam kiírva. Aztán szeptember 2-re módosították az uh alapján. A legfrissebb idõpontom augusztus 25... És még fogok menni uh-ra :) 28 hkm
Nálam is változni fog. Ugyan is két héttel korábbra vagyok kiírva. Ciklus végén volt a fogantatás, de ezt a védõnõ nem vette még figyelembe. Most másik védõnõnk van õ fogja megváltoztatni.

Szép napot. Létezik olyan, hogy terhesség után eltűnik egy hölgy erogén zónája? Állítólag a szoptatás után érzéketlenek lettek neki.

Én 13 évnyi kapcsolat után kaptam a kedves páromtól, hogy nem lehet felizgatni mellről, mert véleménye szerint....érzéketlen lett mindkettő a terhesség után. Létezhet ilyen? Köszönöm.

Legjobb válasz: szívesen.

szívesen.

Létezik olyan, hogy terhesség alatt van az a cukor vizsgálat és nekem csak a vért vették le és nem kellett innom semiféle cukros folyadékot?

1. gyerekemnél úgy volt,hogy cukororvos adott azt az édesfolyadékot, megittam és egy ora mulva vissza kellett mennem vérvételre

Legjobb válasz: ha nincs a cukros lé és az új vérvétel akkor az nem terhelés.

ha nincs a cukros lé és az új vérvétel akkor az nem terhelés.
7-es, tényleg, kicsit nincs ebben igazad, semmi kötözködés nélkül. Ugyanis ez egy nagyon veszélyes dolog, ha diabéteszes a kismama. És sehogy máshogy nem derül ki, csak ezzel a terheléses cukros lötyis vizsgálattal sajnos! Még a zsömle tejes sem az igazi, mert nekem arra föl sem megy a cukrom, viszont a cukros lötyire magas lett. Épp, hogy nem kell diétáznom, de keveset kell ennem szénhidrátból, cukrot egyáltalán nem és figyelnem itthon az étkezés utáni cukorszintet. Illetve, valószínûleg a 30. hét körül ismétlés lesz. Nem vicc a terhességi diabétesz, nagyon veszélyes a magzatra nézve és máshogy nem derül ki:( Sajnos! Szerintem, senki nincs oda ezért a vizsgálatért, én nem voltam tõle rosszul, de kinek van kedve 2 órát ücsörögni a váróban. Kérdezõ, ez nem volt a kötelezõ vizsgálat, pedig kötelezõen meg kell csinálniuk. Csak az éhgyomridat nézték és az semmire nem elég. Nekem tök alacsony az éhgyomrim, a terheléses mégis magas lett.
Bocsi nem hiper hanem hipoglikémiás lett a baba!
7-es! Sajnos ez azért nem iylen egyszerû. Sok kismamának csak a terehlés mutatja ki. Egyik rokonom ugyanigy kihányta nem birta meginni, nem nézték késöbb. AZtán szülés után a baba hiperglikémiát kapott igy több mint 3 hétig voltak króházban mindketten infúzión. A rokonomnak akkor derült ki hogy nagyon súlyos terhességi cukra lehetett csak nem derült ki. Azt mondták elsülhetett volna ez még rosszabbul is. Most van egy szomszédom neki kiderüt a terhelésnél még van 2 hónapja szülésig de egyszerûen nem tudják levinni a cukrát. Kb 5 féle ételt ehet, a többitõl nagyon magasak az eredményei. Szóval enm rossz dolog ez a terhelés, sajnos sok kismamánál gond van. persze nem jó az a lötty de iható. Idõvel meg is szokható. Aki PCOS mint én is, már úgy issza hogy fel sem tünik.
Na végre, remélem mindenhol bevezetik, hogy feleslegesen nem itatják meg azt a löttyöt. Én kihánytam, és érdekes módon nem kellett újra meginnom, enélkül is meg tudták nézni. Egy napig 3szor meg kellett mérnem magamnak és ennyi.
A kérdező hozzászólása: hát már a 34. hétben vagyok, úgyhogy már tul kellene lennem rajta
Attól is függ hányadik héten mentél a vérvételre, mert van, mikor csak éhgyomri cukrot néznek, késõbb van a terheléses.
ha nem volt se zsömle, se cukros lötty, akkor az csak - elvileg - sima vérvétel volt :)
A kérdező hozzászólása: novérkétol kérdeztem, o azt mondta, hogy ujabban csak akkor kell inni ha a vérvételem rossz lenne
De neked most milyen vérvételre kellett menned?? Mert ha cukorterhelésre, akkor innod kellett volna.
Akkor visszavonom, ezt nem tudtam! De akkor is kitalálhatnának már valami jobb megoldást. :(
elõfordul, de elég ritka
Igen, ha nem várja ki a 2 hetet... (Tudom, hogy vannak 3 napos tesztek is, de azok nem megbízhatóak). További gyakori hiba, hogy vannak olyan tesztek is, melyeken az 1 csík jelenti a pozitív eredményt, míg más teszteken az 1 csík jelzi a negatívat, és a kettõt keverik, mert nem olvassák el a használati útmutatót.
Elõbb utóbb kimutatja. Az szokott lenni a dobozon, hogy az elmaradt menstruáció utáni 3. napon már biztos az eredmény. Na ez igy is van, annál akinek 28 napos a ciklusa, és a 14. nap van peteérése. Ha késõbb van peteérés, akkor késõbb fog pozitivat mutatni . 2 hétnek kell eltelnie kb a peteéréstõl számitva. Másik lehetõség , hogy nem megfelelõen hazsnálod a tesztet (nem tartod elég ideig a vizeletbe, nem szivv fel eleget például. Hamradik, hogy selejtes a teszt .Ritka de ilyen is van.

Létezik, hogy valaki menstruál a terhessége alatt igaz? Annyi féle választ olvastam már, kérem, hogy valaki olyan írjon, aki tényleg tudja, hogy ez hogy van.

Körülbelül egy hónapja együtt voltam a barátommal,kiszakadt a gumi,és ez sajnos pont a végén, de azt mondta,hogy kihúzta id?ben,stbstb,nem lehet baj. Rendben ,annyira nem aggódtam,viszont a menstruációmnak 2 napja kellett volna megjönnie,hát mondhatom szörny? két napom volt,halálra idegeskedtem magam. Viszont ma délután megjött,és el?tte már görcsölt a hasam,minden ahogy szokott.Viszont nekem egy napot sem szokott késni a mezeszem ,nemhogy kett?t,de mindenkit?l azt hallom,hogy normális,nem vagyok terhes stb.

Legjobb válasz: Létezik, igen. Figyelj, ha ennyire ideges vagy, uzsgyi a patika, holnap reggeli pisibõl teszt! :)

Létezik, igen. Figyelj, ha ennyire ideges vagy, uzsgyi a patika, holnap reggeli pisibõl teszt! :)
A mensidre ne alapozz. Mert igen, sok estben teljesen kimarad, de vannak esetek amikor nem. Van h az elsõ 3-4 hónapban is van mesi (kevesbb és rövidebb ideig); de személyes ismerettségembõl tudok olyant, akinek 9 hónapig végig megvolt! Ez nagyon extrém, szerintem 1millió terhességbõl van 1 ilyen, de ez is létezõ jelenség. Dokik nem tudtak mit felelni rá, miért van, baba egészségesen fejlõdött végig. Szóval egyet írok: tesztelj mindenképpen!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, szerintem tényleg tesztelek egyet, és remélem akkor végleg megnyugodhatok.
A kérdező hozzászólása: És egy utolsó kérdés: Mennyi az esélye, hogy mégis terhes vagyok ? Csak úgy kb, hogy mennyire legyek ideges.. Lehet paranoiás vagyok, de sokkal jobb félni, mint megijedni.
Anyukámnak 4 hónapig meg volt, pedig terhes volt.

Létezik olyan teszt, ami menstruáció előtti héten is kimutatja már a terhességet?

Legjobb válasz: Elvileg minden teszt már a beágyazódástól számított harmadik naptól kimutatja a terhességet. Tehát már a menstruáció elõtt is. De az a tuti, hogy a kimaradás után csinálod meg! Sok sikert! :)

Elvileg minden teszt már a beágyazódástól számított harmadik naptól kimutatja a terhességet. Tehát már a menstruáció elõtt is. De az a tuti, hogy a kimaradás után csinálod meg! Sok sikert! :)

Létezik e olyan dolog a nőknél, hogy még valójában nem bizonyos a terhességük de ők érzik magukon (női/anyai megérzés), hogy kismamák?

Legjobb válasz: Igen nálam is így volt:) Negatív teszt stb...de nekem olyan erõsen jött az érzés,hogy tuti baba:))5 éves a gyerekem:)) Szóval van!

Igen nálam is így volt:) Negatív teszt stb...de nekem olyan erõsen jött az érzés, hogy tuti baba:) )5 éves a gyerekem:) ) Szóval van!

Létezik olyan, h a terhesség alatt menstruál el nő?

Ha valaki menstruál az 100%osan jelenti azt h nem terhes v esély van pocaklakóra? Félreértés ne essék, nem akarok gyereket, de a napokban sok jel terhességre utalt, bár mindig védekeztünk de a párom rámkiabálta h mivan ha az előző pasimtól.. 1 hónapja vagyunk együtt és mindig figyeltem szóval esélytelen de h megnyugtassam megkérdezem itt.. második napja menstruálok akkor mi a helyzet? 21/L

Legjobb válasz: Igen elõfordulhat,de nagyon ritkán. És akkor nem is olyan minõségû és mennyiségû a vérzés. Vegyél egy tesztet és csináld meg a párod elõtt. (de elgondolkodtató,hogy ennyire bizalmatlan már most a kapcsolat elején. )

Igen elõfordulhat, de nagyon ritkán. És akkor nem is olyan minõségû és mennyiségû a vérzés. Vegyél egy tesztet és csináld meg a párod elõtt. (de elgondolkodtató, hogy ennyire bizalmatlan már most a kapcsolat elején. )
"rámkiabálta" Gondolom nem szépen, nyugodtan mondta neki, hanem veszekedtek emiatt. De mindegy, mert szerintem nem terhes, ha rendesen megjött neki.
"bár mindig védekeztünk de a párom rámkiabálta h mivan ha az elõzõ pasimtól.." "Miért ez nem a bizalmatlanság jele?" Nem, ez nem a bizalmatlanság jele. Tisztában vagy a fogalmával? Eltekintek a kioktató stílusodtól, ha felfogod hogy ez nem az. Ha tisztában van azzal, hogy tõle nem lehet gyerek, mert mindig védekeztek, akkor nyilván "elõzõtõl". Csak feltevésnek szánta nyilván, hogy: /mi van ha?/. Teljesen érthetõ szerintem.
Szia.Szerintem nem vagy állapotos.Azota már volt ahogy írod rendesen menzeszed.Ami a tuneteket illeti sok másra is utalhatnak ilyen tunetek.
létezik ilyen de azért ez nem átlagos
A kérdezõnek szerintem volt annyi esze, hogy nem megy bele úgy egy kapcsolatba, hogy terhes lenne az elõzõ pasijától. Kedves kérdezõ, ha normális a menzeszed akkor nem vagy, de megnyugtatásként elmehetsz orvoshoz vérvételre, ott biztosan kiderül, ha az vagy!
"bár mindig védekeztünk de a párom rámkiabálta h mivan ha az elõzõ pasimtól.." Miért ez nem a bizalmatlanság jele?
Miben bizalmatlan? Abban, hogy fél, hogy netalántán terhes? Ez igen, nagy bizalmatlanságra utal. Gratulálok. El vagytok tévedve...
A kérdező hozzászólása: hányás, hangulatingadozás, mellfájdalom... de sztem nem vagyok terhes! rendszeres és normális a menzeszem
Azt mondják, hogyha rendesen van vérzés, akkor nem igen van baba, ha baba van a dologban akkor gyengébb a vérzés és rövidebb ideig tart, vagy egyáltalán nincs. De tamponnal tudsz csinálni tesztet, bár szerintem nem vagy terhes. Meggondolandó, hogyha a párod már most bizalmatlan, mi lesz késõbb?! Milyen terhességre utaló jeleid vannak?
A kérdező hozzászólása: hát én betétet használok szal... de am mivel én biztos vagyok h nem vagyok terhes ezért sztem ráér addig míg abba nem marad a vérzés, nem?!
Tampon+teszt?
Elsõ vagyok. Ha ugyanolyan a menzeszed akkor nem hiszem, hogy terhes lenél. Tesz van már olyan 800 Ft-tól.
A kérdező hozzászólása: igen volt is kisebb vitánk de hát mittudok tenni.. viszont véres pisivel nem tesztelnék szívesen és elég erõs a vérzésem, mint általában.. am drága egy ilyen teszt? még jöhetnek vélemények és köszi :)
A kérdező hozzászólása: nem vagyok terhes ;) orvos is megmondta, a hányás azért van mert elkaptam vmi vírust ami amúgyis átment az egész családon, szerdáig jobban leszek azt mondta köszi a válaszokat és miattam ne veszekedjetek itt :) értelmetlen :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!