Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan, a szülési (21 db)

Létezik olyan, h szüléskor kiesik a méh is?

hallottam 1 ilyen rémtörténetet, de nagyon remélem, nemigaz O.o meg olyat is hallottam, h megsüllyedhet szülés után a méh, és kieshet

Legjobb válasz: Na jó, az elsõ hülyeséget írt. Köze nincs ahhoz, hogy mikor kelsz fel a házimunkához. Nyugodtan keress rá a neten, hogy méhsüllyedés. Amúgy én is paráztam, mert azzal rémisztgettek, hogy mivel nagy volt az elsõ babám (4760 gramm), a második után így, fogok járni. Megkérdeztem a dokimat. Õszerinte ez elsõsorban genetikai, úgy mint a terhességi csíkok is. Az õ praxisában 40 év alatt egy méhkifordulás volt szülés közben, és 4-5 méhsüllyedés fordult elõ. Nyugodtan kérdezz rá te is a védõnõnél, vagy a nõgyógyászodnál. NEkem semmi bajom, pedig 3 gyermeket szültem 4,5 kiló felett, és rögtön mikor hazaértem, nem volt segítségem, mert nagyik messze laknak, férjem meg dolgozott. Anyukám 5 gyermeket szült, és neki sem volt ilyen gondja, pedig az egyik nõvérem 5300 grammal született :-D

Na jó, az elsõ hülyeséget írt. Köze nincs ahhoz, hogy mikor kelsz fel a házimunkához. Nyugodtan keress rá a neten, hogy méhsüllyedés. Amúgy én is paráztam, mert azzal rémisztgettek, hogy mivel nagy volt az elsõ babám (4760 gramm), a második után így, fogok járni. Megkérdeztem a dokimat. Õszerinte ez elsõsorban genetikai, úgy mint a terhességi csíkok is. Az õ praxisában 40 év alatt egy méhkifordulás volt szülés közben, és 4-5 méhsüllyedés fordult elõ. Nyugodtan kérdezz rá te is a védõnõnél, vagy a nõgyógyászodnál. NEkem semmi bajom, pedig 3 gyermeket szültem 4, 5 kiló felett, és rögtön mikor hazaértem, nem volt segítségem, mert nagyik messze laknak, férjem meg dolgozott. Anyukám 5 gyermeket szült, és neki sem volt ilyen gondja, pedig az egyik nõvérem 5300 grammal született :-D
Ha nem fekszi ki a szülés után a javasolt 6 hetet az anyuka, akkor a méh tartóizmai megnyúlhatnak, és a méh elõre esik, de ki nem eshet akkor sem. Régen a szegényebb parasztasszonyok a szülés után azonnal felkeltek, és végezték a házimunkát. Idõsebb korban sokan kerültek kórházba, mert a méhük elõreesett a hüvelybe. Ezért ajánlatos szülés után legalább 4 hetet feküdni, és csak keveset fennt lenni. Csak a babát ellátni, a házimunkát a mamára vagy a férjre bízni.
Én olvastam régebben ilyesmit, de köze nem nagyon van a szüléshez. Van olyan hogy a méh megsüllyed, de én úgy tudom ez idõskori probléma, és nem érint mindenkit, alkati kérdés. A szüléshez meg azért nincs köze, mert olyan nõknél is elõfordul, akik sosem szültek. A szülés után minél elõbb összeszeded magad, annál elõbb regenerálódsz. A hasizom nyúlik meg terhesség alatt, és minél többet erõlteted szülés után, annál elõbb erõsödik meg. Ez azért fontos, mert a szerveinket a hasfal tartja a helyén. Persze nem felüléseket kell végezni a szülés után mindjárt, elég ha pl öt percet ülsz, vagy három métert sétálsz.
Az tényleg nagy hülyeség, hogy 6 hétig feküdni kell szülés után, házaséletet nem szabad ilyenkor élni, de azt sem azért, mert kiesik, megsüllyed a méh! Nagyon sok anyukának semmi segítsége nincs szülés után, muszáj fent lenniük, de szerintem ha van akkor sem fognak feküdni!
Hát pedig elõfordulhat! Az én méhem is teljesen elõreesett a 4.szülés után! S csak a mûtét rá a megoldás! Sajnos, hogy gátvédelemmel szültem, az nagymértékben elõsegítette!
Nekem szülés után a 7.héten süllyedt meg a méhem(4kg-os kiscsaj). Genetika, nagy mértékben, befolyásolja szülés folyamata, idõtartama, a baba nagysága. És bár nem tudom, hogy igaz e, de sokban hozzájárul, hogyha az orvos könyököl a hasadban, hogy segítsen kinyomni a babát, ez is vezethet a szalagok megnyúlásához. Én így jártam, remélem javulni fog a helyzet. Intimtorna, késõbb gyógyszer, esetleg mûtét. szerencsére nem jár semmi fájdalommal és más tünettel sem.
Off: És hogy jöttetek rá, hogy méh süllyedésetek van?
10:35 ös vagyok én épp a gátsebemet néztem tükörrel, amikor láttam, hogy van ott valami aminek nem kellene ott lennie.
22:44-es vagyok az anyósomat pont ezért kellett megmûteni.

Letezik olyan h szules utan eltunik a mehszajseb?

Legjobb válasz: Eltünik? Inkább jobban kijön.

Eltünik? Inkább jobban kijön.
Szia! Márciusban szültem, októberben mütöttek méhszájsebbel. Nem tünik el a seb szülés után azt inkább tanácsosabb orvosilag kezeltetni mielött problémásabb lenne.
Kizárt, hogy magától eltûnjön. Még kezeléssel is nehezen...
Nem kell fájnia, sima nõgyógyászati vizsgálat.
Nem hülyeség, hogy eltûnik. Ez attól függ mennyire volt súlyos. Mert a terhesség hormonváltozásokkal jár, és attól elmúlhat. Nekem volt, lefagyasztották. De állítólag még látszott a helye. Szülés után viszont nyoma sem volt.
Nekem meg pont fordítva van. Október végén szültem (2. baba), a terhesség alatt nem volt méhszájsebem, a szülés után összevarrták a méhszájat, a héten voltam 6 hetes kontrollon és mondta a doki, hogy majd leégeti. 3 hónap után kell mennem kenetvételre és akkor megmondja majd, hogy mikor égeti le. :(:( A 6 hetes egyébként nem fájt, legalábbis nekem nem, mondjuk én gátvédelemmel szültem. Azt hozzá kell tennem, hogy az elsõ terhességemnél végig mondta a doki, hogy méhszájsebem van szülés után megplasztikázta rá egy év múlva meg is mûtötte :( Azóta tampont sem használtam sosem, mert állítólag attól is kijöhet újra.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat! Azert kerdeztem, mert a szuleszno mondta, hogy nem latott semmi rendelleneset a mehszajon szuleskor, a terhesseg elejen mondtak hogy van mehszajsebem, de sosem verzett, p2 volt a rakszures eredmenye is. Meg nem erkezett el a 6 hetes kontrol, majd csak januarban, akkor rakerdezek...tenyleg , az faj?

Létezik olyan, hogy a szülési fájdalom kibírhatatlan? Mennyire erős érzés?

Legjobb válasz: szia! szerintem olyan nincs hogy kibírhatatlan fájdalom! én is nagyon féltem az egész szüléstõl(elsõ szülésem) de már mikor benne vagy erre már nem is gondolsz hanem arra hogy a kezedben legyen végre a baba! hidd el ezt túl lehet élni!olyan érzés mint amikor megjön és görcsölsz erõssen!csak 3 percenként vagy 5!mindenki más én nekem nem volt olyan nagy fájásaim csak a végén volt már nehezebb mert fáradt is voltam de elég szépen megszültem egy 10 óra alatt!! volt olyan is aki 1 óra alatt szült meg! szóval mindenki más!! remélem könnyû szülésed lesz sok sikert grat a babához!!

szia! szerintem olyan nincs hogy kibírhatatlan fájdalom! én is nagyon féltem az egész szüléstõl(elsõ szülésem) de már mikor benne vagy erre már nem is gondolsz hanem arra hogy a kezedben legyen végre a baba! hidd el ezt túl lehet élni!olyan érzés mint amikor megjön és görcsölsz erõssen!csak 3 percenként vagy 5!mindenki más én nekem nem volt olyan nagy fájásaim csak a végén volt már nehezebb mert fáradt is voltam de elég szépen megszültem egy 10 óra alatt!! volt olyan is aki 1 óra alatt szült meg! szóval mindenki más!! remélem könnyû szülésed lesz sok sikert grat a babához!!
Nekem is gyönyörû emlék a szülés, de én emlékszem a gondolatra, amikor igenis az futott át az agyamon közben, hogy én ezt nem bírom tovább. Emlékszem, hogy volt ilyen gondolatom, de arra is, hogy hogy rögtön utána arra gondoltam, hogy a babámért bírni kell. És bírtam. Nagyon fájt, emlékszem erre is. De mindezzel együtt életem legszebb élménye, amit nagyon szeretnék még legalább egyszer átélni.
Csak megnyugtatni tudlak! Nekem azt mondta egy szülésznõ a szülésfelkészítõn, hogy minkenki készüljön a "pokol kínjaira", és akkor kellemesen fog csalódni. Hát az én elveimmel eleve ellenkezik, hogy a pokol kínjaként gondoljak a szülésre, de azért igyekeztem a legnagyobb fájdalomra készülni. És kellemesen csalódtam. Persze, nagyon fáj, de nem elviselhetetlen. Végig arra gondoltam, hogy minden fájással közelebb kerülünk a TALÁLKOZÁSHOZ. Hidd el, a pozitív gondolkodás, a baba meglátásának vágya rengeteget segít a fájdalom elviselésében. Végül 6, 5 óra alatt lett meg a babám. Nyugodtan állíthatom, hogy EGYSZER SEM ÉREZTEM AZT, HOGY MÁR NEM BÍROM ELVISELNI A FÁJDALMAT!!! Hihetetlen nagy élmény a szülés, szerintem a legnagyobb és legszebb, dolog egy nõ életében! Így készülj rá Te is, meglátod, minden rendben lesz! Ügyes legyél, és nagyon szép szülést kívánok!
Nekem elsõ szûlésem volt 4 hónapja azt sem tudtam mi az azt monndták hogy nagyon fáj de nem mikor vajudtam az fájt de a szûlés egy kicsit sem és egy nagyon gyönyörû és egészséges kislányom lett 3410 grammal és 55 cm-el! Ne félj! Sok szerencsét!
Minden ember mas. Ha erosen foglalkoztat ez a kerdes, valoszinuleg felsz a fajdalomtol, mint en (:) ) Szerencsere mar adottak a lehetosegek arra, h csillapitsak a fajdalmat, az EDA kifejezetten erre van. Lehet, h nyul vagyok, de en kerni fogom. :)
Helló csajok. Az jó.ha mindenki nyugtatgat, de nem szabad elfelejteni, hagy valóban vannak esetek, amikor a szülés halálos is lehet.Mint a baba mint az édesanya számára.Én 23 órát vajúdtam és a babám egy fél cm-sem tudott lejönni egy halvány nyöszörgést sem eresztettem el, de már nem kellett volna sok ahhoz, hogy teljesen elveszítsem a fejem.Szerencsére császároztak.Akkor derült ki, hogy rettenetes vége lett volna, ha a természet nem szól közbe.De 100 évvel ezelõtt nem éltük volna túl.
Szioka ! Amikor terhes voltam en is szinte vegig ezen izgultam , mivel az elso babat vartam nem tudtam milyen erzes ez az egesz , de amikor felfekudtem a szuloagyra , kertem a gerincembe erzestelenito inekciot . ( En ugy gondolom hasznos , nekem legalabbis enyhitette a fajdalmat. ) Mindvegig csukva volt a szemem , de amikor megszuletett a kisfiam mellem tettek es csak nezett ram a hatalmas szemeivel , konny csordult ki a szemem es arra gondoltam mit nekem egy kis fajdalom az eletemet adnam oerte . Majd meglatod te is igy fogsz erezni . Minden jot kivanok neked , sok oromet az eletbe !
Szerintem sem elviselhetetlen/kibírhatatlan a szülés..sõt, ha annyira fáj, akkor miéer vállalkozunk sokan akár 3-4 gyermek megszülésére is?Mert nem a fájdalom a fontos.Sok helyen nagyon érzéstelenítenek. Amúgy minden fejben dõl el.Ha félsz a fájdalomtól, és rettegsz közben hogy mikor jön a következõ, akkor szinte biztos, hogy nem fogod természetes úton megszülni a kicsit.DE ha arra gondolsz közben, hogy már csak néhány fájás választ el életed legnagyobb csodájától, akkor sokkal könnyebben fog menni, és nem is fogod annyira érezni a fájdalmat. És hogy mennyire az agyon múlik?Az egyik ismerõsöm mesélt arról, hogy mire képes az ember, ha kiüríted a tudatodat, és nem gondolsz semmire.Õ egy hegtetoválást csináltatott.De volt egy lány, aki elsõre egy egész hátas sast csináltatott nyúzással.Nem ájult el, kibírta, csak mert ki tudta üríteni a tudatát...
A kérdező hozzászólása: Csajok, mindenkinek köszönöm a választ és megfogadom a tanácsaitokat! Sokat segítettetek :)
Biztos létezik olyan, hiszen haltak már meg nõk a szülésbe.Akkor nem lehet valami kellemes, ha bele is lehet halni, meg elájulnak a fájdalomtól

Szerintetek létezik olyan nő aki úgy szült természetes módon hogy a szűzhártyája megvolt szülésig?

Pl úgy ejtettek teherbe hogy a hüvely bemenetéhez tette a férfi és beleélvezett, belespriccelt. Vagy spermás ujjal ujjazta(ahogy ezt gykn-is szokták)

Legjobb válasz: létezik ilyen van olyan, akinek rugalmas a dolog, így nem szakadt át szexnél... gondolom nem erõltették túl sokat a dolgot, mert azért mindennek van határa de szüléskor tuti átszakad:D van akinek meg már a sporttól...

létezik ilyen van olyan, akinek rugalmas a dolog, így nem szakadt át szexnél... gondolom nem erõltették túl sokat a dolgot, mert azért mindennek van határa de szüléskor tuti átszakad:D van akinek meg már a sporttól...
1) Szûz Mária 1/a) Akire azt mondják, mikor meglátják, hogy Szûz Mária...
Biztos vagyok benne, hogy volt már példa ilyenre a történelemben. És nem, nem vagy nemcsak Szûz Máriára gondolok, hanem az egyszerû, halandó emberek között is. Mondjuk nem lehet egyszerû rögtön egy kisbabányira kitágulni úgy, hogy elõtte pénisz sem volt benne soha, de ez is egészen biztosan megoldható.
3as, ha belegondolsz az õsember is úgy tolta, elvégre õk soha nem védekeztek... ráadásul tették mind 15 éves körül:D valószínûleg nem egy felüdülés, de túlélhetõ:)

Létezik olyan egyedi eset, hogy a szülést megelőzően fura, nem szokványos (nagy könyvben megírt) tünetek is jelentkeznek?

Ilyenre gondolok: furcs zsibbadószer? lábfájás (mint az influenzás végtagfájdalom), vagy egyéb nem odaill? tünet.

Legjobb válasz: Létezik bizony! A zsibbadás a nagykönyvben is meg van írva, bár nem mindenkinél! Nekem a hasamon a bõr kezdett el olyan minõségben viszketni, hogy már kibírhatatlan volt. Kis hólyagocskák is kijöttek, szóval már nem is bántam hogy szültem!:D Kitartást, és könnyû, gyors szülést!

Létezik bizony! A zsibbadás a nagykönyvben is meg van írva, bár nem mindenkinél! Nekem a hasamon a bõr kezdett el olyan minõségben viszketni, hogy már kibírhatatlan volt. Kis hólyagocskák is kijöttek, szóval már nem is bántam hogy szültem!:D Kitartást, és könnyû, gyors szülést!

Létezik olyan teafű, ami picikét segít a szülés megindulásában is, vagy csak ilyen szülést könnyítő teák ismertek, mint pl málnalevél?

Úgy értem a mélénalevél segíti a megindult szülésnél a méhnyak felpuhulását, meg a palástfű is hasonlókra jó, de nem indítja meg a szülést. Olyan teafű nem létezik, ami legalább picit segít a megindulásban?

Legjobb válasz: Létezik egy ún. fahéjas bábatea, ami állítólag eléggé nagy százalékban segít, viszont csak akkor szabad vele próbálkozni, ha már biztosan elég érett a kisbaba, tehát tutira itt lenne az ideje a kibújásának. 1 darab fahéjat, 10 szem szegfûszeget és egy kis gyömbérgyökeret 10 percig fõzöl, majd forró vízzel leöntöd a vasfûteát (verbéna officialis). Végül a kettõt összeöntöd. (1 liter legyen az egész). Langyosra hûtve kell kortyolgatni a nap folyamán (szóval nem egyszerre meginni).

Létezik egy ún. fahéjas bábatea, ami állítólag eléggé nagy százalékban segít, viszont csak akkor szabad vele próbálkozni, ha már biztosan elég érett a kisbaba, tehát tutira itt lenne az ideje a kibújásának. 1 darab fahéjat, 10 szem szegfûszeget és egy kis gyömbérgyökeret 10 percig fõzöl, majd forró vízzel leöntöd a vasfûteát (verbéna officialis). Végül a kettõt összeöntöd. (1 liter legyen az egész). Langyosra hûtve kell kortyolgatni a nap folyamán (szóval nem egyszerre meginni).

Létezik olyan, hogy a szülés után kb.2 cm-rel lejjebb került a húgycsõnyílásom? Ez okozhatja, hogy a szülés óta vizeletinkontinenciával küzdök?

Egyszerûen nem akarom elhinni, hogy ilyen van, de van, mert a saját szememmel látom és a férjem is megerõsített benne. Ezt hogy lehet elmondani egy orvosnak? Komplett idiótának fog tartani? Van valaki, aki esetleg így járt?

Legjobb válasz: Mennyi ideje szültél? Nekem a második szülés után úgy megváltozott a húgycsõ helyzete, hogy ha rendesen ültem a wc-n, akkor kipisiltem a karima fölött elõre. :( Meg kellett szoknom, hogy (éjjel fél álomban is) elõre dõlve pisilek, mert akkor találok csak bele rendesen. A harmadik szülésem után ez visszarendezõdött. Én akkor hülyére faggattam az orvost, de annyit mondott, hogy "van ilyen", és amúgy minden rendben, együtt kell vele élni. (Fél évembe telt, mire már félálomban sem ment mellé...) Az inkontinencia egy darabig okés lehet, amint tudsz, kezdd el az intim tornát, és akkor újra megerõsödnek az izmok odalent.

Mennyi ideje szültél? Nekem a második szülés után úgy megváltozott a húgycsõ helyzete, hogy ha rendesen ültem a wc-n, akkor kipisiltem a karima fölött elõre. :( Meg kellett szoknom, hogy (éjjel fél álomban is) elõre dõlve pisilek, mert akkor találok csak bele rendesen. A harmadik szülésem után ez visszarendezõdött. Én akkor hülyére faggattam az orvost, de annyit mondott, hogy "van ilyen", és amúgy minden rendben, együtt kell vele élni. (Fél évembe telt, mire már félálomban sem ment mellé...) Az inkontinencia egy darabig okés lehet, amint tudsz, kezdd el az intim tornát, és akkor újra megerõsödnek az izmok odalent.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Úgy megnyugtatott, hogy nem én vagyok az egyedüli, aki így járt. Persze sajnálom, ami veled történt, de azt hittem, hogy egyedül én vagyok ilyen fura. 6 hete szültem, a héten megyek kontrollra. Intimtornázok, már a terhességem elõtt is csináltam és a terhességem alatt is végig, illetve a szülés utáni 2. napon neki álltam, szakképzett gyógytornász segítségével, mégis itt vagyok ezzel a gonddal.
Hú, szerintem akkor legyél türelemmel, ez még változni fog! A 6 hét nagyon kevés idõ. És az inkontinenciánál sem mindegy, hogy mennyire, köhögésre/tüsszentésre pisi nekem hosszú ideig elõfordult, ha épp tele volt a hólyag, de aztán szépen elmúlt, pedig most a harmadik szülés után nem tornáztam semmit. És gratulálok a picihez!
Van. 43 hónapig tartott, mire rendbe jöttem, a dokim szerint a babám lába sértette meg a húgyhólyagom kifelé jövet. Urológián kiröhögtek. Intimtornáztam, az segített.
mármint 4 hónapig :) ))

Létezik olyan hogy meg szűnik a táppénz jogosultságom? Mosat még két hónap lenne a szülésig és azt mondta a házi orvosom hogy meg szűnik még egy hónapig kapok táppénzt

Legjobb válasz: Szia! Alapvetõen két dolog miatt szûnhet meg a táppénz: 1.) valamiért fizetést kapsz, vagyis nem vagy keresõképtelen 2.) nem áll fenn a "betegség" +1 megszûnik a munkáltató, bár ekkor átváltozik passzív táppénzzé, aminek van idõbeli határa és az 45 nap. Szerintem a dokid arra gondolt, hogy a szülés elõtt 28 nappal menj el tgyás-ra, de ez azért hülyeség, mert attól még jogosult vagy táppénzre, max. csak nem veszed igénybe. És a tgyás-ra sem kötelezõ a szülés elõtt 28 nappal elmenni, táppénzen lehetsz a szülés napjáig is akár. Én csak ezekre tudok gondolni.

Szia! Alapvetõen két dolog miatt szûnhet meg a táppénz: 1.) valamiért fizetést kapsz, vagyis nem vagy keresõképtelen 2.) nem áll fenn a "betegség" +1 megszûnik a munkáltató, bár ekkor átváltozik passzív táppénzzé, aminek van idõbeli határa és az 45 nap. Szerintem a dokid arra gondolt, hogy a szülés elõtt 28 nappal menj el tgyás-ra, de ez azért hülyeség, mert attól még jogosult vagy táppénzre, max. csak nem veszed igénybe. És a tgyás-ra sem kötelezõ a szülés elõtt 28 nappal elmenni, táppénzen lehetsz a szülés napjáig is akár. Én csak ezekre tudok gondolni.
Szia! Nem tudom mióta vagy táppénzen, de úgy tudom, max. 1 évig jár a táppénz. Lehet, hogy ez jár le neked, bár nem tudom ezt mennyire figyeli egy orvos... Hirtelen ezt találtam, itt elég részletesen leírják: http://www.harmonet.hu/cikk.php?rovat=253&alrovat=254&cikkid..
Szia! A táppénzjogosultság akkoris megszûnhet, ha elõtte kevesebbet dolgoztál, mint amennyi idõre táppénzre mentél volna. Ha pl. 180 napot melóztál, 180 nap tp jár... De, ha még 2 hónapod van a szülésig, és csak 1 hónap tp jár neked, utána megkezdheted a tgyást/szülési szabit. De a doki honnan tudja, meddig jár neked a tp? Ezt a munkáltató szokta figyelni, és õ figyelmeztet téged és dokit is.
Nekem csak a szülés elõtti éjszakán volt néhány jósló, korábban semmi.
Szia. Nekem egyáltalán nem voltak jósló fájásaim. A kiírt napon hajnalba elkezdett szivárogni a magzatvíz, bent a kórházban rögtön 2, 5-3 perces fájások voltak de csak enyhe mensi szerûek, aztán egyre erõsebbek lettek.
Nekem se volt josló, a kiirt nap elötti éjjelen 5 perces fájásokkal kezdõdött.Semmi elõjele nem volt, hogy szülni fogok
Szia Nekem sem voltak jósló fájásaim, pedig 13 nappal hordtam túl a kisfiamat, és semmi fájásom nem volt.
Én azt se tudom, mi a jósló. Sõt, normális fájásaim se voltak, miután hajnalban elment a vizem. Úgy kellett másnap oxitocinnal indítani.
Szia! Én sem tudom, hogy mi az, hogy jósló fájás...sõt, azt sem tudom, hogy mit is jelent egy igazi fájás. Egyikben sem volt részem. Sehogy sem tudtak egy pici fájást sem csinálni, így mindkét babám császáros.
Alig volt pár keményedésem, jóslóm egyáltalán nem. Mégis megszültem :) Fájásokkal indult a szülésem, egybõl felismertem, és tudtam, mikor kell indulni. Elég egyértelmû volt.
Szia! Én se éreztem még semmit, kivéve ha agyonhajtom magam, akkor szúrkál a hasam, de azok szerintem nem jóslók...már én is várnám, hogy kb tudja mire kell készülni, de nem jön semmi...:-( Minden jót! 38h.km.
Nekem sem volt jóslófájásom. Egyszer csak elfolyt a magzatvíz és jöttek a fájások.

Létezik olyan, hogy a baba fejjel befordul, és a szülés előtt valamiért megfordul?

Mert a 26. hét óra fejvég? a fekvése, viszont ma kb. 2 órán keresztül mocorgott úgy, hogy nagyon fájt, szinte majd kiugrott az oldalamon.

Legjobb válasz: Még bõven van helye és ideje a forgolódásra.A szülés elõtt is megfordulhat fejvégûbõl farvégûbe,kivéve ha már be van ékelõdve a feje a medencédbe,amit az UH-n látni is lehet.

Még bõven van helye és ideje a forgolódásra.A szülés elõtt is megfordulhat fejvégûbõl farvégûbe, kivéve ha már be van ékelõdve a feje a medencédbe, amit az UH-n látni is lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!