Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan, a (2920 db)

Létezik olyan a Western Unionnál, hogy magyarországon belüli utalás? Győrből-Budapestre? Ha létezik kb. mennyibe kerülhet a felrakás?

Legjobb válasz: Létezik így is, a feladás díja összeg függõ. http://www.intercash.hu/index.php?option=com_content&view=ar..

Létezik így is, a feladás díja összeg függõ. http://www.intercash.hu/index.php?option=com_content&view=ar..
Igen létezik. De postán is feladhatod "táviratilag" pár százalékért néhány órán belül eljuttatják a címre.

Létezik olyan a mávnak hogy Késés Generátor?

Reggelente van mikor hirtelen késik minden vonat, vajon ez a szerkezet a hibás érte?

Legjobb válasz: szerintem létezik, 100% a máv bekapcsolja reggelente a késés generátort, és az kisorsol(generál) egy késést minden induló/érkezõ vonat számára.

szerintem létezik, 100% a máv bekapcsolja reggelente a késés generátort, és az kisorsol(generál) egy késést minden induló/érkezõ vonat számára.
Van, csak õk menerend álnévvel illetik. Igazából jól meg lehet figyelni, hogy a máv attól el nem tér, hiába van tele a vonat, olyat hogy arra plusz kocsit rakjanak... Ugyanígy mennek 10 kocsival tök üres vonatok is. Szóval ragaszkodnak hozzá, és elég, ha csak 1 késik, mert a szembejövõ akkor is megvárja, és annak a szembejövõje is stb. így terjed a késés járvány.
nézd a jó oldalát a dolognak, az átkosban úgy voltak megcsinálva a menetrendek, hogy beleszámították a késést is (fõleg a balatoni vonalon). aztán ha véletlenül nem késett, akkor meg leshettél a vonat után, mert jóval elöbb elmet, mint ahogy azt a menetrend írta. persze az lenne a jó, ha minden idõben jönne-menne, de hát ez itt inkább balkán, mint európa...
Valamikor úgy 15 évvel ezelõtt én is forgalmi szolgálattevõ voltam. Éjszakai szolgálatban általában 2 óra után minden elcsendesedett, és én lefeküdtem egyet hunyni az asztalra. Amikor már az elsõ vonat régóta állt a bejáratnál, akkor az idegesebb utasok elkezdték rugdosni a forgalmi iroda ajtaját, amire én felébredtem és elkezdtem keltegetni a két baktert is! Ha én voltam szoliban, akkor a 4:20-as vonat rendszeresen 4:35-kor indult el! :D
A gondot a MÁV-nál ( a rövidítés feloldása: Megint Állunk Vazze) az okozza, h menetrendváltáskor megtervezik a menetrnedet majd pedig pár hónap alatt telepakolják a pályát lassújelekkel ( sebességkorlátozás), emiatt az amúgy is cipõkanalas menetidõ nem tartható. Van olyan vonal, ahol pedig még lassújelek nélkül is túltertek pl. 120a (Budapest-Szolnok). Reggel sok zónázó meg szeméyl meg gyors megy, a pálya kapacitása ehhez kevés, erre jön még sok IC gyors ( nemzetköziek is) meg tehervonatok, a Keleti túlterhelõdik, ezért soskzor perceket állnak a bejáratnál mert nem tudják fogadni. A pálya viszont folyamatoan romlik fõleg Nagykátától lefelé, mert már régóta nem volt felújítva.
Én láttam egyszer hogy plusz kocsit raktak egy péntek délutáni BP-Nagykanizsa vonatra Székesfehérváron (nyár volt), mivel úgy teli volt hogy vagy 80 ember szaladgált fel-le a peronon, mert nem fértek fel a vonatra. Mikor fel akartak szállni, fentrõl tolták visszafelé õket, hogy "...itt már nincs több hely".

Létezik olyan a fodrászatban, amivel behullámosítathatom a hajamat? És most nem a hajcsavarókra, meg a kulmázásra gondolok.

Arra lennék kíváncsi, hogy mivel lehet hullámosítani a hajamat. Létezik olyan, hogy tartós, amit a nénikék csináltatnak maguknak. De van olyan is, hogy csak hullámokat raknak bele, és nem göndör fürtöket. Egyenes, hosszú, sötétbarna hajam van és szeretnék, hogy kicsit hullámos legyen, de ne csak akkor ha éppen hajmosás után felcsavarom, vagy akár bekulmázom.

Legjobb válasz: Én beszoktam fonni mikor még vizes. :) Fodrászatnál pedig létezik a dauer.

Én beszoktam fonni mikor még vizes. :) Fodrászatnál pedig létezik a dauer.
Neked a dauer vagy a haedlinesra lesz szerintem szükséged, és mondd a fodrásznak, hogy nagy csavaróra tegye, mert nem szeretnéd, hogy összeugorjon, hanem csak szép hullámos legyen.
van tartós hajgöndörítés! egy fodrászat honlapján olvastam :) nekem tartósan egyenesítve van :) ) nézz szét :) remélem segíettem :)
segítettem*
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget :)


Létezik olyan a valóságban is hogy az első szerelem "örökké" tart?

Legjobb válasz: Én is hittem ebben... aztán felnõttem.

Én is hittem ebben... aztán felnõttem.
nem
LEHET, de nem csak szerelem van hanem minden stimmel... én hiszek benne :)
Nagyapám az egyetlen akirõl úgy tudom, hogy nagyanyám volt az elsõ szerelme. Tavaly volt az 50. évfodulójuk. Szóval elvileg lehetséges, de amolyan millióból 1-2 pár.
Én hiszek benne :) miért ne?
nálam nem.
Csak szerencse, szerintem... 4. voltam
Létezik. Rokonom Általános 6. osztályban ismerte meg a mostani feleségét. Elsõ csók, elsõ együtlétett egymásnak adták. Összeházasodtak 3 gyerekük van. 20/F
nem igaz, N
Csak a mesékben....
Létezhet, de azért kérdés az is, mikor történik meg az az elsõ szerelem, mert ha nagyon fiatal korban, akkor nem túl valószínû, hogy az majd örökké tart. Meg mit számítunk elsõ szerelemnek, iskolás gyerekek "járását" vagy az elsõ komoly felnõtt kapcsolatot.

Létezik olyan a bíróságon, hogy ha anyuka tiltással kéri a gyerektartást, de apuka ezt nem akarja akkor neki adják meg a választás lehetõségét?

anyuka tiltással kéri, mert bár eddig is fizetett apuka volt hogy szinte semmit. Az apuka meg kijelentette hogy a bíróságon közli hogy õ nem akarja a tiltást, és majd megmondja hogy csekken fizeti önszántából. Van ilyen?

Legjobb válasz: Ha létezne, akkor nem különböztetnék meg a kettõt, így önkéntes lenne az összes variáció.

Ha létezne, akkor nem különböztetnék meg a kettõt, így önkéntes lenne az összes variáció.
Gyerektartás nem kívánságmûsor. Amit a bíróság meghatároz, az úgy van. Tetszik nem tetszik akkor is! Gyerektartás elkerülésére 1 mód van. Ha védekezik az aki nem akar gyerektartást fizetni, így nincs kire. Vágod?
Pontosan a megbízhatatlansága miatt kéred a tiltást, nincs az a bíróság, aki ráhagyná ezek után. Ha úgy kéred, úgy is lesz.
Nincs.Ha te letiltással kéred úgy kapod.Apukát meg sem kérdezik.Amúgy igazad van az a tuti.
HA anyuka letiltást kér a bíróságtól, akkor letiltják. Még csak indokolni sem kell.
A gyerek pénze nem a szülöké ha tiltásal lesz meg akkor azzal itt apuka véleménye nem számít.
Kivételt képez ez alól ha apuka nem alkalmazott hanem vállalkozó és nem tiltja le magától a saját fizetésébõl..ott még lehet pár kör bíróság.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, apuka alkalmazott nem vállalkozó

Az alábbi két állításból melyik igaz? 1. 0 | 0 2. Létezik olyan a, b, c, n számnégyes, ahol a, b, c, n∈N+, a ≠ b ≠ c és n > 2 esetén teljesül, hogy a^n + b^n = c^n.

- 1. igaz, 2. hamis - 1. hamis, 2. igaz - Mindkettő hamis - Mindkettő igaz

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Nagy_Fermat-t%C3%A9tel húú hát bogarászd ki de nekem az ön le hogy nem nem lehetséges de ne kövezz meg ha nem így van nagyon bonyolult:)

http://hu.wikipedia.org/wiki/Nagy_Fermat-t%C3%A9tel húú hát bogarászd ki de nekem az ön le hogy nem nem lehetséges de ne kövezz meg ha nem így van nagyon bonyolult:)
Nem bonyolult, az igaz, hogy az „a ≠ b ≠ c” feltétel felesleges, de konkrétan a nagy Fermat-tétel miatt a 2. állítás hamis, illetve az oszthatóság definíciója miatt az 1. igaz.
Elsõ biztosan igaz. A másodikról már írták, hogy micsoda.

Kormánypárt és ellenzék létezik olyan a világon, hogy adott kérdést megtárgyalnak aztán kezet fognak? Egy kormány, ellenzék viszony mindenképpen ilyen kell hogy legyen mint M. o. -on?

Legjobb válasz: Engem nem zavarnak ezek a külsõségek, nem kell, hogy szeressék egymást. Viszont a fontos kérdésekben, ami nemzeti érdek egyet kellene érteniük. Csak azért ellenezni valamit, mert a másik párt találta ki, nem lenne szabad. Ez valóban hátráltatja az ország fejlõdését.

Engem nem zavarnak ezek a külsõségek, nem kell, hogy szeressék egymást. Viszont a fontos kérdésekben, ami nemzeti érdek egyet kellene érteniük. Csak azért ellenezni valamit, mert a másik párt találta ki, nem lenne szabad. Ez valóban hátráltatja az ország fejlõdését.

Létezik olyan a kp-i Szabó E. Könyvtárban, hogy úgy megyek, hogy nem kölcsönzök? Az ilyen belépés mennyibe kerül?

Ilyenkor is igénybe lehet venni olyan szolgáltatásokat, mint pl. fénymásoló használata?

Legjobb válasz: Bár régen voltam tagja a könyvtárnak,de emlékszem hogy csak a könyvtári belépõddel tudtál bemenni. Bementünk a bejárati ajtón,a könyvtári igazolványt (már nem rémlik) hogy fel kellett mutatni vagy le kellett csipogtatni,de azt tudom,hogy fém kereten át kellett menni mint a reptereken. Táskát sem lehetett bevinni,így kötelezõen használni kellett az ruhatárat.(télen kabátnak is jó volt) Viszont az is biztos hogy bent a könyvtárban az egyéb funkciókért külön fizetni kellett. Szóval nem ingyen fénymásoltál. Itt megtudod a mai aktuális árakat http://www.fszek.hu/hasznalat/?article_hid=1696#beirat

Bár régen voltam tagja a könyvtárnak, de emlékszem hogy csak a könyvtári belépõddel tudtál bemenni. Bementünk a bejárati ajtón, a könyvtári igazolványt (már nem rémlik) hogy fel kellett mutatni vagy le kellett csipogtatni, de azt tudom, hogy fém kereten át kellett menni mint a reptereken. Táskát sem lehetett bevinni, így kötelezõen használni kellett az ruhatárat.(télen kabátnak is jó volt) Viszont az is biztos hogy bent a könyvtárban az egyéb funkciókért külön fizetni kellett. Szóval nem ingyen fénymásoltál. Itt megtudod a mai aktuális árakat http://www.fszek.hu/hasznalat/?article_hid=1696#beirat
Ha nem kölcsönzöl, akkor ingyenes, ez állampolgári jog.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!