Találatok a következő kifejezésre: Létezik nálunk magyar nyelvű (2 db)

Létezik nálunk kiadott magyar nyelvű hindi nyelvkönyv? Ha nem, esetleg angol nyelvű hindi nyelvkönyv?

Legjobb válasz: angol létezik, de itthon szinte beszerezhetetlen. magyar is van, de 30-40 (lehet, hogy már 50)évvel ezelõtt készült és csak az akkori diákoknak, uh ennek megszerzése esélytelen. mondjuk én 2éve feladtam a keresést, azóta megváltozhatott a helyzet.

angol létezik, de itthon szinte beszerezhetetlen. magyar is van, de 30-40 (lehet, hogy már 50)évvel ezelõtt készült és csak az akkori diákoknak, uh ennek megszerzése esélytelen. mondjuk én 2éve feladtam a keresést, azóta megváltozhatott a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Az nem baj, ha nagyon régi ! jaj nagyon jó lenne magyarba megszerezni. de ha annyira lehetetlen, megpróbálom valahogy az angolos változatot. köszönöm szépen !
Angolul van egy csomó. Meg egynyelvû. Nekem is van. Írj e-mailt ha kell.
Gyere el a Múzeum körútra, az ELTÉn minden csütörtökön van ingyenes hindí tanfolyam. A kezdõ 7-kor kezdõdik, de elõtte van egy kultúráról szóló elõadás. Nem messze a bejárattól (E vagy B épület, már nem emlékszem pontosan...)
Az elmulasztottakat könnyû bepótolni.

Létezik nálunk kiadott magyar nyelvű hindi nyelvkönyv?

Legjobb válasz: nem tudom kiadták-e újra http://www.internetantikvarium.hu/ant/start.php?fsurl=http%3.. Õket is meg lehet kérdezni http://www.keleti-nyelvek-tanodaja.hu/nyelvek/nyelv.php?olda..

Négyesi Mária tankönyve hamarosan megjelenik. Õ tanszékvezetõ az ELTÉn.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!